Valoarea la care te-ai referit este o alta gogomania marca Gigi Becali. Nici Liverpool nu costa atat!
Valoarea la care te-ai referit este o alta gogomania marca Gigi Becali. Nici Liverpool nu costa atat!
Ai dreptate.Cred ca Gigi a vrut sa zica cu totul altceva, in fine eu doar l-am citat"dorintele lui Gigi Becali".Dar Steaua daca vrea sa fie o mare echipa europeana ar fi cazul sa inceapa sa cheltuie bani(cu cap) pe jucatori valorosi.
@ MM.Stoica.jr
chiar nu conteaza daca are 22 de ani sau mai mult, n'o sa ajunga la noi, asta conteaza :roll:
Nu este o solutie acest Carlos Alberto,nu pentru ca nu este un jucator valoros,ci din cauza faptului ca este indisciplinat.
In 2004,Mourinho a avut mari probleme cu el,chiar in finala Ligii din acel an l-a schimbat dupa doar cateva minute din repriza a 2 a,datorita atitudinii indolente a acestuia la adresa indemnelor venite de pe banca,chiar daca pana sa aibe loc inlocuirea fusese omul jocului,marcand singurul gol de pana atunci.
Sa zicem ca Carlos Alberto nu este o tinta realizabila pentru Steaua.Dar Deivid cred ca poate fi adus in Ghencea.
Ma gandesc asa...Badea n-ar fi bun in locul lui Dica?
Iacob,Thereau si Badea un pic mai in spate.
pareri?
N-are Badea clarviziunea si pasele lui Dica.
in locul lui Dica trebuie un mijlocas ofesiv de creatie , daca pot spune asa
dupa asta plangem de multi ani
Ma gandesc asa...Badea n-ar fi bun in locul lui Dica?Iacob,Thereau si Badea un pic mai in spate.
pareri?
mai repede il vad pe Thereau in locul lu Dica. stie sa tina de minge, stie sa dea o pasa buna si stie sa dea si gol cand trebuie ![]()
Inca o data va aduc in atentie pe acest Deivid de Souza.Este inlocuitorul perfect pentru Dica si poate fi cumparat cu banii primiti din transferul romanului(4-6 milioane de euro).Ar fi cazul sa achizitionam si noi un jucator de mare valoare.Problema in cazul lui Deivid ar aparea la suma salariului,un salariu asemanator cu al lui Radoi poate mai mare.
Gata am inteles, il sunam acum pe Deivid sa vedem ce zice :roll:
Deivid de la Fenerbahce ? Nu cred ca avem sanse.. 1. Pretul lui este prea mare, 2. Ar cere un salar prea mare, 3. Nu cred ca-l lasa turcii sa plece
Nu il vad pe Gigi sa scoata peste 2 mil pt un jucator...
***alex*** ai numarul lui de tel? =))...dai un beep ca te suna el...e mai ieftin sa suni din Turcia in Romania decat invers
.
Imi vine sa rad, adica sa zambesc despre ... guvid sau deivid cum i-o zice :lol:
Pai hai sa vedem si de ce : are 27 de ani, ceea ce este bine, dar nu prea prinde echipa lui Fener
((
A cam schimbat echipele baiatu, ceea ce nu este un semn foarte bun ! In 2003-2004 pleaca de la Cruzeiro Belo-Horizonte pe 4,5 milioane la Boredeaux, in sezonul 2004-2005 nu se impune la Bordeaux si este imprumutat la FC Santos, 2005-2006 se transfera pe 3,5 milioane de la Bordeaux la Sporting Lisabona. Dupa ce iar e imprumutat de Sporting la ... FC Santos il ia Fenerbahce in vara trecuta de la lusitani cu...4,5 milioane. La Fener iar nu face mare branza, iar noi sa fim oare si mai prosti decat turcii si sa dam... pai cat sa dam , ca pe 2 milioane dupa ce ei au dat patru juma nu cred ca ni-l dau, deci oricum costa mai mult :roll: ... dar un astfel de jucator poti sa-l uiti, mi se pare ceva putred nu numai in Danemarca
). Plus de asta cine a trecut pe la Bordeaux , Sporting sau Fener nu accepta nici pe departe un salariu nici macar apropiat de cel al lui Radoi, asa ca nu are rost sa mai discutam despre ... cum ai zice, aaa : guvid :lol:
mlacatus,recunosc..tiai facut temele despre cariera sportiva a lui Deivid.Totusi as vrea sa te uiti la unele goluri date de Deivid de cand a ajuns in Turcia(august 2006),goluri din preliminariile ligii campionilor si campionat,apoi mai discutam despre valoarea lui:
http://www.youtube.com/watch?v=Nj7s3xIbJpA
http://www.youtube.com/watch?v=uauY6ZUFBxg
http://www.youtube.com/watch?v=uauY6ZUFBxg
http://www.youtube.com/watch?v=HKQBrRllCYQ[/b]
Si daca stii ceva engleza citeste niste pareri ale suporterilor lui Fenerbahce,Sporting,Santos: http://forums.soccerfansnetwork.com/showth...ead.php?t=46425
atunci este indisciplinat, daca nu s-a impus daca e asa de bun
nu avem nevoie de asa ceva , il trece Jiji dupa 2 luni pe linie moarta daca se tine de curvasarii
)
uite cateva pareri de acolo :
"This guy is horrible and most likely will leave during the winter break. He has the weakest kick i have ever seen."
