Am si eu o intrebare mai ciudata... Oare pt ce pret ar fi Lyon dispusa sa-i dea drumul lui Ben Arfa?
Stiu ca sunt cai verzi pe pereti, nici nu pot zice ca visez la asta, sunt totusi curios... Peste 20 mil, credeti?
Am si eu o intrebare mai ciudata... Oare pt ce pret ar fi Lyon dispusa sa-i dea drumul lui Ben Arfa?
Stiu ca sunt cai verzi pe pereti, nici nu pot zice ca visez la asta, sunt totusi curios... Peste 20 mil, credeti?
Am si eu o intrebare mai ciudata... Oare pentru ce pret ar fi Lyon dispusa sa-i dea drumul lui Ben Arfa?
Despre transferurile lui Man.Utd, Real Madrid sau Chelsea poti disctua la "Fotbal International". Ben Harfa este ca sa spun asa, un fel de noul Essien... cred ca ajunge peste 20, 30 mil $$$.
sunt circumspect in ceea ce-l priveste pe Andrey. In inregistrarile de pe gsp a luat o caruta de goluri pe coltul sau. Ce erau prosti aia sa dea niste faze favorabile ? Am vazut in seara asta la stirile Pro TV niste interventii senzationale ale lui Andrey. Nu cred ca MM ar mai gresi a doua oara. Cel putin in privinta achizitionarii unui portar. E si normal sa fim putin circumspecti dupa "esecul" numit Carlos.
Oricum eu unul nu as cumpara niciun mijlocas central ofensiv ci as juca in sistem 4-3-1-2(Radoi' date=' Paraschiv, Ov..Petre si cu Dica in spatele varfurilor si cu o mare libertate la centrul terenului pentru el, Thereau, Badea sau Iacob, modulul asta il foloseste Chelsea). .[/quote'] Da, dar la Chelsea singurul mijlocas defensiv adevarat e Makelele. Lampard, Ballack, Joe Cole,Wright-Phillips sau Diarra (depinde care joaca), sunt mai mult mijlocasi de constructie,la noi in echipa doar Cristocea (la ora actuala) ar indeplini acest criteriu.
Consider ca am fi prea slabutzi pe flancuri cu sistemul asta cu 3 inchizatori, atat pe atac cat si pe aparare. Da de ce nu l-o aduce pe Flo?
sunt circumspect in ceea ce-l priveste pe Andrey. In inregistrarile de pe gsp a luat o caruta de goluri pe coltul sau. Ce erau prosti aia sa dea niste faze favorabile ? Am vazut in seara asta la stirile Pro TV niste interventii senzationale ale lui Andrey. Nu cred ca MM ar mai gresi a doua oara. Cel putin in privinta achizitionarii unui portar. E si normal sa fim putin circumspecti dupa "esecul" numit Carlos.
draga ulivius, sunt primele imagini gasite de ei, luate de prin rezumate TV unde evident ca dau numai golurile. a aparut un nou montaj, de data asta cu fazele in care a aparat si totusi nu e rau, mai ales ca daca te uiti un pic si in jur, apararea alora e cam figurense ca sa zic asa :wink:
plus ca a venit dupa o perioada grea in care a fost accidentat, sunt sperantze...
Totusi din Brazilia speram la un mijlocas ...
Managerul Stelei a anunțat la TV Sport cã Steaua este aproape de a transfera un fundaș brazilian. "Sîntem în tratative cu un apãrãtor brazilian și sãpentruãmîna viitoare sper sã fie rezolvat transferul", a declarat MM Stoica, care spune cã Steaua va mai face transferuri în aceastã iarnã. "Discutãm și cu alt jucãtor, nu vreau sã-i dezvãlui nici mãcar naționalitatea, dar șansele nu sînt mari. S-ar putea sã aducem și un portar. Asta nu înseamnã cã nu contãm pe Cernea", a spus managerul Stelei
MIJLOCASI Meme, MIJLOCASI, SE-AUDE???
baieti eu cred ca avem nevoie de un mijlocas pasator foarte bun ,unul care sa dea bine in ea din lovitura libera si fara discutie un centreor bun.cu astia cred ca ajungem usor in Liga Campionilor spre primavara.portar cica ar fi luat MM...sa vedem ce gen este mai intai....FORZA Steaua!
L-ai descris pe Vranjkovic,da pe asta il ia Dinamo.
Noi il avem pe Lovin :roll:
Managerul Stelei a anunțat la TV Sport cã Steaua este aproape de a transfera un fundaș brazilian. "Sîntem în tratative cu un apãrãtor brazilian și sãptãmîna viitoare sper sã fie rezolvat transferul", a declarat MM Stoica, care spune cã Steaua va mai face transferuri în aceastã iarnã. "Discutãm și cu alt jucãtor, nu vreau sã-i dezvãlui nici mãcar naționalitatea, dar șansele nu sînt mari. S-ar putea sã aducem și un portar. Asta nu înseamnã cã nu contãm pe Cernea", a spus managerul Stelei
stelisti.ro
Ar fi cazul sa intarim bine lotul, mai ales acum ca intalnim pe Sevilla!
baieti eu cred ca avem nevoie de un mijlocas pasator foarte bun ,unul care sa dea bine in ea din lovitura libera si fara discutie un centreor bun.cu astia cred ca ajungem usor in Liga Campionilor spre primavara.portar cica ar fi luat MM...sa vedem ce gen este mai intai....FORZA Steaua!
