FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2006/2007

«14567848»
Bogdan4Steaua23.11.2006 19:54

De unde provine respectiva stire? Sincer nu cred ca avem nevoie de fundasi centrali....

Stryker23.11.2006 19:56
n-ati pus ochii pe vreun ceh de la mlada?nu cred ca ar fi greu de luat de vreme ce am citit ca marele fundash Maftei Vasile castiga dublu...

Ar fi portarul Miroslav Miller(26) si atacantul Marek Kulic(31), de remarcat si antrenorul Dusan Uhrin care a reusit sa obtina rezulate bune cu o echipa destul de modesta.

Oricum daca Steaua ar lua vreun jucator de la ei, acestia nu ar putea fi folositi decat in campionat...

Praetorium_8824.11.2006 07:35

Aducerea unei vedete care ar mari si presiunea asupra sa si ar destabiliza oarecum atmosfera din echipa nu este bine venita. Am observat la Steaua in ultima vreme ca unii jucatori romani de la noi din echipa considerati vedete considera ca ne fac un favor doar prin intrarea in teren, in timp ce Thereau pune mult suflet in prestatia sa de pe teren.

Cred ca ar trebui ca in primul rand conducatorii sa se orienteze spre jucatori tineri de la noi din tara, cu un real potential care pot sa joace chiar pe mai multe posturi si care isi doresc sa evolueze la Steaua.

-EMEGHARA este cam cel mai bun fundas stanga din campionat, poate juca si central sau dreapta are 22 de ani si este extrem de promitator.

-Prepelita- enorm potential care se vede din jocul lui, un prieten care-l cunoaste mi-a spus ca este un model de profesionalism si de departe cel mai bun fotbalist de varsta lui din tara-poate juca pe mai multe posturi.

-Balan- de la sportul- din pacate a suferit o accidentare lunga cam 7 luni- nu este chiar tanar dar este un jucator cel putin de nivelul lui Cristocea si mai tanar cu 3 ani.

-MANSOUR-este iarasi un jucator cu enorm potential- din pacate are probleme la inima, dar si CARTU a jucat in tinerete cu o problema asemanatoare

-VRAJINKOVIC- nu l-am urmarit dar am inteles ca are potential. Este tanar si ar fi binevenit.

-Simion- este bine ca a fost imprumutat la UTA, a crescut mult in joc, la revenire ar putea fi o solutie viabila pentru postul de mijlocas stanga.

-BERGHESSIO- jucator din ARGENTINA la RACING- a avut evolutii excelente in APERTURA- are un salariu in jur de 100 mii euro si nici suma de transfer nu este prea ridicata- fiind cotat cam la 1 maxim 2 milioane.

boldeaalex25.11.2006 17:39

Eu sunt un fan inrait al Stelei si stiu un singur lucru ca Steaua este cea mai buna.Eu imi doresc sa vina la Steaua urmatorii fotbalisti:

-Emeghara

-Caramian

-Cocis

-Florin Cernat daca s-ar putea

-Neaga

-Hamutovski

-Tibi Balan

-Herea

-Prepelita

Si cam atata ca ar saraci Domnul BECAL,si cum stim destul de bine ca are atatia bani ne-ar putea face si penoi fericiti.

Raul198825.11.2006 17:42
Arthur Boka [ Strasbourg] -- fundas lateral, joaca pe ambele parti

Albut [ Gloria] -- portar

Voi revenii si cu un mijlocas , care inca il urmaresc sa vad cum joaca :D

problema ii ca arthur boka sa tranferat la vfb stuttgart

MadFroG25.11.2006 17:42

@ boldeaalex

Emeghara are oferte din Spania si Anglia si nu il lasa nenea Iancu la Steaua,Karamian in afara sa puna capul in pamant si sa centreze nu are nicio treaba,Cocis s-a stins de mult,pe Cernat nu-l lasa ucrainienii,pe Neaga nu-l lasa coreenii,Hamu nu se mai intoarce..gata..,Balan e accidentat de 7 luni,Herea ramane la National pentru ca bancarii tre sa se salveze de la retrogradare si Prepelita nu poate pleca de la Arges pentru ca cei de acolo au ganduri serioase,vor sa se salveze de la retrogradare si la anul cu Munti pe banca sa prinda un loc de cupa europeana.

Raul198825.11.2006 17:42
Arthur Boka [ Strasbourg] -- fundas lateral, joaca pe ambele parti

Albut [ Gloria] -- portar

Voi revenii si cu un mijlocas , care inca il urmaresc sa vad cum joaca :D

problema ii ca arthur boka s-a tranferat la vfb stuttgart

boldeaalex25.11.2006 17:54

Auzi ZARIE poi ce fotbalisti mai buni ca astia vrei sa vina la Steaua mai buni ca astia.Cu cine vrei sa joci,cu [...] de Lovin,cu Nicolita care a facut 3 meciuri bune in viata lui,cu Carlos in care Steaua a facut cea mai buna investitie,cu [...] de Bostina,afara de Radoi simbolu Stelei Thereau,Badea,Paraschiv,mai zi-mi tu unu bun....

