FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - UTA Arad 0 - 0 (0 - 0)

«14567»
Virgil25.02.2007 19:55

Titlul e jucat,ma gândesc foarte serios la locul doi.

Steaua nu a aratat azi la Oradea un super joc,dar a alergat dupa victorie si ar fi obtinut-o daca nu s-ar fi opus cu nonsalanta cei 3 arbitri ardeleni.

Stelei i-a lipsit constructia,jocul la mijlocul terenului,dar nu se poate spune ca nu a luptat.

In schimb UTA , la indicatiile marelui ei antrenor,a facut antijoc.S-a asezat cu doua linii de aparatori în fata portii aparate de Tudor,a distrus atacurile Stelei si meciul,si a încercat mici ciupeli pe contraatac.In cel mai curat "stil" al echipelor mici si al antrenorilor pe care si-i merita.

Aradenii au jucat dur,provocându-i pe ros-albastri sa riposteze asemanator.

Steaua merita azi în mod cert victoria.Voi sustine Steaua orice ar fi si în orice conditii.Ea trebuie sustinuta de noi toti,trup si suflet,în mod civilizat fara scandari rasiste,fara petarde si pietre aruncate în suporterii adversi.Pentru ca pierdem foarte mult altfel.Si odata cu noi,Steaua.

vood0o25.02.2007 20:19

nu facem decat sa gasim scuze ..ba starea gazonului , ba arbitri! da echipa joaca?eu unu n-am vazut sa faca mai mul de 5 pase consecutiv ..s-au facut schimbari gresit , in locul lui Ghionea putea intra Baciu e fundas de meserie , iar schimbarea Thereau - Iacob deloc inspirata mai degraba tb sa fie Badea - Iacob ....cu 2 atacanti inalti in careu se puteau face mult mai multe! oricum Bostina n-a jucat nimic , marele jucator pe care toata lumea l-a pupat in fund dupa meciu cu Sevilia , unde sincer eu n-am vazut sa fi facut cine stie ce

Bogdan4Steaua25.02.2007 20:25

Stelei i-a lipsit constructia la mijlocul terenului si nu doar azi, ci de multa vreme.

Cine e vinovat? Cine are pe banca jucatori gen Croitoru sau Cristocea si insista cu Banel Nicolita? Cine il titularizeaza pe Gigel Coman in conditiile in care acest jucator nu a facut nici un meci stralucit de cand a venit la Steaua? Cine a insistat azi cu Badea desi dupa prima repriza si un copil de 10 ani ar fi realizat ca Vali este mana moarta? Idem si pentru Bostina. Exista un singur raspuns.

Trebuie inteles faptul ca exista echipe cu pretentii la titlu(cum suntem noi) si echipe care isi propun obiective mai "lejere" de gen mentinerea in prima Liga, sau o clasare in prima jumatate a clasamentului(cazul celor de la UTA - cel putin deocamdata). Aradenii si-au propus sa ia un punct in acest meci si au reusit. Daca nu rata Simion poate luau chiar 3 puncte. Fiecare antrenor gandeste in stil propriu tactica. Nu putem sa il invinuim pe Lacatus cu nimic. Ar fi culmea sa il acuzam ca nu a jucat mai deschis. Nimeni nu avea pretentia ca jucatorii sa se fi dat la o parte in fata noastra. Faptul ca UTA nu s-a predat(contrar speculatiilor unora) demonstreaza ca Lacatus are caracter. Caracter nu avea daca ar fi trantit meciul. ;)

Oricum, Lacatus are rezultate bune avand in vedere ca lucreaza cu un "material" inferior celui de la Steaua. ;)

axl2325.02.2007 20:41

nu cred ca este numai o problema de antrenorat aici, cred ca exista o mare problema in sanul echipei. parca sunt satui unul de altul. Steaua are un lot care nu permite "rulari". aceiasi oameni pe teren la toate meciurile, nicio fata noua, care sa aduca diversitate. cei ce venitara recent n-au adus un plus de personalitate (mai putin francezul). Cristocea inca n-a confirmat, Petre si Coman au un joc imbacsit, se muleaza exact pe tactica lui Oli, Stancu e un papitoi cu rare sclipiri de fotbalist. o idee ar fi sa-l joace mai mult pe Ochirosii, sa-i nu-i mai fie frica sa riste atat. un Ochirosii in teren azi in locul lui x sau y ar fi aratat mult mai bine in primul 11.

