FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2006/2007

«1789101148»
SSK07.12.2006 18:11

De plecat, cred ca ne putem lipsi de : Carlos, Oprita poate si Panait. Saban cred ca poate fi o buna rezerva pentru Stancu. Iar Bostina este o rezerva buna pentru Cristocea, desi este un jucator cu toane.

Ne trebuie :

- un portar cel putin de nivelul lui Cernea (care oricum este una din surprizele placute ale acestui tur pentru mine)

- un fundas stanga cred eu - Emeghara mi se pare bun.

- un mijlocas dreapta cel putin ca Nicolita (care devine pe zi ce trece o dezamagire...)

- obligatoriu cineva in locul lui Dica, daca acesta va pleca (desi eu raman la parerea ca Dica nu va putea fi inlocuit cu adevarat...el este oricum unul din marii jucatori pe care i-a avut Steaua in ultimii 15 ani de zile, alaturi de Lacatus, Adrian Ilie, Radoi)

Il astept cu nerabdare pe Victor, sa ne dezlege enigmele :)

gone07.12.2006 18:50

Oprita ar trebui sa fie primul pe lista de plecari, inaintea lui Carlos. Nu vreau sa par rau cu el dar de cand e la Steaua mi-au aparut fire de par alb in cap. Nu zic ca e de la el, dar e bine sa nu risti. :lol:

FanSteaua4Life07.12.2006 19:38

Nu prea a mai intrat de mult Victor, chiar iti ducem lipsa victore, ia scoate-ne si pe noi din ceata asta groasa care ne invaluie, deja nu mai vad nimik, alo, ne auzi? :D

sorin_g07.12.2006 21:05

Partea dreapta e subreda. Stancu praf, Nicolita praf, Saban praf, Oprita praf. Trebuie remaniere neaparat.

FanSteaua4Life07.12.2006 21:19
Partea dreapta e subreda. Stancu praf, Nicolita praf, Saban praf, Oprita praf. Trebuie remaniere neaparat.

E, nu fi si tu asa rau acuma, cred ca exagerezi umpic...

bodanelu08.12.2006 02:53

- un fundas stanga cred eu - Emeghara mi se pare bun.

- un mijlocas dreapta cel putin ca Nicolita (care devine pe zi ce trece o dezamagire...)

- obligatoriu cineva in locul lui Dica, daca acesta va pleca (desi eu raman la parerea ca Dica nu va putea fi inlocuit cu adevarat...el este oricum unul din marii jucatori pe care i-a avut Steaua in ultimii 15 ani de zile, alaturi de Lacatus, Adrian Ilie, Radoi)

Emeghara e bun in faza devensiva, in partea de atac e foarte slab, urca foarte putin.

Nicolita joaca prost pt ca nu are "rival" pe post. Oprita e un jucator bun doar de rezerva...

Consider ca avem deja inlocuitorul lu` Dica. El se numeste Thereau si ar trebui jucat mai mult pe acest post, facand un cuplu de atacanti cu Iacob sau Vali Badea.

cristian01408.12.2006 05:38

Thereau e atacant de gura portii si inaltimea il recomanda. Nu pot sa mi-l imaginez pe francez in locul lui Dica. De fapt, momentan nu pot sa-mi imaginez alt fotbalist din Romania in locul decarului. O sa fie o pierdere uriasa plecarea pitesteanului, si raman la ideea ca ar trebui lasat sa plece in perioada verii. Am ajuns la jumatatea drumului. Luptam pe 3 fronturi si ar fi frustrant ca Dinamo sa se impiedice in etapele din retur, si Steaua (sa presupunem) fara Dica, Radoi sau Thereau sa nu poate reduce din diferenta.

Un alt lucru de luat in calcul cand vorbim de castigarea Cupei UEFA este calibrul adversarilor. Anul acesta sunt angrenate cluburi mai puternice fata de sezonul trecut.

