FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2006/2007

«1181920212248»
c.ronaldo1724.12.2006 12:54
Repet: l-ati uitat pe Petre Marin. Ori alegem o varianta cu Marin pe dreapta si Nesu pe stanga, ori Nesu sare din schema, si cautam un fundas dreapta de valoare.

Ce jucator am pierdut... George

SteauaToronto24.12.2006 13:37

Multi il subestimeaza pe Petre Marin sau il deconsidera.

Este un baiat serios, muncitor care si-a vazut de treaba la echipa.

Este unul dintre singurii jucatori care joaca cu daruire!

rareeslh24.12.2006 13:37

Deci cred ca ne abatem usor-usor cu totii de la subiect si ajungem sa discutam despre scenarii science-fiction cu formule de joc care mai de care si cu Banel atacant(nici nu ma mai obosesc sa explic dc nu ii bun Banel atacant. In meciul cu Betis NU era atacant, era mujlocas stanga. Iacob si Dica erau varfuri). Dar sa trecem peste.

N-avem nevoie de epave care sa ceara multi bani si sa nu dea nimic la schimb.

cine ii si Cocis asta??? de 2 ani telul suprem al multora d aici era cocis. Da o facut baiatu asta vreun meci cu adevarat bun, unde sa spui, "Uite domn'le, asa jucator mai rar", o jucat in CL, o ajuns golgheter in nationala. Fara suparare, eu n-am nimica cu baiatul asta, pe care il respect si in care am mare incredere. Dar deocamdata nu estte de Steaua. Dupa ce va juca la o echipa mare si isi va arata clasa acolo poate Steaua sa se uite sper el. Nu cat timp joaca la o echipa din camp moldovei.

Da cu Prepelita ce aveti toti???? Recunosc, ii un jucator de perspectiva, cum sunt o froaza in divizia A. Dar asta nu inseamna ca dam pe el 700.000 € la 18 ani(atata cereau) si 1.000.000 € la 20. At noi inseamna ca trebuie sa-l vindem cu 10.000.000 €. Plus ca nu o mai facut un meci bun aproape d 2 ani

Herea......alta poveste :roll: :roll: . Joaca la NATIONAL for God's sake! In anglia Chelsea se intareste cu jucatori de la ultimele clasate?? In Italia ia Inter de la bologna?? Hai sa fm seriosi.....O prins cateva meciuri bune la nationala DE TINERET(ma rog......nici nationala n-o jucat cine stie ce) si gata, baiatu meria 1.5 milioane € !!!! De banii aialuam un jucator experimentat din rusia sau bulgaria care ii da mare clasa la Herea asta.

cernat la fel.......pai daca era jucator chiar asa de bun, se impunea la Kiev ca titular incontestabil. Plus ca era favoritul patronului. el numai o stat si o luat o caruta de bani. Are rost sa dam 7 milioane de € pe el si sa ii si platim ditamai salariul pentru ce??? ca juca bine acum multi ani, cand jucatri ca bratu erau mari vedete?????N-as prea zice...

vranijkovic putea sosi la Steaua de 100 de ori pana acuma.....numai ca nu l-au vrut conducatorii. In afara de 2 meciuri bune altceva nu o mai prea facut. Acuma o sa sara toti cu texte cum ca "el coordoneaza jocul pandurilor si bla bla bla" Pandurii NU SUNT Steaua. Nu trebuie sa transferam doar de dragul transferurilor.

Steaua mai are nevoie de un jucator tanar dar care a cofirmat deja ca fundas central.....sa mai prinda niste meciuri cand obosesc ghonea sau Goian, un fundas dreapta, poate un fundas stanga(daca ii chiar nevoie), si un mijlocas dreapta de valoare dar si promitator.

Chiacu ar fi un plus in atac........desi ii si asa destul demare aglomeratia. Olah ar fi un jucator foarte bun pentru Steaua. patrascu ar veni ca un ocncurent lui Radoi, O.Petre, Lovin si Paraschiv. Ar trebui adus numai daca pleaca ultimii doi.

Numai bine si sarbatori fericite!!

bodanelu25.12.2006 01:02

Cel mai bun transfer ar fi clonarea lui Petre Marin

Craciun fericit!!!!

ulivius25.12.2006 08:58

Cate goluri a dat Patrascu pana acum in Serie B? Va zic eu, unul singur. Pana si Lovin da mai multe goluri intr-un sezon. Avem nevoie de mijlocasi care sa marcheze.

