FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2006/2007

«1202122232448»
mlacatus30.12.2006 23:22

Deci plecarea lui Panait e OK. 1. n-a prea avut cum sa se remarce si nici n-a aparut, 2. l-avem pe Baciu, pe care mereu ne-am putut baza si si-a facut treaba cand a intrat (am cam avut prea des nevoie de el, ceea ce se vede prin uzura cuplului Ghionea/Goian din ultimele 15-18 luni!).

Ca pentru GB 500-600 de mii sunt bani de tigari , stiu si eu, dar tot am putea sa-i folosim mai cu cap. La urma urmei era ceva sa intram numai noi in CL si asa ne puteam asigura un avantaj financiar si mai comfortabil fata de javre, dar acum treb sa tremuram noi pentru acel loc 2. Ce vreau sa spun este ca Doamne fereste sa fie vreun an in care sa nu joace decat catzeii in CL si asta fara noi, atunci sa vezi ce importanti devin acele 500-600 de mii, dar asta nu se va intampla desigur :lol:

In legatura cu luarea unui jucator mai degraba strain si chiar daca ceva mai batran dar oricum mai experimentat, decat un ... Croitoru aici depinde de mai multi factori. Poate strainul este doar un "mercenar" si te cam arzi, dar aduce experienta... poate insa (mai) tanarul conational este infometat de succese, glorie si performanta si autodepasindu-se plus avand coechipieri de valoare atunci creste si el, dar exista si riscul de a nu se adapta si a nu face fatza ! Cel mai bine este daca ai o echipa cat de cat calita, sa o intregesti cu sange proaspat, nou, dar sa nu schimbi f. multe de-odata, altfel dai prea multe peste cap, asa ca sa speram in Croitoru si sa-i acordam 1 sansa !

Raul198801.01.2007 16:15

Oli a zis ca vrea sa mai cumpere un jucator sau mai multi nu stiu sigur din Romania dupa revelion

probabil o sa fie un fundas dreapta sau stinga

eu as propune sal cumpere pe emeghara

dar nu ar fie rau daca am mai cumpara un mijlocas ofensiv,sau unu de canstructie

exemplu: Herea,Plesan,

eu m-am uitat de plictiseala pe statistici de jucatori

ce ziceti voi de TIBERIU Gabriel Balan de la Sportul Studentesc

Name: Tiberiu Gabriel BÃLAN

Date of birth: 17.02.1981

Place of birth: Ocna-Mureș (Alba)

Height: 176 cm

Weight: 69 kg

Nationality: Romanian

Position: right midfield

2005-2006 29 jocuri in divizia A 12 goluri

Divizia A 106 matches - 21 goals

Divizia B 55 matches - 12 goals

statistica puteti sa o vedeti pe pagina

www.romaniansoccer.ro

eu zic ca nu ii rau pentru un mijlocasi

c.ronaldo1701.01.2007 19:58

si acuma sa luam jucatori din Divizia B ?????

pentru T.Balan va mai trebui vro 1, 2 ani de revenire la fotbalul adevarat+ca a fost vro 6 luni de zile accidentat(dak nu gresesc este si acum accidentat).

MadFroG01.01.2007 21:07

@c.ronaldo17

Tibi Balan si intr-un picior joaca mai bine decat :

-Gigel Coman,Lovin,Oprita si Nicolita :wink:

c.ronaldo1701.01.2007 21:28
@c.ronaldo17

Tibi Balan si intr-un picior joaca mai bine decat :  

-Gigel Coman,Lovin,Oprita si Nicolita  :wink:

e, pe draq..

Raul198801.01.2007 22:53
si acuma sa luam jucatori din Divizia B ?????

pentru. T.Balan va mai trebui vro 1, 2 ani de revenire la fotbalul adevarat+ca a fost vro 6 luni de zile accidentat(daca nu gresesc este si acum accidentat).

si daca joaca in divisia b

fie care fotbalist a inceput de jos :D

ulivius02.01.2007 00:47

T.Balan nu are anvergura europeana. E prea firav. In meciurile tari tre sa fie 11 jucatori care se reziste in duelurile 1 la 1.

