Din pacate, am ajuns sa ne gandim deja la transferurile din iarna. E clar ca ceva nu merge...
Categoric ne trebuie un portar. Evident, valoros. Dupa ultimele 2 meciuri, Cernea ar merita sa ramana (ieri a avut doua interventii foarte bune, ne-a salvat de-o infrangere), dar - macar si pentru ca e batran si nu are un "nume" - nu cred ca va fi titular la Steaua.
In aparare, desi nu mai e cea de pe vremuri, eu zic ca stam ok. Cred ca evolutia mai slaba a fundasilor nostri (Goian si Ghionea indeosebi) vine din cauza formei sportive slabe si a lipsei de concentrare.
La mijloc, categoric Nicolita are nevoie de un inlocuitor. Daca se poate, unul mai valoros ca el. In centru, dupa revenirea lui Radoi, s-ar putea sa fie inflatie cam mare, eu zic ca cei 4 de acum sunt suficienti. Pe stanga, Cristocea e favorit, Bostina e iesit din forma, Coman n-are nicio treaba. Un transfer ratat.
In atac, aparent stam bine, practic inscriem destul de greu. Thereau e foarte dezinvolt intr-adevar, iar Badea are calitati certe de varf, dar atacantii sunt buni atunci cand marcheaza. Nici revenirea lui Iacob nu cred ca va revolutiona atacul nostru.
Asadar, un portar, un mijlocas dreapta, un atacant. Eu zic ca e suficient. Din pacate, nu pot veni cu nume, pentru ca nu prea m-am mai uitat la meciuri in ultima vreme. Sper ca Stoica si Oli sa-si faca treaba. Ceva mai bine decat in vara.