La capitolul plecari Carlos si Panait cred ca vor pleca. Lui Klemi ar trebui sa i se acorde inca o sansa, pentru ca atat el cat si Stancu au evoluat bine si rau in Liga. Stancu a jucat bine contra Realului in Spania si mai putin bine la Lyon, iar Saban si-a indeplinit sarcinile cu brio la Kiev, iar acasa cu Madridul a comis-o.

Despre veniri, parerea mea este ca ne trebuie un portar care sa ofere siguranta apararii, un jucator bataios pe post cu Nicolita.

Razvan Ochirosii si goalkeeperul Toma, rar sau deloc prind banca de rezerve, asa ca poate se gandeste conducerea la un imprumut in retur.

Virgil08.12.2006 05:58

@ SSK,FanSteaua4Life

Va e dor de Victor ? Nu mai poate el de dorul vostru.

In fond ce e asa de greu acolo încât sa consideram ca ar fi o enigma ?

Becali a fost foarte clar.Pleaca doar Carlos si Saban.Logic,locurile lor trebuie acoperite,asa ca va aduce un portar si un fundas la marcaj.

Olaroiu spune ca ar dori mai multi fotbalisti de valoare,pentru ca s-a intalnit cu fel de fel de situatii delicate ,cand ne-au lipsit din diferite motive,foarte multi jucatori.

Ii dau dreptate.

Nu spune insa care sunt posturile care ar trebui acoperite.

Victor intervine doar atunci cand are ceva de spus.Acum ce sa spuna?Ce stim si noi de la Becali ?

In plus si Victor a dat-o chix de câteva ori cu presupunerile lui.

focus08.12.2006 06:34

Cred ca pentru posturile deficitare ar mai trebui cautati jucatori in Belgia sau Olanda,jucatori ieftini si tehnici (gen Thereau) si care cresc in cateva meciuri cat ai nostri in 2 campionate.Cred ca e clar ca un jucator ca Thereau cu doar jumatate de sezon intr-o prima Liga se descurca mai bine decat multi jucatori de-ai nostri cu ani de experienta in Europa.

JeLeS08.12.2006 06:47

nu cred ca este bine sa ne gandim cum ca am putea gasi un jucator bun la bani putini in olanda . Sunt echipe mari acolo (gen Ajax) care se ocupa cu asa ceva , si practic este aproape imposibil ca un viitor talent sa nu fie vazut si .. Eu cred ca ar fhi mult mai bine sa cautam in tari mai putin dezvoltate ,am vazut la CM din Germania niste tari mici cu jucatori de culoare care au facut senzatie , au o conditie fizica de invidiat , tehnica poate nu este mai buna ca a noastra dar oricum apropiata , iar pretul destul de mic

zyder08.12.2006 13:10

Partea dreapta urgent!!! Banel alearga,alearga,...(:roll:)...,alearga si cam atat rateaza singur cu portarul vezi meciu cu Lyon + alte zeci de meciuri :x ,de centrat pe bune eu centrez cu dreptu mai klumea ca Banel [vezi meciu cu kievu de acasa cand o vrut sa centreze inalt,o dat cu picioru in gazon si o iesit o pasa geniala...=))],dribling 0,oprita dribleaza si dribleaza...(:roll:)... si in sus si in jos si in lateral si in aut,Saban... :lol: :lol: (numi mai aduc aminte de asta parca era subtire rau, inafara de meciu ala de la Kiev nu mai stiu sa fi facut ceva),Stancu cam slab la meciu cu Lyon da cred ca poate mai mult, eu cred ca ii de viitor.Concluzia: fundas dreapta,mijlocas dreapta,si un portar era sa uit :D.De admirat Petre "Carlos" Marin,curios cat o mai poate tine in ritmul asta tot respectul Petre... :wink:

steauahooligan08.12.2006 14:44

in primu rand tre' sa gasim p'altcineva in locu lu Banel...ke dus saracu'....nu-l intzeleg pe Oli de ce nu-l schimba cand vede ca nu merge.....in al doi-lea rand trebiue sa cumparam cel putzin un mijlocas....si desigur un portar.....

