FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2006/2007

«167891048»
Danntes06.12.2006 19:27

Cum spuneam transferuri gen brazilieni, jucatori tehnici, etc a fost doar bombonele ale conducerii pt fraieri ca noi care visam un mijloc mai tehnic, un mijlocas dreapta mai tehnic si care sa stie sa centreze, un fundas dreapta de valoare apropiata lui Ogararu.

Dar nu, vom ramane cu Oprita, Coman, Saban, Lovin, Nicolita titular si mai nou visul conducerii: un mijloc pur distructiv din Radoi si O.Petre.

Pacat mioriticule ca iti bati joc sansa de a face o echipa f buna in Europa doar prin aducerea a 2 jucatori buni!

Intr-adevar am jucat bine cu Lyon dar cand ma uitam cum alora li se lipea mingea de picior iar aproape oricarui jucator de-al nostru ii trebuia 5 secunde, 5 miscari pana sa se hotarasca ce sa faca cu ea...offf ce diferenta de clasa.

Ne mai trebuie un plus de tehnica si imaginatie in echipa dar Olarica si Meme nu concep in ruptul capului acest lucru iar lui Gigel i s-a luat cam de mult sa mai bage bani in performanta.

AcMilan1406.12.2006 21:32

Steaua doreste un jucator de la otopeni.Este vorba de Cojocnean are 17 ani, trage dupa el echipa are o viteza superioara lui Nicolita si este vazut ca o foarte mare speranta.Din cate am inteles de la fratele sau(fan dinamovist,a trait un cosmar atunci cand otopeniul a jucat cu Dinamo si fracsu care a fost rezerva a intrat si le-a bagat 2 goluri javrelor :)))) ) este foarte aproape sa vina la Steaua acum in iarna(cu toate ca este vanat si de alte echipe).

Noua ne trebuie un inlocuitor pentru Nicolita, acest jucator pur si simplu ma exaspereaza! dupa ce ca apartine unei "etnii"mai joaca si foarte slab.Nu inteleg de ce tot timpul il utilizeaza pe Nicolita.Nu avem nevoie de un jucator care alearga foarte mult(atunci cand nu are mingea la picior) se zbate mereu(saracu) alearga dupa mingi care par pierdute(dar cand lasa impresia ca le ajunge tocmai atunci le pierde) atunci cand are mingea si are spatii fuge pe banda(doar atata poate) si centreaza(asta daca prinde mingea care si-o prelungeste in timpul alergarii. Si daca o face oricat de importanta ar fi aceea faza foarte rar se vede rezultatul pe tabela) daca are un adversar in fata se apuca sa dribleze(cu fazele alea nu ii mai pacaleste nici pe jucatorii din divizia b) iar greseste pase simple din faze care ne pot comveni foarte mult, stopurile il tradeaza mereu. De la inceput nu mi-a comvenit datorita etniei care apratine.Insa povestea sa m-a impresionat. Ca caracter este un baiat de aur(ce a facut pentru familia sa,din declaratiile pe care le da,mereu modest).L-am laudat pentru seara magica de la sevilia.Ne-a adus in semifinale(a marcat in tiganie ).A dat un gol foarte frumos intr-un meci cu ****. Dar de atunci s-a stins si este mereu veriga slaba din jocul Stelei(asta cand Gigel Coman sau Carlos nu sunt pe teren). Am fost alaturi de el dupa episodul nefericit de pe santiago bernabeut.Lui nu ii poate reprosa nimeni ca nu vrea sau ca este indiferent,ba din contra vrea prea mult dar reuseste prea putin.La ora actuala cred ca ceea mai buna solutie si pentru el si pentru Steaua este sa fie imprumutat(sau tinut pe banca o vreme) este un jucator tanar are tot viitorul inainte si tot timpul sa se perfectioneze.Cazul sau seamana cu cel al lui adriano de la inter, care tot la fel este un jucator bun(a demonstrat) dar total iesit din forma. Bostina cu toate ca pare iesit din forma are sclipiri pe moment care pot face diferenta. Dupa cum spune toata lumea ne mai trebuie un portar.Un fundas si un inlocuitor pentru Dica(poate fi cojocnean).

1on07.12.2006 03:32

Ce portar ati dori sa vina din iarna?

Variante: M. Tudor, Hamutovski, D. Coman, Lobont, Dolha, M. Popa, G. Curca, unul strain.

