Concurenta naste performanta...
Croitoru o sa-l lase pe tusa pe Banel, ascultati la mine ce spun...
Dar pana nu semneaza nu zic nimic... Sa-l vad semnand si mai vedem...
Concurenta naste performanta...
Croitoru o sa-l lase pe tusa pe Banel, ascultati la mine ce spun...
Dar pana nu semneaza nu zic nimic... Sa-l vad semnand si mai vedem...
Cereau unii pe aici ca opinia suporterilor sa fie bagata in seama, pai cum sa fie bagata in seama cand cineva mai sus ii prefera in locul lui Nicolita pe Herea???(wtf) si Prepelita. Pai Nicolita e de 5 ori mai bun decat astia acum cand se afla in criza de forma. Hai ma ce dracu deveniti rezonabili in a compara jucatori de la echipe de pe locuri retrogradabile cu jucatori de la Steaua. O fi dat el un autogol antologic dar totusi sa nu devenim penibili in a considera niste jucatori mediocri mai buni decat Nicolita. Asa era injurat Nicolita si inainte de meciul de la Sevilla cu Betis de anul trecut si apoi a dat acele 2 goluri, apoi golul calificarii contra rapidului si il lauda toata lumea. Dar voi nu stiti sa apreciati valoarea. Nicolita este un jucator valoros care in aceasta toamna s-a aflat intr-o criza de forma. De acord ca ne trebuie un concurent pe pozitia lui iar Croitoru daca pana la urma va veni este o solutie foarte buna deoarece el poate evolua si pe stanga si pe dreapta. In centrul liniei mediane la Steaua Croitoru n-are loc si nici nu va fi folosit acolo.
P.S.
1) Macar Nicolita este in criza de forma la Steaua dar Herea este in criza de forma la National iar Prepelita la FC Arges. So, go go Nicolita.
2) Il critica cineva mai sus pe MM Stoica, eu nu vad unde a gresit MM pana acum in transferuri, el niciodata nu a anuntat vreun nume de fotbalist ca va veni la Steaua si acela pana la urma sa nu mai vina. Nu cred ca la Steaua au fost telenovele privind transferurile ca la rapid sau Dinamo. La Steaua cand s-a spus ca se aduce un jucator el a fost adus. MM daca a zis vreodata ceva a spus doar ca poate va veni un anume jucator insa fara sa-i pronunte numele, nu a zis ca sigur va veni si acel jucator nu a mai venit. Si sincer eu nu l-am vazut pronuntand numele de Ceara si ca sigur el va veni asa ca nu vad unde si de ce va simtiti voi mintiti de MM. Singurul jucator pe care eu nu-l suport de la Steaua este G. Coman, atat. Sper doar ca el insa sa nu mai aiba prilejul sa fie introdus. Si daca va fi macar sa fie dracu introdus sa faca o gafa, doua si macar asa sigur vom scapa de el.
Inca odata va doresc sa ganditi bine inainte de a posta aici pentru ca sustineti anumite puncte totusi departe de realitate, indiferent ca acele puncte reflecta opinia voastra, liber consfintita de lege.
@razvan1983
Tu vrei ca Gigel Coman sa faca o gafa, doua si sa scapam de el. Bun. Uite ce vreau eu, Gigel Coman sa dea un gol, doua cu Dinamo si sa ne aduca titlul.
:wink:
:lol: Dorinte SF.Ai imaginatie nu gluma. :lol: :lol:
Un gol - doua în poarta lui Dinamo,nu pot aduce titlul.14 puncte da ! ![]()
@ c.ronaldo17
Si eu visam sa batem pe Lyon si pe Real dar m-am trezit dupa. Asa ca sa visam nu ne opreste nimeni. ![]()
Cam câti ?
Pai am luat unul si mai trebuie 1.. poate o extrema fiindca nu mai revine Nicolita.. pacat de el ca e tanar , poate juca si la nationala.. trebuie sa-si revina neaparat. :cry:
In rest avem o groaza de atacanti buni.. acolo nu e nici o problema , poate mai trebuie un fundas si neaparat pastrati la echipa Dica si Radoi. Si de ce nu.. sa scapam de cativa fotbalisti ca Saban, Oprita, Lovin.. ca tot se plange Gigi de salarii. :wink:
@ FinalaUEFA
Croitoru evolueaza pe toate posturile la mijloc.Probabil ca va incepe anul pe postul de mijlocas dreapta deoarece Oprita e accidentat iar Nicolita nu e intr-o forma foarte buna.
Oli a spus ca in afara de Croitoru ,va mai veni un fundas lateral.Ar fi extraordinar daca am reusi transferul lui Emeghara .
Bai fratilor. Avem echipa tare. Veti vedea in retur. Dupa ce vom parasi Cupa UEFA ne vom concentra pe campionat si vom rupe tot.
Nici Saban, nici Stancu nu-s jucatori slabi. Va reveni si Nesu, si Radoi, si Iacob. Sper ca Oli sa treaca la 4-3-3 si atunci sa vedeti ce poate baiatu'.
