buga ? HAHAHA .nu vrem ciori in echipa !
buga ? HAHAHA .nu vrem ciori in echipa !
cred ca va grabiti sa il judecati ca rapidist. eu unul nu l-am auzit niciodata declarandu-se mare rapidist...
@Harald
Si Niculescu, si Maldarasanu, si asa mai departe...
Oare mai e vreun om care gandeste ros-albastru pe forumul asta sau sa-l rog pe moderator sa-mi stearga contul?
Roaga-l sa ti-l stearga.Ce domne daca vrem fotbalisti de la rivale asta inseamna ca nu mai gandim ros-albastru ? sau te-a napadit si pe tine ,spiritul ultras ? esti unul din aia care daca se transfera buga la Steaua ,ii spargi rotile de la masina ? :lol:
Hai,ia o pauza si revin-o mai incolo.
PS: Eu il doresc pe Lazar :wink:
la Steaua nu ii trebuie buga
buga le ajunge la rapid dar noi avem alte dorinte 8) 8) :lol: ![]()
@MadFroG
Faci parte din categoria suporterilor FIFA... Nu vrei decat transferuri ale unor jucatori deja consacrati. Nu conteaza de unde...! Pun pariu ca-l respecti mai mult pe Hagi decat pe Ilie Dumitrescu, si chiar tii cu dinam0 in cupele europene chiar si dupa episodul Boro...
Iti place fotbalul modern. Ai fi multumit cu un trofeu european cu orice pret. Adica n-ar fi o problema daca in lot n-ar fi nici un jucator nascut si crescut in Ghencea. Ar putea sa fie 22 de brazilieni in lot deci Arsenal ti se pare oun model foarte bun de urmat!
Mu-i asa ca Paraschiv nu e unul din jucatorii tai preferati?
N-ar fi insa o problema daca ai fi singurul care gandeste asa... Din pacate sunt destui ca tine...
N-am de ce sa ma rog sa mi-l stearga ca doar imi sustin punctul de vedere fara a jigni sau lua la misto pe nimeni... Asa cum faci tu :
Hai,ia o pauza si revino mai incolo.
P.S. : Eu ii vreau pe Litu,Simion si Lungu.
@ yang
atunci ce zici de Lacatus ? , care e nascut in Brasov si a tinut cu Dinamo cand a fost mic...
ce ironica e lumea cateodata...
eu am vrut sa zic ca daca totusi vrem sa facem transferuri atuncea sa nu cumparam jucatori de nivel de care ii avem deja
sa cumparam jucatori care pot sa ajute echipa
sry ca daca m-am exprimat fals
:cry:
@ yang
atunci ce zici de Lacatus ? , care e nascut in Brasov si a tinut cu Dinamo cand a fost mic...
ce ironica e lumea cateodata...
Lacatus e un caz special... pe vremea lui nu existau problemele din fotbalul actual...!
Si Lacatus a acceptat o oferta de a veni la Steaua chiar daca de la dinam0 primea un salariu mult mai avantajos...!
Lacatus i-a spus lui Ienei : "Lasa nea Imi ca bat eu si te fac cel mai mare antrenor al europei in seara asta...!".
Lacatus e romantismul din fotbal...
Lacatus doar crede ca a fost dinamovist!
ultima fraza.. yang, e chiar memorabila...
"Lacatus doar crede ca a fost dinamovist..."
Cat despre transferuri... un fundash dreapta gen Contra in tineretile lui (vezi Alaves), plus, as zice, 2 mijlocasi ofensivi. Inca doi. Pe langa Croitoru. Plus sa se incerce introducerea lui Ochiroshii in meciuri cu echipe mai slab cotate, plus scoaterea lui Banel din schema si introducerea lui doar cat sa-l amageasca, sa-l ambitioneze, cate 20-30 de minute, pe meci.
Asta in cazul in care pleaca Dica.
@weeezer_20
Pai ce daca nu pleaca Dica, Nicolita merita sa joace...?