"Well i havent seen anything special from him yet. hasnt scored one goal in 4 or 5 matches. No good runs or passes. I dont think he is that good."
"That's he's biggest problem - never shined on European Leagues... he played for Bordeaux, Sporting Lisbon and now he has another chance to show the skills he had in Brazil."
Fiecare jucator are contestatari lui.Daca ai fost atent majoritatea parerilor sunt bune despre Deivid.Este una dintre bunile optiunile pentru inlocuirea lui Dica,daca luam in calcul eventualala lui plecare.Pana la urma ,stai sa vedem daca pleaca.
Bai fratilor. Este acest jucator in vizorul Stelei? NU. Prefer un jucator de perspectiva si nu un globetrotter.
ce ne facem daca pleaca Dica?
Deocamdata avem doar zvonuri. In cazul in care ar pleca, se va incerca aducerea unui jucator cu profil asemanator.
Sunt sigur ca MM Stoica ne mai pregateste vreo 2 transferuri. Vad ca s-a ajuns la propuneri de transferuri din partea fanilor Stelei, ceea ce nu e un lucru rau. Am vazut si pe forumul echipelor Real Madrid, Valencia, etc, discutii si propuneri de transferuri din partea suporterilor. Pe de alta parte insa, desi e putin off topic, am citit acest articol http://www.prosport.ro/articole/UEFA-FC-se...achizitii/21077 si mi s-a ridicat parul, cel putin in privinta numarului de scouteri si de psihologi pe care ii are Sevilla FC. Si cand ma gandesc la vorbele lui Oli "eu sunt si antrenor si psiholog", incep tot mai mult sa ma indoiesc de unele din calitatile pe care (crede ca)le are .
pina cind mai poate Steaua sa transfereze jucatori
Dica sa nu plece!! Dica sa nu plece!!! :x
dica10 dica10 dica10 dica10 dica10 dica10 dica10 dica10 dica10 dica10 dica10 dica10 dica10
@Cooper am citit si eu acest articol si oarecum m-am speriat de cum arata clubul Sevilla.La capitolul organizarea sunt clar peste noi,dar lupta va fi pe teren 11 vs. 11 si cred ca Steaua are puterea fizica si psihica sa treaca peste aceasta echipa.
Un club care se respecta are o pepiniera proprie si sistem de scouting bine pus la punct. Sevilla nu este singurul club cu astfel de "indeletniciri"! :wink:
Noua ne mai trebuie timp si bani si sa intelegem ca asta este o parte care duce la performanta. Desigur ca meciurile se vor juca pe teren, dar cand vom intelege ca nu ... nu stiu ce membru al familiei lui GB trebuie pus antrenor la centrul de copii si ca ar trebui sa dezvoltam in timp un sistem de scouting care sa cuprinda toata tara realizand daca nu un centru cat de mic cel putin relatii si contracte de cooperare cu centre de copii cat mai multe din toata tara si din cat mai multe judete, atunci vom bate pasul pe loc si vom visa mult si bine la performante mai inalte...