FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2006/2007

«1434445464748»
Virgil22.02.2007 05:15

15.000 acasa, 30.000 în deplasare.

Acestea sunt primele în dolari pe care va juca Razvan Cocis la Lokomotiv Moscova. Prin transferul de la campioana Moldovei, Sheriff Tiraspol, la Lokomotiv Moscova, locul 3 în Rusia, Razvan Cocis (24 de ani) a facut un salt enorm. În plan financiar, pe lângã salariul anual de 500.000 de dolari, internationalul român va avea la clubul moscovit si niste prime de joc foarte consistente. Pentru o victorie pe teren propriu va încasa 15.000 de dolari, iar pentru un succes în deplasare va lua 30.000 de dolari. ...

Sursa : www.gsp.ro

Si noi care îi plângeam de mila.Când o sa dea si Becali asemenea prime de joc,vom avea si jucatorii pe care ni-i dorim.

MadFroG22.02.2007 15:51

Cocis se va plafona in Rusia. In doi ani nu o sa mai auzi nimic de el . O sa ajunga rezerva rezervelor :wink:

Bogdan4Steaua22.02.2007 17:31

Important pentru el este ca a ajuns in vest. I-au tinut impresarii harta invers atunci cand a semnat. El stie ca a luat-o spre vest. ;)

Virgil22.02.2007 17:35

Doamne,ce rai sunteti.A dat vestul,pur si simplu,pe banii estului.

Problema e ca la cat de firav e,nu cred ca va face multi purici pe acolo.Sau,mai stii ?

MadFroG22.02.2007 18:22

Peste un an se propune la Steaua :roll:

strezahuzum23.02.2007 18:37

Dinamo a mai transferat 2 jucatori. Iar Steaua .... nu misca nimic ... doar avem tot ce ne trebuie, nu ? Antrenorul anului ... vedete de super-calibru gen Coman, Petre sau Nicolita, pe care se bat 99% din cluburile straine.

MadFroG23.02.2007 18:55

Dinamo transfera mult si se pregatesc sa-l aduca si pe M.Niculae. Bineinteles ca supusii lui nea' Jiji o sa sara imediat ,ca aia adusi de Dinamo sunt jucatori fara valoare ...dar m-am obisnuit cu astfel de scuze penibile.

forever_STEAUA23.02.2007 19:00

Stii cum e chestia cu declaratiile lui MM referitoare la transferurile patrupedelor: rade ciob de oala sparta... :roll:

Nu-l pune nimeni pe MM sa aduca 10 jucatori. Sa aduca unul si bun. Ala care "poate sa faca diferenta"...

Dar ne enervam FIX degeaba. O sa ne fure arbitri, vom fi obositi dupa 3 etape, nu vom fi atins maximul de forma decat in ultima etapa cand oricum nu va mai conta...

Bogdan4Steaua23.02.2007 19:58

Din cei doi adusi la Dinamo, probabil ca macar unul va confirma. Daca va fi asa, inseamna ca Rednic are "ochi". Oli i-a adus pe Gigel Coman si Ov. Petre(vorbim de jucatori adusi 100% la cererea antrenorului). Astept cu nerabdare acest retur de campionat pentru ca il putem considera momentul adevarului. Daca nu ii batem pe caini in Ghencea si distanta nu se micsoreaza, lucrurile sunt cat se poate de clare. Dica e accidentat, sunt oameni responsabili cu gasirea unui inlocuitor. Ca il vor gasi sau nu, treaba lor. Oboseala nu vom putea acuza. Sprijin din partea publicului exista.

Nu mai exista scuze!

bodanelu23.02.2007 20:00

daca nu se intampla asta... imi pare rau dar trebuie alt antrenor...

eu sunt dispus sa astept pana atunci... dar atat!

DanStan23.02.2007 20:46

Nu-l pune nimeni pe MM sa aduca 10 jucatori. Sa aduca unul si bun. Ala care "poate sa faca diferenta"...  

