FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2006/2007

«13456748»
MadFroG14.11.2006 10:15

Din Romania se merita sa cumparam doar jucatori tineri.Herea este unul dintre ei .E polivalent si cred ca s-ar descurca bine in tricoul Stelei.Nu stiu daca avem sanse sa il cumparam in iarna,mai ales ca National are mari probleme cu ramanerea in prima divizie,insa cred ca in vara avem toate sansele sa il transferam.Depinde foarte mult si de schimbarile pe care le vom face in lot.

Sunt cativa jucatori care nu au ce cauta la Steaua si de care sper sa ne debarasam cat mai repede.

gone14.11.2006 11:24

In mod normal iti faci tactica in functie de ce jucatori ai in lot. Noi avem 4 inchizatori si e normal sa jucam cu 2 titulari. Daca ar fi sa jucam cu un singur inchizator ar insemna sa jucam cu 2 varfuri si 3 mijlocasi ofensivi. Si nu il vad pe Oli jucand asa.

Danntes14.11.2006 11:32
In mod normal iti faci tactica in functie de ce jucatori ai in lot. Noi avem 4 inchizatori si e normal sa jucam cu 2 titulari. Daca ar fi sa jucam cu un singur inchizator ar insemna sa jucam cu 2 varfuri si 3 mijlocasi ofensivi. Si nu il vad pe Oli jucand asa.

Asta e problema mea versus MM si Oli! De ce avem 4 inchizatori? Aveam 3, speram de 1-2 ani dupa spusele conducerii la un mijlocas ofensiv, creator sau macar unul echilibrat gen Lazar sau Cocis pe tiparul lui Radoi.

Dar ce a scos din joben MM? O.Petre.

grizonatu15.11.2006 02:56

@ strezahuzum

Ai atins toate punctele.Nu cred ca ar mai exista si altele.Bine inteles ca ar putea sa fie o mie si una de discutii pe acesta tema .

gone15.11.2006 09:35
Asta e problema mea versus MM si Oli! De ce avem 4 inchizatori? Aveam 3, speram de 1-2 ani dupa spusele conducerii la un mijlocas ofensiv, creator sau macar unul echilibrat gen Lazar sau Cocis pe tiparul lui Radoi.

Dar ce a scos din joben MM?  O.Petre.

In fotbalul actual sunt 2 sisteme care merg bine. Unul e 4-2-3-1 pe care il joaca multe echipe (printre care si Steaua) in care ai nevoie de 2 inchizatori. Altul e un 4-3-3 cu un singur inchizator, 2 mijlocasi centrali si 2 extreme. Doar Barca si cateva echipe joaca asa. Sincer nu cred ca noi putem juca asa acum. In meciul cu Otelu s-a incercat ceva asemanator si am avut multe ocazii dar am pierdut.

_yang17.11.2006 11:01
Nu contest faptul ca Herea este de perspectiva, dar nu stiu pe ce post l-am putea incadra in echipa noastra in acest moment. Si cu siguranta ca Herea nu vine sa joace 30 de minute in 5 meciuri.

Herea e clar un jucator mai bun decat Nicolita si Oprita (cei 2 jucatori de banda dreapta ai nostri).

Insa el nu va ajunge prea curand in Ghencea datorita lui Iacov care nu-l da cu siguranta cu mai putin de 2-3 milioane, pret ce nu va fi niciodata acceptat de Gigi si MM.

IONUTZ-CIPRIAN17.11.2006 15:23

:evil: >>>Mai este ghanezul de la Poli, EMEGHARA si asta ar fi bun in echipa noastra,imi place cum joaca,si sincer o face bine!!>>> :twisted:

benny0118.11.2006 10:22
Herea e clar un jucator mai bun decat Nicolita si Oprita (cei 2 jucatori de banda dreapta ai nostri).

Insa el nu va ajunge prea curand in Ghencea datorita lui Iacov care nu-l da cu siguranta cu mai putin de 2-3 milioane, pret ce nu va fi niciodata acceptat de Gigi si MM.

