FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2006/2007

«1131415161748»
predatorpulse719.12.2006 13:10

Doamne cand vad ce se transfera in Liga 1 si noi stam cu mainile-s san.Cel putin MM asta face.Nu inteleg ce-i cu politica de transferuri,toata lumea transfera numai noi nu.N-as vrea sa tranferam de dragul transferului,dar Steaua chiar are nevoie de jucatori(dupa parerea mea vreo 4-5) si vreo 3-4 trebuie pusi pe liber. Pe anumite posturi nu exista concurenta(vezi Nicolita) pe altele avem prea multi jucatori(mijlocas defensiv:Radoi,para,ov Petre,Lovin) iar pe altele stau jucatori lipsiti de valoarea ceruta de Steaua.

Se intaresc javrele,care se pare ca invata din experienta noastra din CL(mai ales ca noi ii lasam sa intre acolo,si prin pc la coeficient si prin prestatia noastra jenanta din campionat),rapidul il ia pe Ganea,Cluj transfera alti 2 portughezi iar noi.... asteptam si tare mi-e frica ca nu vine mos Meme cu jucatorii doriti.Plus ca eu am o problema cu tranferurirle la Steaua:domne doar MM urmareste jucatori,ca daca e asa suntem vai de mama noastra.Pai a stat MM in BRAZILIA,tara cunoscuta pentru forta ofensiva si a adus... portar si eventual un fundas.

Pai bine mai MM tu l-ai vazut pe Semedo,care nu i-a costat mult pe clujeni,l-ai vazut cum joaca?

Alaturi de Thereau mi se pare cel mai bun strain din campionat.

Apropo,uite o miscare care mi-a atras atentia: capitanul balace,simbolul timisoarei pleaca la javre :lol: :lol: :lol: . Asta ca sa isi dea seama si sustinatorii aek-ului cat de mult le pasa jucatorilor de acest hibrid creat de petrodolarii puscariasului.

In rest,Sarbatori fericite!!

FORZA Steaua.

Intotdeauna superiori.

colaps19.12.2006 13:25

predator, sa nu ne grabim, in Liga intai se transfera mult, foarte mult zilele astea, dar sa ne intrebam, merita sa ne batem capul pentru ce se transfera pe la altii? deja simt un aer nou in modul in care se gandesc transferurile la noi, sper sa nu gresesc. m-am grabit sa-l cataloghez pe Andrey drept un ald oilea Carlos si am gresit, se pare ca vine un fundash brazilian de la echipa care i-a batut pe Barcelona, "surse" din interiorul echipei au lansat vestea cu Patrashcu, ce poate fi real sau o giogoritza menita sa duca presa pe o pista falsa in ce priveste transferul unui mijlocash de valoare.. deie Domnul sa am dreptate, o mare echipa se construieste cu rabdare si mai ales are nevoie de stabilitate... daca ne uitam la contracandidate, clujul se intareste cu jucatori de pacos fereira si estrella amadora, cu asa ceva vrem noi sa luam Cupa UEFA? de rapid nu mai vorbesc ca aia is varza, cu psihicul la pamant dupa toate cate le-a facut Copos, iar la Dinamo se schimba se pare aproape juma de echipa, tare prevad ca or sa fie vraishte in retur, mai ales ca le-a plecat cea mai importanta gura de foc. Incet incet scapam de fotbalistii care nu s-au putut impune la acest nivel, dar decat sa aducem la gramada altii de valoarea lor, mai bine pastrezi lotul stabil si-l implantezi cu valori de valori.

CNCT19.12.2006 14:09
Doamne cand vad ce se transfera in Liga 1 si noi stam cu mainile-s san.Cel putin MM asta face.Nu inteleg ce-i cu politica de transferuri,toata lumea transfera numai noi nu.N-as vrea sa tranferam de dragul transferului,dar Steaua chiar are nevoie de jucatori(dupa parerea mea vreo 4-5) si vreo 3-4 trebuie pusi pe liber. Pe anumite posturi nu exista concurenta(vezi Nicolita) pe altele avem prea multi jucatori(mijlocas defensiv:Radoi,para,Ov. Petre,Lovin) iar pe altele stau jucatori lipsiti de valoarea ceruta de Steaua.

Se intaresc javrele,care se pare ca invata din experienta noastra din CL(mai ales ca noi ii lasam sa intre acolo,si prin pc la coeficient si prin prestatia noastra jenanta din campionat),rapidul il ia pe Ganea,Cluj transfera alti 2 portughezi iar noi.... asteptam si tare mi-e frica ca nu vine mos Meme cu jucatorii doriti.Plus ca eu am o problema cu tranferurirle la Steaua:domne doar MM urmareste jucatori,ca daca e asa suntem vai de mama noastra.Pai a stat MM in BRAZILIA,tara cunoscuta pentru forta ofensiva si a adus... portar si eventual un fundas.

