In aparare, desi nu mai e cea de pe vremuri, eu zic ca stam ok. Cred ca evolutia mai slaba a fundasilor nostri (Goian si Ghionea indeosebi) vine din cauza formei sportive slabe si a lipsei de concentrare.
Cauza iti spun eu ca e lipsa lui Radoi.
In aparare, desi nu mai e cea de pe vremuri, eu zic ca stam ok. Cred ca evolutia mai slaba a fundasilor nostri (Goian si Ghionea indeosebi) vine din cauza formei sportive slabe si a lipsei de concentrare.
Cauza iti spun eu ca e lipsa lui Radoi.
Corect, la meciul cu Ceahlaul linia de mijloc a lipsit cu desavarsire...
Si apropo de Ghionea si Goian, pana la urma cum necum, ei si-au facut datoria... Ceea ce nu pot sa zic de Dica, Badea, Thereau , OPRITA, Ov. Petre, Coman...
Lipsa lui Radoi este echivalenta cu o slabiciune acuta a liniei mediene. Implicit, si fundasii centrali sunt predispusi la erori.
Sper sa revina Mirel in meciul cu FC National desi bancarii vor juca din nou la rupere si capitanul risca putin.
am revenit cu mijlocasii
Oscar Ewolo [ Lorient]
Stephane Sessegnon [Le mans] 22 de ani,mie unu mi se pare un jucator de viitor
David Verzogic [Dortmund] -- cred ca ar pute fi luat pt ca pana acuma nu a jucat deloc pt prima echipa
Ewolo nu stiu nimic despre el.Sessegnon nici nu am auzit de el dar dak il ia Steaua sper sa faca ceva,si Verzogic daca nu a jucat pt prima echipa a lui Dortmund dc sa il mai ia Steaua.Ca rezerve avem destule noua ne tb jucatori de performantza nu care sa fie doar prezentzi la Steaua.
Pe stanga, Cristocea e favorit, Bostina e iesit din forma, Coman n-are nicio treaba. Un transfer ratat.
Cristocea e intr-adevar un jucator fff un,Bostina nu si-a iesit din mana si poate apuca postul de titular si Coman nu e un transfer ratat.E un jucator bun dar nu a pins meciuri importante.Oricum raman la parerea ca e un transfer bun.
Verzogic are doar 17 ani de asta nu a jucat t prima echipa la dortmund
Vreau si eu:
David Jarolim de la Hamburg ... le-a facut mucii cravata crapidistilor - mijlocas
Emanuelson de la Ajax ... fundas stanga .. poate la pachet cu Ogararu :lol:
Da u 12 mil si i luam...sau ma rog cam atata costa ashtya 2...Limiteaza-te shy u la jucatori care sa coste max 900 dar sa nu fie cine shtye ce prafuri.Si pe Verzogic unde l-ai vazut dak nu a jucat nici un meci.Ca asa luam jucatori numai dupa nume numai conteaza si cum joaca.Cred ca asa a fost shy cu Carlos :lol:
Evita exprimarea gen mIRC. Moderatorii
Verzogic nu a jucat pt Dortmund, dar a jucat la echipa secunda
.Nu l-am vazut decat in 2 meciuri... dar oricum urmarirea jucatorilor nu e treaba mea... asta pot face MM si Oli ca sunt platiti pt asta ![]()
Verzogic are doar 17 ani de asta nu a jucat t prima echipa la dortmund
Pai si tu chiar crezi c-o sa-l lase Borussia sa plece la o varsta asa frageda fara 4-5 milioane...?
Sa-l ia pe Ze Roberto de la Botafogo l-am vazut cu Fluminese,a dat 2 goluri si e destul de tehnic.L-am mai vazut in 2 meicuri si cred ca poate veni la Steaua dar cred ca costa cam 1 milion 500.Dar cica nu castiga mult la Botafogo cica chiar mai putzin decat jucatorii Stelei.Mie mi-a placut sper ka a vazut shy Oli sau cineva de la Steaua meciu'...
MM se pare ca l-a vazut.
deci eu propun portar nou la echipa Yury Zhevnov(Belarus) este portar de nationala gaev joaca doar cand el este accidentat precum si un mijlocas bun care ii surclaseaza pe Lovin si Ovidiu Petre este Diego Gavilan(a jucat la newcastle)
FORZA Steaua!!! steagcruce2 steagcruce2 si t rog numi mai bloca topicurile
@dukemikael
Asta-i regulamentul ![]()
Legea-i dura,dar e lege.Sau mai simplu,unde-i lege nu-i tocmeala.Citeste regulamentul Duke.Fii în spiritul lui, mikael.
deci am citit regulamentul dar nu inteleg ce am scris gresit de mi-au fost sterse topicurile am scris despre Yury Zhevnov? nu este admis asa ceva?
si in plus regulile sunt prea stricte parerea mea
Va rog ajutati-ma nu stiu c sa mai fac orice scriu imi este sters ![]()
@dukemikael
Sa postezi aici despre portarul tau... Pentru ca aici vorbim despre jucatorii pe care "visam" sa ii avem din iarna la echipa...
pai si eu visez sal avem la Steaua in locul lui Carlos oameni buni
este tinut la FcMoscova si este muuuuuuult mai bun decat Carlos stiu foarte multi jucatori care ar avea potential sa joace la Steaua ca Diego Gavilan ,Fellype Gabriel ,Freddy Guarin crede-ma am jucat manager 2006 1 an nonstop si acum joc 2007 cred ca voi intra in football la vreo 30 de ani ![]()
deci ce ai gresit:
1. Ai deschis topic aiurea
2. Ai deschis doua topicuri identice
3. Ai vazut ca iti sunt inchise topicurile si din ce motiv si ai continuat
4. Daca vrei sa scrii despre jucatorii care ii vrei la Steaua exista deja un topic care se numeste Transferuri Iarna 2006/2007
5. Nu te mai plange ca nu esti fetita
6. Si eu joc football manager de ani buni, de pe vremea cand se numea Championship Manager insa asta nu inseamna ca orice jucator care este bun acolo este bun si in realitate.
