FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2006/2007

«15678948»
Danntes27.11.2006 17:52

Personal as fi foarte multumit daca s-ar aduce 3 jucatori: Herea, Emeghara si Vranjkoviæ(Camus sau vreun tanar brazilian decent, cu ceva potential).

Consider ca avem probleme pe flancuri mai ales pe dreapta unde Nicolita e pilaf. Pe stanga e ok doar cand e Cristocea pe teren, inlocuitorii lui sunt mediocrii.

Configuratii dorite de mine anul viitor in UEFA sau macar una dintre ele: :D

steaua433kc7.jpg

steaua2006442dw8.jpg

Pe dreapta sper sa aduca Meme un fotbalist care sa stie sa centreze ca la carte cum o facea Florentin Dumitru odata. Mi-ar placea Herea pentru tehnica si potentialul superior versus Nicolita.

Mai usor cu insultele.Risti

o suspendare.

Moderatorii

zyder27.11.2006 18:53

@Danntes

Herea merge ca la ora actuala ii da clasa la Banel care nici o centrare de pe partea dreapta nu stie da atunci cand Oli il pune sa joace pe stanga :lol: cat despre vranjković asta nu prea cred ca ii peste para sau Petre care orice ai zice is de nationala amandoi.La Steaua trebuie un portar bun,mijlocas dreapta si un fundas stanga ca Petre Marin ii deja cam batranel :).Deci in ordine de idei Martin Tudor,negroteiu de la aek si Herea asta cred ca ar face treaba buna.

gone28.11.2006 04:18

Si Prepelita ii da clasa lui Herea.

oradeanu28.11.2006 16:43

Sa revin.

Nu imi place Oli pentru ca jocul Stelei nu mai e de mult ce a fost. Si asta o spun pentru ca atunci cand Oli joaca cu a doua echipa, adica intra cei care au fost rezerve, echipa parca nu mai joaca la fel. Si asta nu ar trebui sa se intample. Ei ar trebui sa JOACE nu sa frece menta.

Nu sunt impotriva lui Oli total, dar acum, la cum am jucat in ultima luna si jumatate as inclina spre schimbarea lui.

In continuare il astept pe Oli cel care a pregatit meciul de la Sevilla.

FORZZA Steaua!!

Sa le dam vreo 4 boabe la rocar tm.

Imi pare rau ca Dacian Varga a declarat ce a declarat, ca e dinamovist si caacum ar juca si la cioroi. Sezonul trecut mi-a placut cum a jucat.

Si cred ca MM ar trebui sa isi convinga finu' sa joace la noi, in ciuda faptului ca a jucat si la catei. Si ai nostri ne dau acum goluri. :cry:

OannA_StelistA_LOVE_Radoi29.11.2006 11:43

eu zic ca am avea nevoie de un portar si inca un fundash sau 2 [/color]in rest cred ca nu mai trebuie nik ... atacu e asigurat .

Nu abuza de font colour. Moderatorii

mircea_zion29.11.2006 12:05
Personal as fi foarte multumit daca s-ar aduce 3 jucatori: Herea, Emeghara si Vranjkoviæ(Camus sau vreun tanar brazilian decent, cu ceva potential).

Consider ca avem probleme pe flancuri mai ales pe dreapta unde Nicolita e pilaf. Pe stanga e ok doar cand e Cristocea pe teren, inlocuitorii lui sunt mediocrii.

Configuratii dorite de mine anul viitor in UEFA sau macar una dintre ele: :D

steaua433kc7.jpg

steaua2006442dw8.jpg

Pe dreapta sper sa aduca Meme un fotbalist care sa stie sa centreze ca la carte cum o facea Florentin Dumitru odata. Mi-ar placea Herea pentru tehnica si potentialul superior versus Nicolita.

Asta da mentalitate.Ar fi o idee si ff buna nu am ce sa zic :D

Danntes01.12.2006 13:16

scurt post...Netoiu cica ar fi luat Nationalul; rezultatul? un nou satellit pentru Dinamo si zona de recrutare.

