FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2006/2007

«123448»
bebeto02.11.2006 21:12

1)un portar f bun nu doar bun si Cernea eu zic ca merita sa ramina incontinuare la echipa.

2)3 mijlocasi ofensivi de adevarata valoare,deoarece inafara de Dica nici unu nu se ridica la nivelul Stelei...Nicolita,Lovin,oprita,Ovidiu Petre,sunt lipsiti de tehnicitate si de clar viziune si nu au ce cauta pe acest post,cit despre Radoi el este cel mult mijlocas la inchidere nu ofensiv.

3)Nicolita trecut fundas dreapta ca ar face treaba buna acolo mai ales ca e bataios,alearga mult si poate ajuta si atacul asa cum o facea Dan Petrescu.

4)in caz ca ramin bani,n-ar strica un atacant in plus,pt concurenta si in cazuri de accidentari sau suspendari

Bogdan4Steaua02.11.2006 21:24

Exista unele zvonuri conform carora Mihai Stoica a plecat in America de Sud pentru a vedea niste jucatori. Ramane de vazut daca stirea e veridica.

zyder02.11.2006 22:18

marek cech portar,fundas stanga emeghara(desi nu prea cred ca se poate,totusi mie imi place coloratu),camus mijlocas ofensiv(constructie Bostina ii varza nu mai joaca nimic,Petre si Lovin numa la rupere,para nu prea stie cu mingea iar Radoi il asteptam cu o revenire in forta)cam atat a si poate un atacant desi daca revine si Iacob...Forza Steaua :wink:

Bogdan4Steaua02.11.2006 22:48

Prin transferurile facute in aceasta vara este clar ca nu vizam un coordonator de joc tehnic si ofensiv. Avem 4 jucatori care vor juca pe cele doua posturi de mijlocasi centrali. Unul cu siguranta va fi Radoi, iar celalalt va fi, in functie de necesitati, Ov. Petre sau Paraschiv. Rezerva va fi probabil Lovin.

Cred ca posturile vizate sunt cele de portar, fundas lateral respectiv mijlocas lateral.

radooku_steaua03.11.2006 16:33
marek cech portar,fundas stanga emeghara(desi nu prea cred ca se poate,totusi mie imi place coloratu),camus mijlocas ofensiv(constructie Bostina ii varza nu mai joaca nimic,Petre si Lovin numa la rupere,para nu prea stie cu mingea iar Radoi il asteptam cu o revenire in forta)cam atat a si poate un atacant desi daca revine si Iacob...Forza Steaua :wink:

ce nu va inteleg eu frate pe voi... ati vazut nume in ziar de portar si de mijlocasi pe care ii cauta Steaua.. si gata ziceti hai sa ii aducem la Steaua... mai intai sa ii studiem sa vedem cat de buni sunt... ca asa iar ne pomenim ca cech ala e alt Carlos si camus da cu stangul in dreptul... daca stiti vreun jucator care va place si l-ati vazut jucand atunci ziceti nu asa doar pe auzite...

zyder03.11.2006 22:52

da frate ai dreptate numa ca uitete mai bine si o sa intelegi dc am zis jucatorii aia una la mana portaru ala cech ii de nationala si titular pe postu ala(pana revine cech ala de la Chelsea) si nu nationala Romaniei :lol: :lol: ci nationala cehiei doi la mana frantzuzu ala mi se pare mie sau se misca cam bine :wink: cum zicea parca Olaroiu "alta mentalitate" chiar crezi ca ne trebuie jucatori ca Bostina cares spectatori pe teren??? :x si nu dinaia cu "mentalitate" apropo cand MM o mers la cumparaturi in belgia pe camus lo vizat in special nu pe Thereau asa ca nu mi se pare obiectia ta ca ii logica :P Forza Steaua!!!

radooku_steaua04.11.2006 10:27

Tu te bazezi strict pe ceea ce scrie in ziare... Si in ziare scria ca portarul Carlos este rezerva in nationala Portugaliei, s-a scris despre Klemi Saban ca este un jucator fenomenal , titular in nationala tarii sale, s-a scris despre Stancu ca este un jucator de mana a doua .. deci majoritatea scriu din auzite doar doar o cumpara cineva ziarul respectiv. Eu raman la parerea ca mai degraba sa cumparam jucatori tineri dornici de afirmare , jucatori care trebuiesc urmariti 3-4 meciuri sa vedem daca nu ne inselam in privinta lor, decat sa luam niste titulari de nationala care sa vina si sa se cinsteasca prin baruri si restaurante iar apoi sa vedem ca sunt niste amatori.

sisu_stelistul04.11.2006 12:32

eu consider ca trebuie sa vina un portar f bun si trebuie tinut in lot si Cernea. eu las imprumuta pe Panait si pe Ochirosii si ieie un mijlocas cordonator de joc. cu revenirile lui Radoi si Iacob cred ca Steaua va avea un inceput de retur foarte bun.