Imi cer scuze celor care le-am cauzat suferinte (sper sa ma trezesc pana maine pt ca dau simularea la romana). :oops::oops::oops:

pt Virgil: cum fac sondaj aici? poate ca ar fi bine sa se faca o sectiune separata despre transferuri pt ca toata lumea scrie si nimeni nu citeste ce zic ceilalti

ulivius07.12.2006 03:38

un singur nume:

VRANJICOVICI

el duce in spate toata echipa. Fara el Pandurii ar fi ca si sezonul trecut.

sorin_77707.12.2006 04:50

Ce as face eu in aceasta iarna daca as fi manager la Steaua:

As renunta la serviciile urmatorilor:

portari: Carlos

fundasi: Saban

mijlocasi: Lovin, Bostina, Oprita

atacanti: nu as renunta la nimeni

As incerca sa aduc

1 portar cu un nivel superior lui Cernea

1 fundas dreapta peste nivelul lui Stancu

1 mijlocas dreapta peste nivelul lui Banel Nicolita

1 mijlocas in centru care poate sa joace la nevoie si mijlocas stanga, foarte creativ.

Virgil07.12.2006 05:40

Cu alte cuvinte,Cernea,Stancu si Banel sa ramâna rezerve?

Sa schimbam doar de dragul de a schimba ? Eu cred ca ne putem baza în continuare pe ei.

Eu nu as renunta decat la Carlos,daca nu vrea sa ramâna rezerva lui Cernea si la Saban(un jucator nu indeajuns folosit;pacat ca a contat atat de mult in luarea deciziei de renuntare la el,doar jocul slab in fata lui Ronaldinho.A avut si meciuri bune.Acum ce sa facem?Sa-l transferam si pe Stancu,pentru ca Ben Arfa s-a jucat de-a soarecele si pisica cu el?)

Lovin,Bostina si Oprita,eu cred ca pot ramane.

sorin_77707.12.2006 05:59

Virgil nu putem face performanta cu Oprita (i s-au acordat prea multe sanse) cu Lovin (avem 3 peste el la inchidere), Bostina (e lipsit de ambitie, s-a lasat usor depasit de Cristocea si Ochirosii e mai tupeist decat el).

Virgil07.12.2006 06:03

Iti amintesc ca Oprita ne-a scos de multe ori din bucluc si nu e decat rezerva,iar Bostina-un jucator talentat,fin dribleur,bun suteur-a devenit pentru moment rezerva lui Cristocea.Ce rezerva mai buna decat Gaby am putea aduce ?

sorin_77707.12.2006 06:09

Oprita a devenit exasperant in ultima perioada. pase total aiurea, nu mai lupta pentru fiecare balon cum o facea nu demult.

Cristocea ar trebui sa aiba o rezerva in persoana lui Ochirosii. Altfel acest copil de 17 ani nu are cum sa "creasca". Gigel Coman va da randament mult mai mare ca fundas stanga, trebuie utilizat mai des si instruit ca atare. P. Marin are o varsta totusi. Plus ca eu am cerut aducerea unui mijlocas ofensiv creativ care sa poata evolua si in banda stanga.

alinutzzza_dica07.12.2006 08:43

Probabil ca Dica o sa plece de la Steaua dupa meicurile bune facute.:(.Dar pana la urma desi Steaua o sa piarda un mare jucatorul("noul Adi Ilie"),e un vin care poate deveni realitate sa joace la Lyon.Poate Becali nu o sa-l dea pentru ca el vrea sa-si faca o echipa cat mai buna,in acest moment nu are nevoie neaparat de bani.O sa-mi parra super rau daca o s plece Dica sau Radoi :(.Si sunt cei mai valorosi jucatori de la Steaua si daca si ei pleaca...Dar sa speram ca nu.Si daca se duc la Lyon ce o s faca?O sa joace cateva meicuri si apoi o sa Steaua pe banca de rezerve?Totusi sinceri sa fim sunt unii jucatori mai buni decat ei la Lyon.Dar o sa vedem ce o sa se intample...

Piece of Mind07.12.2006 09:02

Dica este un fotbalist exceptional, dar cred ca a venit timpul sa plece. Cota i-a crscut exponential si cred ca s-ar putea castiga 5 milioane EUR de pe urma vanzarii lui. In plus, am putea juca cu doi atacanti veritabili, de rasa, fie ca e vorba de cuplul Thereau-Iacob, Thereau-Badea sau Iacob-Badea, ceea ce ar da consistenta jocului nostru ofensiv, care in multe momente sta doar in sclipirile lui Dica. Care pot veni sau nu.

Mie mi-ar placea sa vad un mijloc format din Radoi, Para si Ov.Petre, care sa "mature" tot si Neaga in fata lor, "volante" pentru cuplul de atacanti la care m-am referit mai sus. Conditia functionarii unui astfel de sistem este sa ai doua "aripi" capabile din punct de vedere fizic, tactic si tehnic. Nu stiu daca Coman si Nicolita pot fi solutia acum.

Rossoblu07.12.2006 09:37

Ce parere aveti de Becali : "Nu am să mai cumpăr jucători, poate doar un fundaş de marcaj şi un portar" :roll:

***alex***07.12.2006 10:59
Eu nu as renunta decat la Carlos,daca nu vrea sa ramâna rezerva lui Cernea si la Saban(un jucator nu indeajuns folosit;pacat ca a contat atat de mult in luarea deciziei de renuntare la el,doar jocul slab in fata lui Ronaldinho.A avut si meciuri bune.Acum ce sa facem?Sa-l transferam si pe Stancu,pentru ca Ben Arfa s-a jucat de-a soarecele si pisica cu el?)