Pai bine mai MM tu l-ai vazut pe Semedo,care nu i-a costat mult pe clujeni,l-ai vazut cum joaca?

Apropo,uite o miscare care mi-a atras atentia: capitanul balace,simbolul timisoarei pleaca la javre :lol:  :lol:  :lol: . Asta ca sa isi dea seama si sustinatorii aek-ului cat de mult le pasa jucatorilor de acest hibrid creat de petrodolarii puscariasului.

FORZA Steaua.

Intotdeauna superiori.

Total de acord cu tine!Cu specimene gen Gigel Coman,Ov Petre,Bostina,Oprita,Baciu,Nicolita ( la forma actuala cel mai slab din lot dupa Coman) nu poti avea pretenii de Liga si nici sa te bati cu Sevilia.Dupa cate se pare la noi singurul scouter la echipa e Meme,si dupa cum remarcai si tu omu a mers in Brazilia sa aduca un portar!!!!! Asta e sincer cea mai comica faza de mult timp incoace,te duci in Brazilia si vi cu un portar , mie nici acum nu imi vine sa cred.Portari buni cred ca gaseam si in Romania sau in zona noastra nu tre sa mergi pana la capatul lumii.Oricum nu pot sa nu observ miscarile de trupe de la caini si ciori,chiar si de la ungurii din Cluj.Sigur or sa spuna unii ca nu ne trebuie sau ceva de genul.Sa-i foot in gura pe aia care spun asta.Pentru ca noua ne trebuiesc cel putin 5 insi!!!!Nu se poate sa jucam mereu cu cate 2- 3 oameni in minus pe teren pentru ca isi aduce Oli de la Poli toti copii de suflet.Unu care nu vede ca Gigel Coman nu are fata de Steaua e un retardat.Oare Meme tu esti retardat?De Oli sunt convins ca este si nu dau un muc pe el ca antrenor dar in M.M parca aveam un pic de incredere prin prisma faptului ca e stelist.

P.S: cu 1 milion cat a dat Becali pe Petre Dinamo si-a facut o echipa intreaga!asta spune tot de cat de [...] e Becali.

OTAKU19.12.2006 14:15

propun lu Meme sa mearga prin Chile

am vazut niste jucatori foarte talentati

in niste meciuri

tineri si probabil mai ieftini decat brazilienii

HENRIQUEZ de la COLO COLO fundas central (1 ex)

a da ...si Simion de la UTA ar trebui adus inapoi

c0nVicT19.12.2006 14:40

Victor unde esti cand avem nevoie de tine?? :))

Si mie mi se pare cel putin penibil ca MM sa se duca in Brazilia ( tara fotbalului spectacol ) si sa se intoarca cu un portar (!!!) si cu un fundas. Nu cred ca pentru aceste 2 posturi trebuia sa se duca mai departe de Serbia, Croatia sau Cehia, eventual Rusia.

Sa nu ne alarmam degeaba, pana la reunirea lotului mai sunt cateva saptamani in care se pot intampla multe.

Ar fi cazul ca unii jucatori din lotul actual sa paraseasca Steaua. Si Mourinho zicea ca jucatorii trebuie schimbati dupa un timp, pentru ca nu mai dau acelasi randament. Aici i-as trece pe Bostina,Oprita, Coman,Lovin. Paraschiv e numai bun pentru a fi rezerva.

Aici nu inteleg de ce nu se actioaneaza imediat, sa le dea si celor in cauza timp sa isi gaseasca o echipa.

Sper insa sa vedem si niste transferuri pe care ni le dorim cu totii. Emeghara ar fi unul dintre aceste transferuri. Asa l-am trece pe Marin pe dreapta si am rezolva ambele benzi. I-am putea da drumul si lui Saban sa plece, nici asta nu are fata de Steaua.

Ma uitam la niste meciuri de-ale lui Chelsea si m-am gandit la urmatoarea formula de joc.

---------Andrey-------

Stancu----Goian---Ghionea----Marin

----Radoi---O.Petre---Cristocea

--------------Dica--------

----Thereau--------Badea------

Cei ziceti?

-am scapa de Nicolita care in tur a cam stat degeaba pe teren.

Radu1819.12.2006 14:45

h3 h3 h3 e bine...aducem fundasi brazilieni,rapidistii si dinamovistii cumpara jucatorii cu profil ofensiv...degeaba a fost MM in brazilia i-a mai cheltuit si banii lui Gigi...ce sa facem astia suntem... :(

CNCT19.12.2006 15:00

"Aici nu inteleg de ce nu se actioaneaza imediat, sa le dea si celor in cauza timp sa isi gaseasca o echipa."

conVicT

iti spun eu de ce : pt ca Oli vede in toti cei enumerati de tine (si de mine de altfel) niste super jucatori !!!! Comic nu? :)

AmuntBoy19.12.2006 15:06

Noi ce facem?

astia tot cumpara jucatori noi p....

avem 5-6 fundasi mai luam 1 sa avem pt o partida gen Boro

Daca nu joaca Dica bine suntem varza in atac sa nu mai zic pe benzi in ultima vreme

Nu plang dupa ce s-a trasferat pe la noi, chiar nu vroiam sa aduca pe Vranikovici, Ganea sau alte muraturi deastea

dar trebuie luat si pt Steaua niste jucatori MC de creatie ca nus e mai poate si niste wingeri sa avem concurenta serioasa pe benzi

Virgil19.12.2006 15:15
Doamne cand vad ce se transfera in Liga 1 si noi stam cu mainile-s sa.

