FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2006/2007

«1212223242548»
oradeanu04.01.2007 20:34

Fratilor nu fiti chiar asa de drastici cu plecarea lui Dica. Fiti mai linistiti. El stie ce vrea, iar daca vrea sa plece, sa plece. Eu zic ca Dica a adus Steaua unde este, fara el la Kiev eram cam la egalitate cu ucrainienii, etc.

Sunt primul care plange plecarea lui, dar "dragoste cu de-a sila nu se face".

Totusi hai sa vedem daca Jiji il va lasa sa plece, pt ca nici o oferta nu se ridica deocamdata la "cel putin 6 milioane de euro".

FORZZA Steaua!!

Rebela04.01.2007 23:48

Dragomir isi da cu parerea-sau mai mult de atat-e cam Sigur ca Dica ,va pleca

Shit!!!Si eu sunt de parere ca daca asta vrea ,sa se faca cunoscut peste hotare de succes va avea succes pentru ca e un fotbalist bun-dar totusi imi e teama pentru Steaua daca el va pleca si asa mi-e ca daca pleaca la alta echipa ...o sa il vedem cat se poate de rar la TV :D:D Mie imi va fi dor de moaca lui.Dar sunt convinsa ca vrea sa plece si e si logic de ce ar vrea sa plece ...e un tip ambitios ,vrea sa ajunga mare -el e deja mare fotbalist dar mhhh...poate fi mai mare. :D:D Toti stim asta ,eu una ii spun bafta dar totusi mi-e asa de 'rau' ca stiu ca Steaua va 'pierdestea .

Ps.Am pus pierde in ghilimele sa nu cumva sa se inteleaga altceva.So...goooooooooooooooo Dicaaaaaaaaaa oriunde te vei afla-la ce echipa oi nimeri.

Virgil05.01.2007 04:12

Deși roș-albastrii au fost foarte aproape de a-l aduce pe fundasul lui International Porto Alegre, Indio, transfer care a cãzut în cele din urmã, conducãtorii echipei campioane nu au renuntat la ideea de a mai cumpãra un jucãtor defensiv din Tara Cafelei. Acesta este foarte probabil sã ajungã în România la sfîrsitul acestei sãptãmîni împreunã cu portarul Andrey Nazario, însã numele sãu este tinut secret de managerul general Mihai Stoica.

Dorit în Ghencea la finalul turului, Martin Tudor mai are de asteptat pentru a face pasul cãtre Steaua. Retinerea campioanei în privinta aducerii fostului ei goalkeeper este datã de faptul cã situatia lui Carlos nu este clarificatã. Desi Steaua ar dori sã se despartã de portughez, acesta nu are nici o ofertã concretã si ar putea continua tot sub comanda lui Olãroiu, astfel cã în lot ar fi deja 3 portari: Cernea, brazilianul Andrey si lusitanul Carlos.

Împrumutat de Steaua în varã la Arad, atacantul Valentin Simion a fost solicitat cu titlu definitiv de echipa antrenatã de Lãcãtus. "În contractul lui existã o clauzã cã Steaua l-ar putea lua în pauzele competitionale, dacã dorește, fãrã ca noi sã ne putem opune. L-am dori definitiv la noi", a declarat ieri Lãcãtus.

Sursa stirilor : Gazeta Sp

alexynho05.01.2007 08:00

Ne trebuie un fundas dreapta urgent , si deasemenea un mijlocas dreapta (dar poate juca acum Croitoru) ... ca fundas dreapta ar fi bun Buhus de la Vaslui

un 11 foarte bun ar fi :

-----------------------Andrey------------------------

----------Goian-------------------Ghionea------------

---(pauza)---------------------------------P. Marin

----------------Radoi------------Paraschiv-----------

------Croitoru-----------------------Cristocea-------

------------------Dica-------------------------------

---------------------------Thereau-------------------

Radu1805.01.2007 08:42

Dupa parerea mea in caz ca ar pleca Dica,ar trebui adus Buga ca si asa la raped nu e pretuit.Asta e parerea mea,probabil ca o sa fiu injurat de multi... 8O

Virgil05.01.2007 08:45

Buga nu poate sa plece fara 800.000 euro.El singur a spus ca pretul este exagerat.Tu ce zici ? Merita banii astia ? Pe Thereau,Steaua a platit 600.000 euro.