si Ghionea in ultimele meciuri a intrat in teren cu capsa pusa. are probleme acasa, ce se intampla?

skylo25.02.2007 20:48

Aceeasi echipa monotona si cu nimic spectaculos de aratat.Cam cate goluri trebuie sa dam sa ne valideze unu??vai mama lor de arbitri.Radoi a avut ceva personal cu ala ca nu cred eu ca din gresala a sarit in halu ala pe el ... in fine nu asta conteaza .... conteaza ca Steaua a devenit o echipa monotona fara un fotbalist de geniu sau cel putin sa aiba cateva sclipiri acolo.Tare mie frica ca o sa pierdem locul 2.Vorba lu Mitica sunt cateva nonvalori care nu au ce cauta in echipa si care strica si jocu Stelei....sper sa se trezeasca la timp nu cand va fi prea tarziu new Oli si restu' staffului de la Steaua.

alexblaja25.02.2007 21:01

Nu mi se pare ca am jucat mai bine astazi, sincer...in continuare cred ca e vina antrenorului si a patronului, al caror nume nu ma mai obosesc sa le scriu, pentru ca nu merita!

Nu mai putin adevarat este faptul ca am fost furati ca in codru, ambele goluri, unul nevalidat si celalalt anulat, au fost mai mult decat valabile.

Cred si sustin cu tarie ca trebuie sa facem o distinctie intre cele doua realitati: ca ne-au furat arbitrii este una, iar jocul lipsit de orizont si de idei este alta. Nu putem sa scuzam jocul slab al echipei prin faptul ca ne-au furat arbitrii. In meciurile cu Craiova, cu Ceahlaul de anul trecut nu ne-au furat arbitrii. In meciul cu Iasiul, da, dar si acolo a fost aceeasi problema ca in meciul de azi cu uta:n-am jucat nimic. A, si in meciul cu Sevilla nu ne-a dat scotianul ala penalty, si la Midllesborough la fel, nu ne-a dat ala penalty in min 93. Toate aceste meciuri au un numitor comun: Olaroiu. Iubesc Steaua si este echipa cu care tin indiferent de locul pe care se afla in clasament si tocmai de aceea nu pot sa ignor aceste aspecte.

Referitor la faptul ca avem probleme cu echipele mici:nu cred ca trebuie sa le invinuim pe ele ca se baga in poarta, cred ca trebuie sa gasim noi solutii sa le batem si in aceste conditii!

Off-topic: nu cred ca Lacatus este un mare antrenor, dar macar are decenta de a-si face mana la o echipa mica!

Dj25.02.2007 21:15
Nu mai putin adevarat este faptul ca am fost furati ca in codru, ambele goluri, unul nevalidat si celalalt anulat, au fost mai mult decat valabile.

Nu ne fura nimeni...ne furam singuri din pacate...amagindu`ne cu evolutii oscilante si lipsite de consistenta

tana_steaua25.02.2007 21:30
Steaua - UTA Arad

Steaua trebuie sa schimbe ceva! Nu stiu ce exact dar este nevoie ca jucatorii Stelei sa revina la capacitatea lor si sa joace ce stiu eicel mai bine: adik cu foarte multe pase ; si sa renuntze la mingiile trimise direct pe varfuri. Cred ca dak vor reveni la jocul lor totul se va rezolva. 8) :)

Bogdan4Steaua25.02.2007 21:53

Nu poti sa schimbi stilul de joc peste noapte. Este nevoie de luni intregi pentru a imprima unei echipe un anumit stil tactic.

oradeanu25.02.2007 22:00
Oricum, jocul nostru este penibil. Multi dintre voi au sustinut ba ca Sevilla e o echipa prea puternica, ba ca nu avem meciuri in picioare.

Ei bine, acum am jucat cu UTA, o echipa nou promovata, momentan sub linia de mijloc a clasamentului, teoretic neomogena deoarece lotul lor a suferit cateva modificari. Si totusi, nu am jucat aproape nimic. Arbitrajul a reprezentat doar cireasa de pe tort, faza incipienta unui sezon ce se anunta dezastruos. Cei care au contrazis si contrazic in continuare acest "curent de opinie" asteapta probabil inca 2-3 rezultate de acest gen pentru a se convinge ca ne ducem serios la vale.  