Sper sin tot sufletul ca Marius Croitoru sa ajunga la Steaua. E un jucator bataios si cu personalitate. Noi in lot nu avem prea multi jucatori cu caracter, el ar fi unul dintre ei.

weeezer_2026.12.2006 14:21

rareeshl, pai tu cred ca esti cel mai bun transfer pt Steaua. Poti inlocui de unul singur stafful tehnic si administrativ, dupa comentariile facute, ce sa mai.

Apropo, sa-ti aduc aminte ca, de exemplu, nici Ajax nu cumpara numai jucatori consacrati? Sa-ti aduc aminte, doar de la noi, de Chivu si Mitea? Ce consacrati erau ei? Cine era Resita? Cat jucase Mitea la Dinamo?

mlacatus26.12.2006 14:55

Hai c-ai zis bine. Si oare cine-si inchipuie ca va pleca Para de la noi. Poate candva mai tarziu dar nu acum, in nici un caz. Patrascu nu l-am vazut si nu ma pot pronunta, dar nu cred ca are ce cauta la noi ca si Olah. Un inlocuitor pentru Ghionea sau Goian avem deja in Baciu care e constant atunci cand este nevoie de el! Croitoru a fost deja incorporat astfel ca eu cred ca este inca devreme sa discutam de cine si cand va veni. Probabil ca vor aparea nume la care noi acum nici macar nu ne gandim ! De intariri avem insa orice s-ar spune mare nevoie...

Cooper26.12.2006 16:46
Herea......alta poveste :roll:  :roll: . Joaca la NATIONAL for God's sake! In anglia Chelsea se intareste cu jucatori de la ultimele clasate?? In Italia ia Inter de la bologna?? Hai sa fm seriosi.....
Shaun Wright-Phillips (Manchester City locul 16 in FA la data la care a fost cumparat de Chelsea, 24,43 milioane lire sterline).
Motanu D26.12.2006 20:02

@Cooper:

Si s-a dovedit ca Chelsea a aruncat banii pe geam.

Cooper26.12.2006 21:43
@Cooper:

Mijlocasi Chelsea : Michael Essien,Michael Ballack,Arjen Robben,Shaun Wright-Phillips,Joe Cole,Wayne Bridge, etc.

Mijlocasi Steaua :, Radoi, O.Petre, Paraschiv,Nicolita, Lovin, Cristocea, etc. Fara termen de comparatie , dar la echipa noastra singurul post de mijlocas pe care este concurenta adevarata este cel de mijlocas central, Radoi indiscutabil titular . Pe benzi, ioc. La Chelsea, pe banca de rezerve sunt titulari ale unor echipe nationale. In fine, in afara de nevoia unui fundas de valoare(de altfel temeinica), ma intreb oare, posibila venire a lui Croitoru, va fi suficienta , sau chiar e nevoie de o concurenta mai acerba pentru Nicolita, respectiv Cristocea ?

SSK26.12.2006 21:53

La noi, centrul e bine asigurat. Cuplul de baza ar fi Radoi - Paraschiv dupa mine, cu Ovidiu Petre prima rezerva si Lovin a doua. Totusi, iata ca un jucator altfel bun, ca Lovin, nu vrea sa stea rezerva la Steaua si prefera sa joace in alta parte. Pe el il inteleg perfect, pentru Steaua insa nu e bine. Era mai bine ca Lovin sa nu plece. In fine, poate nici nu va pleca...

Pe stanga, Cristocea ar fi titular, iar Bostina ar fi o rezerva arhisuficienta dupa pararea mea. Problema cu Bostina e ca este delasator de fel si l-au mai si luat la ochi Becali si Oli. Ca talent si potential, el ar putea fi incusiv titular, insa il strica rau firea. Ramane de vazut cum se va proceda.

Problemele mari sunt pe dreapta. Banel...daca e sa fim binevoitori, putem spune ca e iesit din forma, daca e sa fim rai - ca nu poate mai mult. Oricum ar fi, Steaua are nevoie de mai mult, iar Oprita nu era o varianta in niciun caz. Astept sa-l vad pe Croitoru in ros-albastru pentru a sti daca e solutia potrivita pentru acest post.

rareeslh26.12.2006 23:40

@weezer

In caz ca nu stiai(de fapt stiai foarte bine da noh....zici numai jumatate din ce ar trebui sa zici), Ajax, PSV si alte cluburi olandeze, DAR IN SPECIAL Ajax, au un centru de copii si juniori foarte bine dezvoltat si filiale de scouting peste tot in lume. Pai Ogararu cate meciuri o fost urmarit de Ajax pana sa fie cumparat??? Daca Steaua ar avea cativa scouteri in brazilia, cativa in rusia, cativa in spania, inca cativa in italia, atunci pe oricine aduce conducerea la club avem incredere 100% ca ii cea mai buna decizie. Dar asa, cu transferuri facute dupa vizionarea a 2 casete si a unui dvd(care au fost atent selectate de impresarii jucatorilor), nu ne prea putem increde in "tinere sperante" si "mari talente" cum ar fi cocis, Herea, Prepelita, etc etc