Poate m-am exprimat gresit... ma refeream la transferul celor doi mijlocasi, de care am zis ca as vrea sa se realizeze... La asta m-am referit cand am zis "in cazul in care pleaca Dica".
Pt ca daca ramane Dicanu, probabil ca un sg mijlocas ofensiv ar fi de ajuns, avand in vedere ca s-a mai jucat in formula Dica + Badea + Thereau
@MadFroG
Faci parte din categoria suporterilor FIFA... Nu vrei decat transferuri ale unor jucatori deja consacrati. Nu conteaza de unde...! Pun pariu ca-l respecti mai mult pe Hagi decat pe Ilie Dumitrescu, si chiar tii cu dinam0 in cupele europene chiar si dupa episodul Boro...
Iti place fotbalul modern. Ai fi multumit cu un trofeu european cu orice pret. Adica n-ar fi o problema daca in lot n-ar fi nici un jucator nascut si crescut in Ghencea. Ar putea sa fie 22 de brazilieni in lot deci Arsenal ti se pare oun model foarte bun de urmat!
Mu-i asa ca Paraschiv nu e unul din jucatorii tai preferati?
N-ar fi insa o problema daca ai fi singurul care gandeste asa... Din pacate sunt destui ca tine...
N-am de ce sa ma rog sa mi-l stearga ca doar imi sustin punctul de vedere fara a jigni sau lua la misto pe nimeni... Asa cum faci tu :
Hai,ia o pauza si revino mai incolo.
P.S. : Eu ii vreau pe Litu,Simion si Lungu.
Nu esti bun pe post de "mama omida"
Nu tin cu Dinamo in cupele europene si nici nu voi tine !
Arsenal imi place mult ,e o echipa cu un joc deschis cu foarte multi jucatori tehnici,iubesc fotbalul spectacol ! dar echipa mea preferata din Anglia e Manchester
Para e unul dintre jucatorii mei favoriti ! ![]()
Oricat,ti-am demonstrat ca nu prea stii ce vorbesti.
Fac pariu ca tu esti fan Sportul Studentesc si Athletic Bilbao
:lol: jucatori crescuti la propriul centru de juniori,asa cum iti place tie.E si asta un punct de vedere ,oricat pauza tot ar trebui sa o iei ![]()
PS: Si eu il vreau pe Simion si Lungu,dar Litu e praf!
Se mai incearca aducerea a doi jucatori SCUMPI...
asa ne anunta zvoneta...
:lol: jucatori crescuti la propriul centru de juniori,asa cum iti place tie.E si asta un punct de vedere ,oricat pauza tot ar trebui sa o iei
Respect foarte mult cele 2 cluburi...
Sunt un exemplu bun de urmat.
Cat despre pauza poate ar trebui sa o ia Nicolita,Dica si ceilalti mercenari...
La Steaua trebuie sa vina doar fotbalisti care (1)simt ca au ceva sa demonstreze in fotbal si care (2)vor sa lupte pentru culorile Stelei. Buga este exclus din start, din ambele puncte de vedere. Iar conditia a doua ii exclude pe majoritatea fotbalistilor rivalelor.
Eu zic ca un fundas central si unul stanga ar fi suficienti pentru Steaua in aceste momente. Cu conditia sa nu plece Bostina (care e o rezerva arhisuficienta pentru Cristocea, ba ar putea fi si titular) si Andrey Nazario sa nu se fi accidentat serios.
.Un club care se respecta are o pepiniera proprie si sistem de scouting bine pus la punct. Sevilla nu este singurul club cu astfel de "indeletniciri"! :wink:
Managerul Stelei susţine că Steaua are un departament de scouting şi că nu este exclus să mai vină jucători din Brazilia. "Noi avem un scouter în Brazilia, un om din Europa. Asta pe lîngă alţi scouteri brazilieni. Steaua are un departament de scouting, e drept, unul abia înfiinţat, şi acesta funcţionează", a declarat, la TV Sport, managerul Stelei. Se pare ca, totusi, cineva urmareste ce se scrie pe forumul stelistilor.