Radu1805.01.2007 08:51

Sincer eu as da 800.000 pe Buga.E un jucator destul de valoros,poate unul dintre cei mai buni din Roamnia la ora actuala.

AmuntBoy05.01.2007 09:57

Ce ne tot arde la menta cu Camus ala

poate sa fie si Pele, daca nu vrea sa vina din prima la Steaua sa fie sanatos, nu avem nevoie de mercenari

Alessandro05.01.2007 10:59
Dupa parerea mea in caz ca ar pleca Dica,ar trebui adus Buga ca si asa la raped nu e pretuit.Asta e parerea mea,probabil ca o sa fiu injurat de multi... 8O

Nu ai cum sa fii injurat,pentru ca suntem oameni,nu animale!Nu cred insa ca avem nevoie de Buga!Este intr-un regres vizibil fata de anul trecut si oricum de atacanti nu avem nevoie...

c.ronaldo1705.01.2007 11:30

Mie personal nu mi se pare mai presus Buga fata de Cristea.

mlacatus05.01.2007 11:49

hai sa ma pronunt si eu : Buga NU, Camus NU. Tare curios sunt care-i brazilianul propus de Meme. Eu zic sa nu ne pripim cu cumparatul acum. Dar incep si pregatirile si daca cinveva vine abia la sfarsitul lunii, iar ai trebuie un retur intreg pana isi intra in circuitul echipei ( a se vedea si cazul Saban...)

strezahuzum05.01.2007 11:52

Hai ca asta a fost tare :lol: : Buga la Steaua !

Nu e vorba ca a jucat la Rapid - mare branza, sa fim seriosi, azi jucatorii se plimba de la un club la altul fara mari griji.

Insa nu cred ca are loc la Steaua, pentru ca nu este exact acelasi tip de jucator. Este ceva mai rapid, tehnic si bataios, dar e om de "gura portii". Nu e un jucator care sa stea in spatele varfurilor, unde deja avem 3 (Iacob, Thereau, Badea), asa cum poate juca Dica.

Plus ca nu a marcat niciodata foarte multe goluri, daca nu ma insel, si are 29 de ani. Intr-un cuvant, nu de asa ceva are nevoie Steaua.

SSK05.01.2007 13:00

Cu Buga n-ar fi o problema ca a jucat la Rapid, problema ar fi ca e tigan! In sensul ca e din acei rapidisti care sufera cand aud numele de Steaua si care ne-au injurat cand au putut. Asadar, in mod cert unul ca el nu are ce cauta la Steaua! (deja amanuntul ca nu are valoare de Steaua este doar un detaliu...)

Eu cred ca daca pleaca Dica treaba e cam groasa... Ar exista desigur o situatie in care poate am putea surmonta lipsa lui, insa nu vad conducerea noastra capabila de a actiona in acest sens. Ma refer la cazul in care am lua bani multi pe el (minimum 5 milioane) si i-am da pe toti pe doi jucatori de pe postul lui. In plus, treaba ar trebui facuta cat mai repede, ca sa vedem cum s-ar integra cei doi in jocul Stelei si cum s-ar descurca Steaua fara Dica. Insa mai mult ca sigur ca nu exista variante de inlocuitor pentru Dica pe lista Stelei si la fel de sigur e ca din acei 5 milioane s-ar cheltui vreo 2. Asa ca mai bine sa nu plece Dica.

AmuntBoy05.01.2007 13:30

Asta e pb

ca luam pe Dica 4-5-6M dar nu stim sa luam ceva bun de mai mult 1M

Eu daca as fii in locul lui MM as lua un mij ofensiv brazilian cu exp ceva de 3-4M de valoare cu un sal de 500-800k si gata

cine se supara cand vede ca ala e 3 clase peste el

(Petre sau para) care iau cat merita 150k

Ex este Delgado de la BJK

Piece of Mind05.01.2007 13:30

Din nou, cu riscurile de rigoare, apreciez ca plecarea lui Dica l-ar putea determina pe Oli sa joace cu doua varfuri autentice (Iacob si Thereau), conferind o mai mare varietate in jocul ofensiv.

