Nu sunt numai cativa jucatori care ar trebui sa vina, sunt si unii care ar cam trebui sa plece.
1. Oprita - E de atatia ani la Steaua si de tot atatia ani joaca slab. Nu are nici viteza, nici tehnica necesara pentru Steaua. Nici macar pentru postul de rezerva nu l-as tine, pentru ca e deja la maximum de potential.
2. Bostina - Se apropie de 30 de ani. Este iesit din forma de ceva vreme. Lipseste complet in faza defensiva. Il avem pe Cristocea pe postul lui. Ar trebui sa i se dea mai multe sanse lui Ochirosii. Dar cum Olaroiu nu este Arsene Wenger nu cred ca acest lucru nu se va intampla...
3. Gigel Coman - Nu inteleg de ce a fost adus acest jucator. Sigur, este polivalent, dar joaca constant prost oriunde il pui. Nu are fata de Steaua.
La fel, sunt cativa jucatori care ar trebui sa ia loc pe banca de rezerve.
1. Banel - Complet iesit din forma. Chiar spunea cineva ca nu a facut mai mult de 3 meciuri bune in toata cariera lui, ceea ce nu este departe de adevar. Are insa 21 de ani, mai poate invata.
2. Paraschiv - Nu l-am putut inghiti niciodata. Am mai spus-o si o repet. Nu are fizicul,viteza,tehnica, viziunea necesara pentru postul pe care joaca.Este mai tot timpul mediocru, nu da si el o pasa buna nici macar odata pe sezon.Nu are sut de la distanta, una peste alta este un jucator complet mediocru care nu mai poate progresa.
Jucatorii care ar trebui sa vina ar fi
1. 1 sau 2 portari - Cernea este bun pentru o echipa de mijlocul clasamentului din Divizia A, dar nu are valoarea necesara pentru a juca la Steaua. Sper sa mai avem noroc cum am avut cu Hamutovski. Chiar dak l-am aduce pe Martin inapoi, nu am crea o concurenta adevarata.
2. Emeghara - Un jucator care la varsta lui Banel este titular incontestabil la echipa sa, joaca constant bine. Nu stiu insa daca Iancu ii va da drumul asa usor.
3. Herea - Este clar peste jucatori ca Lovin, Paraschiv sau Banel. E singurul jucator al Nationalului care incearca ceva meci de meci. Chestia cu grecii va dati seama ca a fost vrajeala, incearcau si ei sa ia ceva mai multi bani de la Gigi.
4. Cocis - Una peste alta este un jucator bun de care Steaua ar avea nevoie. In momentul acesta nu cred ca ar trebui sa dam pe el mai mult de 1,5 milioane, avand in vedere unde joaca.
- Nu mai cautati un mijlocas dreapta care stie sa doar sa centreze. Mai putin de 10% din toate golurile unei echipe se dau din centrari. Uitati-va ce mijloc are Chelsea cu Lampard,Ballack,Essien si Makelele, nici unul dintre acestia nu este un mijlocas de banda veritabil si cu toate astea nu au nici o problema.
- Nu mai plangeti dupa Neaga. Avem 3 atacanti buni, nepunandu-l la socoteala de Dica. Unde sa il mai aduca si pe Neaga? Cand Dica e accidentat sau se odihneste, atunci putem sa jucam cu 2 dintre cei 3 atacanti pe care ii avem la dispozitie.
-------- Martin Tudor/ ? ----------
Stancu/Marin---Goian---Ghionea----Emeghara
Herea----Radoi----Cocis----Cristocea
------------Dica----------
-------------------Thereau--------
Cu echipa asta am avea:
1. Mai multa siguranta si forta pe benzile laterale.
2. Forta ofensiva. Ar disparea Paraschiv care ne trage doar inapoi.
Probleme am avea doar pentru ca am pierde din omogenitate. Dar cum campionanatul este in mare masura jucat, nu prea am avea ce pierde.