Pt meciurile din campionat ar fi excelent pt ca are o buna tehnica , viteza, clarviziune si inscrie din afara careului.

Daca s-ar putea lua si pregati pt sezonul viitor.

Piece of Mind02.01.2007 09:05

Hehehe...se tot vorbeste de Neaga de ceva vreme incoace si tot degeaba...In plus, MM a declarat ca nu este adeptul "revenirilor", cu trimitere la Hamutovski. De ce ar gandi altfel despre Neaga?

c.ronaldo1702.01.2007 12:26

@raul1988

De acord cu tine, dar Balan are deja 27 de ani...

Phire02.01.2007 12:32

^ O sa vedeti c-o sa-l ia Rapedu pana la urma si astfel ne "scapa" de inca o grija :(

Virgil03.01.2007 09:32

Sosiri :

Andrey(100%),Croitoru(100%),Olah(50%),Martin Tudor(70%)fundas central Brazilia(40%)

Plecari :

Panait(Vaslui,100%),N.Dica(Anglia 90%),Bostina(FC Arges.Timisoara,strainate,90%)Carlos(Ungaria,Portugalia,80%),Toma(destinatie necunoscuta,80%),Lovin(Coreea,CFR Cluj,60%),Paraschiv(Sochaux,40%)

(Conform Gazetei Sporturilor)

Daca pleaca Lovin,Toma,Carlos si Panait,nicio problema.Sa plece sanatosi si sa faca performanta unde se vor duce.

Dar daca pleaca Dica si Paraschiv,vor lasa goluri în echipa si regrete eterne în tribune.

Pe Para,îl vom înlocui cu Ovidiu,dar mijlocul Stelei nu va mai fi cum a fost.Pentru Dica înca nu s-a nascut înlocuitorul...

In schimb Steaua isi va asigura poarta prin aducerea lui Andrey si poate a lui Martin,iar Croitoru va pune jar sub picioarele lui Banel si nu numai.

Si parca mai zicea Oli de doua-trei transferuri.

Lavy_*_03.01.2007 09:34

Pana la urma vine sau nu Martin?? :roll: :roll:

Eu nu mai inteleg nimic :roll: :?:

Virgil03.01.2007 09:37

Cu rabdarea treci marea.Asteapta si o sa vezi.Ce te costa ?

c.ronaldo1703.01.2007 10:05

mi-e teama ca o sa asteptam degeaba...

sorin_77703.01.2007 10:48

sper in continuare in venirea unui jucator de valoare, cu experienta internationala de cel putin 2-3 ani...

ulivius03.01.2007 11:02

Eu zic ca va mai veni un jucator.

Daca pleaca Dica (si probabil nu mai poate fi tinut) ramanem in fundu' gol.

MadFroG03.01.2007 11:18

2 jucatori mai trebuie sa vina ! Un fundas central(in locul lui Panait) si un fundas lateral.

Nu mai vorbiti de plecarea lui Dica pentru ca avem planuri foarte serioase pentru aceasta a doua jumatate a sezonului.In rest suntem bine avem 11 mijlocasi ,4 atacanti,9 fundasi si 3 portari.GG si sa vina Sevilla!

Piece of Mind03.01.2007 11:35

Cu riscul de a-mi atrage oprobriul multora, consider ca Dica trebuie sa plece acum, pentru a putea sa dezvoltam si noi un joc ofensiv cu doua varfuri veritabile, Iacob si Thereau.