................................................

Asta ca sa isi dea seama si sustinatorii aek-ului cat de mult le pasa jucatorilor de acest hibrid creat de petrodolarii puscariasului.

Perioada de transferuri e lunga.Avem cel putin doua luni la dispozitie si nu cred ca e deocamdata cazul sa facem comparatii între ce intra în gradinile altora si ce intra intr-a noastra.

Referitor la portar,ar trebui sa ne punem de acord ca aveam nevoie de unul de valoare,care sa dea încredere echipei.Ca nu a fost cumparat din Romania,unde preturile portarilor buni(pe care îi numeri pe degete)sunt prohibitive si a cumparat din Brazilia,e problema conducerii.

Ca se vrea si un fundas dreapta,mi se pare la fel de normal.Partea dreapta a apararii ne-a dat dureri de cap în C.L.Daca o sa fie un brazilian,component al unei echipe care a castigat finala Intercontinentala,e aproape fantastic.

Sigur ca vor veni si altii.In primul rând un mijlocas coordonator si vad ca a scris sorin_777 ca va veni Patrascu.

In ceea ce îl priveste pe Balace,eu cred ca el iubeste echipa,dar nu-l mai iubeste patronul pe el.

Curios mi se pare ca va ajunge la Dinamo si acest lucru îmi da de gândit.

A înteles Marian Iancu cum stau lucrurile în fotbal si doreste sa se înscrie în cooperativa ?

Daca nu cumva o fi membru cu drepturi depline.

john_8619.12.2006 17:04

CNCT a scris :"Total de acord cu tine!Cu specimene gen Gigel Coman,Ov. Petre,Bostina,Oprita,Baciu,Nicolita ( la forma actuala cel mai slab din lot dupa Coman) nu poti avea pretenii de Liga si nici sa te bati cu Sevilia.Dupa cate se pare la noi singurul scouter la echipa e Meme,si dupa cum remarcai si tu omu a mers in Brazilia sa aduca un portar!!!!! Asta e sincer cea mai comica faza de mult timp incoace,te duci in Brazilia si vi cu un portar , mie nici acum nu imi vine sa cred.Portari buni cred ca gaseam si in Romania sau in zona noastra nu tre sa mergi pana la capatul lumii.Oricum nu pot sa nu observ miscarile de trupe de la caini si ciori,chiar si de la ungurii din Cluj.Sigur or sa spuna unii ca nu ne trebuie sau ceva de genul.Sa-i foot in gura pe aia care spun asta.Pentru ca noua ne trebuiesc cel putin 5 insi!!!!Nu se poate sa jucam mereu cu cate 2- 3 oameni in minus pe teren pentru ca isi aduce Oli de la Poli toti copii de suflet.Unu care nu vede ca Gigel Coman nu are fata de Steaua e un retardat.Oare Meme tu esti retardat?De Oli sunt convins ca este si nu dau un muc pe el ca antrenor dar in M.M parca aveam un pic de incredere prin prisma faptului ca e stelist.

P.S: cu 1 milion cat a dat Becali pe Petre Dinamo si-a facut o echipa intreaga!asta spune tot de cat de [...] e Becali."

MIREL6RADOI19.12.2006 17:13
Para la momentul acesta e doar un jucator pentru Liga 1. In cupele europene ii e foarte frica...

oare de ce in meciurile din CL, cu Lyon si Real, Para a fost unul dintre cei mai slabi jucatori de pe teren?

In meciul de la Lyon a fost cel mai bun...alaturi de Dica,a fost printre remarcatii meciul de la Kiev :wink:

ov Petre...e doar mare,fizic..:)

rareeslh19.12.2006 17:16

Am asteptat cu nerabdare aceasta campanie de transferuri......si am gresit. Abia acum am constientizat(si acuma nu sunt ironic) ce inteligenti sunt MM, Oli, si chiar gg si ce strategie de termen lung au. Mitica Dragomir zicea mai demult cum Steaua este echipa cu cea mai buna strategie pe termen lung. Nu vreau sa fac inca o analiza amanuntita a ceea ce s-a intamplat pana acuma pe piata transferurilor. Astept sa se incheie perioada de transferuri.

