FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2006/2007

«1252627282948»
_yang10.01.2007 10:59

@I.N.Money

Acum un an cel mai promitator era Andrei Enescu insa acum e la Pandurii... Si nu e imprumutat.

Piece of Mind10.01.2007 11:49

Acum cativa ani Razvan Avram era considerat o mare speranta a Stelei si liderul grupei de copii nascuti in 1986 si condusa de Radu Troi. Imi amintesc ca pustii facusera furori in turneele internationale rezervate grupei lor de varsta.

sorin_77710.01.2007 12:18

in caracatita a aparut o stire cum ca lui MM i-a fost propus un mijlocas ofensiv. Este vorba de Maiconsuel, un brazilian de la Parana in varsta de 20 de ani si care ar costa 3 mil de dolari...

Pana va venii vremea cand Steaua va da 3 mil de dolari pe un jucator noi ar trebui sa stim sa crestem talente ca Enescu, Avram, Ochirosii...

AmuntBoy10.01.2007 12:21

nu e prea reusit filmuletzul ala

daca vrea sa-l vanda cu 3 mil $ si ii face asa un filmuletz nu cred ca-l da la nimeni

sorin_77710.01.2007 12:23

un jucator nu se cumpara dupa vizualizarea unui folmulet, se urmareste in 2-3 meciuri LIVE... apoi poti sa iti faci o parere... Vezi Thereau. Nu a fost luat dupa filmulet, a fost vazut intamplator intr-un meci, a placut ochiului si iata ca da roade...

ulivius10.01.2007 12:50

Maiconsuel asta a dat vreun gol? Am vazut doar niste suturi anemice si niste jonglerii fara consistenta.

Filmuletul este slab, slab, slab; pai cu Para s-ar putea face un megafilm.

Pai avea Andrey vreo 2 colegi in Brazilia (tot de 20 ani) care dadusera fiecare cate 20 de goluri din toate pozitiile. Pe astia nu i-a vazut MM?

SSK10.01.2007 13:50
Acum cativa ani Razvan Avram era considerat o mare speranta a Stelei si liderul grupei de copii nascuti in 1986 si condusa de Radu Troi. Imi amintesc ca pustii facusera furori in turneele internationale rezervate grupei lor de varsta.

Fratele lui Avram a fost cu mine in clasa in scoala primara. Il stiu si pe pusti - era un talent, intr-adevar. Desi era foarte mic de inaltime, vedea jocul ca un mare fotbalist si juca cu o dezinvoltura incredibila. De altfel, tin minte ca la campionatul de fotbal din cartier el juca cu "batranii" in echipa, desi avea doar 12-13 ani, iar aia de la 20 in sus.

Din pacate, pe la 16 sau 17 ani a suferit o accidentare urata de tot, daca nu ma insel o dubla fractura de tibie si peroneu. De atunci nici n-am mai auzit mare lucru de el. Era o mare speranta a Stelei.

weeezer_2010.01.2007 14:12

E adevarat ca nu se cumpara un jucator dupa vizionarea unui filmulet. Dar totusi, parca un asemenea clip ar trebui sa fie tocmai reclama jucatorului...

Iar acest jucator nu a dat dovada de cine stie ce, repet, referindu-ma strict la ce am vazut in film, si luand in considerare ipoteza ca aici au fost cele mai bune momente ale sale.

sorin_77710.01.2007 14:28

intradevar, filmuletul este slab, poate e si destul de vechi... interesant este faptul ca jucatorul are tehnica in regim de viteza... Dar seamna izbitor de mult cu Denis Serban, cred ca a fentat si el poarta o data in cariera sa... :lol:

weeezer_2010.01.2007 14:39

N-am fost atent daca s-a mai discutat, dar de Bangoura ala de-l vroia Dinamo, din Anglia, ce ziceti? Face 850.000? Adica Rednic era destul de chitit sa-l ia, acuma am inteles ca a cam picat transferul...

sorin_77710.01.2007 15:10

avem deja 2 jucatori pe profilul lui Bangoura cred... Iacob si Thereau...

