Deci plecarea lui Panait e OK. 1. n-a prea avut cum sa se remarce si nici n-a aparut, 2. l-avem pe Baciu, pe care mereu ne-am putut baza si si-a facut treaba cand a intrat (am cam avut prea des nevoie de el, ceea ce se vede prin uzura cuplului Ghionea/Goian din ultimele 15-18 luni!).
Ca pentru GB 500-600 de mii sunt bani de tigari , stiu si eu, dar tot am putea sa-i folosim mai cu cap. La urma urmei era ceva sa intram numai noi in CL si asa ne puteam asigura un avantaj financiar si mai comfortabil fata de javre, dar acum treb sa tremuram noi pentru acel loc 2. Ce vreau sa spun este ca Doamne fereste sa fie vreun an in care sa nu joace decat catzeii in CL si asta fara noi, atunci sa vezi ce importanti devin acele 500-600 de mii, dar asta nu se va intampla desigur :lol:
In legatura cu luarea unui jucator mai degraba strain si chiar daca ceva mai batran dar oricum mai experimentat, decat un ... Croitoru aici depinde de mai multi factori. Poate strainul este doar un "mercenar" si te cam arzi, dar aduce experienta... poate insa (mai) tanarul conational este infometat de succese, glorie si performanta si autodepasindu-se plus avand coechipieri de valoare atunci creste si el, dar exista si riscul de a nu se adapta si a nu face fatza ! Cel mai bine este daca ai o echipa cat de cat calita, sa o intregesti cu sange proaspat, nou, dar sa nu schimbi f. multe de-odata, altfel dai prea multe peste cap, asa ca sa speram in Croitoru si sa-i acordam 1 sansa !