Despre strategia Stelei.

toti am crezut ca avem o strategie haotica, total dezorganizata, unde aducem jucatori numai ca ne plac cum arata sau ca i-am vazut un meci si ca transferam putin si slab. Echipa asta s-a format in foarte mult timp si asta n-au reusit sa inteleaga dinamovistii si rapidistii. In vremea lui Piturca, chiar daca jocul era penibil, s-au format relatii de joc, reflexe, omogenitate. Sub comanda lui Zenga, Steaua a jucat un joc exceptional pe contraatac. Problemele atunci au fost doua: 1.Steaua se descurca foarte greu cu o aparare foarte bine inchegata si foarte aglomerata. Practic, daca adversarul baga autobaza in poarta, eram gata. Asa am pierdut enorm de multe punce in returul acela. Protasov a invatat echipa sa profite de spatii si sa joace ofensiv. Sistemul a functionat in campionat si in unele meciuri din europa. Am avut probleme cu lipsa de eficacitate a varfurilor(vezi meciul tur cu Dinamo, scor 2-2, unde Iacob a ratat o superocazie la 2-0). Oli a avut probabil cea mai gra misiune. Sa tacticizeze la maxim jocul. Sa nu stam cu fundul in poarta si nici sa nu ne avanta in atac si sa lasam apararea dezgolita. Olaroiu si-a indeplinit cu brio sarcinile in toate jocurile si din punct de vedere tactic nu i se poate reprosa absolut nimic(si aici nu ma refer la schimbari, care rareori au fost inspirate). In returul cu boro, am pierdut pe seama lipsei de experienta. La 2-0 am murit....am stat pe jos in poarta si am asteptat sa se termine meciul.....dar mai aveam o ora de joc. Sevillia in finala la 2-0 o jucat la fel(experienta) si o avut 4-0. Simplu.

bineinteles ca voi avea foarte multi contestatari cand ii iau apararea lui Oli dar sincer nici eu nu-l suportam cand a fost la Timisoara. Si sa recunoastem, la Timisoara a facut mai multa treaba decat Hagi, cartu si artimon la un loc. Si cu mai putini bani. Dar sa luam un exemplu concret. Craiova-Steaua 0-0. Primul 11 era ireprosabil. Stiind ca Universitatea va miza pe aparare, ca sa poata desface apararea s-a folosit de jucatori cu valente clar ofensive in aparate(Coman-Nicolita). Obervam cupluri laterale de jucatori cu viteza/JUCATORI DE GABARIT Coman-Cristocea si Nicolita-OPRITA. greseala a fost la accidentrea lui oprita, cand putea fi introdus Bostina sau Saban fundas si Nicolita mijlocas. A fost bagat un atacant. Un jucator fara refex de extrema. Acolo a pierdut Oli un pariu. In rest, totul ft bine gandit

Analizand la rece, Steaua ai are nevoie de minim 2 jucatori:un fundas dreapta si un portar. Exact cum a spus MM. Portar nu mai discut dc(Andrey e o solutie bina-si m.Tudor ne-ar putea ajuta, desi nici eu nu cred in reveniri). Aducerea unui fundas dreapta implica DIRECT aducerea unui mijlocas dreapta. Stancu a fost adus ca mijlocas dreapta si el este un jucator ofensiv. De nevoie joaca in aparare. daca aducem un fundas dreapta il putem impinge pe Stancu in fata. In rest, suntem acoperiti. Coman mi se pare un jucator foarte bun, care este doar intr-o criza mare de forma. totusi, el nu a avut ocazia sa-si arate valoarea. Postul de fundas stanga nu i se potriveste deloc. Cate minute a jucat Coman mijlocas stanga?? Maxim 200. Daca ar uca vreo 4 meciuri consecutive mijlocas stanga sa vedeti acolo performanta.

Mijlocasul de creatie d care vorbeste toata lumea mi se pare o prostie mare de tot din mai multe motive. 1.toata echipa s-ar baza pe flerul lui, daca prinde o zi proasta ne-am ars 2.n-ar avea loc in echipa, ar insemna o batalie de 4 jucatori pe loc 3.ar strica sistemul excelent cu 2 inchizatori construit pana acum

In rest, si mie mi-ar placea sa transferam toata divizia a si sa alegem d acolo. Dar asta este o alta discutie...

john_8619.12.2006 17:19

Pe forum te rugam sa te exprimi civilizat si sa nu acuzi fara a avea acoperire.

Moderatorii

^Cody19.12.2006 17:28

cred ca Steaua are nevoie de ceva pe benzi, si pe mijloc, ca nu se mai leaga jocul deloc, si se pierd mingi total aiurea, nu pasate ci sutate in fata...total aiurea..

CNCT19.12.2006 17:47

rareeslh ahahahahahahahaha Meme iar te-ai deghizat?

Cineva,mai sus,spunea

ca tu ai fi cel deghizat.

Cum ti se pare ?

"Ce tie nu-ti place,altuia nu face".

Moderatorii

ulivius19.12.2006 18:14

@rareeslh

Te sustin.

oradeanu19.12.2006 19:24
ba nu sunt de acord cu tine. Olaroiu are stilu lui de joc si sa stii ca e foarte asemanator cu al lui Protasov si Zenga. Mie mi se pare ca Olaroiu chiar are veleitati de antrenor.