Alte nelamuriri?
deci ce ai gresit:
6. Si eu joc football manager de ani buni, de pe vremea cand se numea Championship Manager insa asta nu inseamna ca orice jucator care este bun acolo este bun si in realitate.
deci cum sa-ti spun championship manager avea erorile ei dar odata cu manager 2006 a inceput specializarea acea Potential ability acelea sunt date de scouteri profesionisti fapt ceea cei da o realitate mai mare jocului.Hai sa vb de jucatori nu de Manager! Jucatorii care ii vad acolo incerc sai caut in realitate sai vad cum evolueaza am conturi la multe cluburi din europa si din lume pe langa iubirea vietii mele Steaua mai este Newcastle unde stiu cum joaca fiecare jucator cat se termina fiecare meci de acolo il stiu pe Diego Gavilan(mijlocas defensiv)
Yury Zhevnov (portar)jucator in prezent la fcmoscova a avut evolutii bune in urma carora a fost desemnat omul meciului de mai multe ori
Freddy Guarin(Boca)a avut evolutii bune la meciurile de pregatire ale nationalei columbiei pentru cupa mondiala
Enzo Giovanni Scorza(uruguay)jucator tanar care a evoluat pe parcursul campionatului mondial sub 17 ani a avut evolutii foarte bune
:)chiar daca sunt nou pe forum nu sunt nou in football asi spune mai multe dar nu ma pot exprima liber pe acest forum MERCI ![]()
24 nu e piertud trebuie luptat pt el
FORZA Steaua!!!
A da si l-am uitat pe Fellype Gabriel(Flamengo)pressa braziliana spune ca el ar fi viitorul Juninho uitati-va google-iti ![]()
Bai fratilor mai usor cu jocurile tip manager ca au aparut aici numai aberatii, jucator de care n-a auzit nimeni si nu vor ajunge niciodata la Steaua, nici macar in presa nu s-au vehiculat aceste nume!
pai si eu visez sal avem la Steaua in locul lui Carlos oameni bunieste tinut la FcMoscova si este muuuuuuult mai bun decat Carlos stiu foarte multi jucatori care ar avea potential sa joace la Steaua ca Diego Gavilan ,Fellype Gabriel ,Freddy Guarin crede-ma am jucat manager 2006 1 an nonstop si acum joc 2007 cred ca voi intra in football la vreo 30 de ani
![]()
Viatza reala e mult mai diferita decat Manageru' frate...obishnuieshtete shy u...ka Steaua ajunge in D dak ia de acolo jukatori.iti spun sincer...De Fredy Guarin am mai auzit shy spun inca o data...NU ARE CE CAUTA LA Steaua!!!!!
Este ultimul avertisment pe care il primesti. Ori renunti la scrisul gen mIRC ori iei ban. Moderatorii
pai da si normale daca toti gandesc ca tine vom aduce la Steaua numai jucatori de la FCBotosani,Juventus Bucuresti,Petrolul,Jiul
Va rog Nu mai vb in nestiinta de cauza daca Freddy Guarin jucator in nationala columbiei nu are ce cauta la Steaua dar are ca cauta la boca inteleg cat footbal cunosti.Lasa ca il avem pe Saban,Coman,Nesu,Lovin jucatori da prima mana
VA multumesc si sa sarbatorim infrangerea lui Dinamo
Rusine Rusine Rusine sa le fie!!!
Forza Steaua!!!
Din câte cunosc Guarin era cheat la Manager, era pe lista acelor jucatori care jucau foarte bine meci de meci indiferent de echipa! :roll:
Frate trezeste-te la realitate !! Iauzi ce jucatori vrea la Steaua baiatu'.. Multi din jucatori din FM sunt praf in realitate. Am jucat cu Steaua vreo 4-5 sezoane si starurile erau Nicolita , Oprita, Cristea... jucatori care in realitate nu fac nimic. Mai lasa-ne cu dorintele tale arzatoare ca o sa ajunga Guarin sau ce portar zici tu acolo cand o sa ia d1namo campionatu'.... aici se discuta despre transferuri posibile la Steaua nu despre cine stie ce vise de-ale tale de prin FM ... nu mai trai virtual ...
deci anumite persoane nu stiu sa citeasca eu jucatorii care ii vad in manager ca joaca bine ii caut si in realitate citesc ce scrie in presa despre ei! :x
Daca Freddy Guarin este slab atunci antrenorul nationalei columbiene este un prost pentru ca a ales un jucator care are un cheat la manager la fel si cei de la boca l-au cumparat ca l-au vazut la manager ca joaca bine :lol:
Fellype Gabriel (Flamengo)
Pobabail ca tot ce au spus scouteri ce l-au vazut au fost minciuni sau scouteri au fost platiti sa zica ca este bun
Yuri Zhevnov(Belarus-FcMoscova)portarul nationalei titular la echipa sa de club
NU VB FARA SA STI VB C LA AUzi de LA ALTI NU T da c NU poti sa Fi VORBE IN FIECARE ZI!!
FORZA Steaua
SI va rog oameni buni nu mai vb degeaba