FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2006/2007

«1414243444548»
MadFroG05.02.2007 22:43
madfrog.... aveam pretentii de la tine. Scriai de Tilinca, tu ai auzit de el? L-ai vazut tu jucand? Ti se pare ala un jucator care s-ar putea lupta de la egal la egal cu adversari din CL sau UEFA? E praf... l-am vazut eu pe viu la destule meciuri, e praf, doar cu noroc o baga in plasa, sut nu are, forta nici atat, iar viteza medie, tehnica nimic, cred ca Thereau s-ar simti jignit sa joace cu ala in atac. In rest numai sanatate  :wink:

Se prea poate sa fie praf, insa MMincinosul n-a auzit de el . Oricat,aici nu era vorba neaparat de Tilinca ci de faptul ca MMincinosul este omul cu 100 de concedii pe an ...tare sunt curios sa vad ce brazilian mai "transfera" ...rugati-va sa isi tina brazilienii telefoanele deschise ,pentru ca altfel o sa pice transferul :oops:

MadFroG05.02.2007 22:52
Il stiu pe acest jucator, e senzational, dar tinand cont de faptul ca River Plate a refuzat un transfer al lui sub o suma de 5 milioane de dolari (cred ca era vorba de Wolsfburg), mi-e greu sa cred ca Gigi ar fi dat atatia bani. In alt ordine de idei, cred ca MM ar trebui sa faca "excursii" in Argentina si nu in Brazilia, in primul rand datorita faptului ca jucatorii argentinieni sunt mai ieftini, in al doilea rand datorita faptului ca, jucatorii argentinieni sunt mai "usori adaptabili" conditiilor climaterice (existand o anumita similitudine cu cea din Romania), iar in al treilea rand, exista slava Domnului o multime de jucatori argentinieni foarte buni ce joaca inclusiv in diviziile inferioare.

Tinere,aici te contrazic . Gigi viteazul ar da si 10 milioane de euro pe el ,nu asta ar fi problema ...trebuie doar ca Matias sa indeplineasca cateva conditii :

-sa treaca la ortodoxism

-sa fie insurat

-sa aiba cel putin un copil

-sa mearga duminica la Biserica

-sa stie crezul

-si tatal nostru plus inca cateva rugaciuni

-sa nu aiba cercei ,piercing,

-sa fie tuns zero sau unu

-sa nu aiba fite ,ifose

-sa se culce la ora 22

-sa aiba salariu mai mic ca al finului

-sa il ajute pe Becali in campania electorala ,semnand autografe

si nea ' Jiji o sa dea zece milioane pe el :wink:

c.ronaldo1706.02.2007 06:33

La cat e data limita de transferuri pt Liga 1?

bodanelu06.02.2007 07:11

@c.ronaldo17 daca e strain poate fi transferat oricand asa scria acum cateva zile intr-unul din ziarele sportive..

AmuntBoy06.02.2007 08:00
La cat e data limita de transferuri pentru Liga 1?

dap asa e

strain in orice zi

roman cu 24ore inainte de primul meci 8)

oradeanu07.02.2007 19:01

Ce mai jucator e cocis asta. Bine ca nu l-a luat nimeni la Steaua. Parca era portarul de la maternitate, mai mereu ametit.

AmuntBoy09.02.2007 16:03

Este un pusti de 18 ani la Jiul si U21 Eric Bicfalvi parca

a declarat ca vrea sa joace la Steaua , nimik special pana acum multi vor sa ajunga la Steaua chiar daca nu le au cu basica 8)

Dar baiatul asta are 18 ani , l-am vazut jucand cu Vaslui parca o repriza cu rapid vreo 30 min si mi-a placut de el cum se misca fara trac, cu dribling etc , a debutat si la U21 cu Moldova, pare ca e ceva de capul lui, are si referinte bune.

Ar face o mutare buna MM daca ar cumpara prima optiune la el sau sa-l ia de tot si sa-l lase la Jiul vreo 1-2 ani si sa-l luam cu ceva exp la 19-20 ani

O idee !!!

