FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2006/2007

«1121314151648»
bobitza17.12.2006 13:02

@ blue ice

Daca privim echpa e usor sa iti dai seama ce jucatori trebuie adusi la Steaua:

1. portar (Carlos ne-a dezamagit pa toti), si totusi daca noi suporterii vom pune presiune pa noul portar asa ne va dezamagii si asta

2. Goian si Ghionea sunt cel mai bun cuplu de fundasi centrali, sa zicem ca Petre Marin mai merge pana la sfarsitul campionatului, dar ne trebuie un fundas dreapta (ca sa acopere locul liber lasat de Ogararu ) ca aeru pe care il respiram.

3. Mijlocasi ne trebuie un mijlocas tehnic si ofensiv. Asta trebuie sa fie "inima" echipei. Cred ca locul potrivit pt el ar fi pa partea dreapta. Daca am aduce genul asta de jucator nu mi-e frica nici de Liga :) .

4. La varfuri cam avem tot ce ne trebuie, mai ales daca Thereau mai creste in valoare... p'asta il bagam in nationala Frantei

c.ronaldo1717.12.2006 16:22

Cred ca ne-ar mai trebui si un Fundas Central... pe banca doar pe Baciu il mai avem, iar Baciu se apropie de sfarsitul carierei...

Stryker17.12.2006 16:32

Era vorba ca MM s-a dus in brazilia sa negocieze transferul unui fundas brazilian, cine are mai multe informatii, e vorba de unul central sau unul lateral??

FinalaUEFA17.12.2006 16:50

Mijlocas dreapta si mijlocas de creatie. Nu cred ca mai e nevoie de fundasi.

MadFroG17.12.2006 17:10
Cred ca ne-ar mai trebui si un Fundas Central... pe banca doar pe Baciu il mai avem, iar Baciu se apropie de sfarsitul carierei...

=)))))))))))))))))))))))))))))))))0

Doamneee,ba esti beat? :roll:

Mijlocas dreapta si mijlocas de creatie. Nu cred ca mai e nevoie de fundasi.

Atunci cand il avem pe Nesu accidentat ,pe Gigel Coman solutie de avarie ,pe Saban varza murata si pe Stancu solutie nesigura,tu ce crezi ..mai avem sau nu mai avem nevoie de fundasi ?

mircea_zion17.12.2006 18:13

Pe Vranjkovic l-a luat Dinamo.

oradeanu17.12.2006 20:49

Va "duelati" degeaba.

Sunt de acord cu cineva care a scris mai susu ca zerolaroiu a distrus tot ce a construit Zenga si Protasov.

Ioana1918.12.2006 00:03
Pe Vranjkovic l-a luat Dinamo.

inca nu :)))

bobitza18.12.2006 13:06
Va "duelati" degeaba.  

Sunt de acord cu cineva care a scris mai susu ca zerolaroiu a distrus tot ce a construit Zenga si Protasov.

ba nu sunt de acord cu tine. Olaroiu are stilu lui de joc si sa stii ca e foarte asemanator cu al lui Protasov si Zenga. Mie mi se pare ca Olaroiu chiar are veleitati de antrenor.

weeezer_2018.12.2006 13:59

si accentul este pe Mi se pare, sau pe chiar are veleitati? :roll:

Cooper18.12.2006 14:21
Esti rau weeezer :D
vupn19.12.2006 01:54

Eu sunt chiar curios daca transferului lui Martin Tudor se va realiza.

Ar fi frumos sa avem 3 portari de valoare: Andrey, Cernea si Tudor.

Hai Steaua!

Virgil19.12.2006 06:37

Se vorbeste prin gazetele de sport ca Mihai Stoica s-ar fi întors în Brazilia,pentru a perfecta transferul lui Marcos Venâncio de Albuquerque zis Ceara(Seara cu accentul pe ultima vocala).

Ceara joaca fundas dreapta si este în prezent echipierul actualei câstigatoare a Cupei Intercontinentale,Internacional Porto Allegre.

In finala disputata împotriva Barcelonei,Internacional a câstigat cu 1-0.

Ceara a fost integralist;a jucat toate cele 90 de minute ale meciului.

Internacional: Clemer – Ceara, Indio, Fabiano Eller, Wellington Monteiro, Alex (Vargas '46), Edinho, Fernandao (cpt)(Adriano '76), Iarley, Alexandre Pato (Luiz Adriano '61), Rubens Cardoso – antr. Abel Braga

joueur.jpg

Data nasterii : 16.06.1980

Inaltimea : 175 cm

Greutatea : 78 kg

MM,sa ne asteptam si la un mijlocas de creatie ?

ulivius19.12.2006 07:15

Nu va faceti iluzii. sunt cluburi mult mai potente care il vor pe Ceara.

sorin_77719.12.2006 07:48

@ Virgil,

nu cred ca Ceara este cel vizat... Nu are Steaua puterea financiara si mai ales puterea de convingere cu care sa il ia pe Ceara...

Nu va faceti iluzii... Este vorba de o rezerva a lui Porto Allegre...

Mijlocasul se vrea a fi Patrascu de la Piacenza...

vezi stirea din Prosport...

