FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2006/2007

«1232425262748»
Raul198807.01.2007 12:05

Zaragosa o castigat 2:1 contra sevilla

ce ma bucur :D :lol: :D :lol: :P:P :lol: 8) :D:)

daca totusi il vreau sa-l vinda pe Bostina atuncea sa-l dee la Poli Timisoara

poate ne dau aia pe emeghara daca le mai dam ceva cash :D :lol: :P:D 8)

Poli il vreau pe Bostina am citit

si pentru cadou de craciun il mai dam si pe Coman :D :lol:

Sunt interzise postarile consecutive.

Pentru a adauga ceva unui post,foloseste

butonul edit.

Citeste regulamentul forumului.

Moderatorii

oradeanu07.01.2007 12:24

@MM.Stoica.jr: Am trecut in revista golurile lui Deivid, insa, parerea mea, Deivid nu e profilul lui Dica. Mea culpa daca gresesc.

Insa, oare, seniroul stie ca tu esti mai informat ca el? :P

Nu-l vrea pe emeghara contra Bostina+cash. poate invers: Bostina contra Emeghara + cash.

Nu prea sunt de acord ca Bostina sa plece, dar nici nu am cum ma opune.

Bogdan4Steaua07.01.2007 12:38

Bostina este un jucator de valoare, dar in acelasi timp si de moral. Daca i se va da incredere la echipa la care se va transfera, Gabi ar fi un castig cert. De aceea nu doresc ca el sa ajunga pe Bega pentru ca i-ar intari pe ei. Sper sa se transfere in strainatate, pe un salariu cat mai mare.

Raul198807.01.2007 13:01
@MM.Stoica.jr: Am trecut in revista golurile lui Deivid, insa, parerea mea, Deivid nu e profilul lui Dica. Mea culpa daca gresesc.

Insa, oare, seniroul stie ca tu esti mai informat ca el? :P  

Nu-l vrea pe emeghara contra Bostina+cash. poate invers: Bostina contra Emeghara + cash.

Nu prea sunt de acord ca Bostina sa plece, dar nici nu am cum ma opune.

HEHE :D

MadFroG07.01.2007 13:29

Ati innebunit cu Deivid asta domne! Si cu Carlos Alberto.Daca sunt buni la fifa manager,asta nu inseamna ca si in realitate sunt potriviti pentru Steaua!! (de retinut,va rog sa bagati la cap)

La Steaua va mai sosi un fundas central din strainatate.In rest lotul ramane aceelasi,poate doar Bostina sa plece ,dar daca va pleca o va face numai in strainatate.

Eu sunt convins insa,ca si Gabi va ramane la Steaua.

ulivius07.01.2007 13:59

Cica Becali l-ar fi dorit pe Vranjkovici dar MM si Oli nu pt ca lent. Croitoru cum o fi?

Piece of Mind07.01.2007 14:12

Croitoru e mai scund :D , nu neaparat mai vitezist, insa are o mare calitate, aceea de a lovi la fel de bine mingea cu ambele picioare. Mi-ar placea sa se integreze rapid, jucand in spatele varfurilor si oferind pasele decisive varfurilor.

MadFroG07.01.2007 14:21

@Piece of Mind

Asta in caz ca schimba Oli sistemul .El a fost adus ca sa evolueze mijlocas dreapta.Sa speram ca va da randament.

Cat despre faptul ca Gigi l-a dorit pe Vranjkovici,nu mai trebuie comentat.Stiti,Gigi doreste multi jucatori ,dar aduce din ce in ce mai putini :wink:

Piece of Mind07.01.2007 17:47

In urma declaratiei de astazi a lui MM, prin care acesta a afirmat ca lui Carlos i se va rezilia amiabil contractul, devenind jucator liber, putem concluziona ca din pacate imensa gafa manageriala a domnului Stoica a produs o gaura in bugetul Stelei de aproape 800.000 EUR...

ulivius07.01.2007 17:53

Te contrazic.

Carlos a avut poate o singura interventie magistrala, si a bagat-o pe Steaua in CL.

***alex***07.01.2007 18:19

"Nu ne vom opri aici, vor mai veni jucãtori, vom prezenta jucãtorii dupã ce ne vom întoarce din al doilea turneu de pregãtire." Meme Stoica

prosport.ro

AmuntBoy07.01.2007 18:39
In urma declaratiei de astazi a lui MM, prin care acesta a afirmat ca lui Carlos i se va rezilia amiabil contractul, devenind jucator liber, putem concluziona ca din pacate imensa gafa manageriala a domnului Stoica a produs o gaura in bugetul Stelei de aproape 800.000 EUR...

pai si ce?

cred ca toti smecherii din fotbal, manageri si antrenori au cel putin 1 mare "greseala manageriala"

Aici se calculeaza in balanta, daca esti pe plus atunci este bine ;)

MadFroG07.01.2007 18:45

Mai vine un brazilian 8)

Piece of Mind07.01.2007 18:54
Te contrazic.