_yang04.11.2006 14:09

Un portar de valoare(pentru care trebuie consultat cu adevarat Vasile Iordache) si T.Balan...

forever_STEAUA04.11.2006 16:31

Banuiesc, ca nu prea conteaza ca Cech nu ar putea apara in Cupa UEFA... Dar important e sa ne dam noi cu parerea... Ce daca nu gandim inainte sa spunem ceva...

Cristiano_Ronaldo_704.11.2006 17:52

Avem nevoie de un portar si de un coordonator de joc.

Danni04.11.2006 19:42

Arthur Boka [ Strasbourg] -- fundas lateral, joaca pe ambele parti

Albut [ Gloria] -- portar

Voi revenii si cu un mijlocas , care inca il urmaresc sa vad cum joaca :D

Bogdan4Steaua04.11.2006 20:21

Albut este unul dintre jucatorii cu care "Tata Jean" trateaza atunci cand vrea sa faca un blat "ca intre domni". Nu dorim astfel de caractere la Steaua. ;)

zyder05.11.2006 12:43

Banuiesc, ca nu prea conteaza ca Cech nu ar putea apara in Cupa UEFA... Dar important e sa ne dam noi cu parerea... Ce daca nu gandim inainte sa spunem ceva...

sigur daca ne bazam pe ce o spus MM care o zis ca va aduce 2 portari atunci vei vedea ca m-am gandit cat despre Cupa UEFA mie mi se pare o competitie panarama cu echipe ca Dinamo si rapid in grupe si echipe ca middlesbrough in finala echipa care sa recunoastem chiar daca ii dureros ii echipa de mana a 2 in anglia mai bine castigam campionatul si lasam UEFA cup sau poate "ganditoru" vrea sa castigam meciuri tari cu hapoel si mlada boleslav in optimi si sferturi si sa intre javrele si milogii in UCL pe munca noastra omule trezestete UEFA cup ii pt looseri altfel Forza Steaua!!!

benny0105.11.2006 14:05

Un portar sau doi,de preferat Lux,valmarov,Cech,Tudor sau Gaev,un fundas stanga Emeghara,un mijlocas dreapta sa se imlice mult in joc si sa creeze poate Karamian sau Kalambay,un mijlocas de creatie Camus sau Trica dar nici Bassegio nu e rau.

Arthur Boka [ Strasbourg] -- fundas lateral, joaca pe ambele parti

Albut [ Gloria] -- portar

Voi revenii si cu un mijlocas , care inca il urmaresc sa vad cum joaca :D

Albut intr-adevar ar avea loc la Steaua insa cred ca doar ca rezerva pentru ca se anuntza ca vine un portar bun.De Arthur Boka am mai auzit dar nu cred ca il putem ajunge.Ca mijlocas Trica zic ca il putem aduce inapoi.

Nu sunt permise mesajele consecutive,ale aceluiasi utilizator.

Moderatorii

forever_STEAUA05.11.2006 15:30

sigur daca ne bazam pe ce o spus MM care o zis ca va aduce 2 portari atunci vei vedea ca m-am gandit cat despre Cupa UEFA mie mi se pare o competitie panarama cu echipe ca Dinamo si rapid in grupe si echipe ca middlesbrough in finala echipa care sa recunoastem chiar daca ii dureros ii echipa de mana a 2 in anglia mai bine castigam campionatul si lasam UEFA cup sau poate "ganditoru" vrea sa castigam meciuri tari cu hapoel si mlada boleslav in optimi si sferturi si sa intre javrele si milogii in UCL pe munca noastra omule trezestete UEFA cup ii pt looseri altfel Forza Steaua!!!

Si anul trecut , sa zicem prin sferturi, Cupa UEFA nu era o tot competitie pentru "looseri"?

