FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2006/2007

«1161718192048»
Virgil21.12.2006 18:00

@ Phire,Cooper

Multumesc amandurora.

O mai mare mizerie ca lipsa asta de transparenta a conducerii FC Steaua nu exista.

FinalaUEFA21.12.2006 19:00

Ceea ce avem noi nevoie sunt cativa mijlocasi.

Virgil21.12.2006 19:01

Cam câti ?

ulivius21.12.2006 19:08

Este normal ca sa se dezvalue transferul dupa ce a fost parafat. Pt ca altfel intra pe fir prietenii "fratii Becali" si baga bete-n roate.

Nu va mai faceti iluzii. Nu vom mai aduce nici un jucator de clasa la Steaua, pt ca nu suntem in stare.

vlad7521.12.2006 20:19

LL se crede Maharajahul,Faraonul,Zeul fotbalului romanesc.Doar el detine adevarul absolut despre fotbal.Doar el stie cine este bun de Steaua.Noi,suporterii,suntem niste neica-nimeni.Cativa jucatori f. buni vazuti de ochiul priceput al lui LL:Saban,Carlos,Stancu>

pt cine nu stie LL=MM

Liar Liar = Mincinosul Mincinosilor

Sa nu uitam cum o da la intors cu Ceara.

MM traieste aceasi zi incontinuu...

1 Aprilie

vlad7521.12.2006 20:22

Si MM inca ceva.Cred ca te-ai referit la Hemoragia Stelei la sfarsitul campionatului trecut.Sa nu-i uitam pe Nesu,Oprita,Iacob,Radoi...care ti-au intarit vorba in privinta hemoragiei.

^Cody21.12.2006 22:10

sa speram ca se vor mai face alte transferuri la Steaua, ca doar mai este timp...

MadFroG21.12.2006 23:20

Da ,felicitari conducerii pentru transferul lui Croitoru

Acum ne mai trebuie un fundas lateral.

Phire21.12.2006 23:46

Intr-adevar, felicitari conducerii si sa speram ca Marius Croitoru va confirma la fel cum a facut-o si Vali Badea :D !

Inca un fundas dreapta de valoare in conditiile in care nu ne pleaca nici un jucator de baza si eu una o sa ma declar multumita :)

^Cody21.12.2006 23:50

da fratilor, dar mijlocul? doar stim cu totii ca la mijloc nu prea se mai leaga jocul..

Phire21.12.2006 23:53

@ Cody

Pai Croitoru e mijlocas. :)

Cred ca va fi folosit pe partea dreapta, acolo unde Nicolita a dezamagit de cand a inceput sezonul...

Virgil22.12.2006 07:31

Gigi Becali are programata vineri o conferinta de presa, de la ora 12:00, in care il va prezenta pe jucatorul Marius Croitoru ca noua achizitie a Stelei.

El ar urma sa semneze pentru cinci ani, iar Steaua sa achite o clauza de reziliere catre FC Vaslui cifrata la 500.000 de euro.

Stire onlinesport

sorin_77722.12.2006 07:53

toate bune si frumoase, dar nu asta e transferul pe care il doream eu la Steaua. Eu il mai vreau pe Herea si un fundas central BUN care sa le faca concurenta mai acerba lui Goian si Ghionea ca parca se vede ca au inceput sa se plictiseasca...

sorin_g22.12.2006 07:54

Din pacate se pare ca l-au dat si pe Panait care pentru mine cel putin era un fundas de perspectiva.

sorin_77722.12.2006 08:05

Panait la cine a fost dat? Sau a fost doar imprumutat?

weeezer_2022.12.2006 08:51

Parca a fost imprumutat.. cel putin asa sper, asa mi s-ar parea normal.

Pe de alta parte, cand Ghionea sau Goian nu au evoluat, Baciu zic eu ca si-a facut treaba foarte bine.

gone22.12.2006 09:30

Rapid vor sa il ia pe Prepelita. Dupa pererea mea Prepelita e mai bun decat Croitoru sau Herea. :evil: Dar iar o sa iasa MM sa spuna ca nu are valoare de Steaua. Cum nu aveau nici Coman sau Lazar. :evil:

sorin_77722.12.2006 09:33

sa-l ia pe Vranjkovic de la Pandurii, ca tot nu a fost Dinamo in stare sa puna mana pe el... sa arate tuturor cine este Steaua...

Danntes22.12.2006 11:11

Vorba lu' Sorin e decent transferu.

DAR...

Unde este mijlocasu brazilian de 5mil cu care ne-a tot mintit Becali??

Unde e inlocuitoru' plafonatului de Nicolita? -> Herea, Prepelita, eventual un brazilian.