c.ronaldo1708.12.2006 15:10

mijlocas dreapta...

mircea_zion08.12.2006 19:23

nu va faceti prea mari sperante ca nu ii cumparati voi ci Gigi depinde ce vea el ..el a zis ca vrea un portar ATAT :evil:

Virgil09.12.2006 12:37

Se aude prin oras ca MM Stoica nu ar fi venit cu mâna goala din Brazilia.Ci cu un inlocuitor pentru Dica.Mult mai bun decât Dica.Unul care sa coordoneze jocul campioanei.

El se va prezenta la pregatirile Stelei de dupa vacanta de iarna.In acest caz,mai mult ca sigur ca Dica va fi transferat,iar banii luati pe el vor folosi la aducerea brazilianului.

giovani09.12.2006 15:04

Unde ai auzit tu prin oras chestia asta ?

Prin Cismigiu sau pe calea Victoriei ?

Sau poate ai citit ziarul de scandal www.7plus.ro ca numai acolo a aparut asa ceva !

jimmy1910.12.2006 11:13

Ce transferuri? L-am auzit pe Gigi ca mai ia doar un portar si un fundas...doar atat? Ne mai trebuie vreo 2-3 jucatori la mijloc. :?

Virgil10.12.2006 12:37

Dupã plecarea lui Carlos, ros-albastrii nu îl mai au posibil titular decît pe Cornel Cernea. Ceilalti doi portari din lotul echipei campioane, Cezar Lungu si Mihai Toma, nu pot emite pretentii momentan. Cel mai probabil, la Steaua va sosi un portar strãin. "Cu sigurantã nu vine Martin Tudor, ci unul sau doi goalkeeperi din alt campionat. Unul dintre ei este brazilian si a fost vãzut de MM cît a stat acolo", a spus patronul Gigi Becali.

[site din caracatita Gazetei Sporturilor]

MM ar fi facut bine sa aiba insotitor in aceasta istovitoare calatorie,un antrenor de portari.Ca sa nu se mai pacaleasca cu inca un portar vorbitor de portugheza.

Vasile Iordache,care "citeste" imediat un portar,ar fi fost cel mai indicat

v3n`0m10.12.2006 13:22

cam asa as vrea sa arate echipa:

----------------------M.Popa-------------------------

-----Marin-----Goian--------Ghionea-----Emeghara-----

----------------------- Radoi------------------------

--------ZeRoberto-----------------Vranjkovic---------

------------------------Dica-------------------------

---------Badea-----------------------Thereau---------

Rossoblu10.12.2006 16:39

sa-l aud acum pe cioban ca nu mai are nevoie de jucatori :evil: :evil: :evil:

radooku_steaua10.12.2006 16:49

dupa meciul de azi devine clar ca avem nevoie de fundasi laterali, mijlocas de creatie, mijlocas dreapta , portar si eventual un fundas central care sa creeze concurenta..in rest toate bune si frumoase :(

Phire10.12.2006 17:07

L-am auzit pe MM declarand acum cateva minute ca vor transfera 2 jucatori straini [putini, dupa parerea mea]

ulivius10.12.2006 17:21

Vranjikovici

c0nVicT10.12.2006 17:46

Ceea ce am de spus depaseste continutul acestui topic, dar nu am avut alt loc unde sa postez.

Ce ne trebuie pentru returul campionatului si pentru o participare in Cupa UEFA? In primul rand, un nou antrenor.

Cand te uiti la multe din meciurile Stelei din acest campionat ( in afara celui de la Kiev), ai impresia ca pe banca este Piturca. Si acest lucru din mai multe motive.

1. O lipsa clara a unei idei de joc. In afara de pase laterale si centrari spre Thereau si Dica nu stim altceva. Daca Dica nu prinde o zi buna ne-am ars.

