FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2006/2007

«1151617181948»
MadFroG20.12.2006 18:43

Petarda asta da clasa si lui Saban si lui Stancu . :wink:

Rossoblu20.12.2006 18:45

omule crezi ca avem nevoie de inca un G Coman? plus ca are 30 ani!

MadFroG20.12.2006 19:54

Mai citeste inca o data mesajul meu ..uite ca il scriu mai accentuat special pentru tine :

Petarda asta da clasa si lui Saban si lui Stancu .

AmuntBoy20.12.2006 20:43

Croitoru poate juca si mijlocas dreapta si e bun la concurenta cu Nicolita poate juca si mijlocas de creatie cu un mijlocas defensiv M Radoi

Olah este si fundas dreapta , eu zic ca poate face fata acolo e mult mai bun ca Jijel, dar totusi nu as vrea sa vina la Steaua

si are 25 ani nu 30

predatorpulse720.12.2006 21:16

Virgil,

Fiind constantean,pot sa-ti va spun ca Vasilica juca mai bine la Farul dar dintr-un motiv cat se poate de simplu:juca in linia de mijloc cu 2 jucatori tehnici,cu veleitati ofensive:Lungu si todoran. Din pacate,la noi la Steaua,la mijloc poate doar Bostina sa-l rivalizeze pe Vasilica in tehnica. E greu sa combini cu oameni greoi ca para,Lovin,ov Petre pentru care procedeul cel mai cunoscut este recuperarea si pasa inapoi.

Stelei ii trebuie inca un fundas lateral pe fiecare parte si 1-2 jucatori tehnici la mijloc.Atat.

FORZA Steaua

Intotdeauna superiori.

ulivius21.12.2006 08:17

Fratilor. sa vina si Olah, si Croitoru. Poate se va ridica vre-unul dintre ei. Totusi inca mai sper la Vranjicovici.

Virgil21.12.2006 08:33

Vranjkovici e luat pe 250.000 de euro,un jucator la schimb si coproprietate,de Dinamo.

Croitoru e foarte dorit si Becali se arata dispus sa-i plateasca FC Vasluiului,clauza de reziliere a contractului in valoare de 550.000 euro.

@ predatorpulse

Fundasul se pare ca e pe...vine.MM a traversat Atlanticul pentru el si cine stie,poate pentru un mijlocas.

Piece of Mind21.12.2006 08:55

Vranjkovici are mai multe calitati fotbalistice decat Croitoru si costa cu vreo 250.000 EUR mai putin...

In fine, sa speram, ca de fiecare data, ca cei din conducere chiar stiu ce fac, desi in ultima vreme actiunile lor par a dovedi contrariul.

sorin_77721.12.2006 09:53

Bosniacul nu a semnat inca cu Dinamo...

eu unul nu il vad la Steaua... prefer pe Croitoru si daca mai vine fundasul brazilian e OK. Excelent ar fi fost sa il aduca pe Herea... Veti vedea explozie in primavara la acest jucator. la vara nu ne vom permite sa il luam...

***alex***21.12.2006 11:08

Vranjkovici inca nu a semnat fiindca nu este multumit de contractul care i se ofera.

Croitoru este ca si luat, in ProSport scrie ca Meme a plecat dupa el, interesant este ca Oli tace...

Olah... zvonuri...

Virgil21.12.2006 11:13

Petre Buduru a semnat ieri la Târgu Jiu transferul lui Vranjkovic la Dinamo,

Mai mult aici :

http://www.Pandurii-tg-Jiu.ro/index.php?id=1178

sorin_77721.12.2006 11:26

Vranjkovic nu si-a dat acordul, nu se afla pe contract si semnatura lui. Salariul care il ofera Dinamo e derizoriu... 60.000 USD... o hotie a javrelor mai mare ca asta nu am vazut...

Piece of Mind21.12.2006 12:00

Se pare ca iar ne trage o teapa puscariabilu' din Timisoara...Daca il luam pe Olah plus o suma de bani (cum s-a intamplat in cazul Coman-Cristea), chiar ca ne meritam soarta!

sorin_77721.12.2006 12:04

Eu sper sa fie doar zvon...

Olah nu are ce cauta la Steaua... Asa cum nici Bostinu nu mai are ce cauta, nu mai zic de G. Coman sau Carlos...

