FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2006/2007

«1192021222348»
Alessandro28.12.2006 10:05

Asa e @gone,dar dupa cum vezi,noi nu suntem in stare sa achiztionam pe nimeni si chiar ne trebuiesc intariri in aceasta iarna...

saint28.12.2006 10:14

am o intrebare! acum, la ce echipa "involueaza" Ca... Carlos?

Alessandro28.12.2006 10:36
am o intrebare! acum, la ce echipa "involueaza" Ca... Carlos?

Pai deocamdata...Steaua! :oops:

Stryker28.12.2006 16:20

stelisti.ro:

"Steaua doreşte să îl împrumute pe jucătorul lui Sporting Lisabona, Carlos Martins!!

Nemultumit de statutul sau la echipa de club, fotbalistul lui Sporting Lisabona, Carlos Martins, doreste sa paraseasca gruparea portugheza, cu toate ca Sporting vrea sa ii prelungeasca contractul pana in 2008. Steaua si-a manifestat interesul pentru Carlos Martins, dorind sa il imprumute, cu optiune de cumparare, anunta editia de astazi a cotidianului O Jogo. Fotbalistul in varsta de 24 de ani nu a marcat nici un gol pentru echipa sa in actuala editie de campionat din Portugalia si a primit doua cartonase galbene. In actualul sezon, mijlocasul portughez a evoluat in doar sapte partide, dintre care trei ca titular."

Cooper28.12.2006 18:59
nu prea sunt de incredere prima TV, sincer
. Si totusi......http://www.tuttomercatoweb.it/index.php?action=read&id=46153. MM a spus ca, inca nu a renuntat la achizitionarea lui Fabien Camus. Ar fi ceva....
v3n`0m28.12.2006 19:17

Intre Steaua si Sevilla

Dupa ce a marcat un gol contra Stelei, in Liga Campionilor, mijlocasul celor de la Dinamo Kiev, Florin Cernat, este tentat sa revina in campionatul nostru, acolo unde Steaua, prin nasul fotbalistului, Mihai Stoica, este in pole-position pentru semnatura lui. Se pare ca si Sevilla, adversara ros-albastrilor din Cupa UEFA, il doreste pe Cernat, un alt duel intre acesta si echipa patronata de Gigi Becali nefiind exclus. Romanul pare tentat sa paraseasca Ucraina, el jucind, integral, doar patru meciuri in acest sezon.

Eu cred ca daca ar fi sa aleaga ar alege sevilla.

Dupa Cyril, Camus

Dupa ce Cyril Thereau a dat randament, oficialii din Ghencea vor sa-l achizitioneze si pe fostul coleg al acestuia de la Charleroi, Fabien Camus. Acesta din urma a refuzat in vara transferul la Steaua, dar se pare ca mirajul Ligii Campionilor, precum si insistenta lui Mihai Stoica il vor aduce totusi la gruparea ros-albastra. Mijlocasul dreapta pare tentat, de data aceasta, sa lase Belgia pentru Romania.

Motivind ca este rapidist pursinge, juniorul-vedeta Copil a refuzat Steaua!

La 17 ani, juniorul Dumitru Copil a sucit mintile cluburilor europene. Dupa ce mass-media a relatat pe larg povestea tinarului mijlocas dorit cu insistenta de Celtic Glasgow, Steaua a intrat pe fir, incercind sa-si asigure serviciile acestuia. Saptamina trecuta, managerul Mihai Stoica l-a contactat pe fotbalist, caruia i-a transmis ca vrea sa-l aduca in Ghencea, sub bagheta lui Cosmin Olaroiu. Spre surprinderea oficialului campioanei, raspunsul pustiului a fost unul negativ. "Eu sunt rapidist si nu pot sa joc pentru Steaua", i-a transmis Copil lui MM. Surprinzatoare este si lipsa de reactie a Rapidului, in conditiile in care Dumitru Copil inca nu a semnat vreun contract cu Celtic, iar Hearts si FC Liverpool il curteaza in continuare.

MadFroG28.12.2006 19:37

Un mucos,vai de capul lui . Sa [...] pe el de [...]. ...scuze dar chiar m-a enervat [...] asta :oops:

Ai grija ce scrii !

