@strezahuzum:
Da, Meme starneste scandaluri de acest gen(cu rivalii, cu presa uneori). Dar retine un lucru extrem de important: avem liniste in vestiar. La Rapid jucatorii sunt criticati, mai nou apar conflicte directe intre ei; la Dinamo scandalurile se tin lant(Niculescu, Ganea si exemplele pot continua).
Putin imi pasa ca Meme isi pune in cap presa sau rivalii. Atata vreme cat Stelei ii sunt asigurate conditii propice pentru performanta eu unul nu am ce sa comentez.
Referitor la transferuri: putem vorbi de esec total doar in cazul lui Gigel Coman(aici rolul principal l-a avut Olaroiu) si al lui Carlos. Referitor la portughez: da, a fost o mutare neinspirata(chiar daca nu parea asa la inceput - circumstante atenuante exista). Strict din punct de vedere financiar nu cred ca a fost o pierdere atat de mare, deoarece chiar daca au fost 11 jucatori in teren, portughezul a pus umarul serios la calificarea in grupele UCL, asa cum Dica spre exemplu, a pus umarul serios la consolidarea pozitiei a treia in grupa.