FinalaUEFA10.02.2007 00:14

Mda.. in fiecare perioada de transferuri numai mari asteptari de la conducatori... nu se transfera nimic si suntem dezamagiti.. dar peste ceva timp vin meciurile din cupele europene, unde Steaua in foarte multe cazuri obtine rezultate mari. Incepem iar sa fim mandri de echipa si il vedem pe Meme dand declaratii de presa laudaroase ca de obicei. Noroc chior mai au si conducatorii nostri.

danielcristian10.02.2007 01:03
Ce mai jucator e cocis asta. Bine ca nu l-a luat nimeni la Steaua. Parca era portarul de la maternitate, mai mereu ametit.

Nici nu cred ca am avea noi de un jucator care considera ca el nu merge la Steaua ,ca vrea la o echipa mare...pai daca el e atat de prost sa nu-si dea seama ca de la Steaua te mai vede lumea,ce sa mai zic?Las' ca au echipa mare transnistrenii...

FinalaUEFA10.02.2007 11:25

A zis is el o fraza. Nu inseamna ca de acuma e dusmanul Stelei. Sunt fotbalisti mult mai superficiali.

Dar hai ca am urmarit eu un jucator in divizia a saptea malteza. Are si 37 de ani, dar haideti sa-l luam ca zice ca e f. credincios, ascultator, se duce in fiecare zi la biserica... :evil:

oradeanu10.02.2007 19:56

<<Steaua pierde pe drum al doilea brazilian

Tinut in mare secret de managerul Mihai Stoica, numele brazilianului care trebuia sa ajunga la Steaua va ramane o enigma pentru suporteri. Transferul a cazut vineri.

Motivul? Surse apropiate clubului sustin ca desi "ros-albastrii" erau dispusi sa ofere doua milioane de dolari in schimbul mijlocasului, impresarul sau, coproprietar al jucatorului in acelasi timp, s-a opus transferului.

In urma cu cateva zile, la sosirea din cantonamentul cipriot, Meme Stoica reconfirma tratativele pe care Steaua le duce pentru achizitionarea unui mijlocas, "nu unul oarecare, ci unul extrem de valoros", din patria lui Pele.

"Vom relua negocierile pentru aducerea sa, pentru ca ni-l dorim foarte tare. Am fost foarte aproape de a-l transfera, dar, independent de vointa noastra, tranzactia nu a putut fi dusa la bun sfarsit", declara managerul, pastrand la secret numele sud-americanului, dar demascand suma pe care "ros-albastrii" urmau sa o plateasca in schimbul sau: doua milioane de dolari!

Si astfel tratativele au continuat de la distanta zilnic, imediat ce Meme Stoica a revenit la birou. Fara nici un rezultat insa, pentru ca jucatorul a fost "blocat", surprinzator, de impresarul sau, care in acelasi timp detine 50 la suta din drepturile mijlocasului, cealalta jumtate apartinand clubului la care activeaza fotbalistul.

Desi oficialii sud-americani pareau dispusi sa il cedeze pe fotbalistul "cariocas", respectivul impresar nu a acceptat nici in ruptul capului ca jucatorul, care parea tentat la o "aventura" in Romania, sa imbrace tricoul Stelei.

S-a speculat, la inceputul acestei luni, ca brazilianul care ar fi urmat sa soseasca in Ghencea era Rogerio Miranda Silva "Rogerinho" (22 de ani), de la Figueirense, fapt infirmat insa categoric de managerul Mihai Stoica.>>

Asta scriu cei de la onlinesport.ro

Daca e adevarat regret nespus ca nu s-a mai adus vreun jucator, nu conteaza ca ar fi fost roman sau strain.

Insa cred ca tot ceea ce a lasat MM sa apara in prea (articolul de mai sus) e mult mult mult praf in ochi. Nororc chior au conducatorii Stelei, cum zice Finala UEFA.

MadFroG10.02.2007 20:23

Sa privim partea buna a lucrurilor , macar MM s-a intors bronzat din Brazilia :wink:

Bogdan4Steaua10.02.2007 20:55

Cum puteti sa credeti un articol de acest gen? Amatorismul este de toata jena.

In conditiile in care nici nu stie numele jucatorului sau clubul de la care provine, de unde a scos autorul lucruri atat de concrete despre impresar, contractul jucatorului, drepturi de proprietate ?