Deci, oricat de dorit sau nedorit ar fi Herea de noi, nu mai conteaza. De asemenea si alibi pt Meme in fata naivilor, cu privire la un eventual transfer a lui Herea.

^Cody01.12.2006 13:26

e director executiv parca..

Phire01.12.2006 19:21
EMEGHARA ACONTAT DE Steaua  

Adversarele de astăzi s-au înţeles deja asupra transferului nigerianului în Ghencea

Chiar dacă nu s-a terminat încă sezonul, echipa campioană este foarte activă pe piaţa transferurilor. Managerul general al roş-albaştrilor, Mihai Stoica, a fost plecat în Brazilia pentru a urmări jucători, dar conducătorii campioanei şi-au stabilit şi cîteva ţinte de pe piaţa internă. Prima, deja atinsă, este fundaşul stînga al lui Poli Timişoara, Yfeani Emeghara.  

Cluburile au tratat şi s-au înţeles pentru nigerianul în vîrstă de 22 de ani, care va ajunge în pauza competiţională sub comanda lui Olăroiu, mai ales că roş-albaştrii trebuiau să acopere postul lăsat liber după accidentarea de durată a lui Neşu. "Bichonul" va reintra pe gazon peste cîteva luni şi nu poate evolua în debutul sezonului viitor. În acest moment Steaua are doi jucători care pot evolua în banda stîngă, Gigel Coman şi Petre Marin, dar primul nu e fundaş stînga de meserie, în timp ce "Jair" acoperă la fel de bine banda dreaptă, unde Steaua n-are încă un fotbalist de top.  

Emeghara, care i-a costat pe timişoreni 600.000 de euro în urmă cu un an, mai are contract cu Poli pînă în vara lui 2009, echipă la care cîştigă anual 85.000 de euro. Steaua ar urma să scoată din buzunar în jur de un milion de euro şi, în plus, Poli să deţină un procent dintr-o eventuală revînzare a nigerianului de la roş-albaştri la o echipă din străinătate.

sursa: gsp

Daca stirea se dovedeste adevarata, ar fi o prima achizitie foarte buna din campania de iarna :)

***alex***02.12.2006 06:19

Interesant ca aceasta stire apare inainte de meciul cu Poli ceea ce ar putea duce la suspiciuni din partea unora.

weeezer_2002.12.2006 06:23

Pai ieri scria pe GSP articol cu titlu de-o schioapa ca Emeghara a fost acontat de Steaua si ca din iarna se va alatura echipei noastre. Si dupa aia, la scurt timp, a mai aparut un articol, de fapt un filmuletz cu Iancu, in care zicea ca nici un jucator nu e transferabil, cu atat mai putin Emeghara si alti oameni de baza. Bun. Si dupa aia, astazi, iarasi titlu mare ca nigerianul o sa vina sigur in Ghencea in pauza competitionala. Cum naiba sa te contrazici in halul asta, in mai putin de 12 ore?? Pai vine sau nu vine??

Sau poate ca Marian Iancu a dat declaratia aia tocmai ca sa nu se creeze suspiciuni inainte de intalnirea directa. Dar de la noi ati auzit pe cineva sa zica de Emeghara, cum ca ar veni? A zis MM, Gigi sau Oli ceva in legatura cu treaba asta? Sau ne bazam pe ce zice gsp-ul si-atat?

Bogdan4Steaua02.12.2006 06:25

Vom sti cu certitudine doar in cazul in care transferul se va materializa.

sergiu_titan02.12.2006 07:53

Astea sunt manevrele noastre sa punem presiune pe ei ...Este si el un articol facut la ordin deoarece putea sa se dea pe piata cu mult inainte sau mult dupa meci, dar asa ala joaca altfel, se pune presiune pe toata echipa banateana.

c0nVicT02.12.2006 09:34

Nu sunt numai cativa jucatori care ar trebui sa vina, sunt si unii care ar cam trebui sa plece.

1. Oprita - E de atatia ani la Steaua si de tot atatia ani joaca slab. Nu are nici viteza, nici tehnica necesara pentru Steaua. Nici macar pentru postul de rezerva nu l-as tine, pentru ca e deja la maximum de potential.