@razvan83
Nicolita e in criza de forma de vreo 6 luni de zile. Si nu stiu cum sa zic, dar Steaua nu-i nici azil de batrani nici FC Avantul Covurlui sa zici "da lasa-l ca-si revine saracul". Aici e pe performanta, pe forma de acum, nu pe ce-a fost prin 1950 toamna.
Herea este un jucator complet, si nu iese prea tare in evidenta este pentru ca in gasca de nulitati si mediocri expirati numita National e greu sa faci mare branza de unul singur. Daca il urmaresti insa, vezi ca are si viteza, dar spre deosebire de Nicolita, mai si cara mingea cu el, iar driblingul nu e ceva necunoscut pentru el. Si in plus, omul e mai mereu cu capul sus, gandeste faza, nu bubuie mingea in fata ca sa scape de ea. Dar ce zic, mai bine sa nu-l luam, lasa-l sa plece la altii ca noi o sa jucam inca 100 de ani cu Oprita, care traieste din meciul cu Valencia si Nicolita care o sa traiasca mereu cu impresia din meciul cu Betis. Stii, mai era candva un baiat Cocis care ar fi putut veni la Steaua pentru 400.000 de euro, dar n-a venit ca s-a opus "marele geniu" : nea Piti.
Prepelita in schimb sa se duca unde vrea el. E plafonat si se vede asta. Mai bine sa ajunga la Crapid - alti bani aruncati de Copos pe fereastra, dupa petardele de Sapunaru si Griffiths (tin minte ca erau si pe aici vreo 2-3 care sugerau sa-l aducem pe neica-nimeni asta la Steaua).
@ FinalaUEFA
.Ar fi extraordinar daca am reusi transferul lui Emeghara .
Transferul lui Emeghara ar fi unul f.f reusit. Este unul dintre putinii jucatori de-ai lui Poli cu care pot i sa-ti faci echipa de locurile 1-4. Dar se pare insa ca Mihai Stoica nu e interesat de acest ilustru anonim. :roll:
@finala UEFA
MM este interesat de Emeghara,insa nu-l lasa nenea puscariancu . Oricat Oli a sustinut azi ideea ca va veni un fundas lateral de valoare.Nu putem sa improvizam la nesfarsit cu Gigel Coman si Banel fundasi laterali.
Cat despre Herea,am mai spus-o: astept ca National sa retrogradeze,pentru ca Herea sa poate fi cumparat pe o suma normala si nu pe 1,5 milioane de euro (atat cere Iacov)
... Sper ca Oli sa treaca la 4-3-3 si atunci sa vedeti ce poate baiatu'.
Sistemul 4-3-3 este cel mai des intalnit la ora actuala la echipele din Vest...
Practic este un 4-4-1-1 ce se poate transforma lejer intr-un 4-3-3 pe timpul meciului in functie de faza sau de rezultat...
Dupa primele zile de transferuri au fost adusi Andrey si posibil Croitoru... Multumitor pana acum !!!
http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/index/id/1777
Se pare ca de un an de zile Steaua incearca pista aducerii lui Florin Cernat !
@I.N.Money
asteptam concretizarea transferului pentru ca este foarte dorit in Ghencea.Se pare ca prin aducerea acestor super mijlocasi Croitoru si Cernat ne vom rezolva problema "creatiei" la mijlocul terenului.E foarte clar ca Lovin ,Gigel si Bostina vor pleca ,iar Ochirosii va fi imprumutat la o echipa unde sa aiba meciuri in picioare.
mijlocasi stanga:Cristocea,Croitoru
mijlocasi centrali:Radoi,ov.Petre,para
mijlocasi dreapta:cernat,Nicolita
Cam asta se incearca :wink:
@razvan83
Nicolita e in criza de forma de vreo 6 luni de zile. Si nu stiu cum sa zic, dar Steaua nu-i nici azil de batrani nici FC Avantul Covurlui sa zici "da lasa-l ca-si revine saracul". Aici e pe performanta, pe forma de acum, nu pe ce-a fost prin 1950 toamna.
Herea este un jucator complet, si nu iese prea tare in evidenta este pentru ca in gasca de nulitati si mediocri expirati numita National e greu sa faci mare branza de unul singur. Daca il urmaresti insa, vezi ca are si viteza, dar spre deosebire de Nicolita, mai si cara mingea cu el, iar driblingul nu e ceva necunoscut pentru el. Si in plus, omul e mai mereu cu capul sus, gandeste faza, nu bubuie mingea in fata ca sa scape de ea. Dar ce zic, mai bine sa nu-l luam, lasa-l sa plece la altii ca noi o sa jucam inca 100 de ani cu Oprita, care traieste din meciul cu Valencia si Nicolita care o sa traiasca mereu cu impresia din meciul cu Betis. Stii, mai era candva un baiat Cocis care ar fi putut veni la Steaua pentru 400.000 de euro, dar n-a venit ca s-a opus "marele geniu" : nea Piti.