Asta ar fi prima parte cu ajaxu

In plus, Ajax cand aduce un jucator nu-l baga direct titular(cum se intampla cu Carlos, cum se va intampla cu Andrey, is sigur, cum s-ar putea sa se intample cu Croitoru, cum s-a intamplat cu Saban cand si-a revenit fizic)

Ogararu inca ii rezerva la Ajax, rezerva lui heitinga. acuma bineinteles ca o sa sariti toti si o sa ziceti chestii de genu....ca Ogararu joaca titular in europa, etc etc bla bla. Nu joaca titular in campionat in meciurile importante cu echipe care pot pune probleme serioase ajaxului. El va ajunge titular cand va pleca heitinga, si in locul lui va veni alt tanar adus de ceva scouteri. Ce, Chivu a jucat titular de la inceput???? Mitea a fost titular incontestabil dupa primul antrenament, asa-i???

Hai sa nu mai vorbim tot felu de prostii....

Si cu Shawn Right philips, el a fost adus de la echipa de pe locul 16(campionatul angliei are 20, nu 18 echipe, pentru cei care nu stiau) si s-a dovedit un transfer slab......sau ma rog.....care trebuie de vreun an sa tot confirme...

Im mentin in continuare parerile

Sarbatori fericite in continuare la toti

Piece of Mind27.12.2006 08:33

Cristocea, ca si Croitoru, dau cel mai bun randament in mijloc, in spatele varfurilor, nu pe flancuri, pentru ca nu au nici viteza si nici forta fizica necesara sa le acopere corespunzator. In fine, vom vedea ce va fi, desi tare mi-e teama ca il vom pierde si pe Croitoru...

SSK27.12.2006 17:01

Bostina, în Trivale?

DISCUTII Dorinel Munteanu a negociat cu finantatorul ros-albastrilor, Gigi Becali, o trecere a mijlocasului stelist la FC Arges sub forma de împrumut, pentru sase luni, cu optiune de cumparare din vara anului viitor.

Cazut în dizgratia oficialilor din Ghencea, Gabi Bostina este aproape de a fi înregimentat în trupa lui Dorinel Munteanu pentru a pune umarul la salvarea de la retrogradare a pitestenilor.

"Nu am discutat eu pentru Gabi Bostina. Inainte de Craciun a luat legatura cu Gigi Becali antrenorul nostru, Dorinel Munteanu. Nu se pune problema sa-l cumparam, ci este vorba doar de un împrumut. Dorinel si-l doreste pe jucator si a discutat si cu el, asa ca sper sa se concretizeze tranzactia", ne-a declarat patronul pitestenilor, Cornel Penescu.

Negocierile sunt destul de avansate, iar o decizie se va lua dupa Revelion, Dorinel Munteanu fiind plecat sa-si petreaca Sarbatorile în Dubai. Gigi Becali si-a dat acordul pentru acest împrumut, singurul care trebuie sa mai accepte fiind jucatorul. Clubul din Trivale îi va achita integral salariul lui Bostina (120.000 de euro pe an) si va avea prima optiune de cumparare a acestuia, pretul fixat de finantatorul stelist fiind de 500.000 de euro. Mijlocasul ros-albastrilor mai are o oferta din Coreea de Sud, asiaticii fiind dispusi sa plateasca banii ceruti de latifundiarul din Pipera, oferind în plus 200.000 de euro salariul pentru jucator. Reprezentantii coreeni ar putea sosi la Bucuresti dupa Revelion, în cazul în care Steaua nu va ajunge la un acord cu FC Arges.

Nu mai este dorit în Ghencea

Gabi Bostina nu mai este agreat la Steaua, Gigi Becali fiind cel mai mare contestatar al sau. Finantatorul ros-albastrilor a încercat de mai multe ori sa se dispenseze de jucator, care, împreuna cu portughezul Carlos, a fost acuzat dupa meciul de la Middlesbrough de o viata extrasportiva neadecvata pentru un fotbalist profesionist. Ultima tentativa de îndepartare a sa a fost acum doua saptamâni, când s-a încercat un schimb de jucatori între Bostina si timisoreanul Olah.

http://www.prosport.ro/articole/Bostina-in...n-trivale/20260

Cooper27.12.2006 17:12

Se pare ca Albert Camus, fostul coechipier a lui Thereau, a fost convins in cele din urma, (tocmai de catre Thereau), sa semneze cu Steaua ( stirile sportive Prima TV). Daca s-ar ridica cel putin la nivelul lui francezului nostru, ar fi intr-adevar o achizitie importanta si utila pentru club.

