FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2006/2007

«1141516171848»
radoi8619.12.2006 23:42

In gsp spun ca s-ar putea sa il luam pe Olah. Tare mi-e sa nu devina Gigel Coman 2.

Nu inteleg de ce nu incearca Steaua sa il ia pe Croitoru! Baiatu' e clar ca e stelist de pe vremea cand era la Bacau si declara ca nu vrea ca stelistii sa se oboseasca impotriva Bacaului, batea penalty penibil, dar fara riscuri pt Steaua...

De Tibi Balan de ce nu s-o mai pomeni nimic?

Melku20.12.2006 00:14

Asta chiar e bomba cu Olah, Oli e un antrenor bun, pacat ca este roman. Nu m-ar mira cu nimic ca acest transfer sa se materializez cum nu m-ar mira daca ar veni si Caramarin. Asa se intampla si in viata, nu intotdeauna oamenii cu cel mai bun CV, cea mai mare experienta, cea mai mare valoare sunt angajati, ci cei care au PILE. Ehe, sa speram ca o sa fie bine si nu o sa ne trezim in Champions League cu Olah si Coman jucatori de baza....

Cooper20.12.2006 00:15
In gsp spun ca s-ar putea sa il luam pe Olah. Tare mi-e sa nu devina Gigel Coman 2.

Mie nu de asta mi-e teama. Mi-e frica de antrenorul care , la orice echipa ar merge, ia cu el 3-4 "fotbalisti de suflet" (nici macar superbuni). Asta inseamna clar LIPSA DE PROFESIONALISM. O sa-mi spuneti de Mourinho, de Capello, dar in cazul primului , Chelsea a platit pentru Carvalho o caruta de bani (una din conditiile lui Porto pentru a-i da dezlegarea ca antrenor, Mourinho avand si o datorie morala fata de Porto), nefiind cazul lui Oli (sper), iar Capello a luat jucatori de la o echipa retrogradata (Juventus)si chiar mai mult, l-a pus la zid pe Cassano (asa zisul copil de suflet al lui). Asta ma pune tare mult pe ganduri. ps. La gsp mai scriu de posibila venire a lui Herea. Asta ar fi o veste buna, Herea fiind un jucator polivalent, putand juca si ca mijlocas sau fundas dreapta, sau mijlocas ofensiv. Dar , mai mult ca sigur ca nu e decat o gogoasa din partea gazetei.

alpopa20.12.2006 00:24

Mi-e greu sa cred ca Steaua va mai transfera fotbalishti "batrani" din campionatul Romaniei, cu atat mai mult cu cat e posibil ca si Gigel Coman sa paraseasca echipa.

Mai plauzibila pare pista Herea, daca tot stam sa ne luam dupa Gazeta Sporturilor.

Oricum, io nu ma agit aiurea. Ashtept conferintzele de presa si prezentarile de jucatori, nu pun botul la toate zvonurile :D

SSK20.12.2006 06:09

Era cat pe ce sa cred ca l-am descoperit pe Victor in rareeslh, dar ma deruteaza cel putin auxiliarele alea ardelenesti ale lui (o fost, ii bun). Ah, well...mai asteptam.

In orice caz, imi place ca lumea vorbeste pe argumente. E placut sa citesti astfel de topicuri. Sfatul meu ar fi sa nu ne grabim cu zvonurile. Urmeaza o perioada grea pentru presa de sport si vor fi nevoiti sa scoata iar "bombe" pe banda rulanta. Dar pe la jumatatea lui ianuarie (spre 20 asa) cred ca vom sti in mare pe cine bazam pentru Sevilla si Cupa Romaniei (care e pe 27/28 februarie, din ce am vazut).

Numai bine!

bobitza20.12.2006 06:51
si accentul este pe Mi se pare, sau pe chiar are veleitati?  :roll:

chiar are veleitati de antrenor

ulivius20.12.2006 08:03

Personal nu cred ca mai transferam un jucator de mare valoare. Cu cat timpul trece, cu atat negocierile sunt mai dificil de incheiat iar sansele de finalizare scad.