aici sunt de acord cu _yang , trebuie sa incercam cat mai mult sa folosim jucatori din propria curte... La acestia suntem 100% siguri ca sunt stelisti de mici si vor juca cu sufletul pentru echipa... plus k am mai economisi bani... :wink:
La sosirea la Henri Coandă, managerul Stelei, Mihai Stoica, a spus că o decizie în ceea ce priveşte un alt portar va fi luată după aflarea diagnosticului lui Andrey. "Vom vorbi despre un alt portar abia după ce îl vom consulta pe doctorul Nanni. Dacă va fi vorba de o perioadă mai lungă de absenţă a lui Andrey, vom căuta un alt portar", a declarat MM Stoica."A fost un ghinion teribil ceea ce i s-a întîmplat lui Andrey. I se putea întîmpla oricui, oricînd. Va realiza mai tîrziu că a ajuns la o echipă mare", a mai spus MM.
sursa: gsp
Zise MM...
ciudata accidentarea acestui mare viitor portar (nu eu am zis..ci am citit/auzit peste tot)
dati`mi voie sa fiu sceptic
eu cred k nu vom mai face nici un transfer
din nou dati`mi voie sa fiu la fel e sceptic
aa..si sa nu uit..nici Dica nu pleaca..si nici nu vom juca cu 3 atacanti ![]()
:lol: jucatori crescuti la propriul centru de juniori,asa cum iti place tie.E si asta un punct de vedere ,oricat pauza tot ar trebui sa o iei
Respect foarte mult cele 2 cluburi...
Sunt un exemplu bun de urmat.
Cat despre pauza poate ar trebui sa o ia Nicolita,Dica si ceilalti mercenari...
Cezar Lungu,Jean Prunescu si Vlad Rusu au facut deplasarea cu echipa in cantonamentul din Italia.Toti trei sunt juniorii Stelei si au 17 ani.La aceasta lista se adauga si Ochirosii ,care are tot 17 ani dar nu se poate spune ca e cu sange "ros-albastru" ..nu inca !!
Uite ca dorinta ta s-a implinit
.Poate dau randament cei 3 si raman in lot .
Ce pot sa va spun : Lungu e portar,Prunescu e fundas central ,nu stiu insa pe ce post joaca Rusu !
.Un club care se respecta are o pepiniera proprie si sistem de scouting bine pus la punct. Sevilla nu este singurul club cu astfel de "indeletniciri"! :wink:Managerul Stelei susține cã Steaua are un departament de scouting și cã nu este exclus sã mai vinã jucãtori din Brazilia. "Noi avem un scouter în Brazilia, un om din Europa. Asta pe lîngã alți scouteri brazilieni. Steaua are un departament de scouting, e drept, unul abia înființat, și acesta funcționeazã", a declarat, la TV Sport, managerul Stelei. Se pare ca, totusi, cineva urmareste ce se scrie pe forumul stelistilor.
loooooooooooool
@MadFrog
Rusu e atacant ![]()
trebuie sa incercam cat mai mult sa folosim jucatori din propria curte... La acestia suntem 100% siguri ca sunt stelisti de mici si vor juca cu sufletul pentru echipa... plus ca am mai economisi bani... :wink:
Cei mai buni juniori nu joaca la Steaua II? Din cate stiu echipele din Liga a treia sunt obligate sa foloseasca un anumit numar de juniori.Si banuiesc ca nu sunt folositi cei mai slabi. Numai ca avand in vedere locul pe care il ocupa Steaua II in clasamentul ligii a treia nu ma mira ca nu avem de unde alege...
Majoritatea celor de la Steaua 2 sunt juniori.Cei mai buni juniori la ora actuala sunt Lungu,Prunescu si Rusu.Astia au fost luati si in cantonament.Al patrulea junior este Ochirosii . Avem ceva,macar sa iasa vreun mare jucator din astia 4 :roll:
Mai erau si Fulga si Roman,dar vad ca s-au pierdut,probabil nu erau considerati suficient de buni.