Moderatorii

SSK28.12.2006 20:02

Pustiu' are personalitate si asta e bine. Decat sa fie unul din aia care din stelisti devin caini pana la moarte, mai bine asa. Pacat ca e tigan!

v3n`0m29.12.2006 15:55

Croitoru este jucatorul Stelei, a fost dat pe el 350 de mii de euro + Panait

MadFroG29.12.2006 16:26
Croitoru este jucatorul Stelei, a fost dat pe el 350 de mii de euro + Panait

De ce trebuie sa iesim de fiecare data in dezavantaj ? De ce l-au dat pe Panait ? Croitoru oricat era al Stelei,era doar o problema de timp.Pana pe 10 ianuarie cred ca se rezolva problema.Acum ne trebuie un inlocuitor pentru Panait ,alti bani aruncati pe geam .

Piece of Mind29.12.2006 18:09

Da, si eu cred ca am facut inca o afacere proasta in plan financiar, dupa cea din vara cu Andrei Cristea la Poli contra Gigel Coman plus o anumita suma.

Atat cat l-am putut vedea la lucru pe Bogdan Panait, mi s-a parut un jucator de perspectiva, inalt, cu tupeu in joc. Ar fi trebuit sa fie prima solutie in cazul in care Goian sau Ghionea se accidentau. Din pacate, nu a fost folosit mai deloc, desi au fost foarte multe situatii in care se putea acest lucru.

Una peste alta, probabil ca Marius Croitoru ne-a costat in final in jur de 800.000 EUR (mai mult decat Thereau), ceea ce mi se pare aberant totusi...

gone29.12.2006 19:47

Pana la urma nu toate afacerile sunt cele mai profitabile. Daca Croitoru face treaba la Steaua pe mine nu ma intereseaza cati bani s-au dat pe el.

vlad7529.12.2006 20:09

MM urmarea aducerea lui Camus in primul rand,cel putin asa se zvonea in vara.Dar totul e bine cand se termina cu bine.Daca Cyril era pe planul 2 poate o fi chiar bun Camus.

Ce Dumnezeu Dinamo a devenit scouterul Stelei??!Cum fasaie o intentie la Dinamo pentru un jucator,pac si Steaua.O parere personala:Vranjkovic mi se parea mai dinamic decat Croitoru.Despre Cernat,povesti de adormit copiii.Nu da JJ bani pe el.

Virgil30.12.2006 07:12

Cernat nu va veni la un club care nu-i poate asigura nici macar salariul pe care îl primeste la Kiev.In jur de 500.000 de euro.

MadFroG30.12.2006 12:55

Am luat 10 milioane de euro din Liga! Cati ani mai trebuie sa jucam in aceasta competitie,ca sa ne putem permite salarii de 4-500.000 de euro ? oieru se lauda ca are bani,oi si palate dar nu isi permite 2-3 jucatorii cu salarii de 500.000 de euro.Lasa ca la valoarea noastra e buna si Cupa UEFA.In Liga n-avem sanse cu Gigel Coman,Lovin,Saban si alte tarature.

SSK30.12.2006 13:29

Piece, nu cred ca e o afacere proasta. N-ai de unde sa stii ce valoare zace in Panait - pana una alta, tot ce stii este ca Panait a jucat vreo 60 de minute adunate intr-un tur. Deci nu cred ca poti sa spui ca este o pierdere. Ramane sa vedem daca este Croitoru vreo valoare, intr-adevar. Partea buna este ca e destul de matur la 26 de ani, nu trebuie sa-l mai "crestem" noi.

Madfrog, faptul ca ai castigat 10 milioane intr-un sezon nu inseamna ca poti sa sari sa dai salarii de 500.000 de dolari. Esential este sa te asiguri ca vei castiga 10 milioane si sezonul urmator, altfel s-ar putea sa te trezesti ca nu vei putea plati nici salariile celor cu 150-200 de mii de euro. Daca vrem sa fim un club pe picioarele lui si nu la libera alegere a lui Becali, atunci lucrurile trebuie planificate cu atentie si pe termen lung. Nu sa te arunci sa dai primele 10 milioane pe transferuri si salarii.

In plus, e clar ca 2-3 jucatori cu salarii duble fata de ceilalti ar fi un focar de probleme si invidie. N-avem nevoie de asa ceva.

MadFroG30.12.2006 13:55

Ca sa te asiguri ca o sa castigi 10 milioane si sezonul viitor trebuie sa investesti.Noi nu prea mai investim in jucatori .Ne multumim cu ce avem plus 1,2 chilipiruri ,petice de vreme rea.Nu o sa progresam in conditiile astea.Ne permitem sa transferam 3 jucatori valorosi si sa le dam 500.000 de euro pe sezon ;)

Stryker30.12.2006 15:19
Ne permitem sa transferam 3 jucatori valorosi si sa le dam 500.000 de euro pe sezon ;)

Undeva scria ca Gigi ia majorat salariul anual lui Radoi la 1.000.000 de euro iar lui Dica la 250.000.

