FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2006/2007

«1424344454648»
forever_STEAUA12.02.2007 14:18
Probabil Brazilianul cu care va semna Steaua peste o luna va fi Andrey, ca inca nau semnat cintractul cu noi. :lol:

Cine te-a mintit? :twisted:

"Va informez ca Andrey este stelist cu acte in regula, deoarece a sosit cartea internationala" (MM)
MadFroG12.02.2007 18:23

MM va transfera un brazilian maine la pranz .surse sigure din cadrul clubului ne-au anuntat ca brazilianul a fost "ochit" pe plaja copacabanai in timp ce se bronza langa cearsaful managerului stelist . :lol:

danielcristian12.02.2007 18:34
MMincinosul va transfera un brazilian maine la pranz .surse sigure din cadrul clubului ne-au anuntat ca brazilianul a fost "ochit" pe plaja copacabanai in timp ce se bronza langa cearsaful managerului stelist . :lol:

Nu cred ca poate fi MM acuzat ca minte!Am vazut azi conferinte de prezentare a celor doi nou-veniti si nu a zis ca maine se parafeaza transferul,ci ca maine se stie daca se realizeaza sau nu.Eu cred ca omul asta e cel mai lucid din conducerea Stelei,si ca de multe ori se baga el in fata ca sa ascunda lipsurile si indiferenta patronului.

AmuntBoy12.02.2007 22:53

Pro TV a zis la stiri :

Ca este vorba de un brazilian de 20 ani de la Coritnhias , nu ii retin numele si are 1,56cm :))

Cum zicea Jiji ca e spiridus :P

sa vedem

ulivius12.02.2007 23:13
Daffyduck ar fi fost la partida Stelei cu aarau, a facut o analiza a meciului iar la un moment dat a zis ca: "Am stat aseara de vorba cu ei un pic, MM zicea ca ar fi cumparat un mijlocas brazilian, mic de statura. Acum sa vedem ...daca doar a zis".

Deci sa vedem: mijlocas,brazilian,are 20 de ani,face cel putin 2 milioane de euro si este mic de statura...cine ar putea fi?? :)

Cateva variante:

Junior Felicio Marques(Internacional) - 19/20 ani - 1.72m(varianta plauzibila)

Adriano Bispo dos Santos(Santos) - 19/20 ani - 1.70m

Dinelson dos Santos Lima(Paranc Curitiba) - 20 ani - 1.65m

Elton(Corinthians) - 20 ani - 1.56m

Magno Santos de Almeida - 19/20 ani - 1.65m

Marcos Arouca da Silva(Flumiense) - 20 ani - 1.69m

Sigur, mai exista multi jucatori care se incadreaza in acest tipar. M-am axat pe cei cu profil de "volante".

sa fie Elton?

Bogdan4Steaua13.02.2007 01:04

Da, teoretic despre el e vorba.

^Cody13.02.2007 07:15

Pai aia mai inalti sunt foarte scumpi... Asta nu a mai avut pretentii, un metru jumate'... 8)

forever_STEAUA13.02.2007 07:21

Jumatate de buletin... :roll:

Dar pana la urma ... nu conteaza inaltimea, ci conteaza istetimea :twisted:

^Cody13.02.2007 07:38

Pai da, sa speram ca e bun, si nu se dovedeste un mare fass, ca Saban... Alt pitic care il gasesti si in Romania prin divizia B sigur...

Virgil13.02.2007 07:39
... nu conteaza inaltimea, ci conteaza istetimea

Asta-i copiata de la o reclama TV.Citezi...citezi... :lol:

MadFroG13.02.2007 09:11

Dar pana la urma ... nu conteaza inaltimea, ci conteaza istetimea  :twisted:

Nu conteaza ca esti mic daca te pricepi un pic <mai mult> :lol:

Din pacate acum urmeaza partea nasoala :

NU VINEEEEEE

ulivius13.02.2007 09:21

Da-i draq cat cere ca nu mai pot. Deja am cosmaruri cu Brazilianu' Fantoma . Dau eu 100$ in plus numai sa vina odata. Si din Liga a paispea, numai sa vina draq odata.

danielac14.02.2007 12:12

si pana la urma cine vine??? ca tot incerc sa aflu, dar vad ca stirile sunt contradictorii...

cand se incheie perioada de transferari?

