FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2006/2007

«12345648»
***alex***08.11.2006 18:33

Pai eu cred ca tu vorbesti degeaba, nu noi!

dukemikael08.11.2006 19:10

merci all sunteti cool pacat ca doar ce ziceti voi este bine de accea merge tara atat de bine mai ales echipa

VA Multumesc vad ca a fost greseala vietii sa scriu pe forumul Stelei vad ca cel mai bine este sa tac sai las pe alti sa decida ca orice zic este gasit cv impotriva mea Va multumesc :(:(

radooku_steaua08.11.2006 20:29

ce constipat esti... nu a zis nimeni ca nu ai voie sa scrii pe forum.. e decizia ta.. da parca prea traiesti intr-o lume virtuala.... chiar crezi ca Meme Stoica va cumpara jucatori pe care ii vede in Football manager? Get realll

Cristiano_Ronaldo_708.11.2006 20:46
 chiar crezi ca Meme Stoica va cumpara jucatori pe care ii vede in Football manager?

Daca facea asta nu cred ca il mai cumpara pe Carlos. :lol:

papillon09.11.2006 00:17

oameni buni, omu' zice ca ii vede in manager si pe urma ii cauta in realitate sa vada despre ce e vorba .

N-a zis ca direct din manager ii propune ca jucatori la Steaua. Atat si nimic mai mult

Ah, si frate duke, nu trebuie sa renunti la a mai scrie pe site - numai foloseste si tu cuvinte intregi, ca ma doare capu' de atatea prescurtari :wink:

focus09.11.2006 09:30

Ma astept ca transferurile din iarna aceasta sa fie ca cele din vara.Oli si MM se duc si vad jucatori de prin alte camionate si pana la urma cumpara jucatori gen Gigel Coman.

Alessandro09.11.2006 09:46

Parca vad urmatoarea ''bomba'' a Stelei...Caramarin! :lol:

focus09.11.2006 09:56

Eu cred ca ar trebui adusi un doctor si un preparator fizic de calitate.Daca la jucatori e posibil sa te astepti la orice, la doctori e inadmisibil.Cum sa puna aiurea niste diagnostice si sa mai ramana la echipa? Din ce am citit prin ziare, astia sunt tot apropiati de-ai lui Olaroiu.

manu7109.11.2006 12:03
Stelei ii trebuie un portar....asta e clar.....in rest,singurul post cu adevarat deficitar este acela de mijlocas de constructie,doar ca este o problema foarte grea sa gasesti un mijocas ofensiv care sa fie tehnic, sa suteze ,sa paseze in adincime si nu in ultimul rind sa dea gol.....asa ceva in Romania nu se gaseste la ora actuala,nu exista decit pista brazilia,argentina si poate serbia,Steaua nu doreste sa plateasca mult ,de unde reiese ca e greu sa credem in asa ceva.....mai avem si alte probleme ,Radoi si Iacob nu vor putea juca la capacitate decit poate prin aprilie -mai 2007.....in rest,forzza Steaua.................... :twisted: :twisted: ...............totdeauna Steaua
***alex***09.11.2006 16:45

Aflat în Brazilia, MM Stoica infirmã faptul cã Steaua ar fi interesatã de achiziționarea lui Ze Roberto de la Botafogo. "ªtirea potrivit cãreia noi am fi dispuși sã oferim suma de 2 milioane euro pentru jucãtorul Ze Roberto de la Botafogo este o purã invenție a presei, mai mult decît atît, nu am fãcut nici o ofertã unui club brazilian pînã în momentul de fațã iar eu nici mãcar nu am urmãrit partida dintre Botafogo și Fluminense. Motivul pentru care mã aflu aici este același pentru care m-am deplasat și în alte țãri, și anume o evaluare cît mai exactã a fenomenului fotbalistic la nivelul celor mai importante cluburi", se aratã într-un comunicat apãrut pe site-ul oficial.

stelisti.ro

benny0109.11.2006 17:05

Buba(Beira Mar)-atacant jucator bun cel putin asa mi se pare mie dupa ce a inscris de 3 ori in poarta lui Sporting.