2. Bostina - Se apropie de 30 de ani. Este iesit din forma de ceva vreme. Lipseste complet in faza defensiva. Il avem pe Cristocea pe postul lui. Ar trebui sa i se dea mai multe sanse lui Ochirosii. Dar cum Olaroiu nu este Arsene Wenger nu cred ca acest lucru nu se va intampla...

3. Gigel Coman - Nu inteleg de ce a fost adus acest jucator. Sigur, este polivalent, dar joaca constant prost oriunde il pui. Nu are fata de Steaua.

La fel, sunt cativa jucatori care ar trebui sa ia loc pe banca de rezerve.

1. Banel - Complet iesit din forma. Chiar spunea cineva ca nu a facut mai mult de 3 meciuri bune in toata cariera lui, ceea ce nu este departe de adevar. Are insa 21 de ani, mai poate invata.

2. Paraschiv - Nu l-am putut inghiti niciodata. Am mai spus-o si o repet. Nu are fizicul,viteza,tehnica, viziunea necesara pentru postul pe care joaca.Este mai tot timpul mediocru, nu da si el o pasa buna nici macar odata pe sezon.Nu are sut de la distanta, una peste alta este un jucator complet mediocru care nu mai poate progresa.

Jucatorii care ar trebui sa vina ar fi

1. 1 sau 2 portari - Cernea este bun pentru o echipa de mijlocul clasamentului din Divizia A, dar nu are valoarea necesara pentru a juca la Steaua. Sper sa mai avem noroc cum am avut cu Hamutovski. Chiar dak l-am aduce pe Martin inapoi, nu am crea o concurenta adevarata.

2. Emeghara - Un jucator care la varsta lui Banel este titular incontestabil la echipa sa, joaca constant bine. Nu stiu insa daca Iancu ii va da drumul asa usor.

3. Herea - Este clar peste jucatori ca Lovin, Paraschiv sau Banel. E singurul jucator al Nationalului care incearca ceva meci de meci. Chestia cu grecii va dati seama ca a fost vrajeala, incearcau si ei sa ia ceva mai multi bani de la Gigi.

4. Cocis - Una peste alta este un jucator bun de care Steaua ar avea nevoie. In momentul acesta nu cred ca ar trebui sa dam pe el mai mult de 1,5 milioane, avand in vedere unde joaca.

- Nu mai cautati un mijlocas dreapta care stie sa doar sa centreze. Mai putin de 10% din toate golurile unei echipe se dau din centrari. Uitati-va ce mijloc are Chelsea cu Lampard,Ballack,Essien si Makelele, nici unul dintre acestia nu este un mijlocas de banda veritabil si cu toate astea nu au nici o problema.

- Nu mai plangeti dupa Neaga. Avem 3 atacanti buni, nepunandu-l la socoteala de Dica. Unde sa il mai aduca si pe Neaga? Cand Dica e accidentat sau se odihneste, atunci putem sa jucam cu 2 dintre cei 3 atacanti pe care ii avem la dispozitie.

-------- Martin Tudor/ ? ----------

Stancu/Marin---Goian---Ghionea----Emeghara

Herea----Radoi----Cocis----Cristocea

------------Dica----------

-------------------Thereau--------

Cu echipa asta am avea:

1. Mai multa siguranta si forta pe benzile laterale.

2. Forta ofensiva. Ar disparea Paraschiv care ne trage doar inapoi.

Probleme am avea doar pentru ca am pierde din omogenitate. Dar cum campionanatul este in mare masura jucat, nu prea am avea ce pierde.

MadFroG02.12.2006 19:32

Nu vreau mai mult de 3 jucatori in iarna.Sa plece 3(Carlos,Saban,Lovin) si sa vina tot 3 (Tudor,Emeghara, Cocis)

Uitati si o formula :

--------------------Tudor-----------------

-----Marin-----Goian--------Ghionea-----Emeghara-----

-----------------Radoi-------Ov.Petre----------------

---------Cocis----------Dica--------------Cristocea----

-------------------------Thereau-------------------

Echipa de rezerve:

--------------------Cernea-------------------------

------Stancu-----Baciu-------Panait----------Nesu-----

-------------------Paraschiv---Bostina------------

------Nicolita-------------------------Coman---------

---------------------Badea-------Iacob----------

Virgil03.12.2006 04:43
SCUZATI-MA MODS pentru CAPS SI ALTE INCALCARI DAR NU IL MAI SUPORT PE Becali!  