Zi-mi si mie eu ce sa inteleg din faptul ca aceiasi jucatori reuseau sa joace altceva cu Protasov si Zenga si acum sunt niste muraturi. Plus ideile cu Coman, etc. Chiar cred ca Oli mai tre' sa invete. Asta e parerea mea, si sper ca Oli s-o schimbe.

c0nVicT19.12.2006 19:49

Rareesh fara suparare, dar cam vorbesti prostii...

1. Daca da sau daca nu s-au format pe vremea lui Piturca relatii de joc nu e relevant. Uita-te doar cati jucatori din vremea lui Piturca mai sunt titulari acum.

Constructia adevarata a acestei echipe a inceput cu Zenga. Putem sa dam cu buretele peste ce a fost inainte.

2. Zenga i-a invatat mult mai mult decat cum sa joace pe contraatac. Cel mai important lucru pe car el-a facut a fost sa dea incredere jucatorilor in fortele proprii. Nu mai abordam un meci de la inceput cu sansa 2-a cum se intampla inainte. Peste acest lucru, Zenga le-a predat jucatorilor si o lectie tacitca, i-a invatat care sunt sarcinile fiecaruia. Si nu in ultimul rand, Zenga facea la pauza tot timpul schimbari care ne castigau meciul.

3. Protasov a continuat munca lui Zenga. A preluat o echipa formata, bine inchegata. El le-a dat jucatorilor mai multa libertate in joc, le-a redat placerea jucatorilor de a juca fotbal. In acelasi timp, a intordus si un concept clar in atac. Numai ghinionul ne-a impiedicat sa nu ne calificam inca de anul trecut in Champions League. Sa nu uitam ca Protasov suferea si din cauza lotului restrans.

4. Sa revenim acuma la Olaroiu. Si Olaroiu a preluat o echipa bine inchegata, trebuia doar sa continuie munca lui Zenga si a lui Protasov.

Ce a facut el a fost insa altceva:A distrus tot ceea ce au facut Zenga si Protasov.

- Nu stie sa motiveze jucatorii, nu poate sa le dea incredere in fortele proprii. Exemple sunt doar meciurile care au avut loc imediat dupa un meci din Champions League.Sau meciurile cu Lyon si Madrid, unde am avut mult prea mult respect. Ma gandesc doar ce le-ar fi spus Lacatus inaintea unui asemenea meci, si anume sa muste din ei.

- A tacticizat jocul prea mult. Acuma cand un jucator primeste mingea, el nu mai stie ce sa faca cu ea, se gandeste doar la ceea ce i-a spus Olaroiu sa faca.

- Schimbari dezastruoase. Exemplul este meciul cu Boro.

- Le-a luat jucatorilor placerea de a juca fotbal. Uitati-va doar ce a facut din Bostina, un titular incontestabil in mandatele ultimilor 2 antrenori.

- Nu mai abordam un joc cu un concept clar de joc. Exact ca pe vremea lui Piturca, mergem pe principiul sa vedem ce-o iesi.

- Nu poate sa promoveze jucatori tineri. Uitati-va doar la Ochirosii,pe care il tine pe banca doar ca sa jucam cu Coman. A zis ca nu il imprumutam ca sa creasca alaturi de noi, dar cum sa creasca cand doar se antreneaza cu echipa mare si nu e nici macar rezerva in meciurile oficiale. Cand ma uit la Arsene Wenger si la Arsenal parca ma apuca disperarea. Va garantez ca noi daca l-am fi avut chiar si pe Messi, noi tot cu Coman jucam, pe Messi il mai cresteam inca vreo cativa ani langa echipa.

Vrei sa vorbim si de meciul cu Craiova. Ok.

1. Asezarea tactica nu a fost ireprosabila. A jucat cu un singur varf cand stia ca echipa Craiovei va baga autogara in poarta. Trebuia sa joace cu 2 varfuri, cum a facut la Galati. E adevarat, acolo am pierdut, dar am pierdut cu un mare ghinion. Daca Dica marca doar odata in acel meci am fi asistat la un nou Steaua-National.

2. Primul 11 nu a fost ireprosabil. L-a pus pe Nicolita fundas dreapta si pe Oprita mijlocas. Cred ca asta e cea mai slaba parte dreapta pe care a avut-o Steaua de multi ani. Nu numai ca erau ambii complet iesiti din forma, dar mai erau si cu moralul la pamant.

3. Accidentarea lui Oprita. El l-a bagat pe V.Badea. Nu a invatat nimic din momentul Boro, cand s-a dovedit ca jucatorul roman nu stie sa joace alta pozitie decat aceea care o joaca intotdeauna.

Transferuri viitoare.