Carlos a avut poate o singura interventie magistrala, si a bagat-o pe Steaua in CL.

Esti convins ca nu am mai fi putut reveni de la 0-2??

Cat despre interventia aia "magistrala", continui sa cred ca pur si simplu mingea s-a lovit de el, daca te uiti atent pe reluari vei vedea ca el practic nu schiteaza aproape nici un gest, nu duce piciorul pe directia sutului atacantului belgian.

In fine, ideea e ca trebuie sa iti recunosti greselile, atunci cand le faci. Altfel, traiesti intr-o lume a ta, intr-un turn de fildes, in care te crezi intangibil, atotputernic, fara de greseala. Si din pacate in lumea asta pare ca s-a izolat MM, care nu mai accepta absolut nici un fel de critica.

Raul198807.01.2007 19:15

belgianu sa speriat de Carlos cand la vazut

decea nu a marcat un gol :D

ulivius07.01.2007 19:40

Mie imi placea de Carlos. Degaja cu piciorul ca nimeni altul. In rest: VARZA.

Am vazut ca Andrey arunca mingea cu mana pana la jumatatea terenului. Daca de acolo o ia Banel atunci ajungem imediat la poarta adversa.

Ne-ar mai trebui un vitezist si pe stanga.

v3n`0m07.01.2007 21:02

eu cred ca chiar daca Dica pleaca sau nu trebuie adus un jucator care sa stie cu mingea sa puna pase senzationale un mij onfensiv . Dc MM a adus din brazilia un portar si vrea sa aduca un fundas? cand acolo cei mai multi buni jucatori sunt cei de plan ofensiv? :roll:

_yang07.01.2007 21:02

@ulivius

Ar trebui sa ramana Bostina pe stanga si sa i se dea mai multa incredere...

sorin_77708.01.2007 13:57

afara cu Bostina, gata...

O schimbare in lot nu strica... Sa se joace cu Cristocea si sa mai fie promovat si Ochirosii pe stanga... pe dreapta il avem pe Croitoru cu Banel, e bine. Ne trebuie un fundas central NEAPARAT... si inca unul BUN, nu care sa se multumeasca cu banca de rezerva asa cum facea Panait...

Raul198808.01.2007 14:06
:D :lol:
latrau08.01.2007 19:58

Eu zic ca ar trebui un jucator de creatie sa ii dam de furca lui Dica.Parerea mea ca el poate da mai mult Stelei, el are 100% asigurat locul de titular la Steaua si nu e bine.Daca Steaua aduce un mijlocas ofensiv de valoare Dica va da Stelei mai mult pentru ca competitia te motiveaza mult.Si cine stie poate acel mijlocas ofensiv e mai bun ca Dica si Steaua va avea de castigat( 2 mijlocasi ofensivi de mare valoare).

MadFroG08.01.2007 20:29

E greu sa gasesti un jucator de acelasi profil ca Dica.Nicu ,nu e doar un fin pasator ci si un excelent marcator.In Romania,poate doar Mara ar fi fost pe acest profil ,dar tocmai a semnat cu Unirea Urziceni.Ar mai fi si Grigorie de la Poli ,dar mi se pare indolent .

_yang08.01.2007 20:50

@sorin_777

Daca o schimbare in lot nu strica de ce sa nu plece Radoi sau Goian ???

Asta nu e un motiv pentru a-l da afara pe Bostina... Inca e cel mai bun mijlocas stanga din tara... Problema lui e neincrederea aratata de Oli in el dupa ce Gigi l-a criticat.

@MadFroG

Sper ca nu crezi ca l-ar accepta vreocineva pe Grigorie... Altfel nu prea intelegi ce se intampla pe aici.

Harald08.01.2007 20:55

ce ziceti de Buga ? mi se pare un jucator foarte bun, il cunosc mai mult din perioada cand juca la FC Brasov. Acum nu stiu cat de mult il doreste antrenorul si mai ales conducerea noastra care este ...

_yang08.01.2007 21:00

@Harald

Si Niculescu, si Maldarasanu, si asa mai departe...

Oare mai e vreun om care gandeste ros-albastru pe forumul asta sau sa-l rog pe moderator sa-mi stearga contul?

«1232425262748»