Shy mai e un portar de la Nacional da nu de la Madeira de la celalalt Nacional care mie mi s-a parut bun.

_yang10.11.2006 13:11
Unul dintre jucãtorii vizați de roș-albaștri este atacantul Daciei Chișinãu, portughezul Miguel Lopez. În vîrstã de 23 de ani, el este unul dintre golgeterii grupãrii din Republica Moldova. Deja au existat cîteva runde de negocieri între cele douã cluburi, patronul Daciei, Gabriel Stati, fiind bun prieten cu Gigi Becali.
http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/index/Steaua_vizeaz...ant_de_la_.html
benny0110.11.2006 17:44

Jucatori din tari ca Croatia,Cipru,Serbia,Brazilia,Portugalia sau Scotia au loc la Steaua.De asemenea dil Ligi secunde din tari ca Spania,Italia sau chiar Anglia...

Am facut o lista cu cativa jukatori:

Andy Marshal(Coventry City)

Buba(Beira Mar)

Kalambay(Triestina)

Valmarov&Bassegio(Treviso)

Trica(Tska Sofia)

Emeghara(Poli Tim)

Diao(Stouch City)

Coroian(CFR Cluj)

Bogdan4Steaua10.11.2006 18:53

" Adrian Neaga: "Nu am de gand sa revin prea curand in tara"

Fostul stelist Adrian Neaga se afla foarte aproape de primul trofeu pe taram asiatic. Duminica, ex-stelistul va lupta pentru un loc in finala play-off-ului campionatului sud-coreean.

Titular indiscutabil la formatia Seongnam Ilhwa Chunma, pitesteanul spune ca meciul de sambata este cel mai important pe care l-a disputat vreodata in Asia, pentru ca o eventuala castigare a campionatului l-ar duce in Cupa Campionilor Asiei.

Adversarii echipei romanului vor fi cei de la FC Seul. "Va fi foarte dificil, pentru ca miza este enorma. Oricum, imi doresc foarte mult sa joc in Liga Campionilor, macar in Asia. Daca nu am participat cu Steaua, macar sa particip cu Seongnam", ne-a declarat Neaga.

In ceea ce priveste o eventuala revenire a lui Neaga in tara, la Steaua, acesta a recunoscut: "Imi este foarte bine aici unde sunt, nu am de gand sa vin in Romania prea curand". "

Sursa: Averea

Se pare ca ne putem lua gandul de la Rica, cel putin in aceasta iarna.

_yang12.11.2006 14:18
deci anumite persoane nu stiu sa citeasca eu jucatorii care ii vad in manager ca joaca bine ii caut si in realitate citesc ce scrie in presa despre ei! :x

Mai lasa Managerul si incearca sa mai traiesti in viata reala.

OTAKU13.11.2006 00:35

georgescu de la sheriff

Tudor de la Cluj

Carlos tevez de la westham daca se poate

_yang13.11.2006 12:00

Tu chiar crezi ca e posibila o venire a lui Tevez...???

radooku_steaua13.11.2006 12:27

Asta a fost tare cu tevez. Si eu sper sa vina la Steaua Robinho, Terry, Kaka , Drogba, Buffon, Henry si sa zicem Cannavaro (da mai mult asa ca sa fie)...

strezahuzum13.11.2006 20:37
Asta a fost tare cu tevez. Si eu sper sa vina la Steaua Robinho, Terry, Kaka , Drogba, Buffon, Henry si sa zicem Cannavaro (da mai mult asa ca sa fie)...

Nu, ca n-are Oli DVD-uri ca baietii astia si nu stie daca au valoare de Steaua. In schimb sunt convins ca de exemplu Caramarin ar fi exact ce ne trebuie ... nu-i asa domnu' Olaroiu ??