MadFroG25.11.2006 18:06

Nicolita a facut mai mult de 3 meciuri bune,cu Shelbourne pe teren propriu,cu Betis in deplasare,cu Rapid in dubla mansa ,cu Unirea Urziceni ..sunt mai mult de trei meciuri .. :lol:

Betivan esti tu ,daca iti permiti sa-i spui astfel lui Bostina.Nu te mai lua dupa toate minciunile presei.Bostina nu e alcolist!!!

Hai sa iti zic jucatori buni de la Steaua

Petre Marin,Nesu,Ghionea,Goian(chiar daca nu traverseaza cea mai buna forma),Ov.Petre,Cristocea si Dica(cand vrea)

Alaturi de Radoi,Badea,Thereau si Para sunt cam singurii care au valoare de CL

AmuntBoy25.11.2006 18:32

-Emeghara

-Caramian

-Cocis

-Neaga

-Hamutovski

-Tibi Balan

-Herea

-Prepelita

din astia doar 2 sunt buni de UCL .... zic eu

Eme si Neaga poate si Cernat

restul sunt praf sau fara exp

cristian01425.11.2006 18:32

@MadFroG

Cu siguranta ca Bostina nu e alcolist, poate alcoolic, dar in nici un caz alcolist.

MadFroG25.11.2006 18:42
@MadFroG

Cu siguranta ca Bostina nu e alcolist, poate alcoolic, dar in nici un caz alcolist.

DA bre ,mai greseste omu la ora asta :wink: Ms de atentionare ..seara buna :lol:

^Cody26.11.2006 05:28

Da, sa vedem vedem ce au in cap Jiji si Meme in perioada asta de transfer, sa vedem ce cadou ne face de sarbatori.. Ca virgula cu jucatorii pe care ii avem acum poate in Cupa UEFA facem fata, dar in CL mai greu.. jucatorii buni sunt scumpi.. Dar atunci sa castigam Cupa UEFA, macar.. ar muri de invidie paroasele.. hehehe

spre24

biku00726.11.2006 05:56

Avem o sansa la castigarea cupei UEFA ... chiar foarte mare, tinand cont ca anul trecut am fost eliminati in semifinala de schipa care in finala a luat bataie cu 4 1 parca de la Sevilla ... avem lot si avem si experienta ... Forzza Steaua

forever_STEAUA26.11.2006 10:40

@biku007

Esti off-topic si rezultatul a fost 4-0 pentru Sevilla :evil:

GOD26.11.2006 14:15

Ce ziceti de un Mitea,un Marica,ala de la otopeni si un portat de calitate nu ca bufonu nostru''Carlos''

Bogdan4Steaua26.11.2006 14:17
Eu sunt un fan inrait al Stelei si stiu un singur lucru ca Steaua este cea mai buna.Eu imi doresc sa vina la Steaua urmatorii fotbalisti:

-Emeghara

-Caramian

-Cocis

-Neaga

-Hamutovski

-Tibi Balan

-Herea

-Prepelita

Si cam atata ca ar saraci Domnul BECAL,si cum stim destul de bine ca are atatia bani ne-ar putea face si penoi fericiti.

Sa ii luam pe rand:

1. Emeghara - da, ar fi o achizitie de viitor si daca Gigi Becali ar oferi suma ceruta de Iancu cred ca s-ar intelege pana la urma.

2. Karamian - nici nu ma gandesc la acest jucator, mai ales dupa ce a aratat in repetate randuri gesturi obscene galeriei - nu este suficient de bun incat sa trecem peste acest aspect.

3. Cocis - declaratiile lui conform carora ar vrea sa se tranfere la o echipa mare l-au cam indepartat din vizorul conducerii...in plus, incep sa ma indoiesc de valoarea lui..nu a facut furori la nationala dupa accidentare, iar faptul ca in Moldova merge bine nu este relevant. Sa il lasam sa confirme la o echipa mare gen Chelsea... :roll:

4. Cernat - jucatorul are valoare dar nu stiu cati dintre voi au observat ce a strigat Cernat dupa golul de 1-0 din Ghencea(citez: "S... P.... Steaua!"); nu avem nevoie de astfel de caractere la Steaua.

5. Neaga - ar trebui sa fie una dintre prioritati in opinia mea.

6. Hamu - nu este o idee rea, dar cred ca pana la urma va fi transferat Martin Tudor si vom avea un trio: Tudor-Cernea-Toma.