Raul198814.02.2007 13:55

am citit la prosport ca contractul lui Lucian Sânmãrtean sa terminat si el vrea sa se duca de la panatinaikos athena

el ar putea sa se tranfere gratis la o alta echipa

eu zic ca el ii und jucator bun si findca brazilianul cu siguranta nu o sa mai vina la noi am putea sa cumparam acest jucator

salarul lui ar fi vreo 320000 de euro

forever_STEAUA14.02.2007 14:09

@Raul1988

Cat ar fi salariul lui?!?! 8O

Fratele meu portocaliu, nu are Dica asa salar, crezi ca o sa aiba Sânmãrtean la Steaua?

Raul198814.02.2007 18:01

Pacat ca s-a transferat la Utrecht!

MadFroG16.02.2007 08:15

Transferurile marelui manager au dat roade. GG :lol:

^Cody16.02.2007 11:30

Da, am vazut..

martanu17.02.2007 01:47

Dar daca am transfera un antrenor mai adevarat?

Poate ar fi mai util decat cine stie ce brazilian de prin Liga a 19-a, poate nemancat. Numai (H)U. Craiova avea odata pe unul care era subnutrit si pe care l-au bagat la gratare intensiv :lol:

gosu_sv17.02.2007 09:41

Transferurile facute sunt bune dar insuficiente pentru o echipa ca Steaua. Andrey promite mult , iar Croitoru dribleaza mai bine decat Bostina. Sper ca la vara va veni acel mijlocas de mare valoare, pentru suferim la capitolul technica la mijlocul terenului.

oradeanu17.02.2007 14:24

Problema e ca pana la vara mai e mult. Sper ca Oli, daca nu cumva pleaca - cum imi doresc -, sa faca ceva ce o sti si sa ramanem pe 2, ca altfel e degeaba munca din acest sezon.

MadFroG17.02.2007 21:06
Transferurile facute sunt bune dar insuficiente pentru o echipa ca Steaua. Andrey promite mult , iar Croitoru dribleaza mai bine decat Bostina. Sper ca la vara va veni acel mijlocas de mare valoare, pentru suferim la capitolul technica la mijlocul terenului.

Problema e ca , de 2 ani conducerea ne amageste cu acel mijlocas de mare valoare . Ne-am saturat de ipocriti ,ne-am saturat sa tot fim amagiti ,vrem transferuri ,vrem jucatori . L-as intreba pe marele manager ce cauta la Steaua urmatorii :

Stancu,Saban,Oprita,Lovin,Gigel Coman

L-as mai intreba pe marele manager ,cand are de gand sa faca un TRANSFER KLUMEA si nu jucatori gen Croitoru care da poate reprezenta o solutie dar pentru banca de rezerve sau Andrey care a luat 42 de goluri in 30 de meciuri in campionatul braziliei si care dupa 10 minute s-a rupt . E de viitor baiatul asta , dar stau si ma intreb

Pentru Andrey a stat MM in Brazilia aproximativ o luna ? incep sa cred din ce in ce mai mult ca MM a fost in concediu .

Daca ratam obiectivul principal ,adica clasarea pe locul intai ....afara si cu Marele manager si cu Zerolaroiu

AmuntBoy17.02.2007 22:20

...

gosu_sv18.02.2007 16:38

1.Sa vezi ca, Croitoru si Andrey vor fi unele din cele mai bune transferuri ale Stelei.

2.Din lista aceea l-as exclude pe Oprita care ,sa nu uitam,a dat golul din supercupa si golul cu Rapid de pe teren propriu si care tot timpul a avut evolutii bune.

MadFroG18.02.2007 18:51
1.Sa vezi ca, Croitoru si Andrey vor fi unele din cele mai bune transferuri ale Stelei.

2.Din lista aceea l-as exclude pe Oprita care ,sa nu uitam,a dat golul din supercupa si golul cu Rapid de pe teren propriu si care tot timpul a avut evolutii bune.

Iti dai seama ce a facut ? a dat un gol impotriva rezervelor de la Rapid si inca un gol<frumos intr-adevar> , felicitari domne :lol:

Eu propun sa-l facem si manager dupa ce isi incheie cariera,tocmai pentru cele doua goluri marcate impotriva milogilor. :twisted:

«1424344454648»