CNCT19.12.2006 07:56

Ce se intampla momentan la club mi se pare cel putin caraghios.Desi ma asteptam sa scapam de cativa popandai care primesc o gramada de bani aiurea de la club se pare ca o sa trebuiasca sa ii privesc in continuare "la lucru".Se vede de pe luna ca avem un mijloc prapadit ca nu merge nimic acolo, se vede ca Nicolita nu mai joaca nimic si la fel de bine ca nu are contracandidat pe post...se vede ca un Coman nu are fata nici macar de Unirea Urziceni in schimb Olaroiu ne tot chinuie cu el,pe Ovidiu Petre s-au platit 1 milion de euroi !!!!!!!!! Asta e faza de cascadorii rasului sa dai atatia bani pe un terminat.Meme tot pleaca,vine,promite...la final ne alegem cu un portar despre care nu stim nimic si cu un fundas, in cel mai bun caz.Si totusi cu mijlocul ce se intampla?Poate face Meme HOCUS POCUS ABRACADABRA si ne dam drumu la joc:))))

Avea dreptate Dragomir cand spunea ca Dinamo are o conducere desteapta.Acolo e Rednic care are ochi si ii gineste imediat ,la noi cine sa ii vada Oli de la Poli?Daca ii vede...ii vede pe fii lui de suflet.Cred ca in 2 ani toata echipa vor fi fii lui de suflet adunati de peste tot.

Noi suporterii cand luam totusi atitudine?Incet incet ne transformam in ceea ce ar dori ciobanul , in niste oi !

bodanelu19.12.2006 08:02
pe Ovidiu Petre s-au platit 1 milion de euroi !!!!!!!!! Asta e faza de cascadorii rasului sa dai atatia bani pe un terminat.

TIn sa te contrazic, Ovidiu Petre la ora actuala este peste Paraschiv. Oare nu ai vazut meciurile din CL, unde Para era pur si simplu "pisat pe el" de frica, a dat toate pasele in lateral sau in spate?

@Virgil oare odata cu aducerea fundasului dreapta brazilian Stancu o sa fie avansat pe postul de mijlocas dreapta?

sorin_77719.12.2006 08:24

@ CNCT

Sunt total de acord cu bodanelu. Ov.Petre este peste Para. Are in plus si o constitutie fizica mai buna, joc aerian peste Para...

Dar si Para trebuie tinut la echipa. Orice combinatie de trei luati cate doi din Radoi-Para-Ov.Petre este benefica echipei. Dar pe viitor combinatia Radoi-Ov.Petre va fi de nationala. Vei vedea in primavara...

CNCT19.12.2006 08:43

aha combinatia Radoi - Petre de nationala...nu va inteleg de loc.Voi nu simtiti totusi lipsa unui mingicar.Nu vedeti ca jucam haotic, ca nimic nu e planificat ca nu avem si noi "un zecar" sa spun asa sa poata decide un meci.Avem 3 super oameni de gol (Thereau,Dica si Badea) dar de la cine sa vina pasele? Orice club puternic are in lot un Diego,un Deco,etc,etc...noi jucam cu un mijloc Nicolita,Radoi,Petre,Coman in care NICI UNU nu are habar cu mingea la picior.O sa veniti acum cu Cristocea si Bostina, fie vb intre noi Bostina e expirat, zici ca e beat pe teren,o centrare nu mai da si oricum e pe linie moarta, eu il evacuam de mult.Cristocea e bunicel dar mult prea firav pentru o echipa de talia Stelei,repet omu nu e rau dar totusi suntem Steaua!!!

sorin_77719.12.2006 10:16

sunt pentru aducerea unui mijlocas de creatie, dar prefer sa joace in partea dreapta... cu incursiuni spre centru... Cu un joc bun al ambelor picioare in special bun executant al loviturilor libere cu stangul...

Terminatii cu prostiile astea cu un mijlocas in centru de creatie... Nu exista asa ceva in fotbalul de astazi. fara 2 inchizatori esti fript...Nicolita trebuie sa fie schimbat cu un astfel de jucator iar Cristocea sa lucreze un pic la masa musculara e adevarat...

Piece of Mind19.12.2006 11:47

Terminatii cu prostiile astea cu un mijlocas in centru de creatie... Nu exista asa ceva in fotbalul de astazi. fara 2 inchizatori esti fript...

Nu e adevarat, ai exemple ilustre, Pirlo la Milan, Deco la Barcelona, Lampard la Chelsea.

Noi nu avem la mijloc jucatori capabili sa verticalizeze, inclusiv prin dribling, si asta ne costa in exprimare in joc, pasam lent si mult in lateral. Nu avem inventivitate, explozie, nimic. Chestia asta se poate suprima printr-un presing agresiv, sus, in incercarea de a recupera cat mai multe mingi care sa fie redistribuite imediat varfurilor. De-asta Protasov trebuie apreciat, pentru ca a gandit un stil de joc de maxima eficienta raportat la lotul de care dispuneam/dispunem.

sorin_77719.12.2006 12:01

iar incepem cu Protasov?

Cat priveste jucatorii enumerati nu sunt de acord cu tine. Am avut si noi un Aliuta si nu stiu daca isi aminteste cineva ceva legat de jocul de creatie al acestui jucator la mijlocul Stelei....

Poate ca daca l-am avea pe Deco ar fi altceva nu? dar cum putem noi sa avem un jucator ca Deco???

bodanelu19.12.2006 12:10

Nu e adevarat, ai exemple ilustre, Pirlo la Milan, Deco la Barcelona, Lampard la Chelsea.  

si daca imi dau eu seama, majoritatea din jucatorii pe care i`ai zis tu sunt defensivi, dar cu o buna viziune a jocului, cu o pasa, cu un dribling..

da`mi si mie un exeplu de jucator, nu de valoarea celor de mai sus, care ar putea veni la Steaua (Salariu mic, vezi Gigi)...

MIREL6RADOI19.12.2006 12:35

ov Petre mai valoros decat Paraschiv?ahahahahaha si marica mai bun decat trezeguet,nu? :wink:

bodanelu19.12.2006 12:48

Para la momentul acesta e doar un jucator pt Liga 1. In cupele europene ii e foarte frica...

oare de ce in meciurile din CL, cu Lyon si Real, Para a fost unul dintre cei mai slabi jucatori de pe teren?

«1121314151648»