The_Foxes20.12.2006 08:18

http://www.sambafoot.com/pt/jogadores/1574_Ceara.html

cica ar fi semnat deja un precontract.eu unu l-as fi preferat pe elder granja :) tot de la internacional. presimt ca vine si Herea acum 2 seri am visat ca am batut pe rapid si Herea a fost omu meciului :P

CNCT20.12.2006 09:03

MadFrog ....

weeezer_2020.12.2006 09:35
@The_Foxes, eu acum 2 seri am visat-o ca eram cu Keeley Hazell. Ar trebui sa presimt ceva? :oops: :lol:
sorin_77720.12.2006 09:55

@ weeezer_20

nu trebuie sa presimti ci sa simti ulterior ... spre dimineata... :lol: :lol:

Referitor la transferuri, eu inca mai sper la 2 jucatori, atat... un fundas dreapta si un mijlocas dreapta, brazilianul de care se tot vorbeste si Herea, pe care as da si 1 milion de euro daca as fi GG Becali...

Echipele mari nu transfera 5 jucatori o data...Nu cantitatea ridica nivelul ci calitatea...

Piece of Mind20.12.2006 12:19

Mai fratilor, da' cine mai e si Herea asta de costa 1 milion de EUR???? A luat vreun titlu cu vreo echipa, a jucat cumva in Europa si nu stim noi?

c0nVicT20.12.2006 12:34

Stirea asta cu Olah e deja prea mult. Sper sa fie doar o gluma a gsp-ului. Nu as vrea sa-i vad pe Caramarin sau pe Olah purtand culorile noastre, iar pe Coman as vrea sa-l vad parasind cat mai repede echipa. E clar ca nu are valoarea ceruta de Steaua, iar potential sa creasca nici atat.

@ Piece of Mind

Acum cativa ani as fi zis si eu ca 1 milion de euro sunt prea mult pentru un jucator care mai are inca multe de dovedit. Dar gandeste-te ca am inceput sa avem rezultate in Europa, iar acest lucru creste si pretul jucatorilor din campionat. Cand aude Iacov ca Steaua a avut un profit de 6 milioane in urma participarii in Champions League, nu crezi ca vrea si el o parte?

Oricum, si dupa parerea mea Herea merita 1 milion de euro daca am dat acesti bani pe O.Petre...

sorin_77720.12.2006 14:44

Herea este international de tineret si cu o tehnica in regim de viteza peste Nicolita... e suficient sa merite 1 milion de euro, nu mai mult...

weeezer_2020.12.2006 15:16

ASA DA!!!

Gigi Becali îl vrea pe Marius Croitoru

2006-12-20 15:55:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, a spus că din campionatul intern Marius Croitoru este singurul jucător de care este interesat. Jucătorul lui FC Vaslui are o clauză de reziliere a contractului de 550.000 de euro.

În aceste zile, vasluianul se află în concediu la Roma şi se pare că s-a întîlnit cu antrenorul Stelei Cosmin Olăroiu. Croitoru este dorit şi de Dinamo, Mircea Rednic lucrînd cu el atît la FCM Bacău cît şi la Vaslui.

[site din caracatita Gazetei Sporturilor]

sorin_77720.12.2006 15:19

si mai tare e declaratia data de GG in redactia Prosport...

"Ni-l dorim pe Croitoru. Când vrea Becali un jucãtor, îl ia, sã-l uite Rednic pe Croitoru. Nu mã implic eu prea mult în campania de transferãri, dar dacã a zis Croitoru, Croitoru sã fie. Va fi la Steaua și cu asta basta, ce încearcã alții... sã fie sãnãtoși", a spus Becali, la Gala premiilor ProSport.

weeezer_2020.12.2006 15:23

Bun. Si, ceva, pareri, nemultumiri? Mie unul imi pare bine ca vine acest Croitoru, nu l-am urmarit, dar atat cat l-am vazut, mi-a placut, si pare genul de jucator de care Steaua are nevoie pt a-s revitaliza jocul.

strezahuzum20.12.2006 15:30

Daca zvonul cu Olah asta se adevereste si ajunge si Olah la Steaua s-a dus dracului si mitul despre "profesionismul" marelui antrenor. E asa mare jucator Olah ca nu mai poate Steaua fara el ?? Cate meciuri in Cupa UEFA a prins ? Cate goluri are marcate in campionat ? Cine isi aminteste vreun meci intr-adevar mare facut de acest jucator ? Eu habar n-am. Daca nici dupa catastrofa de Coman Oli n-a invatat nimic, chiar ca nu mai are ce cauta la Steaua.