Herea nici cat 60 % din valoare lu Banel nu e...si Oprita face meciuri bune de ceva vreme,si nu m-as mira daca ar candida serios pentru postul de mijlocas dreapta...Herea nu are ce cauta in Ghencea

***alex***18.11.2006 10:46

Herea a jucat bine cu Steaua pentru ca fundas stanga a fost G.Coman, un post cu care acesta nu este obisnuit

v3n`0m18.11.2006 20:05

cand vine MM din brazilia? :( ..... sper sa vina mai repede mos craciun din brazilia pt Steaua cu ceva bun

Eu zic ca trebuie adus un fundas dreapta , un portar si un mijlocaj ofensiv

Bogdan4Steaua19.11.2006 06:25

Mihai Stoica e in tara. De altfel a si fost la meciul de la Tg. Jiu. Vom vedea cat de curand daca se materializeaza ceva.

strezahuzum19.11.2006 11:19

Dupa al 5-lea egal in deplasare sub conducerea marelui antrenor Oli_roiu, incep sa ma intreb daca cel mai bun transfer care l-am putea face n-ar fi un alt antrenor, care sa nu fie "prieten" cu jucatorii si sa bage in teren oameni complet iesiti din forma.

Europa_Steaua_Oriunde_Ste19.11.2006 12:23

Am avea nevoie de 2, 3 jucatori, un portar, un fundas, si un mijlocas. Sper sa ne imbunatatim echipa. Thereau a fost o alegere buna !

giovani20.11.2006 10:28

MM a fost degeaba in Brazilia . Aventura sudamericana s-a terminat asa cum era de asteptat . Conducerea a ajuns la concluzia ca brazilienii cer salarii prea mari si se orienteaza spre jucatori din campionatul propriu .Evident , se va ajunge la concluzia ca si acestia sunt prea scumpi

"La brazilieni, nu este o problemă suma de transfer, ci salariile. Vor salarii foarte mari şi aş crea un dezechilibru în lot. Voi aduce fotbalişti din ţară. Dacă o echipă este în stare să bată Steaua, înseamnă că are 1-2 jucători buni"

Jiji Becali , [site din caracatita Gazetei Sporturilor]

Mai este ceva de comentat ?

:twisted:

focus20.11.2006 11:32

"La brazilieni, nu este o problemă suma de transfer, ci salariile. Vor salarii foarte mari şi aş crea un dezechilibru în lot. Voi aduce fotbalişti din ţară. Dacă o echipă este în stare să bată Steaua, înseamnă că are 1-2 jucători buni"

Gigi Becali , [site din caracatita Gazetei Sporturilor]

Gigi nu stie ca salariile sunt proportionale cu suma de transfer? Ce jucator de 3 milioane de euro vine sa joace pe un salariu de 150-200 mii de euro? Si treaba cu dezechilibrul oricum ar exista daca jucatorii transferati se dovedesc a fi buni.Ca doar nu ai sa-i platesti ca pe paiatele astea de la noi care se mai numesc si fotbalisti.

Jucatorii de acum si-au castigat dreptul de a juca in LC si se pare ca le-a fost de ajuns.Mai mult nu prea pot.Asa ca daca se vrea performante mai mari trebuie facute cateva schimbari.Si din experienta altor tari se poate constata ca nu se poate face performanta doar cu jucatori autohtoni. Au trecut anii 80 cand si in echipele din vest gaseai maxim 1-2 jucatori straini.

bebeto20.11.2006 12:57

asta cu dezechilibru e vrajeala si scuza lui Jiji de-a nu baga banu...adica faptul ca Radoi are salariu de 5 ori mai mare fata de multi alti nu creaza dezechilibru?...la orice echipa din vest contractele se fac individulal dupa valoare...ca doar nu mai suntem in comunism sa aiba toti venituri egale...asa ca Jiji lasa gargara ieftina si baga banu...ALA PE CARE IL SCOTI CU Steaua...sau dute si ia-lsi pe Olaroiu cu tine

Virgil22.11.2006 10:42

CFR i-ar putea achiziționa la pachet pe stelistii Bogdan Panait (23 de ani) si Petre Marin (33 de ani). Primul nu intrã în cãrtile lui Olãroiu, iar Marin, care poate acoperi ambele benzi ale terenului, ar putea fi cedat dacã nigerianul lui Poli, Emeghara, ajunge în Ghencea, în iarnã. Negocierile cu Steaua pot fi netezite si de faptul cã echipa campioanã e interesatã de goalkeeperul clujenilor, Martin Tudor, dupã transferul lui Stãncioiu fiind greu de crezut cã "visiniii" îsi pot permite luxul de a tine în lot doi portari de valori apropiate.

www.gsp.ro

forever_STEAUA22.11.2006 12:07

La Petre Marin nu trebuie sa renuntam pana nu aducem un fundas care sa poate acoperi atat postul de fundas dreapta cat si pe cel de fundas stanga... Si bineinteles acesta sa confirme... Poate nici la Panait nu ar trebui sa renuntam inca, doar nu pentru asta l-am adus...

