Bai frate ce atata Vranjikovic in sus Vranjikovic in jos, nu vedeti ca Mitica Dragomir i-a crescut cota si prostii pun botul la el. Ce atata valoare ati vazut voi la el? Ce a facut contra lui Dinamo, contra noastra sau contra Rapidului? Ce se compara cu Badea care a dat goluri tuturor? Are marcate 4 amarate de goluri si din alea vreo 2 din penalty si din lovitura libera. Eu unul nici nu vreau sa aud de Vranjikovic, n-are nici pe departe fata de Steaua, plus ca nu este mijlocas central ofensiv si nu este nici foarte tehnic. Este un simplu mijlocas central, putin mai avansat decat mijlocasii centrali pe care ii avem noi. Oricum eu unul nu as cumpara niciun mijlocas central ofensiv ci as juca in sistem 4-3-1-2(Radoi, Paraschiv, Ov.Petre si cu Dica in spatele varfurilor si cu o mare libertate la centrul terenului pentru el, Thereau, Badea sau Iacob, modulul asta il foloseste Chelsea). Iar in cazul in care, Doamne ajuta, isi vor reveni Nicolita sau Cristocea se poate reveni la 4-4-2, 4-2-3-1, se gasesc formule, totul este ca antrenorul s-o gaseasca pe cea mai buna. Eu spun ca avem nevoie de un portar, daca este acest brazilian foarte bine vom vedea ce da din el, exista si Cernea, deci teoretic avem 2 portari, practic vom vedea. Apoi daca va pleca vreun fundas central ne-ar mai trebui unul, daca nu nu. Pe stanga stam bine, ii avem pe Nesu si P.Marin. Pe dreapta fie se va merge pe cei 2(Stancu si Saban, iar daca se va juca in sistem 4-3-1-2 se poate folosi si Nicolita fundas dreapta ca sa nu fie scos din schema de tot pentru ca sincer mie imi place de el, cu toata criza de forma in care se afla, de revenit nu-si poate reveni daca sta pe banca ci tot jucand), fie se va renunta la Saban si se va mai cumpara un alt fundas dreapta(eu cu Saban nu am nimic, dar sincer nu se compara cu Ogararu, nu am pretentia sa fie exact ca el, ca juca la Ajax daca era nu la noi dar Saban nu are gabarit pentru fotbalul modern, nu are nici valoarea lui P. Marin, deci nu are in opinia mea gabarit pentru fundas dreapta, eu unul as renunta la el). Mijlocasi centrali in opinia mea avem nu ar mai fi nevoie de cineva, ar mai fi nevoie de un mijlocas de banda care sa poate juca atat pe stanga cat si pe dreapta, in functie de absenta fie a lui Cristocea, fie a lui Nicolita, plus sa nu uitam ca-l avem si pe Ochirosii. In atac iar nu cred ca am mai avea nevoie de cineva. De renuntat eu as renunta la Carlos, G. Coman si Bostina(cu mentiunea daca nu-si baga mintile in cap odata, daca nu la revedere).