Sa întelegem ca pâna acum îl suportai ?

Overmind-of-Borg03.12.2006 06:15
1. 1 sau 2 portari - Cernea este bun pentru o echipa de mijlocul clasamentului din Divizia A, dar nu are valoarea necesara pentru a juca la Steaua. Sper sa mai avem noroc cum am avut cu Hamutovski. Chiar daca l-am aduce pe Martin inapoi, nu am crea o concurenta adevarata.

Cernea este mai bun decat Carlos.

A dovedit-o in ultimele meciuri din grupele CL.

Intr-adevar, ne-ar prinde bine un portar bun...dar acum astia sunt cam raritati.

Oricum, ideea e ca dintre cei doi, Cernea este mai bun.

luv_dica03.12.2006 11:22

Carlos clar nu mai are ce cauta la echipa...e regele gafelor la Steaua...nu am nimic cu el da nu cred ca este destul de bun. Cernea este mult mai bun dar oricum ar trebui adus inca un portar...

vlad7504.12.2006 17:03

propun cateva transferuri chiar din curtea rivalei,Dinamo!Sa nu ma injurati,dar chiar am slabi echipa cainilor!...Ce ziceti de un Corpodean,Balaj..poate un Nagy???

_yang05.12.2006 10:11

Ar trebui sa se intituleze : discutii despre tactica acest topic si sa primiti cu totii licenta PRO.

c.ronaldo1705.12.2006 12:14

Cocis e cea mai tare ma... :)))) ce sa caute un jucator de la o echipa din republica moldova la Steaua? ce performante are sherif ca sa-l propulseze pe cocis in UEFA Champions League ? dak cocis nu era roman, nu se discuta deloc pe forum despre el.... nu vedeti ce varza e la nationala? as propune un portar ( Marius Popa-Timisoara ) , un fundas bun pe banca ( McKain-Timisoara ) si un om pe banda dreapta ( Herea sau un strain, nush )....

oradeanu05.12.2006 19:13

ce mai cauta Cocis pe aici.Nu il vreau la Steaua. Imi pare rau ca Emeghara nu vine la noi. Din pacate. :cry:

Ce ziceti de Torje. La meciul aek 2 tim - f.c. Bihor le+a facut mucii cravata oradenilor mei. Cred ca mai bine pleaca de la supraponderalul ala de puscarias.

c.ronaldo1706.12.2006 10:47

Ce ziceti de Torje

Da, dar a jucat bine cu FC Bihor... noi vrem in Champions League nu in Liga 3a.

sheva06.12.2006 13:13

cred ca in afar de 1-2 portari, ar mai trebui inca un fundas lateral care sa poata juca pe ambele parti, un mijlocas dreapta (concurenta pt Banel) si inca un mijlocas central gen cocis (nu cred ca o sa-l luam prea curand) sau Herea. inrest cred ca ar tb sa renuntam la Lovin (e lipsit de tehnica, in plus ii avem pe Radoi, para si Petre), la oprita (imprumutat).

bebeto06.12.2006 19:03

Finatatorul echipei din Ghencea era multumit de evolutia stelistilor. "A fost un meci extraordinar pe care am fi putut sa-l câstigam. Am avut multe ocazii si am jucat foarte bine, mai ales în prima repriza. Sunt multumit de sezonul acesta din Liga Campionilor. Am adunat cinci puncte si am luat 10 milioane de euro. Totusi, nu aceasta e Steaua pe care mi-o doresc. Steaua ideala ar fi cu Radoi apt 100%, cu Ovidiu Petre apt 100%. Nu cred ca Steaua mai are nevoie sa cumpere jucatori", a spus Gigi Becali la final....sursa prosport

NO COMENT...pt ultima fraza

«15678948»