Saban a jucat slab in fata lui Robinho, nu Ronaldinho :wink:

Nici eu nu as renunta la Saban, pana la meciul cu Real nu i se reprosase nimic, chiar jucase binisor. Strainii sunt scosi mai repede tapi ispasitori la meciurile slabe, de exemplu de Stancu nu s-a scris mult dupa meciul de aseara.

Rossoblu07.12.2006 11:17

iar incepi mah cu Saban? vrei sa-ti aduc aminte ce-am scris acum 3 luni de Saban chiar dupa ce jucase bine cu Standard? e praf omu n-are ce cauta la Steaua

***alex***07.12.2006 11:24

MAH, eu n-am nimic cu evreii sau cu alti straini care sunt adusi la Steaua spre deosebire de tine!

N-am ce sa discut cu tine, nu-ti place nici un jucator de alta nationalitate, esti fan Curca, ai idei fixe pe care nu ti le poate scoate nimeni din cap!

Am incheiat discutia!

Rossoblu07.12.2006 11:46

:lol: :lol: esti haios,

pana la urma se pare c-am avut dreptate in privinta si lui Saban si a lui Carlos, n-am nimic cu strainii drept dovada pe Thereau il consider un jucator valoros ;)

Virgil07.12.2006 11:49
ce parere aveti de cioban, : "Nu am sã mai cumpãr jucãtori, poate doar un fundaș de marcaj și un portar"  :roll:

De domnul Becali ? E prost cine pune botul la ce spune domnia sa.E îmbârligator mai Mirele,adica diplomat,în termen mai acatarii.

Cât despre Saban,spun ca a facut câteva meciuri în care aproape ca se confunda cu George Ogararu.Are mai multa experienta decat Stancu,e si international,dar daca e ordin sa fie Stancu,cu "placere".

Il mai avem si pe Balan,care e imprumutat...

Si apropo de Curca.De bun ce e,nici pe banca de rezerve nu mai sta.

Rossoblu07.12.2006 11:56

e clar ca Saban si Carlos n-au valoare sau nu s-au adaptat,

avem nevoie de un fundas dreapta si un mijlocas de creatie, amandoi de valoare certa

in privinta lui Curca, nu tineam neaparat sa vina la Steaua dar in momentul ala orice varianta parea mai inspirata decat Carlos, pana la urma Cernea e o solutie mai mult decat satisfacatoare

iar despre Becali ce pot sa zic, daca nici dupa meciurile cu Lyon si real din Ghencea nu s-a invatat minte sa mai aduca jucatori, sa nu se mai bazeze doar pe lotul asta ...inseamna ca nu vrea sa faca performanta adevarata sau n-are bani..

c.ronaldo1707.12.2006 12:11

ne trebuie clar un portar si un mij.+fundas dreapta... in rest e totul bine... degeaba zicetzi voi de acel VRANJICOVICI ... mi-e personal nu prea imi place de el... si oricum mij. centrali avem prea multi... sincer mi-ar placea Lobont ca portar....

Virgil07.12.2006 12:15

Lobont e platit cu 800.000 Euro anual la Fiorentina.Crezi ca ar accepta un salariu de 200.000 E la Steaua ?

In plus Lobont e cam rasuflat,nici Pitzi nu-l mai vrea la Nationala.

Si apoi are si un fel de statut de prostituata.L-au avut Rapid si Dinamo.Mercenar fara dragoste pentru culori.Nu,merci,prefer unul care sa nu fi aparat la echipele mentionate.

oxy07.12.2006 12:15

Rica Neaga, Hamutovski/Tudor(ideal ar fi amandoi), Cernat(daca accepta)

Virgil07.12.2006 12:17

Hamutovsky DA.E un super portar.Iubeste Steaua,iubeste culorile ros-albastre.

Danni07.12.2006 15:11

avem nevoie sa inbunatatim flancurile care de la un timp merg prost rau.. nici Cristocea nu mai joaca la fel dupa accidentare.... Banel nu joaca nimic

avem nevoie mare de un mijlocas dreapta.. din Romania doar Herea ar fi bun [ sa nu aud de karamieni sau badoi :D]

de Semedo de la Cluj ce parere aveti ?

JeLeS07.12.2006 15:17

Emegara de la Poli , Rica , Cernat si Hamu sau Tudor ... si de plecat Carlos

Forza Steaua

c.ronaldo1707.12.2006 16:06
Hamutovsky DA.E un super portar.Iubeste Steaua,iubeste culorile ros-albastre.

Si eu iubesc Steaua, da nu ma lasa Oli in echipa =))) Cand ai vazut ultimul meci a lui Hamu? Ultimele meciuri?

«167891048»