Sa continuam sa dam vina pe gazonul prost(doar pentru Steaua?), pe oboseala(care oboseala?), pe lipsa de meciuri(doar pentru Steaua?), pe arbitri, etc.

P.S.: Rapid conduce pe Poli cu 2-0 si s-a apropiat la un punct de noi. Sincer nu cred ca mai prindem locul 2. Si nu este pesimism, ci realism.

Apropo, se mai gandeste cineva la titlu  :?:

Asta ma doare si pe mine. Ca NU JOACA NIMIC ECHIPA. ACEEASI ECHIPA CARE A LUAT 2 CAPIONATE LA RAND. Si se ascunde dupa greselile altora. Pe ale lui nu le vede. Sau incearca sa le ascunda, nu? Nu mi se pare normal.

Golurile in schimb au fost perfect valabile. La primul Tudor a scos mingea din poarta. Eu am stat in spatele portii, putin in lateral si am vayut mingea. Problema e ca, din poyitia in care era arbitrului ii era imposibil sa nu vada acelasi lucru. Dar de kkt ce e s-a facut ca nu vede. Asta e. Iar tusierii? Ambii praf si pulbere.

Steaua trebuie sa schimbe ceva! Nu stiu ce exact dar este nevoie ca jucatorii Stelei sa revina la capacitatea lor si sa joace ce stiu eicel mai bine: adica cu foarte multe pase ; si sa renuntze la mingiile trimise direct pe varfuri. Cred ca daca vor reveni la jocul lor totul se va rezolva. 8)  :)

Nu cred ca mai stiu sa joace asa, din pacate.

La titlu nu mai visez. Sper sa nu vina si momentul in care sa spunem ca nu mai visam nici la locul 2, nici la Cupa UEFA s.a.m.d.

Nu poti sa schimbi stilul de joc peste noapte. Este nevoie de luni intregi pentru a imprima unei echipe un anumit stil tactic.

:twisted:

Adevarat.

Lui Zerolaroiu i-au trebuit CCA 18 luni sa distruga ce a construit Zenga + Protasov, nu?

FORZZA Steaua!!!!!!!!!!

I.N.Money25.02.2007 22:15

Am urmarit atent ce au declarat cei din conducere dupa meci si in emisiunile sportive din aceasta seara.

Singurul care a adus pe ici pe colo in discutie faptul ca nu jucam nimic a fost Argaseala,restu sunt preocupati sa dea vina pe arbitri.

Am luat obiceiul celor de sub pod sa contestam decizia arbitrilor,fara sa recunoastem ca nu avem nicio viziune de joc si am luat si obiceiul primitiv a lui Mclaren care isi punea echipa pe care o antrena sa arunce mingea la bataie catre un Thereau(in cazul nostru) pierdut printre fundasi.

Este al nu stiu catelea meci in care luam cartonas rosu,rar am trait asa sezon in care sa fim eliminati in halul acesta.Nervi dupa nervi...

Iar am avut ocazia sa auzim o noua scuza: Lipsa lui Dica!E timpul sa isi asume raspunderea pentru situatia actuala a Stelei,care este in picaj.

Danntes25.02.2007 23:36

Lucrurile sunt simple pana nu o sa avem un mijloc cu adevarat tehnic, si ma refer la Paraschiv care trebuie dispara de la mijloc in locul lui sa apara un nr 10, clar un sud-american la noi in tara nu gasesti acum ceva de genul asta, iar in locul extremelor Nicolita si Bostina(Cristocea), 2 jucatori cu talent de extreme(viteza, tehnica in regim de viteza, centrari) plus un antrenor care sa iubeasca fotbalul si nu sahul vom vedea o echipa frumoasa.

Dar atata timp cat "salahorii" sunt la "mare pret" la Steaua...nu o sa vedem o echipa artista cat de curand...nu-i asa Meme?

Aaa, de ce l-ai dat gigele pe Ogararu???!

SSK26.02.2007 00:38

Cred ca si lui Saban i s-ar putea da mai multe sanse, insa incep sa cred in ce zicea daffyduck - cum ca Klemi ar fi "sabotat" la echipa, in primul rand de catre Olaroiu.

O alta problema, despre care am si scris intr-un articol, este ca la Steaua nu stiu cum se face dar mereu ies multi jucatori din forma. La altii, mai iese din forma un atacant, un fundas, hai 2, dar la noi direct cate 5-6 deodata. De fapt, momentan nu stiu care e jucatorul in forma al Stelei.