Consider de asemenea ca plecarea lui nu va putea fi suplinita decat de un jucator care poate juca in spatele varfurilor, creativ, cu mare disponibilitate la efort si repliere in defensiva cand situatia o cere. Croitoru este un astfel de jucator, dar nu stiu cat de repede s-ar putea integra la noi, pentru ca exigentele sunt diferite fata de cele ale vasluienilor. Ar mai fi Neaga, dar din pacate cred ca este un capitol inchis pentru Steaua.

c.ronaldo1705.01.2007 13:40

OOOOooooOOoOOooOOOooooo

Dica E LA Steaua

Ce tot umpleti paginile cu plecarea lui ???

MM a zis k nu Pleaca.

GG a zis k nu Pleaca.

latrau05.01.2007 14:52

Daca Dica pleaca de la Steaua,trebuie un mijlocas ofensiv de preferat brazilian .Unul dintre ei poate fi Deivid de Souza(Are 27 de ani, echipa de club: Fenerbahce,a fost transferat in Turcia in august 2006 pt suma de 4,5 mil de euro).Avand in vedere sumele care se vehiculeaza pt transferul lui Dica(4-6 mil de euro), transferul lui Deivid la Steaua nu ar fi o problema.Un alt posibil inlocuitor al lui Dica, dar un transfer destul de greu de realizat, este Carlos Alberto(Are 22 ani, echipa de club :Corinthians,site personal: http://www.ca19.com.br/).Cum am precizat mai sus transferul brazilianului este greu de realizat deoarece suma la care este apreciat jucatorul variaza intre 6-8 mil de euro poate mai mult.Iarna aceasta Corinthians l-a vandut pe mijlocasul Ramón Moreira la CSKA Moskova,asa ca se pot exclude presupunerile ca clubul nu i-ar da voie sa evolueze la o echipa din estul Europei.

Raul198805.01.2007 16:24

deivid nu ii rau dar nu zic ca sar merita sa vina

dar daca ar veni Carlos alberto ar fi ceva

trebuie numai sa te uiti ce gol a dat in finala Champions League cu FC porto contra as monaco

e un jucator foarte bun

cu bani astea care primesti pentru Dica poti sa cumper un brasilian destul de bun

numai sa nu fie batrin

latrau05.01.2007 16:33

Deivid a inscris pentru Fenerbahce goluri importante si cred ca ar pleca de la Fenerbahce la Steaua.Iar Carlos Alberto ar fi jucatorul perfect pentru atacul Stelei ,are experienta europeana,este tanar si are tot viitorul in fata,dar este foarte greu de crezut ca cei de la Corinthians il vor ceda pe 4-5 milioane de euro.Ca sa il achizitionezi iti trebuie 6-8 milioane.

Cine doreste sa vada golul lui Carlos Alberto din finala Champions League: http://www.youtube.com/watch?v=ApRdwm8Kh9k...related&search=

El Nino_905.01.2007 16:59

Carlos Alberto nu are 22 de ani...are mai mult, nu degeaba a fost suspendat pentru fals :wink:

_yang05.01.2007 17:06

@MM.Stoica.jr

Tu chiar crezi ca seniorul da mai mult de 1 milion pe un jucator???

v3n`0m05.01.2007 17:23

Carlos Albero e bun in fifa manager :D

c.ronaldo1705.01.2007 17:37
Carlos Albero e bun in fifa manager  :D

OFF TOPIC: eu am ajuns pana in finala UCL la manager

ON TOPIC: Nu cred ca vom mai transfera ceva... Avem o conducere zgarcita rau.

AmuntBoy05.01.2007 18:22

Alberto ala a fost pe la Porto nu cred ca are cum sa vina la noi

latrau05.01.2007 18:25

Avand in vedere dorintele lui Gigi Becali ca Steaua sa ajunga la o valoare de 400-500 milioane de euro in cativa ani, cred ca e timpul ca "seniorul" sa dea mult mai mult decat 1 milion pe un jucator valoros.El Nino_9 , Carlos Alberto are 22 ani, convingete singur http://www.corinthiansfutebol.com.br/en/el...alhes.asp?id=32.

«1212223242548»