2. Insista cu anumiti jucatori complet iesiti din forma sau pur si simplu slabi. Banel,Carlos si Coman sunt exemplele cele mai potrivite. La fel era si in era Piturca cu Stoica,Mitrita ( cate zile mi-a mancat si ala), etc.

3. Nu poate motiva jucatorii, nu le inspira incredere. Meciul de la Kiev a fost un accident, incep sa cred ca atunci jucatorii au avut emotii asa de mari incat au uitat de sfaturile marelui antrenor si au jucat numai cu inima.

4. Transferuri esuate. Aici imparte vina cu MM. Nu reusesc sa inteleg cum dupa atatea greseli ale lui Carlos nu l-a titularizat pe Cernea.

Cei care nu sunteti de acord cu mine ma vor intreba cum de ne-a calificat Olaroiu atunci in Champions League.

Raspunsul meu ar fi ca nu Olaroiu ne-a calificat. Vi s-a parut voua ca am dominat atat de clar pe Standard? Mie nu. In retur chiar au avut o mare sansa sa inscrie un 2-0 din care nu cred ca ne-am mai fi revenit.Comparand meciul cu Standard cu cel cu Rosenborg, imi dau seama ca la Rosenborg doar ghinionul ne-a oprit sa mergem mai departe.

Capello spunea ca esti respectat de jucatori doar daca salariul tau este cu un euro mai mare decat al celui mai bine platit jucator.

Se pare ca antrenorul este cel care decide in cea mai mare masura asupra succesului unei echipe. Uitati-va la ManU care este in fata lu Chelsea in ciuda multor milioane de euro, doar pentru ca Ferguson este un antrenor mai mare decat va fi Mourinho vreodata.

Solutia pe care o cred potrivita ar fi aducerea unui nou antrenor. Aici l-as propune pe Boloni. Un salariu de 500.000 pe sezon nu cred ca ar fi de neplatit, avand in vedere cat am castigat in urma Champions League. Cum Boloni lua 800.000 de la Monaco, nu cred ca ar refuza un asemenea salariu de la Steaua.

Boloni are mai multa experienta decat Olaroiu, si ceea ce este mai important a jucat fotbal adevarat. Aceasta experienta nu poate fi inlocuita cu DVD-uri sau cu Fifa 07. Mai mult, este un om caruia ii place sa riste si nu are probleme in a promova jucatori tineri. Ganditi-va ca el l-a lansat pe Christiano Ronaldo.

Problema ar fi ca nu il prea inghite Gigi.Dar daca Gigi vrea sa faca ceva bun pentru Steaua, ar trebui sa ii dea un sut in cur lui Olaroiu.Este prea putin pentru ceea ce merita Steaua.

Sa revenim la meciul din asta seara. Olaroiu a facut din nou cateva greseli care ne-au costat puncte importante.

1.Ce cauta Nicolita,Coman sau Oprita in teren??! Nu imi aduc aminte ca unul din ei sa fi facut in acest sezon un meci bun.

Era clar ca suntem superiori Craiovei la toate capitolele si ca ei se vor apara cu toate liniile. Era clar ca trebuia apelat la forta ofensiva si renuntat la siguranta in aparare.Era chiar asa de greu sa il trimita pe Bostina in teren? Era asa de greu sa il treaca pe banca pe O.Petre si sa joace cu Badea-Thereau in atac??? Daca nici in meciul asta nu ne permiteam sa jucam cu 2 varfuri adevarate atunci nu stiu in care am putea sa jucam.

Virgil10.12.2006 17:53

@ c0nVicT

Boloni ar fi bun pentru Steaua.Ceea ce cred ca il va impiedica sa vina,ar fi,trecand peste faptul ca Gigi l-a insultat grav si face alergie la unguri :

- salariul mult inferior celui primit la ultima echipa pe care a antrenat-o.

-oroarea sotiei sale de a veni in Romania.

Sunt doar doua motive,dar foarte puternice.

«1789101148»