Hassan03.01.2007 11:40

Eu unul nu cred ca Dica va pleca. Am citit chiar recent in aceeasi carpeta sporturilor ca el a avut o oferta de 7 milioane de euro de la alta echipa, prin noiembrie parca. Ce naiba, sunt conducatorii prosti, au refuzat 7 milioane ca sa-l dea pe 4.5? Bineinteles, salariul este mai mult decat tentant, 700.000 de euro, insa daca conducerea se tine de cuvant si ii creste salariul aici pana pe la 250.000-300.000 nu va mai pleca nicaieri. Sumele acestea sunt insa doar varful icebergului. Ma gandesc la golurile Stelei din ultimii ani si un nume imi rasuna obsesiv in minte :Dica Dica Dica. A inscris foarte multe goluri importante, si in campionat si in europa, si este o piesa vitala in angrenajul echipei. Ca sa-l lasam sa plece, ar trebui sa avem un inlocuitor pregatit, teoretic. Or, cum a zis cineva mai sus, nu s-a nascut inca cel care sa-l inlocuiasca pe Dica. Totusi, cred si sper ca Dicanul sa ramana la noi, si sa ne ajute sa ajungem anul asta in FINALA si in grupele cl.

EDIT: Piece, tocmai am vazut post-ul tau. Nu iti aduci oprobriul meu :), insa nu cred ca argumentul tau sta in picioare. Nu ca nu ar merge respectivul sistem la Steaua (ba chiar ar merge foarte bine si mie unu mi-ar placea sa il vad) dar ca ni s-a demonstrat, in nenumarate randuri, ca al nostru Oli nu schimba sistemul nici cu sabia deasupra capului, si nici nu este un adept al schimbarilor, decat daca este fortat de accidentari.

De cate ori l-a folosit pe Ochirosii in campionat? Cate sanse i s-au acordat lui Saban, dupa meciul cu Real? De ce a insistat sa il joace pe Carlos si accidentat, de parca Cernea nu exista? De ce ezita intotdeauna inainte de a face schimbari de-a dreptul necesare? De ce insista pe Gigica Coman si Banel, cand sunt total iesiti din forma? Sunt doar cateva exemple simple. El are o idee fixa in cap vis-a-vis de primul 11 al Stelei si de asezarea in teren, si nu cred ca e dispus sa o schimbe prea curand.

c.ronaldo1703.01.2007 16:04

Daca pleaca Dica, trebuie sa aducem un jucator de top din Europa, desi nu stiu cati ar dori sa vina in Romania pe un salariu mic....

mlacatus03.01.2007 21:01

Plecarea lui Dica ar fi o pierdere iminenta iar momentul acum la mijlocul sezonului mai mult decat prost, deci sa ramana D I C A !!

Raul198803.01.2007 22:38

eu nu zic sa nu sa duca Dica

dar daca sa duce de la Steaua atuncea sa sa duca la o echipa und poate sa sa joace in Cupa UEFA sau in championsleague

exemplu Lyon valencia as roma ...

si nu la lens portsmouth ...

la echipele astea primeste el mai multi bani dar nu are chance sa joace in championsleague .... ca Steaua

dar si bani is importanti

:D:D:D

MadFroG03.01.2007 22:45

Dica este tanar,mai are inca 10 ani de jucat! Daca se gandeste de la varsta asta la bani inseamna ca e dus cu capul ! no offence da' asa e .Sa nu uite ca pe spatele Stelei si-a construit el un nume in Europa si ca e dator cu inca multe evolutii bune care sa ne ajute sa ramanem in elita fotbalului european.Asadar,draga Dica evita interviurile de la ziuarele din alte tari si nu te mai gandi atat la plecare pentru ca este clar ca ramai cel putin pana in vara la Steaua ;)

In rest,multa sanatate si evolutii la fel de bune ca si in 2006 .

Cat despre transferuri,nu mai vine nimeni si nici nu mai pleaca nimeni!

bodanelu03.01.2007 23:04

@Madfrog... eu zic ca Dica si`a cam facut datoria fata de Steaua. Asta nu inseamna ca e obligatoriu sa plece.

MadFroG04.01.2007 01:05

Dica e bine mersi la Steaua.Toti ceilalti care sustin ca Dica a atins apogeul si ca se va plafona daca ramane la Steaua ,sunt niste ratati infecti care n-au nicio treaba cu fotbalul.Dica trebuie sa ramana la Steaua.PUNCT!

Pentru insultele adresate

colegilor de forum care au o parere

diferita de a lui în privinta tran-

ferului lui Dica,

MadFroG a primit ban pentru 3 zile.

Moderatorii

«1202122232448»