In alta ordine de idei ... stiu ca i-am batut pe cei de la National de le-a sunat apa in cap. Insa cum vi s-a parut Herea ? A trecut de cateva ori de Coman ca prin branza ... daca n-ar fi existat dublajul aveam probleme. Tehnic si rapid. Ar avea loc la Steaua ? Ce ziceti ?

Danntes13.11.2006 23:02

...

In alta ordine de idei ... stiu ca i-am batut pe cei de la National de le-a sunat apa in cap. Insa cum vi s-a parut Herea ? A trecut de cateva ori de Coman ca prin branza ... daca n-ar fi existat dublajul aveam probleme. Tehnic si rapid. Ar avea loc la Steaua ? Ce ziceti ?

Stai linistit ca nu are loc la noi, omu' nu e "muncitor", mingea nu ii sare din picior ca din coltul mesei, costa peste 1 milion iar Becali e prea bogat sa dea banii astia si cel mai important stie sa dribleze! Toate caracteristicile unui jucator cu pattern diferit fata de cel indragit de MM.

Phire13.11.2006 23:08

Asa e, Herea este un mijlocas de perspectiva, foarte tehnic -ca doar nu pusese AEK Atena ochii pe el pe degeaba-, ultimul jucator de valoare certa ramas la FC National. Mi-a placut si mie cum a jucat nu noi, dar nu cred ca ni l-ar lasa crapidistul ala de Iacov -de fapt, nu zisese Jiji ca ofera 1 milion jumate pe Herea, dar n-a vrut ala? :?-

papillon13.11.2006 23:40

Stai linistit ca nu are loc la noi, omu' nu e "muncitor", mingea nu ii sare din picior ca din coltul mesei, costa peste 1 milion iar Becali e prea bogat sa dea banii astia si cel mai important stie sa dribleze!

Ce acid esti prietene...Din cate stiu eu, Steaua joaca in Champions League nu Nationalul, cu tot cu Herea al tau.Pun pariu ca erai unul din suporterii care plangeau in vara dupa griffiths, nu? L-a luat rapidu' si noi nu facem transferuri, vai, vai...

Hai sa discutam numai despre transferuri, sa lasam ironiile ieftine deoparte.

Bogdan4Steaua14.11.2006 04:25

As fi rezervat vis-a-vis de interesul celor de la AEK Atena. Atunci cand vrei sa cresti cota unui jucator, inventezi anumite oferte pentru acesta. Si din acest punct de vedere, cei de la FC National sunt la inaltime. Nu contest faptul ca Herea este de perspectiva, dar nu stiu pe ce post l-am putea incadra in echipa noastra in acest moment. Si cu siguranta ca Herea nu vine sa joace 30 de minute in 5 meciuri.

Virgil14.11.2006 06:34
...In alta ordine de idei ... stiu ca i-am batut pe cei de la National de le-a sunat apa in cap. Insa cum vi s-a parut Herea ? A trecut de cateva ori de Coman ca prin branza ... daca n-ar fi existat dublajul aveam probleme. Tehnic si rapid. Ar avea loc la Steaua ? Ce ziceti ?

In primul rând Coman nu e fundas,e brânza cum bine ai spus,pe postul ala.Ia sa fi fost Roberto Carlos al nostru sau Bichonul...sunt sigur ca nu ar mai fi facut aceeasi buna impresie tânarul H.

Deci,nu te supara,comparatia ta între Herea si Coman,e cel putin nefericita. :wink:

benny0114.11.2006 08:53

@ Virgil

Asa e...ai dreptate!Coman s-a vazut ka nu e obisnuit cu postul ala,Herea l-a vazut nesigur si a incercat pe el driblingurile...Raman la parerea ca Herea trebuie sa mai creasca pana sa vina la Steaua si oricum coasta ceva mai mult de 1 mil si nu merita in momentu de fata!

«12345648»