Eu raman la parerea ca trebuie transferat un fundas central de valoare in primul rand si un portar daca Andrey va sta mult pe tusa...

Si ca orice stelist care iubeste spectacolul: un mijlocas ofensiv, jucator de creatie in regim de viteza...

AmuntBoy10.01.2007 15:45

eu voi fi multumit doar cu un mijlocas de creatie :oops:

Cooper10.01.2007 16:23
Si ca orice stelist care iubeste spectacolul: un mijlocas ofensiv, jucator de creatie in regim de viteza...

Corect, pacat ca numai noi (suporterii) dorim un asemenea jucator.

MadFroG10.01.2007 17:16

O sa mai vina niste brazilieni :lol:

Dj10.01.2007 18:38

nu te amagi degeaba :)

oradeanu10.01.2007 19:30

Ca sa fiu rau :? :

Nu cred ca jocul pe care il vrea Oli, cu mingi aruncate sus la bataie - joc care ma termina; la un moment dat fac cu inima -, se preteaza a avea un asemenea mijlocas. Mingile bubuite sus ca la Piatra-Neamt sau Tg-Jiu il vor depasi orice viteza ar avea. Asa ca intai sa vad ca Oli stie si altfel de tactica si apoi voi putea spera si eu.

P.S. Sunt pesimist cu alte transferuri. Cred ca ramanem cu lotul actual. Vreau sa il vad pe brazilian cum apara. Abia astept sa se faca bine.

equilibriuum4ik10.01.2007 21:11

salut la totzi!!cred ca la noi benzile is cam moarte !!Banel nu kam joaca nimik ,Bostina e un jucator mediocru nu cam da el suflet mare pentru echipa asta!!si un fundas dreapta ca siam cam batut joc benarfa de Stancu!!dar necatind la toate sper sa facem o figura frumoasa la sevilia!!

si sa cistigam campionatul in fatza piosilor rosii!!

latrau10.01.2007 21:38

Nume: Maicosuel Reginaldo de Matos

Pozitie: Mijlocaş ofensiv

Nascut: 16/6/1986

Inaltime/greutate: 1,78 m/59 kg

Club-uri: Guarani (1998/2001), Inter de Limeira (2001), Atlético de Sorocaba (2001/2005), Paraná Clube (2005).

Dupa statistica celor de la www.sambafoot.com Maicosuel a fost achizitionat de cei de la Cruzeiro pe data de 08/01/2007.Se pare ca suma de transfer a fost circa 1,4 milioane de dolari.Cruzeiro a demarat in aceasta iarna o campanie importanta de achizitii din care fac parte Maicosuel,Ricardinho,Renan,Marcinho(Palmeiras),Pedro Junior(Gremio),ei fiind cei mai importanti jucatori adusi.

ulivius11.01.2007 07:30

Eu nu inteleg cum de alte echipe pot aduce jucatori de afara, si letoni si sud-coreeni, toate natiile, numai noi nu putem.

Si gogoasha ca noi aducem numai jucatori de clasa e o mare gogorita. Cu exceptia intamplarii de a-l vedea pe Thereau, restul transferurilor sunt nereusite. Steaua se bazeaza pe acelasi nucleu de jucatori din era Zenga.

In ceea ce priveste un nou transfer se naste o intrebare: E MM in stare de ceva sau numai gura e de el?

strezahuzum11.01.2007 10:02

Alte echipe aduc jucatori de afara mai mult in probe. Relativ putini semneaza contracte pana la urma (ma rog, mai putin colonia portugheza de la CFR). A nu se trage automat concluzia ca trebuie sa transferam si noi multi jucatori straini - CFR are o groaza si n-au rupt gura targului prin jocul prestat.