Clubul isi permite, insa problema este ca Gigi nu este de acord...

gone30.12.2006 15:51
In plus, e clar ca 2-3 jucatori cu salarii duble fata de ceilalti ar fi un focar de probleme si invidie. N-avem nevoie de asa ceva.

Ce scuza proasta servita de conducere. :evil: Ronaldinho are 12 mil, Puyol are 3 mil. Belleti probabil vreo 2. Ce zici, Barca merge bine?

Piece of Mind30.12.2006 16:17
Piece, nu cred ca e o afacere proasta. N-ai de unde sa stii ce valoare zace in Panait - pana una alta, tot ce stii este ca Panait a jucat vreo 60 de minute adunate intr-un tur. Deci nu cred ca poti sa spui ca este o pierdere. Ramane sa vedem daca este Croitoru vreo valoare, intr-adevar. Partea buna este ca e destul de matur la 26 de ani, nu trebuie sa-l mai "crestem" noi.

In principiu ai dreptate, dar ma gandesc ca daca l-am luat in vara pe Panait, avea ceva valoare, nu? Macar sa-l fi jucat mai mult, au fost suficiente momente in care acest lucru a fost posibil.

Oricum, cand am zis ca am facut o afacere proasta m-am gandit in primul rand ca am platit pe Croitoru totusi o suma foarte mare pentru un jucator din campionatul intern, daca adunam suma declarata de 350.000 EUR si costul lui Panait din vara.

In rest, de acord cu tine, nu putem arunca aiurea cu milioanele de EUR primite de la UEFA (care oricum vor veni anul viitor, in transe), dar parca de ceva vreme ni se tot promit tot soiul de mega transferuri....

I.N.Money30.12.2006 17:05

Dar oare Panait chiar a fost dorit de Olaroiu sau de Meme?

Este posibil ca aducerea vasluianului sa nu fi fost decat un moft a lui Becali,la fel cum a fost si Drida.

MadFroG30.12.2006 18:27

Panait nu a fost o tinta pentru Steaua,asa cum de exemplu a fost Badea.Chiar GB a declarat ca s-au decis sa il aduca pe Panait abia cu o seara inainte ca acesta sa semneze.Sper ca avem o alternativa si deja avem semnat un precontract cu un fundas central.Tind sa cred ca aceasta alternativa este Ratiu pt ca este unul dintre preferatii lui Oli (el a mai incercat aducerea lui Ratiu si in vara ,iar faptul ca a fost selectionat constant de Oli la nationala LPF spune multe) .

In afara de Andrey si Croitoru sper sa mai reusim aducerea unui fundas lateral si pot spune:"Sa vina Sevilla" :wink:

mlacatus30.12.2006 19:41
Dar oare Panait chiar a fost dorit de Olaroiu sau de Meme?

Este posibil ca aducerea vasluianului sa nu fi fost decat un moft a lui Becali,la fel cum a fost si Drida.

Daca a fost un moft apoi noapte buna Steaua! Pai cum aruncam sutele de mii pe fotbalul "citit" dupa ureche si ... "auzit" dupa ochi :P al lui GB ? Am inteles ca el da banul, dar sa investeasca numai asa de florile marului mi se pare o prostie, mai ales ca la mai multi Drida,Panait etc. mai bine iei numai unul dar intr-adevar promitator si care poate prinde echipa cu adevarat. Dar pasunile Diviziei sunt cata frunza, cata iarba tata... :wink:

MadFroG30.12.2006 21:55

Nu stii mey ca pentru Gigi 500-600.000 de euro reprezinta bani de tigari ?

Dj30.12.2006 22:14

era mai bun (pt noi) Baciu in loc de Panait la Vaslui..dar se pare k porumboiu l`a dorit special pe el

eu am o parere..buna rea..nu stiu...performanta in europa faci daca ai in echipa cel putin un jucator cu experienta europeana anterioara

daca toto transferam baieti care au jucat la un nivel mai jos decat cel actual al Stelei nu stiu cat de mult vom putea progresa

cu siguranta vor fi multi care vor spune k nu e asa..dar ganditi`va k Steaua cu echipa pe care o are acum a facut performante europene pe o panta ascendenta...cu cat mai multa experienta europeana ..cu atat jocuri mai bune cu echipe straine

deci daca facem un transfer care sa ne mareasca sansele in europa..as prefera sa fie un jucator cu o mare experienta europeana decat un jucator gen Croitoru de la Vaslui, chiar daca are 30-31 sau 32 de ani

«1192021222348»