1. Tie ti se pare ca Stancu are valoare de Champions League? E in cel mai bun caz la acelasi nivel cu Nicolita. Care si el e departe de ceea ce se numeste valoare. Cand aduci un jucator, nu aduci ca sa umplii lotul, il aduci ca sa imbunatatesti primul 11.

2.Ti se pare Coman bun? Nu stiu pe ce lume traiesti. Zi-mi si mie in ce sezon a fost acest jucator in forma. Sau explica-mi daca e asa o mare valoare, de ce pana la varsta de 29 de ani nu a jucat la Steaua,Dinamo sau Rapid. Tu chiar vrei sa il pui pe Coman mijlocas stanga??! Adica sa ii ia locul lui Cristocea mai mult sau mai putin. Cred ca ai fumat ceva inainte sa scrii aici, ca altfel nu imi explic cum ai putut sa spui o asemenea tampenie.

3. Mijlocasul de creatie ar avea loc in echipa, si anume pe partea dreapta, in locul lui Nicolita. Uita-te doar la Barca ca Deco care nu joaca chiar mijlocas central le face tot jocul. Daca am avea un asemenea jucator, nu toata responsabilitatea ar cadea pe el, ci si pe Dica si pe Cristocea.

Dar cum un asemenea jucator vrea si un salariu pe masura, nu cred ca vom vedea prea devreme asa ceva prin Ghencea.

Sarbatori fericite!

bogdanG.19.12.2006 20:03

Scuzati-ma dar din punctul meu de vedere poate ar trebui sa ne gandim si la transferarea unui antrenor. Sigur o sa-mi atrag oprobiul unor forumisti dar opinia mea este ca Oli nu reusit stapaneasca o situatie favorabila, a actionat mai mult sentimental, vezi transferul unor jucatori. Depistarea unor jucatori se face de catre antrenor nu de managerul general.El trebuie sa vada jucatorii o perioada mai lunga de timp sau sa aiba un antrenor angajat special pentru acest post.

Atitudinea echipei in acest retur, aici nu fac referire la mediul de la Kiev si de la Lyon ci la intreaga atitudine a echipei in campionat. Obositi!!!

Sa ma scuze, sa mearga la bai, la Amara nu la Steaua. La banii pe care-i castiga ar trebui sa-si cumpere o pereche de plamani in plus si aici ajung la alta problema in opinia mea; PREMIERELE. Nu este profesionist sa aiba premiri la fiecare meci ci la obiectiv,cum rateaza un obiectiv cum scade procentul premierii.Ei castiga la fel sau chiar mai mult din premieri fata de salariu(contract).

Am vazut ca s-a facut referire la echipa medicala si preparatori fizici.

Pe ei ii platesc cu sume infime fata de salariile de la Steaua si in cazurile medicale MM directioneaza cazurile catre Spitalul Militar Central. Stiu ce spun, sunt specialisti mai buni in domeniu la alte unitati in Bucuresti.Spre exemplu Oprita, s-a accidentat grav, nu mai trebui sa ai pregatire medicala sa-ti dai seama de asta si cu toate astea a fost investigat de pomana la noi, Spitalul Militar Central cand stiau foarte bine ca-l trimit in Italia la investigatii si tratament. Bani aruncati de pomana pentru a creste cota de importanta in cadrul clubului.

CNCT19.12.2006 20:15

c0nVicT inca o data ai pus punctul pe "i".Cred ca 95% vedem situatia asa, in afara de baietii de la club care intra deghizati probabil.Cine il vede pe Coman mare scula de fotbalist ori nu e stelist ori in ochii mei e un idiot.

rareeslh19.12.2006 20:54

@convict

In privinta lui Piturca sunt in principiu de acord.....desi eu il detest din toata inima pe pitzi, cred ca a avut o sarcina dificila la Steaua, pentru ca a avut de-a face cu o groaza de jucatori veniti si tot pe atatia plecati. pe atuni GG cumpara tot ce prindea. Lui Zenga i se datoreaza in mare parte echipa Steaua de acum. DA, el le-a dat incredere, DA, el a abordat fiecare meci ca si cum am fi favoriti, DA, el i-a invatat(mai mult sau mai putin) jocul tactic. Totusi, el s-a remarcat intotdeauna prin scimbari. Cine intra juca de obicei superb. Problema cu Zenga era ca daca marcau ei primii aveam mari probleme. Oli zicea intr-un interviu ca si milanu.....joaca defensiv, da dupa ce ai 1-0, preseaza in continuare si fac 2, 3, 4 -0. CU Zenga(nu in toate meciurile) muream pe final si ne rugam sa nu luam gol.