AmuntBoy27.12.2006 17:18

nu prea sunt de incredere prima TV, sincer

Stryker27.12.2006 17:26

Cred ca te referi la Fabien Camus nu Albert Camus(filozoful) :)

Camus ar fi un castig pentru Steaua, dar totusi e cam greu de crezut ca o sa vina...sa nu uitam declaratia lui, ceva de genul: "Pentru mine venirea la Steaua ar fi insemnat sa joc 6 meciuri in UCL si atat."....

Cooper27.12.2006 17:59
Cred ca te referi la Fabien Camus nu Albert Camus(filozoful) :)

Scuze, chiar citeam Albert Camus - The Fall. Promit sa nu mi se mai intample. :D Sa gresesc , nu sa citesc.

Alessandro27.12.2006 21:54

Rapid l-a luat pe Ganea(asta ar putea fi totusi o arma cu taisuri),Dinamo pe bosniacul ala,iar noi?Pas1Avem nevoie de intariri si vad ca stagnam....

P.S. Avem bani cu sacul luati de la UEFA...unde sunt? :roll:

Bogdan4Steaua27.12.2006 22:07

Aparent se complica lucrurile in ceea ce priveste transferul lui Croitoru. Nu inteleg de ce este atat de incapatanat Porumboiu...

mlacatus27.12.2006 22:23

Camus este un jucator cel putin interesant si cu siguranta de viitor ! Aici cateva detalii pentru cei interesati : nascut la 28.02.1985 va face deci in curand 22 de ani. Are 1,76 m, dreptaci, este de origine franceza si joaca la echipa belgiana RSC Charleroi ca mijlocas central purtand nr. 15. Contractul lui este pana la sfarsitul sezonului 2007-2008 si este "taxat" in moment la 1 milion de euro. El provine de la clubul francez Montpellier din 2003 trecand la Olimpique Marseille de unde in 2005 a plecat catre belgieni. In cele 16 partide jucate in Jupiler League din acest sezon Camus a marcat 4 goluri si a dat 3 pase de gol fiind odata introdus in teren si de 4 schimbat inainte de minutul 90. A adunat 1265 de minute in cele 16 partide.

Rapid l-a luat pe Ganea(asta ar putea fi totusi o arma cu taisuri),Dinamo pe bosniacul ala,iar noi?Pas1Avem nevoie de intariri si vad ca stagnam....  

P.S. Avem bani cu sacul luati de la UEFA...unde sunt? :roll:

Banii nu-i avem luati (inca) din cate stiu eu vin in transe si asta se prelungeste pina la primavara !

MadFroG28.12.2006 00:32

Cei de la prima TV sunt dusi cu capul.Camus a declarat ca vrea sa ramana la Charleroi pana la finalul sezonului!

Noi ar trebui sa ne zbatem mai mult si sa-l aducem odata pe Croitoru ala ca deja incepe sa ma enerveze toata brambureala asta.

Numai la noi se poate intampla asa ceva X(

I.N.Money28.12.2006 01:15

O sa avem probleme cu aducerea lui,viermele de Rednic deja si-a bagat coada si a reusit sa il convinga pe Porumboiu sa il lase la Dinamo,dar din fericire Croitoru nici nu vrea sa auda.

Probabil zilele urmatoare vor fi decisive.

ulivius28.12.2006 09:42

Porumboiu il vrea pe Panait. Eu il consider un fundas de viitor. Imi place atitudinea Stelei de a nu-l ceda.

In ceea ce-l priveste pe Camus. Salariile din Romania sunt foarte mici. Ia sa-i dai 500000 de euro, sa-l vezi cum vine pe jos la Bucuresti.

gone28.12.2006 09:44
O sa avem probleme cu aducerea lui,viermele de Rednic deja si-a bagat coada si a reusit sa il convinga pe Porumboiu sa il lase la Dinamo,dar din fericire Croitoru nici nu vrea sa auda.

Probabil zilele urmatoare vor fi decisive.

Daca are o clauza de 550 000 e al nostru. Daca nu, nu e. :lol: Eu ma gandesc la cat a durat (si inca nu s-a terminat) cazul Abiodun si Shroj. Deci s-ar putea ca LPF sa ne puna niste probleme. Sper ca nu e cazul acum.

PS: La Dinamo or sa inceapa problemele in retur (cum a fost mereu). Daca ne miscam bine inca mai avem o sansa sa castigam titlul.

«1181920212248»