7. Tibi Balan - ar fi o solutie de viitor cu siguranta, dar ma tem sa nu pierdem lupta in fata Rapid-ului - in plus, cred ca pretul pentru noi va fi cam mare.

8. Herea - solutie interesanta, dar ne arde la buzunar.

9. Prepelita - este prea tanar si postul pe care joaca este destul de important, deci nu stiu daca este suficient de responsabil si cu siguranta nu se vor investi mai mult de 500.000 pe un jucator care sa nu fie titular macar la doua din trei meciuri.

Normal ca nu ne permitem sa achizitionam toti cei 9 jucatori si nici nu ar fi bine pentru angrenajul echipei. Eu m-as zbate pentru urmatorii:

Neaga(daca nu acum din vara)

Emeghara

Tibi Balan sau Herea(l-as prefera pe primul dar nu i-as zice nu nici lui Herea)

robert_thereau26.11.2006 14:43

Cred ca trebuie 2 portari ca sa avem 3,un fundas central si unul de banda si un mijlocas dreapta.Dak se mai poate aduca ceva e bine.Oricum, stiu mai bine Olaroiu cu MM ce sa aduca ca-s baieti destepti.

GOD26.11.2006 14:53

robert pai avem 3 portari si acu si cu inca 2 facem -5 pe cuvant de nu 2 dintre ei sa intre ATACANTI :D:D :Cernea TOMA SI Carlos(sa plece) Mark Cech(sa vina) si un Kaka sa vina,un Ronaldihno un Roberto Carlos dastia asa prosti de la sateliti din C:d :D:D

ulivius26.11.2006 15:44

Voi credeti ca rapidistii sau cateii au jucatori mai buni decat ai nostri? Sunt mult mai slabi. Ei n-ar fi stat in picioare nici 20 de minute cu Kiev-ul.

Ati vazut ce bomba cu Griffits. 90% dintre noi plangeau dupa el ca l-a luat Rapid. E greu de gasit jucatori de valoare romani, iar strainii nu vin in Romania.

sorin_77727.11.2006 03:27

Cred ca renuntarea la transferul lui Porato sau ratarea acestui transfer e o pierdere MARE pentru poarta noastra... Poarato este un portar cu experienta la cei 33 de ani si fiind liber de contract ne permitea sa ne gandim la acest post poate peste 2 ani... Deci 2 ani eram linistiti...

Nu cred ca s-a nascut Cassilias din Ghencea... Nu inca... :wink:

I.N.Money27.11.2006 13:05

Porato nu este un portar cu mult peste Carlos.Imi aduc aminte cand juca in Hegaxon la Marseille,iar apoi la Monaco si comitea destule gafe.

Intr-adevar presa franceza l-a comparat mereu cu Barthez din cauza reflexelor sale,dar nu cred ca era o solutie pentru noi.

Probabil timpul ne va spune daca echipa spaniola care l-a achizitionat si-a asigurat poarta.

oradeanu27.11.2006 15:35

Oameni buni! Ne trebuie in primul rand un ANTRENOR!!!!

Oli asta e precum zice umflatu' ala de marean Iancu de la AEK Bragadiru.....

Nu ma mai pot uita la jocul Stelei deloc, mai bine aflu rezultatu' dupa. Nu imi fac inima rea.

Si cum de inainte de a veni Oli, Bostina, unul dintre cei mai tehinici mijlocasi din campionatul nostru, acuma nu e deloc in forma. La fel Banel, chair si Dica, Nesu nu prea misca ca inainte. Nu ca il regret pe Protasov, dar jucatorii se miscau altfel.

Referitor la jucatori ne trebuie neaparat ceva la mijloc ca Dicanio e mereu singur acolo. Cu madrid a inotat in marea aia alba de jucatori adversi.

Sper sa nu retraim frustrarile de pe vremea lui Piti.

FORZZA Steaua!!

GOD27.11.2006 15:39

ba pai Oli incearca sa joace cu 2echipe ca avem 3 fronturi ,si vede ca Bostina nu e in forma si ii da sansa de a demostra ca sia revenit,si joaca cu 2 echipe, MIE IMI PLACE Oli

ulivius27.11.2006 15:56

Oli este cel mai bun antrenor roman. Sir Alex Ferguson a castigat campionatul in fiecare an? Ce a facut Manchester anul trecut?

Importanta este filozofia antrenorului si modul in care vede jocul de fotbal. Cu vreo 2-3 brazilieni sau argentinieni Steaua va arata altfel la primavara.

Nu mai puneti botul la parerile unor jurnalisti a-l caror unic interes este sa dezbine, sa creeze conflicte si astfel sa-si vanda ziarul.

Steaua a realizat in ultimii ani cel mai mare succes cu putinta. A castigat 90% din tinara generatie. Nu vedeti ca pe la "rivale" nu prea mai vine nimeni pe stadion. Pt ca nu mai are cine.

«14567848»