N-are de unde sa stie daca jucatorul ala chiar va face diferenta. Tocmai de-aia as prefera sa duca 10 jucatori ieftini dar tineri si cu potential. Din aia 10 unul sau doi tot se vor dovedi utili. Chestia e ca nici asta nu se intampla.

p.s : nu cred ca in lumea asta exista un club fara posibilitati financiare care sa ignore jucatorii sub 23 de ani. Ahh, ba da, exista : Steaua Bucuresti foloseste regulat un singur astfel de jucator : Banel Nicolita. Viitorul suna bine ...

mircea_zion24.02.2007 09:50

aici nu e vorba doar de antrenor ci si de jucatori macar ei stiu ca daca intra Dica au sanse si nu mai sunt asa imoralizati poate ca daca Dica juca la sevilla va zic eu ca acum puteam sa fim in optimi si asta nu datorita lui Dica ci a tuturor din echipa, ce sa zic la Dinamo cred ca sunt adusi multi jucatori dar degeaba , atacul lui Dinamo nu mai este ca cel de pe vremea lui Ganea , Dinamo nu a facut mare echipa si daca Steaua o sa joace perfect cred ca ar putea lua titlu fara probleme , parerea mea :)

Bogdan4Steaua24.02.2007 12:14

Cum sa iei titlul daca esti la 13 puncte de primul loc si cofetarii au cel putin 3-4 meciuri aranjate? In plus, nici noi nu vom avea un parcurs perfect cu siguranta.

mircea_zion24.02.2007 12:35

@Bogdan4Steaua: nu se stie niciodata ce se poate intampla daca ei pierd vreo 3 meciuri la rand si fac un egal iar noi castigam cred ca se va schimba situatia;)

Bogdan4Steaua24.02.2007 12:55

Daca Dinamo intra in criza, morisca blaturilor borcene se pune in miscare, stai linistit. Repet: nu vad cum am putea noi sa avem un parcurs imaculat. Daca erau 6-7 puncte intre noi mai speram dar asa....

mircea_zion24.02.2007 14:32

pai am putea avea ca in Liga 1 nu sunt cinestie ce echipe sa stii , inafara de Dinamo si rapid , CFR Cluj in rest cred ca am putea sa ii batem pe toti ;)

Bogdan4Steaua24.02.2007 14:41

Asa cum am castigat "fara probleme" cu Craiova, Ceahlaul sau Poli Iasi, nu?

Gata cu offtopic-ul. Topic-ul de fata se refera la transferuri si deviem de la subiect.

Yoyoyoi24.02.2007 20:28

Steaua a facut iarna asta cea mai tampita campanie de transferuri din ultimii ani :x

Europa am pierdut-o, campionatul l-am pierdut, nici la Cupa nu ma pot gandi cu mari sperante :x

Este totala batie de joc fata de suporteri ce se intampla acum la conducerea echipei.

Kristy_Cj27.02.2007 13:02

Am zis-o de multe ori chiar de cand a venit Carlos ca nu are fata de Steaua si nici valoare,si toti au sarit cat e de bun...Neaga venea dar Gigi sau MM unu din desteptii astia nu au nevoie de el,dadeau 2 mil pe Cocis ala e mercenar si nu puteau da 1 mil pt Neaga...Cea mai proasta campanie de achizitii,singurul bun e Thereau,restul zero

I.N.Money27.02.2007 17:08

Venind vorba de Neaga,acesta a declarat iarasi acum cateva zile ca isi doreste sa se intoarca la Steaua.

Daca nu ma insel in Sport Total a aparut stirea,dar cei din conducere oara vor sa auda de o revenire a lui Ricã acasa?

***alex***28.02.2007 15:20
Dupã ce a ratat transferul la Amkar Perm, mijlocașul Stelei, Florin Lovin, este aproape de un transfer în Norvegia, la Valerenga. "Ca sã nu se ducã el pînã acolo, așteptãm un meci în care sã joace și sã-i chemãm pe norvegieni sã-l vadã", a declarat impresarul Dumitru Tudor, pentru Realitatea TV.

Steaua solicitã 600.000 de euro pentru un transfer, sumã pe care o va împãrți cu FCM Bacãu. "Norvegienii sînt interesați de jucãtor și vor sã plãteascã acești bani", a mai spus Tudor.

stelisti .ro

Pentru unii de pe forum este o veste buna.

Bogdan4Steaua28.02.2007 15:25

Chiar avem prea multi jucatori pe postul lui Lovin. Este si pentru binele acestuia sa plece la o echipa la care ar juca meci de meci si in plus, ar castiga mai mult decat la Steaua.

MadFroG28.02.2007 15:58

E bine sa plece Lovin pentru ca n-are valoare de Steaua. Mai bine sa-l chinuie talentul prin Norvegia

ulivius01.03.2007 00:14

VINE Elton!

Doamne ajuta ! Poate vad si eu un dribling la echipa asta.

radical01.03.2007 00:48

Chiar sunt curios de ce este in stare!

«1434445464748»