In privinta "marelui manager", eu incep sa am niste indoieli, ca se aduna cam multe "ghinioane" : Carlos, adus cu surle si trambite, stim cu totii ce-a facut ; Coman, 200.000 euro + Cristea = catastrofa in teren, probabil cel mai prost jucator care l-am avut in ultimii 3-5 ani ; Andrey, iarasi trompete, s-a accidentat pentru 1 luna de zile dupa 10 minute de antrenament ; Saban - inca mai asteptam ; Panait - trimis inapoi la Vaslui, practic n-a jucat deloc.

In afara de asta, domnul Stoica s-a remarcat in special prin "polemicile" (cititi scandaluri si certuri gen usa cortului) avute cu mai toata lumea sub pretextul caraghios ca "apara echipa". 1-2 transferuri reusite ar fi ajutat echipa de 100 de ori mai mult decat toate gargara ieftina de declaratii si contra-declaratii la un loc ....

bodanelu11.01.2007 10:04
1-2 transferuri reusite ar fi ajutat echipa de 100 de ori mai mult decat toate gargara ieftina de declaratii si contra-declaratii la un loc ....

Thereau, Vali Badea, O. Petre...

Virgil11.01.2007 11:15

@ bodanelu

Streza a expus "partea goala a paharului".E un realist cu urme de pesimism.Tu în schimb,prin prezentarea prompta a "partii pline a paharului",esti un optimist incurabil. :)

bodanelu11.01.2007 11:20

@Virgil, da asa este. Sunt mai optimist de fel. El l`a dat exemplu pe Coman. Acest jucator cred ca a venit mai mult la cerintele lui Oli.

In rest singura gresala manageriala a lu` MM este Carlos, o petarda de jucator care totusi a contribuit la parcursul echipei in UEFA sezonul trecut, plus la calificarea in CL.

c.ronaldo1711.01.2007 12:09

Pe Carlos ne-am luat banii, chiar daca va pleca gratis... Mai zic de unde ??? :lol:

strezahuzum11.01.2007 13:11

@bogdanelu

Cand am zis "1-2 transferuri reusite" voiam sa spun "1-2 transferuri reusite in locul celor 5 ... esecuri sau semi-esecuri".

Si in plus nu prea cred ca Ov. Petre e un mare castig .. nu prea are loc in echipa decat daca il elimini pe Paraschiv, fiindca Radoi e deocamdata batut in cuie.

@c.Ronaldo

De unde ? Din CL ?

Am auzit-o pe asta cu Carlitos eroul care ne-a dus in CL de nu stiu cate ori. Mai intai de la Becali apoi de la MM. Chiar crede cineva asta ??? Nu au mai fost vreo 10 jucatori pe teren cu Standard in afara de Carlos ? Nu cumva ne-am calificat prin golurile lui Badea ? Si apropo ... nu-si aduce nimeni aminte de meciul tur, cand acelasi Carlitos a luat un gol cel putin parabil de la Rapajc ?

Ideea asta ca "ne-am scos banii pe Carlos" este de fapt un ecran de fum aruncat de onor. conducere ... adica de Stoica, ce pare incapabil sa admita, fie si o singura data, ca ar putea si el sa greseasca.

PS : Daca tot am ajuns la Stoica ... un pic off-topic, dar sa fim succinti : nu mai simte nimeni de pe forum ca individul starneste prea multe scandaluri ? Ca prin el Steaua capata o imagine de cearta si galagie inutila, adica exact opusul a ce ne dorim ? Luati doar ultima sa afirmatie "Cernea e cel mai bun portar din Romania" (citat aproximativ). Cat sunt eu de stelist, nu pot sa nu consider asa ceva o prostie crasa. Sa fim seriosi, cel mai bun portar roman e Coman. Nu ne place ideea, dar asta e adevarul - dovedit pe teren. In aceste conditii, ce rost are afirmatia aceasta ?

«1252627282948»