DanStan05.11.2006 15:52

Marek Cech e al 4-lea portar in lotul cehilor :

1. Petr Cech (25 ani / Chelsea / 48 jocuri)

2. Jaromir Blazek (34 ani / Sparta Praga / 12 jocuri)

3. Antonin Kinsky (32 ani / Saturn Ramenskoye / 5 jocuri)

4. Marek Cech (30 ani / Slovan Liberec / 0 jocuri)

N-are deci nici un minut jucat pentru nationala. Nu a fost prezent in lotul Cehiei pentru Cupa Mondiala (acolo unde portari au fost P. Cech, Blazek si Kinsky). A fost probabil convocat deoarece titularul P. Cech s-a acidentat iar Liberec ocupa primul loc in capionatul Cehiei. Dar si Dinamo e lidera in Romania si cu toate astea n-are cine stie ce portari.

Dupa parerea mea n-ar trebui sa ne mai entuziasmam la orice nume vehiculat de presa.

p.s

Simpatica treaba aia cu UEFA Cup = competitie pentru loseri. Probabil de-aia le-au tremurat jucatorilor chilotii pe ei la meciurile cu Lyon si Real. C-au jucat in anul precedent contra unor echipe de doi bani gen Lens, Sampdoria sau Betis. Nu vreau sa ma intreb ce s-ar fi intamplat daca n-am fi participat la competitia aia pentru loseri. Probabil nici nu ne-am fi calidficat in CL. Jucatorii ar fi fost extaziati la gandul ca pot cere tricourile unor mari vedete de la Standard Liege. Asta ca sa nu mai zic ca poate nici n-am fi jucat contra lui Standard deoarece fara punctele UEFA castigate in competitia pentru loseri nici n-am fi fost cap de serie. Iar daca vrem sa mai prindem si cate un adversar accesibil ar fi bine sa muncim din greu in Cupa UEFA pentru a ne imbunatati coeficientul.

zyder05.11.2006 17:20

aici iti dau dreptate echipele romanesti trebuie sa faca experienta chiar si intr-o competitie de mana a 2-a dar nu sunt de aceeasi parere cand vine vb despre Steaua ea are cat de cat experienta internationala si ar trebui sa urmareasca in principiu castigarea campionatului eu cred ca se poate vezi meciu cu CFR al javrelor si participarea an de an in UCL poate peste vreo 2 ani chiar si o calificare din grupele icl cat despre ce o zis forever_steaua din pacate o semifinala sau chiar o final de UEFA cup nu se ridica la un meci de grupe cu real sau Lyon parerea mea asta nu inseamna ca trebe sa fie si parerea ta... :wink: cat despre portar uite te rog pe siteu asta si mai vb marek ii prima optiune dupa petr si nu aia care mi iai insirat http://soccernet.espn.go.com/news/story?id...=382435&cc=5739 :wink:

DanStan05.11.2006 19:16

Steaua ar trebui in primul rand sa aiba drept obiectiv practicarea unui joc de nivel inalt. Uita-te la caini. Vor titlul asta cu orice pret. Chiar si jucand sub orice critica. La Cluj s-au fript fiindca dupa 13 victorii si-au inchipuit ca nu mai e nevoie de 'mijloce specifice'. Dar acum au revenit cu picioarele pe pamant si (daca diferenta fata de Steaua va incepe sa scada) nu vor mai face astfel de greseli.

Nu prea inteleg logica asta : daca nu mai jucam in CL atunci hai sa ne bagam picioarele in cupele europene.

Am impresia ca e vorba de o supraevaluare a potentialului echipei. Tocmai asta e, avem echipa de UEFA si nu de CL. Cum o putem transforma intr-o echipa de CL ? Jucand in campionat ? Sau intalnind in fiecare sezon echipe franceze, italiene, spaniole, engleze ? Am ajuns sa ne p*** pe o clificare in fata unei echipe de locul 12 in ... Spania (sa zicem) pentru sansa ipotetica de a castiga un campionat deja manarit ? Fireste, fiecare cu parerea lui. Dar mie personal mi se pare ca am invata mai multe dintr-o confruntare cu Betis decat din 10 cu Gloria Bistrita.