Sigur, deocamdata brazilianul nu vine, dar astfel de articole nu sunt de incredere. ;)

forever_STEAUA11.02.2007 13:10
Brazilianul Stelei vine peste o luna

Chiar dacă săptămâna trecută managerul general al clubului Steaua, Mihai Stoica, a dat de înteles ca fotbalistul brazilianul aşteptat de suporterii ros-albastrilor nu o sa mai ajunga în Ghencea, surse din cadrul clubului au dezvaluit pentru ProSport ca fotbalistul din tara fostei campioane mondiale va sosi în România peste o luna. Aceleaşi surse au declarat că nici măcar patronul echipei, Gigi Becali, nu ştie numele real al fotbalistului. Mihai Stoica vrea să se ferească de "gura bogată" a patronului care nu s-ar putea abţine să ţină informaţia departe de presă.

Astfel, brazilianul va putea fi folosit de Cosmnin Olaroiu doar în campionat, cu toate ca suma de transfer vehiculată este în jurul a 2.000.000 de euro.

Nici prosport-ul nu se lasa mai prejos. :twisted:

I.N.Money11.02.2007 13:31

Deja avem dureri de cap cand auzim de vreun transfer al acestui "brazilian".Au fost atatea variante in cat in presa romana incat am ajuns sa nu mai credem nimic.

Conducerea Stelei trebuie macar daca nu ne ofera informatii,trebuie sa emita de fiecare data cate un comunicat de presa in care sa demostreze neverosimilitatea acestor articole care mereu ne fac sa visam "cai verzi pe pereti".

strezahuzum11.02.2007 16:43

Peste o luna de zile :lol: :lol: ? Dar ce, vine cumva cu vreo barca ? Sau poate vine pe jos :D ?

Nu vine nici un brazilian baieti .... n-am mai auzit--o pe asta cu "surse din cadrul clubului" de 50.000 de ori pana acum ?

Virgil11.02.2007 16:46

Gresesti.Nu s-a ajuns la 50.000 de ori.Si nici macar prin apropiere nu suntem.In concluzie...:)

Cooper11.02.2007 17:14
 Sigur, deocamdata brazilianul nu vine, dar astfel de articole nu sunt de incredere. ;)
Gigi Becali, invitat in cadrul stirilor sportive de la Prima TV :!: :?: :!: , a spus ca, Steaua e foarte aproape de transferul unui brazilian, pentru care va plati 2 milioane de dolari (11.02.2007, ora 19.00). Deja incepe sa semene a telenovela..... 8O :twisted:
Bogdan4Steaua11.02.2007 18:08

Gigi repeta aceeasi placa. Vom fi siguri doar atunci cand il vedem pe brazilian semnand. Pana atunci...zvonuri, sperante pentru noi si tiraje sporite pentru presa de profil. ;)

AmuntBoy11.02.2007 22:25

Dupa mine asa sunt sansele:

50% cand afla presa numele si echipa

70% cand este confirmata si pe site-urile braziliene de fotbal

75% cand confirma el in presa la noi ca este in negocieri si ar dorii sa vina la Steaua

99% cand vine la Bucuresti si presa buluc la aeroport

100% cand face poza cu tricoul in mana

8)

ulivius12.02.2007 07:32

Deja mi-e scarba.

Stiu eu un brazilian fenomenal: Rica Neaga.

MadFroG12.02.2007 09:09

Brazilianul este deja in lotul Stelei .

Lovinho :lol:

FinalaUEFA12.02.2007 10:02

In vara n-am fi luat nici un jucator daca nu ne-am fi calificat in Liga Campionilor. F. inteligent! :|

c.ronaldo1712.02.2007 12:06

Probabil Brazilianul cu care va semna Steaua peste o luna va fi Andrey, ca inca nau semnat cintractul cu noi. :lol:

***alex***12.02.2007 13:41
Mihai Stoica: "Am reluat discuțiile în Brazilia pentru acel jucãtor. Mâine este ziua în care se va hotãrî. Din motive independente de vointa noastra si a jucãtorului transferul nu s-a înfãptuit încã"

sursa: prosport

«1414243444548»