Pai daca mergem dupa logica ta cu forma de acum inseamna ca ar trebui sa schimbam jucatorii o data la 6 luni si atunci unde ar mai fi omogenitatea? Nu am sustinut sa joace Nicolita si in retur 15 meciuri consecutive titular daca va avea aceeasi forma ca cea din tur dar nici nu sunt de acord cu opinia ca Herea e mai bun ca el. Sper sa-l luam pe Croitoru pentru c este un concurent bun pentru Nicolita. Nici Cristocea de cand a revenit dupa accidentare nu mai este la forma de la inceputul sezonului dar asta nu isneamna ca gata afara cu el. Eu sper ca tu te referi la Nicolita afara din primul 11 nu din lotul Stelei. Am mai spus-o un jucator isi poate reveni numai jucand, cu conditia ca el sa fie un jucator de valoare iar Nicolita este un jucator de mare valoare dupa opinia mea sis a nu uitam ca este si foarte tanar. Nu pot sa spun insa acelasi lucru despre G.Coman care clar nu are valoare de Steaua si nici de perspectiva nu mai este.
Hai ca suntem la Transferuri si tot vorbim de Nicolita. Banel in sus, Banel in jos. Pai hai, ca sa continue traditia, sa zic si eu ca se pot numara pe degete meciurile bune reusite de Banel la Steaua. Sau ca, de fapt, in asa numita criza de forma este de vreun an de zile, sau ce mai, de cand a venit la Steaua, exceptii fiind meciul cu Betis, cu Farul, si... cum spuneam, inca vreo 2-3. Dar ce mi se pare cel mai clar si mai clar, si sa ma contraziceti daca ma insel, este ca Banel da un randament mai bun ca varf. Aduceti-va aminte, mereu cand a marcat, cand a facut jocuri bune, a fost undeva in centru, varf impins, scapand de obicei la limita offside-ului. Alea au fost meciurile lui bune.
Parerea mea e ca postul de mijlocas dreapta trebuie neaparat atribuit altui jucator, care din pacate nu exista in locul Stelei. Asadar, trasferuri bune aici nu ar fi Herea sau Prepelita, ci Herea SI Prepelita. Ca daca luam doar unul... stim cu totii ce se intampla fara concurenta. Iar Banel sa intre tata pe sfarsit de meci, ca varf, varf impins, pentru ca afara de viteza (atentie, nu viteza de reactie! pt ca am vazut ca si asta ii cam lipseste) si sut (a prins cateva suturi frumoase. Mai multe decat centrari, as zice), sa fim sinceri, nu prea arata.
Mijlocasul dreapta trebuie sa fie capabil sa intre in dribling cu mingea la picior in careu (pac, Banel nu poate), sa centreze precis (again, Banel nu face fata), sa aiba viteza in miscare (da, alearga bine Banel) si, de ce nu, sa aiba clarviziune in joc, ca la urma urmei, e mijlocas, nu? (iar la Nicolita n-am prea vazut pase sau lansari care sa ma lase WOW!!)
hmm... Banel atacant.
Interesanta idee.
Acum cu revenirea lui Iacob avem un atac superb. Daca vrem o echipa imbatabila avem nevoie de Nesu-100% si Radoi-100%. Si de o aripa braziliana care sa stie sa intre in centru si sa suteze de la marginea careului.
Cernat e un vis care nu se va realiza decat atunci cand ucrainienii il vor fi stors de tot si nu va mai fi bun de nimic.
Avem mare nevoie de un mislocas ofensiv (Cernat sau/si Cocis ), de un fundas bun care sa suplineasca lipsa lui Goian sau Ghionea si de inca un portar bun pe langa Cernea si Andrey. Imaginati-va cum ar arata o echipa precum:
......................Andrey........................
Nicolita(Stancu)..Goian.....Ghionea.....P.Marin(Nesu)
...................Radoi(Paraschiv)..................
Cernat......................................Cristocea
.................Cocis.......Dica....................
..................Thereau(Iacob).....................
mda.. altu... frate, i-ate de mana cu nea Oli, numai u si el il baga-ti pe Banel fundas. Si cu Cocis ejti chiar praf... Se pare ca tu vrei doar sa facem transferuri... aSa, ca sa mai fie... Eu cred ca ne ajunge ce-am luat pana acum. Poate doar un fundas dreapta si central ne-ar mai trebui...
Vali Badea este mult mai bun decar Cocis ala...
@ Milit@ri
...pai si de ce sa fie Andrey direct titular..?
@ Milit@ri
...pai si de ce sa fie Andrey direct titular..?
Cernea e bun, dar e cam mic de statura... ar trebui cu Andrey titular... Cred @@@ :wink:
Asa este, dar..pana nu il vad cu apara la noi nu m-as risca sa il pun direct titular, pentru moment e ok ca rezerva a lui Cernea!
Repet: l-ati uitat pe Petre Marin. Ori alegem o varianta cu Marin pe dreapta si Nesu pe stanga, ori Nesu sare din schema, si cautam un fundas dreapta de valoare.