Ref la Marek Cech. A fost convocat pentru meciurile cu San Marino si Irlanda. In primul meci a fost rezerva lui Petr, in al doilea nici nu apare pe lista rezervelor :

http://soccernet.espn.go.com/match?id=197253&cc=5739

http://soccernet.espn.go.com/match?id=197275&cc=5739

Sursa suplimentara : http://www.fotbal.cz/scripts/detail.php?id=2161[/url]

benny0105.11.2006 21:08

Coroian,Trica si Kalambay sau Karamian,Emeghara,un sau doi brazilieni,e unu la Palmeiras e atacant bunicel dar nu mai stiu cum il cheama,oricum stiu ca e jucator de viteza,si bineinteles unu sau doi portari.De la River Plate Lux ar fi o solutie.Nici Valmarov nu e rau a facut cateva meciuri mari.Albut sau gaev din Romania si o revenire a lui M.Tudor ar putea fi luata in calcul.De asemenea ne trebuie cativa sud-americani:brazilieni,argentinieni,ecuadorieni etc.Lara de la Ecuador a facut un meci bun cu Anglia si unul cu Costa Rica.E tanar si pentru varsta cat decat frageda are momente de siguranta.Intr-adevar inca nu se poate spune ca e un jucator mare.

Si de la Mondiale poate doar un iranian care e mijlocas central dar nu mai stiu cum il cheama si mai era un mexican...atacant.Era batran dar oricum era bataios.Cam atat.Poate doar Paintsil sau Pappoe de la Ghana.In rest mai sunt jucatori ca Bassegio care la un moment dat era un jucator ce promitea in nationala belgiei iar acum joaca in serie b la Treviso.

_yang06.11.2006 07:43

@benny01

Cam multe transferuri...

gone06.11.2006 09:32

Si eu l-as vrea pe Gonzalo Higuaín de la River numai ca asta costa vreo 25 de mil si vrea un salariu de vre 2 mil. Oricum un jucator sud american bun costa cam 5-10 mil si vrea un salariu mare. Nu cred ca scoate Gigi banii astia din buzunar pt un jucator.

benny0106.11.2006 09:36
@benny01

Cam multe transferuri...

Nu am zis ca vreau sa i ia Steaua ci doar ca unul doi dintre astia ar imbunatatzi echipa.Si nu am spus ca Steaua sa il ia pe Higuain.Lux e portar si e rezerva.Nu cred ca valoreaza mai mult de 1,2 mil dar scz dak ma inshel.

SSK06.11.2006 12:12

Din pacate, am ajuns sa ne gandim deja la transferurile din iarna. E clar ca ceva nu merge...

Categoric ne trebuie un portar. Evident, valoros. Dupa ultimele 2 meciuri, Cernea ar merita sa ramana (ieri a avut doua interventii foarte bune, ne-a salvat de-o infrangere), dar - macar si pentru ca e batran si nu are un "nume" - nu cred ca va fi titular la Steaua.

In aparare, desi nu mai e cea de pe vremuri, eu zic ca stam ok. Cred ca evolutia mai slaba a fundasilor nostri (Goian si Ghionea indeosebi) vine din cauza formei sportive slabe si a lipsei de concentrare.

La mijloc, categoric Nicolita are nevoie de un inlocuitor. Daca se poate, unul mai valoros ca el. In centru, dupa revenirea lui Radoi, s-ar putea sa fie inflatie cam mare, eu zic ca cei 4 de acum sunt suficienti. Pe stanga, Cristocea e favorit, Bostina e iesit din forma, Coman n-are nicio treaba. Un transfer ratat.

In atac, aparent stam bine, practic inscriem destul de greu. Thereau e foarte dezinvolt intr-adevar, iar Badea are calitati certe de varf, dar atacantii sunt buni atunci cand marcheaza. Nici revenirea lui Iacob nu cred ca va revolutiona atacul nostru.

Asadar, un portar, un mijlocas dreapta, un atacant. Eu zic ca e suficient. Din pacate, nu pot veni cu nume, pentru ca nu prea m-am mai uitat la meciuri in ultima vreme. Sper ca Stoica si Oli sa-si faca treaba. Ceva mai bine decat in vara.

Danni06.11.2006 13:33

am revenit cu mijlocasii

Oscar Ewolo [ Lorient]

Stephane Sessegnon [Le mans] 22 de ani,mie unu mi se pare un jucator de viitor

David Verzogic [Dortmund] -- cred ca ar pute fi luat pt ca pana acuma nu a jucat deloc pt prima echipa :D

«123448»