Dar nu m-as supara sa vina inapoi M. Tudor :)

Bogdan4Steaua22.11.2006 12:12

Probabil ca din tara vor veni: Martin Tudor, Emeghara si eventual Vranjkovic sau Frunza.

MadFroG22.11.2006 12:12
CFR i-ar putea achiziționa la pachet pe stelistii Bogdan Panait (23 de ani) si Petre Marin (33 de ani). Primul nu intrã în cãrtile lui Olãroiu, iar Marin, care poate acoperi ambele benzi ale terenului, ar putea fi cedat dacã nigerianul lui Poli, Emeghara, ajunge în Ghencea, în iarnã. Negocierile cu Steaua pot fi netezite si de faptul cã echipa campioanã e interesatã de goalkeeperul clujenilor, Martin Tudor, dupã transferul lui Stãncioiu fiind greu de crezut cã "visiniii" îsi pot permite luxul de a tine în lot doi portari de valori apropiate.  

www.gsp.ro

Ar fi cea mai proasta afacere

Cum draq sa il dai pe Marin care este TITULAR LA NATIONALA si momentan unul din cei mai constanti jucatori din lotul nostru sau pe Panait care e in primii 5 fundasi centrali din Romania.Si sa nu ma intrebati de ce nu il foloseste Oli,pentru ca o sa va raspund in felul urmator:Cernea e de 100000 de ori mai bun decat Carlos si totusi pana acum 2 luni ,cine era titular de drept ? :roll:

sorin_77723.11.2006 03:26

Dupa parerea mea:

P.Marin este indispensabil, el mai poate juca 2 ani la acest nivel INSA (exista un mare INSA) Emeghara este un jucator cu un real talent, CONSTANT in joc, tanar, care la Steaua va face mai multe decat o face la Poli.

Daca va venii Emeghara si va pleca P.Marin pe moment nu pierdem dar nici nu castigam... Pe viitor castigam... Dar daca ii vom avea pe amandoi e si mai bine... Vom avea cei mai buni fundasi laterali din tara la noi in echipa...

gone23.11.2006 05:51

P. Marin nu trebuie sa plece. Chiar daca e batran si poate nu va mai prinde in loc de titular anul viitor el poate fi o rezerve excelenta. Eu sper sa se retraga la Steaua. Si imi comtinui obsesia mea: Sa vina Prepelita. Poate juca mijlocas dreapta, stanga si central. E mai tehnic decat Banel sau Herea, fuge mult si s-ar intelege de minune cu Dica.

ivanicro23.11.2006 06:40

Cred ca primul care ar trebui sa plece ar fi chiar Olaroiu. Pentru a doua oara a demonstrat ca Steaua este prea mare pentru el. Steaua are nevoie de un antrenor care sa dezvolte jocul ofensiv, in viteza. Asta a fost stilul de joc al Stelei din toate timpurile. De aceea are cei mai multi suporteri. Fanilor le place jocul combinativ, in viteza, cu pase dintr-una, cu goluri multe si nu ceea ce joaca Olaroiu. Desigur, ne trebuie portari. Cernea a avut citeva interventii de exceptie dar si el greseste la fazele simple. Nu cred ca Tudor este varianta cea mai buna. Si ne mai trebuie un coordonator de joc. De altfel, in sezonul acesta, mijlocul a fost cel mai slab compartiment. Numai Olaroiu nu vede distanta enorma dintre linii.

colaps23.11.2006 15:16

n-ati pus ochii pe vreun ceh de la mlada? nu am posibilitatea sa vad meciul lor cu rapid, il ascult pe net la radio Romania international, dar ce mentalitate de luptatori ar aduce... nu cred ca ar fi greu de luat de vreme ce am citit ca marele fundash Maftei Vasile castiga dublu...

ulivius23.11.2006 18:39

Am inteles ca in capul listei de transfer este Alin Ratiu. Din pacate tot un fundas central. Si sunt atat de multi mijlocasi de valoare in tara...

«13456748»