Tocmai l-ai descris pe Vranjkovici. Din pacate, se pare ca merge la catei.
Steaua ar trebui sa se uite la Marius Croitoru de la Vaslui ... este cel mai tehnic jucator din Moldova si da foarte multe pase de gol ... din cate vad eu la Steaua lipseste un mijlocas de constructie si sunt sigur ca Croitoru ar reusi sa suplineasca acest post
... clauza de reziliere a contractului este de 500.000 $ din cate am inteles eu ![]()
Un alt post ar putea fi ocupat de Bogdan Buhus , tot de la Vaslui ... este si el tot un jucator de banda dreapta si este destul de bun ... Asta este parerea mea ![]()
asta ar insemna sa cumparam jucatri care se luapta sa nu retrogradeze(gen Panait)... acum probabil vei spunde de Badea, dar el a dat goluri cu Steaua, Dinamo si Rapid.. Croitoru a dat doar cu Timisoara, acum 2 sezoane si pe cand era la FCM Bacau.
www.gsp.ro :
Hristu Chiacu la Steaua?!
Hristu Chiacu este unul dintre tinerii jucători de viitor ai ţării noastre. La vârsta de 8 ani, el a fost dus la centrul de copii şi juniori ai clubului Dinamo. Acolo, Hristu a învăţat să joace fotbal, impunându-şi, prin tehnică şi agilitate, postul de atacant. După 9 ani petrecuţi la juniorii "câinilor", tânărul de 17 ani a făcut pasul spre fotbalul mare. Oportunitate a venit din partea lui FC Naţional, cu care a încheiat şi primul lui contract de seniori. După doi ani în care a impresionat, Hristu a fost luat de impresarul Victor Becali, care a plătit pe loc clauza de reziliere de doar 50.000 de dolari şi dus la noua echipă a luii Dan Petrescu de atunci, Wisla Cracovia. Dacă s-a descurcat cât de cât cu stilul de joc polonez cât a fost "Bursucul" lângă el, după ce acesta a plecat, Hristu nu a mai prins deloc echipa.
Acum, tânărul atacant are 20 de ani, are deja la activ o echipă bucureşteană şi una străină şi, mai nou, doreşte să se transfere la Steaua. Numulţumit de statutul de rezervă la polonezi, Hristu Chiacu vrea să-şi rezilieze contractul cu aceştia cât mai repede cu putinţă. Conform Libertatea, surse apropiate fostului "bancar" sunsţin că fotbalistul este aproape de un transfer-surpriză în Ghencea, fiind dorit, pare-se, de Cosmin Olăroiu, antrenorul care i-a fost alături pe vremea când ambii erau la FC Naţional. Dacă tranferul se va rezolva, Chiacu ar fi al cincilea atacant din echipa Stelei, după Thereau, Badea, Iacob şi Dică.
Ce naiba sa ne facem cu atatia atacanti, daca n-avem cu cine construi? Chiar nu vede nimeni ca la mijloc e problema?!
Si-n timpul asta, Vranjkovici e luat de javre... ![]()
Chiacu e mijlocas dreapta ![]()
@ Madfrog
Acum, tânărul atacant
Eu nu il cunosc, nu l-am vazut jucand, asa ca sper sa se fi inselat aia de la gsp si sa ai tu dreptate, ca in cazul asta ar fi tocmai bun, avand in vedere criza de forma a lui Nicolita.
Se pare ca nici cei de la gsp nu-l cunosc foarte bine :lol:
E mijlocas dreapta ![]()
Din cate imi aduc aminte Chiacu nu e tocmai varf impins. Avea mari probleme de comportament. Are atuul de a fi nepotul lui Jiji.
Pai ar trebui un mijlocas defensiv si un fundas
In rest OK
Forza
mijlocas defensiv? Pai n-avem 4??
mijlocas defensiv? Pai n-avem 4??
Este singurul post unde sunt multumit.Avem 4 jucatori valorosi dintre care 3 sunt buni si pentru nationala! Problema noastra o reprezinta momentan postul de mijlocas dreapta.Aici ii avem pe Oprita accidentat si pe Nicolita total iesit din forma.Se impune aducerea unui mijlocas de banda valoros.Chiacu,Herea,Prepelita,Tibi Balan ar fi solutiile cele mai convenabile ! Apoi un fundas lateral pentru ca Nesu revine in martie.Si portarul care tocmai a fost adus ,si eu ma declar multumit
si eu ma declar multumit
exact pe posturile care le`ai enumerat tu, si sa nu plece nici un jucator
Si portarul care tocmai a fost adus ,si eu ma declar multumit
Si eu sper ca noul portar sa fie la inaltimea blazonului lui Steaua. Totusi, in general nu prea sunt adeptul portarilor latini caci au tendinta sa iasa din poarta cand ti-e lumea mai draga ![]()
in primul rand ne trebuie Hamutovski a fost un portar sooper de ce ne trebuie straini sa patim cum am patit cu Carlos? de ce pe oamenii buni i dam afara cum era Hamutovski si aducem numai gunoaie pacat pentru noi rade o echipa de kkt cum e Dinamo care nu a bagat bani multi si au echipa buna si Olaroiu ar trebui sa isi caute alta echipa a distrus tot ce a facut Zenga si Protasov.forever Steaua