Daca ratam Cupa joi, o sa fie deranj mare :x

metzzz26.02.2007 04:48

deranjul trebuia sa inceapa dupa meciul de ieri :|

javrotele sigur bat diseara si se duc la 15

adio titlu :|

locul 2 ramane de vazut, dar daca ramanem cu Olaroiu antrenor sa ne multumim daca scapam de la retrogradare :roll:

CREIERU7826.02.2007 08:36

NU ma supara rezultatul cat ma supara faptul ca nu am jucat nimic .

Este rusinos ceea ce joaca Steaua in momentul de fata.

Nu mai paseaza nimeni, nu mai combina in viteza ...numai mingi lungi pe varfuri ...bubuiala..acesta este jocul nostru acum .

Olaroiu ar cam trebui sa isi faca bagajele!!

forever_STEAUA26.02.2007 08:39

Meciul de la Oradea:

Arbitraj care ne-a defavorizat in cateva randuri...

Jocul Stelei: din nou PENIBIL!!! :evil: :evil: :evil:

rwooop26.02.2007 10:07

Toate meciurile slabe sunt din cauza lui Olaroiu care adistrus echpa de cand a venit.

Il baga pe Coman mereu car nu face mai nimic si pe Stancu care si el la randul lui este varza, apoi CEL MAI ''MARE'' antrenor al lumii Olaroiu il trimite in teren pe Ovidiu Petre. Practic echipa omogena care se formase de mult a ajuns o ecipa de Divizia B si toate acestea numai din cauza lui Oli si Becali, care crede ca o sa-i mearga mereu loteria asta pe care o joaca cu jucatorii.

In concluzie Becali ar trebui sa lase sentimentele deoparte si sa-l dea afara pe Oli pana nu e pre tarziu.

Controleaza-ti limbajul. Ultimul avertisment. Moderatorii

vood0o26.02.2007 10:27
Am urmarit atent ce au declarat cei din conducere dupa meci si in emisiunile sportive din aceasta seara.

Singurul care a adus pe ici pe colo in discutie faptul ca nu jucam nimic a fost Argaseala,restu sunt preocupati sa dea vina pe arbitri.

Am luat obiceiul celor de sub pod sa contestam decizia arbitrilor,fara sa recunoastem ca nu avem nicio viziune de joc si am luat si obiceiul primitiv a lui Mclaren care isi punea echipa pe care o antrena sa arunce mingea la bataie catre un Thereau(in cazul nostru) pierdut printre fundasi.

Este al nu stiu catelea meci in care luam cartonas rosu,rar am trait asa sezon in care sa fim eliminati in halul acesta.Nervi dupa nervi...

Iar am avut ocazia sa auzim o noua scuza: Lipsa lui Dica!E timpul sa isi asume raspunderea pentru situatia actuala a Stelei,care este in picaj.

pai e normal doar ca Argaseala sa recunoasca deoarece Meme si zeroli se simt deja vinovati pt ca echipa nu joaca nimic si incearca sa faca uitat acest lucru acuzand arbitrii , starea gazonului , etc. Eu unul zic ca la Steaua a venit vremea schimbarii , sa ne luam adio de la cupele europene pt la anul si sa incepem dracu o reconstructie de lot cu care sa atacam sezonu viitor titlul

MadFroG26.02.2007 10:35
Toate meciurile slabe sunt din cauza lui Olaroiu care adistrus echpa de cand a venit.  

Il baga pe Coman mereu car nu face mai nimic si pe Stancu care si el la randul lui este varza, apoi CEL MAI ''MARE'' antrenor al lumii Olaroiu il trimite in teren pe Ovidiu Petre. Practic echipa omogena care se formase de mult a ajuns o ecipa de Divizia B si toate acestea numai din cauza lui Oli si Becali, care crede ca o sa-i mearga mereu loteria asta pe care o joaca cu jucatorii.  

In concluzie Becali ar trebui sa lase sentimentele deoparte si sa-l dea afara pe Oli pana nu e pre tarziu.