Chiar trebuie sa vina la Steaua toti jucatorii "preferati" ai lui Olaroiu din perioada National ?

In alta ordine de idei, Croitoru ar fi un transfer bunicel, dar se ridica imediat intrebarea unde va juca. Daca nu ma insel el e mijlocas central ... ori acolo avem deja 3 oameni : Radoi, Ov. Petre, Paraschiv. Intrucat e clar ca Radoi e batut in cuie, ar trebui ca din schema sa sara si Para si "copilul de suflet" al lui Oli, Petre. Credeti ca se va intampla asa ceva ?

sorin_77720.12.2006 15:31

pareri despre Croitoru?

De la mine una buna: e mijlocas central, cu veleitati ofensive, bun executant de lovituri libere...

Virgil20.12.2006 16:02

@sorin_778 :lol:

E cam scund si e cam gras.In rest îi multumesc retroactiv pentru acel penalty "ratat" la poarta lui Hamutovski,când daca marca,Bacaul egala la 1 si se duceau pe apa sâmbetei 2 puncte care ar fi usurat bagajul de puncte al Stelei în asa hal,încât nu am mai fi luat titlul.

Drept rasplata Steaua l-a refuzat la final de editie in randurile ei.Acum alearga Gigi cu limba scoasa dupa el.Ironiile sortii.

E un jucator bun,dar nu stiu daca e atat de bun incat sa fie la Steaua.Printre cazaturile alea de la Vaslui era cocos.Aici s-ar putea sa nu mai fie.

Si daca tot veni vorba despre un mijlocas la constructie,nu credeti ca Cristocea ar fi foarte bun?Doar asta facea la Farul.

I.N.Money20.12.2006 16:05

Probabil aducerea lui Olah este o varianta de rezerva in cazul in care transferul vreunui brazilian cum se aude prin presa nu se va realiza.

Imi aduc aminte ca pe Olah l-a vrut si Zenga,dar pana la urma Olaroiu l-a convins sa vina cu el la Poli.

Imi aduc aminte ca la National,in returul din sezonul 2004-2005 a jucat mijlocas dreapta,din cauza apetitului ofensiv pe care il avea(neversomilul National-Rapid 3-3).

Daca ne luam dupa jucatorii care au plecat de la National in ultimul timp fie in Giulesti,fie la noi sau la Timisioare sunt sceptic,dar e posibil sa nu fie nimic altceva decat o inventie.

Cat despre Croitoru,daca jucatorul vrea cu siguranta va veni,sper doar ca Mircea Rednic sa nu isi bage coada si sa il succeasca sa semneze pentru Dinamo.

Sper numai ca Becali sa nu il doreasca numai pentru simplul fapt ca ex-bacauanul a declarat ca este Stelist,ca ar fi ciudat sa se repete cazul Drida.

weeezer_2020.12.2006 16:12

Olah juca intr-adevar bine cand era la National. Imi aduc aminte de acel Steaua - National 5-1, cand alaturi de Caramarin, care a si marcat, Olah a fost singurul care a mai miscat. Desi n-avea cu cine, a facut totusi cateva incursiuni frumoase in flancul lor drept.

Iar in jocul de care vorbeste I.N.Money, impotriva Rapidului, daca tin bine minte, Olah a si marcat de doua ori. Acum doi-trei ani, intr-adevar, era un jucator care putea face fata la Steaua. Acum parca a regresat.

The_Foxes20.12.2006 16:39

Croitoru ? petarda de jucator.l-am urmarit in cateva meciuri se crede cel mai tare probabil seara se uita in oglinda si-si spune cat de frumos e.face driblinguri cand nu e nevoie (avem si noi asa ceva -oprita ) si e foarte egoist + este sub ce avem la ora actuala in acea zona.in schimb Herea ar face concurenta cu Banel ( astfel ar incepe si el sa traga mai tare stie ca nimeni nu-i ia locul ).cica Oli s-a dus sa vada lazio-livorno.oare s-a uitat la pfertzel ala sau cum l-o chema sau poate vom transfera legenda lui lazio Massimo Oddo :twisted:

Cooper20.12.2006 18:00
Mai fratilor, da' cine plm mai e si Herea asta de costa 1 milion de EUR????

Nu am ce zice,frumoasa exprimare pentru un moderator.

Rossoblu20.12.2006 18:19

Olah, petarda asta n-are ce cauta la Steaua !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

«1141516171848»