Unde e concurenta lui Cristocea?

Unde e fundasu de nivel apropiat lui Ogararu? -> Emeghara, vreun brazilian, etc...

Acest transfer e doar praf in ochi pt noi ca cerem cu obstinatie mijlocasi tehnici!

Acum se pot intoarce "linistiti" la aducerea a unuia sau a 2 jucatori cu caracteristici pur defensive.

Doamne cat mi-as dori sa il luam pe Vranjkovic atat pt ca e un jucator promitator la 23 ani ai lui cat si pentru a le da extrem de urat peste bot pudelilor.

Daca l-am lua pe bosniac eu personal as fi foarte multumit de transferuri. Cu Croitoru in locul lui Nicolita si linia de mijloc:

Cristocea - Radoi - Vranjkovic - Croitoru

...sunt foarte optimist pentru viitorul apropiat cand vom revedea spectacol dupa multa vreme.

Bogdan4Steaua22.12.2006 11:13

Cand vad cum joaca Ogararu la Ajax mi se face parul maciuca. Ce jucator am pierdut... :cry:

Nici Stancu nici Saban nu se ridica la nivelul lui George. Sper sa ne surprinda Meme cu un transfer bun si pe acel post.

MadFroG22.12.2006 11:16
Rapid vor sa il ia pe Prepelita. Dupa pererea mea Prepelita e mai bun decat Croitoru sau Herea.  :evil: Dar iar o sa iasa MM sa spuna ca nu are valoare de Steaua. Cum nu aveau nici Coman sau Lazar.  :evil:

Stii cum se zice,intotdeauna capra vecinului e mai frumoasa si da lapte mai bun . Ar trebui sa fiti recunoscatori ca nu pleaca nimeni de la Steaua,ca ne pastram aceelasi nucleu valoros de jucatori si ca transferam unul din primii 5 portari din campionatul Braziliei si un mijlocas polivalent ,tehnic cum noi nu prea avem .

Lazar nu are loc la Steaua,poate ar fi fost a patra solutie dupa Radoi,Ov.Petre si Para.Iar despre Coman nu mai merita comentat nimic,pentru ca la ora la care el a fost transferat la rapid,noi aveam in lot cei mai buni portari din Romania pe Hamutovski si pe Tudor.

Cat despre Prepelita,baiatu s-a plafonat la Arges .Cand a fost sansa sa ajunga la Steaua s-au cerut sume exorbitante.Acuma sa se roage de noi ca tot nu ne intereseaza.Iar Herea,nu uita ca face 1,5 ! Asteptam retrogradarea Nationalului si pe urma discutam despre transfer.

E mai probabil sa ajunga Chiacu :idea:

c.ronaldo1722.12.2006 11:59

Din Liga 1, poate Vranjcovik, Emeghara si McKain i-as vede titulari la Steaua.... Cred ca daca vom mai cumpara macar pe unul dintre ei ar trebui sa fim multumiti pe perioada de iarna... :x

MadFroG22.12.2006 12:20
Din Liga 1, poate Vranjcovik, Emeghara si McKain i-as vede titulari la Steaua.... Cred ca daca vom mai cumpara macar pe unul dintre ei ar trebui sa fim multumiti pe perioada de iarna... :x

Din cei trei jucatori enumerati de tine doar Emeghara ar fi titular.Vranjkovic ar avea concurenta serioasa cu Radoi,Ov.Petre si Para iar McKain nu e mai bun decat Goian si Ghionea.

O veste buna ,este plecarea lui Lovin care are oferte din Germania si Coreea .Sa dea Dumnezeu sa se transfere,ca destul ne-a exasperat aceasta non-valoare.

I.N.Money22.12.2006 12:28

Vranjkovic nu va veni.Meme si cu Oli l-au preferat pe Croitoru in schimbul jucatorului de la Pandurii.

JJ a declarat la TV Sport Special ca el l-a dorit pe bosniac insa acesta nu intra in vederile lui Olaroiu,cel putin nu pentru aceasta iarna.

De asemenea,Becali a delarat ca nu stie nimic legat de transferuri,singurul lucru cert este ca nu va pleca nimeni.

PS: Se pare ca vasluianul nu a semnat ,iar Dinamo a intrat pe fir cu o oferta de 800.000 de euro !

Sonic22.12.2006 13:14
Vranjkovic nu va veni.Meme si cu Oli l-au preferat pe Croitoru in schimbul jucatorului de la Pandurii.

O sa aiba viata grea Croitoru, sincer nu prea il vad pe unde o sa gaseasca o bresa sa joace...concurenta o sa fie acerba :twisted:

«1161718192048»