LA Steaua NU AU CE CAUTA :

-Cernea,Stancu,Saban,Gigel Coman,Lovin,Oprita , ZEROLAROIU SI MARELE MANAGER

AFARAAA CAT MAI REPEDEEE > :!:

korynna26.02.2007 12:40

trebuie aparata o legenda si cine sa ia atitudine daca nu suporterii?l-am sustinut pe Oli pana intr-un punct,dar acum chiar nu se mai poate cu toata indulgenta din lume.

+ k nici pe jucatori nu ii vad prea entuziasmati sa joace ceva si cred k si ei au vina lor.sunt intr-o stare de apatie totala.

degeaba ne revoltam noi aici.trebuie sa le si aratam.

si uitasem ceva:Gigi se comporta fix ca un cetatean:pleaca de la meci mai devreme k e arbitrajul de vina(nu de alta da' pe teren am evoluat ca Barcelona),se bate cu pumnul in piept ca va incepe hegemonia Stelei(asta pe parcursul excelent al Stelei in Cupa UEFA).in CL:"putem termina chiar pe primul/al doilea loc" :roll: :roll:

si ce a facut el vazand ca Steaua merge din ce in ce mai rau?NIMIC(valabil si pt MM)cred ca mai mult il intereseaza pe Borcea de Steaua decat pe el

ce face Dinamo dupa ce ia bataie de la benfica?transferuri

ce face Steaua?NIMIC...eventual asteapta sa vina Ronaldinho,t.Henry si c Ronaldo sa se ofere voluntari sa joace la Steaua.

frumos s-a terminat acest "derby"..pt ca asa a ajuns sa fie pt noi un meci cu Uta

ultras ghitza 4826.02.2007 13:50

Voi vreti numai avantaje ???

Se mai intimpla sa se greseasca si in defavoarea voastra....de la locul I sa va luati gindul, aveti grija ca vin inaripatii tare din urma si veti pierde si locul II....

Ce frig e afara -15 grade ....

dicanu2326.02.2007 14:44

inka o data il felicit( a cata oara oare?!) pe Olaroiu pt sistemul revolutionar 4-4-3 prin care in ultimele meciuri am rupt plasa adversarilor....n-am mai jukat asa de ofensiv de pe vremea lui Protasov.....aceasta schimbare a sistemului aduce spectacol si jokul nostru pur si simplu straluceste.....iar schimbarea din min 85, Thereau cu Iacob, este pur si simplu geniala.....nu stiu de ce ne mai uitam aiurea la arsenal cu Chelsea cand avem un super antrenor chiar sub nasul nostru.....

despre arbitri ce sa spun...ne-au furat din nou....bine ca nu au contat cele 2 goluri anulate pt ca noi am reusit sa fructificam cateva din multimea impresionanta ( nici Steaua din 86 nu juka asa ofensiv!!!) de okazii pe care ni le-am creat....ii urez sanatate si multi ani pe banca lui Olaroiu...ce bine ca ne-am apropiat de Dinamo...macar si pt o zi.....cred ca incep sa tremure cainii.....

***alex***26.02.2007 16:53
LA Steaua NU AU CE CAUTA :  

-Cernea,Stancu,Saban,Gigel Coman,Lovin,Oprita , ZEROLAROIU SI MARELE MANAGER  

AFARAAA CAT MAI REPEDEEE >  :!:

Ce il bagi in aceeasi oala pe Oprita? Are el vreo vina pentru ultimele rezultate? La fel si cu Saban si Lovin.. nici macar nu au jucat!

forever_STEAUA26.02.2007 16:56

@***alex***

Dar atat timp cat jucatori ca Lovin, Coman, Ov. Petre sunt la Steaua, cei de "sus" vor considera ca avem un lot complet... Numeric, din pacate nu si valoric...

***alex***26.02.2007 17:05

Sa-i luam pe rand..

Saban - ar trebui sa i se mai acorde o sansa, a jucat prea putin ca sa ne dam seama de calitatile lui

Lovin - daca n-ar fi el, tot nu ne-ar trebui alt mijlocas defensiv, si-asa avem prea multi si vreti joc ofensiv. Cu el sau fara el.. tot aia e

Coman - a jucat ieri fiindca si Nesu si P.Marin erau accidentati

Ov.Petre - a avut si evolutii bune, dar succesele se uita repede. Momentan in cadere de forma.

Oprita - a avut si evolutii bune cand inscria goluri importante, dar si evolutii mai proaste. Nu are nici o vina pentru ultimele rezultate.

«14567»