Radu1821.12.2006 12:18

1.2 Nu sunt admise pe forum mesaje si cuvinte, linkuri sau imagini obscene, vulgare, cu orientare sexuala, instigatoare, amenintatoare, rasiste, discriminatoare sau de alta factura, care sa jigneasca sau sa umileasca membrii Forumului

Moderatorii

sorin_g21.12.2006 12:55

Imi pare rau daca supar pe cineva, dar pe Bostina Olaroiu l-a scos din circuit. Amintiti-va cum il juca Oleg, cum il punea in valoare.

Bostina, daca pleaca la Steaua, ne va face zile fripte ca adversar.

^Cody21.12.2006 13:15

Eeu cred ca avem nevoie de mai multa viteza pe benzi, si daca nu ma insel ollah asta e cam iute, nu?

Si mai cred ca Steaua s-a invatat sa cumpere jucatori scumpi din campionat, pe cand altii ii iau cu "60.000" sau incearca.. jucatori potential buni, nu de genul Coman, sau mai stiu eu...nu ca nu ar fi bunicel si Coman, dar la banii astia..

sorin_77721.12.2006 14:28

Bostina este un tip fara pic de personalitate, in atatia ani la Steaua nu a reusit sa se impuna, ba mai mult, cand a venit Cristocea si Ochirosii, le-a pregatit terenul prin escapadele sale brat la brat cu un alt mare jucator, Carlos...

Bostina s-a dus, trebuie schimbat... asta nu inseamna ca il arunci ca pe o masea stricata (desi este). Dar cu jucatori ca Bostina nu poti sa ai pretentii sa joci an de an in CL..."mah", "acum" (unde e limba romana aici domnule profesor, cam greu la geometrie descriptiva)

Phire21.12.2006 17:16

Se pare ca a picat varianta transferului fundasului brazilian :( Sper ca (,) conducerea sa se tina de cuvant macar in privinta lui Croitoru; alte mari sperante nici nu-mi mai fac...

OTAKU21.12.2006 17:30

io propun la Steaua pa omu laurentiu reghecampf

super gol ce a dat cu bayern

revin

Simion inapoi

Croitoru mi se pare un boem (n are mecla de Steaua)

in rest de la noi ...nu prea sunt jucatori care merita transferati

poate cocis si cu florescu de la tiraspol (variante vechi)

Virgil21.12.2006 17:32
Se pare ca a picat varianta transferului fundasului brazilian :( Sper ca (,) conducerea sa se tina de cuvant macar in privinta lui Croitoru; alte mari sperante nici nu-mi mai fac...

Cum adica se pare ? Asa nitam-nisam ? Spune daca ai citit ceva,undeva.

The_Foxes21.12.2006 17:35

8O vai nu-mi vine sa cred cat de entuziasmata este lumea in privinta lui Croitoru.imi aduc aminte de el inca de pe vremea cand era la bacau iar in urma cu 1 sau 2 ani cand jucau astia in giulesti bacau a pierdut 3 pct datorita lui(min 92 mingea era undeva in lateral putea sa dea lung de linie iar el a inceput sa dribleze se credea la fifa .s-a ametit dupa primul dribling, un rapidist a centrat si rada a marcat,dar el a mai avut astfel de faze ).in acel moment mi-am spus ca nu are ce cauta in fotbal d-apoi acum aud ca vine la noi.ma crucesc

Stryker21.12.2006 17:37

Asta stiti cum este: se duce omul sa-si ia un brad, dar din motive legate de bani, se intoarce acasa doar cu cateva crengute, asa si in cazul transferurilor la Steaua, l-au vrut pe Ceara dar nu s-a putut, o sa-l ia pe Olah, l-au vrut pe Ze Roberto(de la botafogo) dar nici aici nu s-a putut, asa ca o sa-l ia pe Croitoru...

De altfel, la politica de transferuri a lui Gigi...la ce am putea sa ne asteptam...sa fim fericiti daca nu pleaca Dica nicaieri...

Phire21.12.2006 17:46

@ Virgil

MM a declarat asta, intr-o interventie la TV Sport...

Cooper21.12.2006 17:46

Cum adica se pare ? Asa nitam-nisam ? Spune daca ai citit ceva,undeva.

MM a spus la TV Sport special. Deasemenea a spus ca nu e vorba de nici unul dintre fundasii vehiculati in presa , deci nici vorba de Ceara.Era vorba de un jucator ce joaca foarte bine atat ca fundas stanga, cat si ca fundas central.
«1151617181948»