FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2006/2007

«18910111248»
sorin_g10.12.2006 18:28

Cel mai bun transfer posibil ar fi sa scapam de Olaroiu.

Bogdan4Steaua10.12.2006 18:37

Nu are rost sa ne agitam cu Olaroiu pentru ca nu va pleca. Se vrea o colaborare gen Alex Ferguson la Manchester United. Eu inca sper ca Olaroiu va progresa din punct de vedere al viziunii asupra jocului. Un lucru este cert: avem nevoie de jucatori. Poate acest meci de la Craiova l-a pus pe ganduri pe Gigi Becali, care declara imediat dupa meciul de la Lyon ca mai are nevoie doar de un portar si eventual de un fundas central.

Este nevoie de transferuri, si nu gen Stancu sau Saban. Fara cateva milioane $ investiti in aceasta iarna vom tremura serios si pentru locul 2.

sorin_g10.12.2006 19:17

Pai cam greu sa gasesti jucatori la standardele lui Olaroiu. La tacticile lui nici Ronaldinho nu ar fi de Steaua.

sorin4steaua10.12.2006 21:12

Ne trebuie in mod evident un fundas lateral (indiferent daca pe stanga sau pe dreapta), un mijlocas dreapta si unul central care sa poata ajuta mai bine ofensiva. Atat Radoi,Paraschiv cat si Ov.Petre sunt jucatori cu profil defensiv.S-a vazut in meciul de azi ca pe centru nu avem jucatori tehnici care sa poata face diferenta. Daca trebuia sa faca un dribling sau sa dea vreunul din ei o pasa mai "speciala" nu reuseau. Singurul de la care putem astepta o executie de exceptie este Dica. Si am mai avea nevoie de astfel de fotbalisti.

c.ronaldo1711.12.2006 01:40

unde-i Ogararu, unde-i Hamutovski, unde-i Neaga, unde-i Steaua ?

Virgil11.12.2006 02:13

Ce intrebari fara noima...Parca nu ai sti.Sau poate...?

Lasa-i pe aia,au plecat.Nu mai sunt alti jucatori în toata lumea asta ?

Rossoblu11.12.2006 02:47

chiar ma gandeam c-ar fi mai bine sa scoatem un rezultat prost la Craiova pt ca Becali declarase ca nu mai avem nevoie de jucatori, se pare ca n-a invatat nimic de pe urma rezultatelor proaste din cl si campionat.

a castigat in CL 11 mil euro si cand are echipa mai multa nevoie de jucatori ca oricand se face ca ploua.

vlad7511.12.2006 04:14

Trufasul de JJ declara ca vrea doar 2 jucatori:un portar si un fundas.Pt ce ?? Sa apere mai bine un 0-0??Steaua joaca din start in 10 jucatori.Banel este ,deocamdata,pe langa Steaua.Ce Dumnezeu o fi in capul lui??.Ii este frica lui Olaroiu sa-l puna rezerva?Astia cu Uniunea Europeana si-au pus amprenta destul de serios asupra lui Oli.Nu te acuza nimeni de rasism Oli daca il pui pe Nicolita pe banca.Crede-ma.

flo_timy11.12.2006 08:07

tare

sorin_g11.12.2006 08:52

Daca nu cumparam o extrema dreapta macar de dragul accidentarii lui Oprita cred ca renunt la a mai urmari meciurile echipei. In curand la meciurile Stelei in deplasarile la echipele mici cota pentru scor corect 0-0 o sa fie putin peste 1.

Dar sunt convins ca nu vor cumpara nimic. Reprofilam noi pe cineva.

Piece of Mind11.12.2006 09:05

Vranjkovici este un jucator interesant si cred ca ne-ar putea ajuta la mijloc mult mai mult decat Ovidiu Petre.

Sa speram ca declaratia lui MM conform careia este exclus sa transferam vreun jucator din campionat nu e decat "joc de glezne" pentru adormirea adversarului.

sorin_g11.12.2006 09:07

Eu unul m-am saturat de adormirea asta a adversarilor.

De ce nu ii trezeste cu un transfer bomba cand avem atatea venituri din CL? De ce nu ii face pe adversari sa-si roada unghiile cum imi rod eu unghiile acum cand vad ca CFR i-a adus pe Frunza si doi sudamericani de la campioana Boliviei?

c.ronaldo1711.12.2006 09:33

Zgarciti. las' k cumparam jucatori k Saban sau Carlos. ieftini si...slabi.

sorin_77711.12.2006 10:46

Steaua va transfera sigur un jucator si cu putina sansa maxim 3. De plecat vor pleca sigur Carlos, Saban si Lovin, ultimul probabil imprumutat. Cam atat.

Radu1811.12.2006 10:56

De ce nu ii trezeste cu un transfer bomba cand avem atatea venituri din CL? De ce nu ii face pe adversari sa-si roada unghiile cum imi rod eu unghiile acum cand vad ca CFR i-a adus pe Frunza si doi sudamericani de la campioana Boliviei?

Hmmm dupa parerea mea frunza si cu cei doi sudamericani sunt petarde.Cred k un mijlocas ofensiv,un mijlocas lateral dreapta ,un fundas stanga si un portar ar fi de ajuns.Parerea mea. steag2 steagsimplu steaua_ro steagcruce2

radooku_steaua11.12.2006 11:28

Unde e Lacatus, Piturca, Boloni, Iordanescu, Bumbescu , Hagi... ma refer la fosti fotbalisti ai Stelei... eu propun sa revina acum cand avem nevoie de ei..

mircea_zion11.12.2006 11:41
]

ai dreptate ia vandut pe toti... :cry: :cry:

Sonic11.12.2006 11:42

cam greu radooku sa mai joace "maestrii" care i-ai enumerat tu acolo

niste transferuri bune pentru Steaua ar fi: un portar, un coordonator de joc adevarat, si un atacant care sa aiba in vocabular doar cuvantul "gol" in rest... zic eu toate vin de la sine ... ca stoperi buni, avem, Slava Domnului

oradeanu11.12.2006 11:56

Tot vb aici de jucatori, posturi deficitare, si nu vedem ca pe banca tehnica se [...] pe el la fiecare meci Olaroiu. Aseara ce rost mai avea sa intre Para? Nu trebuia unul in fata, in atac?