Protasov i-a lasat sa joace mai liber dar a asumat o mare responsabilitate asupra sa. El miza foarte mult pe inspiratia fiecarui jucator. Daca prindeau multi o zi proasta eram pe burta. Sa nu uitam ca Protasov a terminat turul cu acelasi punctaj cu care a terminat Oli turul acesta. diferenta e ca anul asta potaile au jucat mai bine decat anul trecut. tin minte un meci la Cluj cand era portasov. (scor 1-0). Jucatorii jucau cu aceeasi "asezare" tactica dar pur si simplu nu pusca ceva in joc. Olaroiu a vrut sa nu mai depinda de acel "ceva". Tin minte un meci cu Pandurii la Targu Jiu(tot cu Protasov antrenor. Scor 1-2). Atunci marcase Nicolita dupa ce Ogararu o aruncat o minge din out pana la punctul cu var si de acolo Banel a indeplinit o formalitate. Inrepr a 2-a ne-au egalat. atunci, daca n-ar fi fost inspiratia lui Bostina, eram gata. Cu un gol din lovitura libera ne-a adus cele 3 puncte. Protasov nu le nimerea nicicum cu schimbarile si de obicei claca in meciurile importante.(rosenborg)

Olaroiu vrea un stil de joc unde sa nu lase nimic la voia intamplarii. Recunosc, strica placerea fotbalului. Dar o echipa din europa de est cu buget de 10 mil d euro(sunt optimist) nu isi poate permite in cl sa joace numai asa. Asa nu am mai angaja antrenor. Nu inteleg de ce multi nu-l apreciaza pe Oli. El este de fapt o varianta putin diferita si indraznesc sa spun imbunatatia a lui Zenga. MAREA lui problema sunt schimbarile......TOTAL RATATE.

Eu cred ca le da incredere jucatorilor. Tineti minte cand Banel era intr-o criza de forma cu herrenven. Si i-a zis ca tot ce mai ii lipseste ii sa marcheze. Cate goluri o dat cu Betis si cu Timisoara si etc etc???

Lacatus mi se pare un antrenor undeva putin sub mediocru. Oriunde a fost n-a facut mare lucru. Uite-te la rezultatele de la UTA in ultima vreme. fara suparare, Lacatus a fost un jucator senzational, insa actiona mai mult din picioare decat din intelect. nu toti jucatorii sunt antrenori buni. Nu cred ca jucam numai la nimereala. olaroui, cm spuneam, calculeaza totul. Poate jucam prea matematic si daca intervine ceva in planul lui se naruie totul. Jucatorii tineri n-au fost promovati de niciun antrenor(poate Zenga ft putin) pentru ca Steaua n-are un centru de copii si juniori extraordinar. Astept foarte multe de la generatia '89 astept foarte multe.....din motive personale. Oricum, uitati-va la Dinamo. Matache, ropotan, r.Stefan, si lista poate continua. Noi il avem pe toma despre care Zenga zicea ca ii slab, Litu care n-o reusit sa faca mai nimic la Jiul, Simion care a mai jucat cate ceva la uta dar este doar o promisiune deocamdata si Tudose despre care nu stiu mare lucru. Eu cred ca Ochirosii a fost chiar foarte mult promovat, avand in vedere ca Steaua a avut pana acum un sezon infernal. Nu se poate compara Coman cu Ochirosii. Inca.

Despe altii

Stancu mi se pare o mare surpriza. Tot Oli zicea ca atunci cand aduci un jucator il consideri ultimul din echipa....depinde de el daca isi imbunatateste aceasta pozitie. Dar Lovin, Bostina, Cernea au valoare de CL?? Daca stam sa vedem, niciun jucator din lotul Stelei (in afara de o.Petre) n-au valoare de cl. Dar o dobandesc. Unii mai repede(Dica) altii mai incet(Saban)

Eu ziceam ca ar trebui jucat cu Coman mijloca in locul lui Cristocea titular. In meciurile din campionat de dupa CL. Coman a jucat la Poli titular si ii vicecampionu Romaniei cu FC National. Nu cred ca un jucator e bun numa daca joaca in Bucuresti.

Ideea asta cu mijlocas de creatie pe dreapta se tot discuta pe forum de multa vreme. N-are rost sa tot discutam de deco. El joaca in cu totul alt sistem. Daca am juca si noi 4-3-3(ceea ce Oli a vrut sa implementeze) am putea juca cu un creator mijlocas central-dreapta.

Cat despre transferuri, daca se vrea neaparat un jucator, probabil ca va fi adus. Deocamdata in e europei sunt putine echipe care sa fie alese in detrimentul nostru de catre un jucator. In tara niciuna.

Frohe Weihnachten un ein schönes neues Jahr!!!

P.S. Sa pastram dezbaterea intr-un cadru civilizat. Eu nu fumez :D :D :))

Despre mciul cu Craiova

weeezer_2019.12.2006 21:23

Ai mancat un "d" undeva. Si nu-ti zic unde :P

c0nVicT19.12.2006 21:47

@Rareesh

Schone Ferien und einen guten Rutsch ins neue Jahr.

Scuze pentru faza cu fumatul, era doar o gluma. Sper ca nu ai luat-o in serios. :)

@CNCT

Daca 95% din suporterii Stelei vad aceste lucruri la fel ca noi, eu inclin sa spun ca avem si dreptate. Mai ales ca pe acest site isi mai spun parerile si care au vazut ceva meciuri de fotbal la viata lor, si a caror parere eu o consider competenta. Ma intreb daca MM sau Oli isi pun si ei aceste intrebari.