Oli TRE SA SIMTI CA NU ESTI DE Steaua. PLEACA, PLEACA pleaca [...] ce esti.

Oleg Oleg Oleg

Controleaza-ti limbajul. Moderatorii

Rossoblu11.12.2006 11:56

afara cu Gigi daca nu baga bani, asa bine putem avea orice patron, cu ce e mai breaz Gigi decat Borcea sau Copos? tot gratis ia jucatori, tot cu aceleasi salarii ii plateste, ba mai mult in loc sa bage mana in buzunar a castigat o groaza de bani din CL si vanzarea lui Ogararu (14 mil euro)

Sexystelista11.12.2006 12:20

Eu cred ca cea mai buna investitie acum la Steaua ar fi sa-l trimita pe Olaroiu la o scoala de antrenori ofensivi... Ca putem avea noi cei mai buni jucatori dar daca nu exista si un antrenor care sa-i puna in valoare tot degeaba...

c.ronaldo1711.12.2006 13:02
cam greu radooku sa mai joace "maestrii" care i-ai enumerat tu acolo

niste transferuri bune pentru Steaua ar fi: un portar, un coordonator de joc adevarat, si un atacant care sa aiba in vocabular doar cuvantul "gol" in rest... zic eu toate vin de la sine ... ca stoperi buni, avem, Slava Domnului

Unde-i Neaga-atacantul care dadea gol in campionat meci de meci, Hamutovski-care era pus in ziarele din Spania dupa Bilbao-Steaua ca nouL Duckadam... cine are fissiere video sa se uite ca 40%, 30% din goluri au venit de la faze inceput de un fundas, acela fiin George Ogararu...

Cooper11.12.2006 19:39
Eu cred ca cea mai buna investitie acum la Steaua ar fi sa-l trimita pe Olaroiu la o scoala de antrenori ofensivi... Ca putem avea noi cei mai buni jucatori dar daca nu exista si un antrenor care sa-i puna in valoare tot degeaba...
Bravo !! Oli ar trebui sa ramana la scoala aia vreo cativa ani. Sincer , chiar nu il inteleg. Nu mai e la moda la nici o echipa mare din Europa folosirea a 2 mijlocasi defensivi , la noi in lot sunt 4. Chiar daca incearca sa-l imite pe Capello la tactica de joc, Oli nu cred ca-si da seama de faptul ca valoarea mijlocasilor nostri defensivi nu se ridica nici pe departe la nivelul unui Gutti sau Diarra. Pe de alta parte, e incapabil sa schimbe tactica echipei noastre pe parcursul unui meci.Inclusiv la meciul de la Craiova , unde l-a bagat pe Badea mijlocas dreapta, il pastreaza pe obositul de Nicolita in teren, si in plus cred ca se bazeaza in proportie prea mare pe norocul unei executii marca Thereau sau Dica. Incepe sa-mi para rau de Zenga sau Protasov. Desi urasc javrele , in apreciez pe Rednic pentru curajul de a promova tineri jucatori , spre deosebire la Oli , caruia ii ingheatza tzurtzurii la fund. p.s. Conform antenei3, Dica va pleca la Lyon pentru 11 milioane de euro sau Carew si o suma de bani. Daca Nicolae Dica va pleca, sunt sigur ca Oli il va promova pe postul lui pe Goian. :P:P:P
ulivius11.12.2006 19:50

Hmmm dupa parerea mea frunza si cu cei doi sudamericani sunt petarde.Cred ca un mijlocas ofensiv,un mijlocas lateral dreapta ,un fundas stanga si un portar ar fi de ajuns.Parerea mea. steag2 steagsimplu steaua_ro steagcruce2

Frunza poate fi orice numai petarda NU.

Va plangeti ca muierile.

Oli este un antrenor pasionat de ceea ce face. Nici Alex Ferguson n-a castigat toate campionatele decand este la Manchester.

Steaua este o echipa satula care si-a atins toate obiectivele. Ceilalti sunt acum flamanzii. S-ar putea ca in UEFA sa vedem alta fata a jucatorilor.

martanu11.12.2006 20:55

Si eu cred ca unii jucatorii s-au blazat, au castigat mult in acest sezon si nu mai "trag" ca altadata.

Faptul ca avem inflatie de jucatori pe unele posturi(4 mijlocasi de inchidere, 3 mijlocasi dreapta) dar nu avem nici un jucator de constructie, arat ca acela care face politica de transferuri(indiferent ca este Oli, MM, Gigi sau orice combinatie a astora) este un carpaci. Vorba aia

"mai bine carpim, mai bine ciordim".

Plecarea lui Ogararu a destabilizat flancurile, cred ca tot flancul drept ar tebui remaniat sau macar imbunatatit. Clar ne trebuie portar.

Oli nu va pleca ca doar este prietenul lui Gigi, ma rog, dar mi-ar placea coabitarea cu un director tehnic, de ce nu chiar Zenga cu care a mai colaborat odata in trecut. Si mai sunt si prieteni, ca din pacate asta conteaza mult la echipa noastra.

«18910111248»