Ar mai fi ceva legat de Olaroiu. Inclin sa cred ca nu el face echipa, sau ca nu o face in totalitate. Nu pot sa inteleg cum de l-a tinut in poarta pe Carlos atata vreme, cand il vedea pe Cernea la antrenamente in fiecare zi. Ok, nici Cernea nu este un portar extraordinar, dar apara ceea ce este de aparat. Si l-a mai adus si pe Iordache cu el, pe care eu nu l-am vazut jucand, dar am auzit ca este unul din cei mai mari portari ai Romaniei, ca dadea echipei o siguranta extraordinara. Chiar nici acesta sa nu fi sesizat ca gafele lui Carlos sunt prea dese?

MadFroG19.12.2006 22:48
Doamne cand vad ce se transfera in Liga 1 si noi stam cu mainile-s san.Cel putin MM asta face.Nu inteleg ce-i cu politica de transferuri,toata lumea transfera numai noi nu.N-as vrea sa tranferam de dragul transferului,dar Steaua chiar are nevoie de jucatori(dupa parerea mea vreo 4-5) si vreo 3-4 trebuie pusi pe liber. Pe anumite posturi nu exista concurenta(vezi Nicolita) pe altele avem prea multi jucatori(mijlocas defensiv:Radoi,para,Ov.. Petre,Lovin) iar pe altele stau jucatori lipsiti de valoarea ceruta de Steaua.

Apropo,uite o miscare care mi-a atras atentia: capitanul balace,simbolul timisoarei pleaca la javre :lol:  :lol:  :lol: . Asta ca sa isi dea seama si sustinatorii aek-ului cat de mult le pasa jucatorilor de acest hibrid creat de petrodolarii puscariasului.

FORZA Steaua.

Intotdeauna superiori.

Total de acord cu tine!Cu specimene gen Gigel Coman,Ov. Petre,Bostina,Oprita,Baciu,Nicolita ( la forma actuala cel mai slab din lot dupa Coman) nu poti avea pretenii de Liga si nici sa te bati cu Sevilia.Dupa cate se pare la noi singurul scouter la echipa e Meme,si dupa cum remarcai si tu omu a mers in Brazilia sa aduca un portar!!!!! Asta e sincer cea mai comica faza de mult timp incoace,te duci in Brazilia si vi cu un portar , mie nici acum nu imi vine sa cred.Portari buni cred ca gaseam si in Romania sau in zona noastra nu tre sa mergi pana la capatul lumii.Oricum nu pot sa nu observ miscarile de trupe de la caini si ciori,chiar si de la ungurii din Cluj.Sigur or sa spuna unii ca nu ne trebuie sau ceva de genul.Sa-i foot in gura pe aia care spun asta.Pentru ca noua ne trebuiesc cel putin 5 insi!!!!Nu se poate sa jucam mereu cu cate 2- 3 oameni in minus pe teren pentru ca isi aduce Oli de la Poli toti copii de suflet.Unu care nu vede ca Gigel Coman nu are fata de Steaua e un retardat.Oare Meme tu esti retardat?De Oli sunt convins ca este si nu dau un muc pe el ca antrenor dar in M.M parca aveam un pic de incredere prin prisma faptului ca e stelist.

P.S: cu 1 milion cat a dat Becali pe Petre Dinamo si-a facut o echipa intreaga!asta spune tot de cat de [...] e Becali.

Mai pune mana pe o carte!

@colaps,se vede ca mai si gandesti :wink:

predatorpulse719.12.2006 23:22

Cata sila imi provoaca balace,Munteanu,Ganea si altii de teapa lor,niste mercenari care nu tin de o echipa sau de alta. Imi provoaca sila nu pentru ca sunt de la rivali,dar Ganea de exemplu dupa ce le-a dat practic titlul javrelor cum vrea sa vina in giulesti si sa fie iubit.Sau Munteanu,om consacrat la Steaua sa joace la crapid.

Eu stiu ca daca te transferi de obicei mergi la mai bine,iar in Romania cel mai inalt nivel este Steaua(pentru noi cel putin).

Oricum mor de ras cand aud de rivalitatea Dinamo-rapid care isi paseaza jucatori intre ei de ani buni.

De asta spun ca in Romania exista Steaua si restul.

Cati jucatori de la Steaua au ajuns la Dinamo? Vorbesc de jucatori de la echipa din ultimii 5-6 ani. In schimb de la rapid au ajuns cativa si invers: bratu,Ganea,zicu,Moldovan care a jucat si el la Dinamo,mara etc.

Noua in schimb ne trebuie liniste ca la javre incepe deja obisnuita zazanie de primavara si sa aducem mijlocasi si fundas stanga.

FORZA Steaua

Intotdeauna superiori.

«1131415161748»