Probabil Brazilianul cu care va semna Steaua peste o luna va fi Andrey, ca inca nau semnat cintractul cu noi. :lol:
Cine te-a mintit? :twisted:
"Va informez ca Andrey este stelist cu acte in regula, deoarece a sosit cartea internationala" (MM)
Probabil Brazilianul cu care va semna Steaua peste o luna va fi Andrey, ca inca nau semnat cintractul cu noi. :lol:
Cine te-a mintit? :twisted:
"Va informez ca Andrey este stelist cu acte in regula, deoarece a sosit cartea internationala" (MM)
MM va transfera un brazilian maine la pranz .surse sigure din cadrul clubului ne-au anuntat ca brazilianul a fost "ochit" pe plaja copacabanai in timp ce se bronza langa cearsaful managerului stelist . :lol:
MMincinosul va transfera un brazilian maine la pranz .surse sigure din cadrul clubului ne-au anuntat ca brazilianul a fost "ochit" pe plaja copacabanai in timp ce se bronza langa cearsaful managerului stelist . :lol:
Nu cred ca poate fi MM acuzat ca minte!Am vazut azi conferinte de prezentare a celor doi nou-veniti si nu a zis ca maine se parafeaza transferul,ci ca maine se stie daca se realizeaza sau nu.Eu cred ca omul asta e cel mai lucid din conducerea Stelei,si ca de multe ori se baga el in fata ca sa ascunda lipsurile si indiferenta patronului.
Pro TV a zis la stiri :
Ca este vorba de un brazilian de 20 ani de la Coritnhias , nu ii retin numele si are 1,56cm ![]()
Cum zicea Jiji ca e spiridus ![]()
sa vedem
Daffyduck ar fi fost la partida Stelei cu aarau, a facut o analiza a meciului iar la un moment dat a zis ca: "Am stat aseara de vorba cu ei un pic, MM zicea ca ar fi cumparat un mijlocas brazilian, mic de statura. Acum sa vedem ...daca doar a zis".
Deci sa vedem: mijlocas,brazilian,are 20 de ani,face cel putin 2 milioane de euro si este mic de statura...cine ar putea fi??
Cateva variante:
Junior Felicio Marques(Internacional) - 19/20 ani - 1.72m(varianta plauzibila)
Adriano Bispo dos Santos(Santos) - 19/20 ani - 1.70m
Dinelson dos Santos Lima(Paranc Curitiba) - 20 ani - 1.65m
Elton(Corinthians) - 20 ani - 1.56m
Magno Santos de Almeida - 19/20 ani - 1.65m
Marcos Arouca da Silva(Flumiense) - 20 ani - 1.69m
Sigur, mai exista multi jucatori care se incadreaza in acest tipar. M-am axat pe cei cu profil de "volante".
sa fie Elton?
Da, teoretic despre el e vorba.
Pai aia mai inalti sunt foarte scumpi... Asta nu a mai avut pretentii, un metru jumate'... 8)
Jumatate de buletin... :roll:
Dar pana la urma ... nu conteaza inaltimea, ci conteaza istetimea :twisted:
Pai da, sa speram ca e bun, si nu se dovedeste un mare fass, ca Saban... Alt pitic care il gasesti si in Romania prin divizia B sigur...
... nu conteaza inaltimea, ci conteaza istetimea
Asta-i copiata de la o reclama TV.Citezi...citezi... :lol:
Dar pana la urma ... nu conteaza inaltimea, ci conteaza istetimea :twisted:
Nu conteaza ca esti mic daca te pricepi un pic <mai mult> :lol:
Din pacate acum urmeaza partea nasoala :
NU VINEEEEEE
Da-i draq cat cere ca nu mai pot. Deja am cosmaruri cu Brazilianu' Fantoma . Dau eu 100$ in plus numai sa vina odata. Si din Liga a paispea, numai sa vina draq odata.
si pana la urma cine vine??? ca tot incerc sa aflu, dar vad ca stirile sunt contradictorii...
cand se incheie perioada de transferari?
am citit la prosport ca contractul lui Lucian Sânmãrtean sa terminat si el vrea sa se duca de la panatinaikos athena
el ar putea sa se tranfere gratis la o alta echipa
eu zic ca el ii und jucator bun si findca brazilianul cu siguranta nu o sa mai vina la noi am putea sa cumparam acest jucator
salarul lui ar fi vreo 320000 de euro
@Raul1988
Cat ar fi salariul lui?!?! 8O
Fratele meu portocaliu, nu are Dica asa salar, crezi ca o sa aiba Sânmãrtean la Steaua?
Pacat ca s-a transferat la Utrecht!
Transferurile marelui manager au dat roade. GG :lol:
Da, am vazut..
Dar daca am transfera un antrenor mai adevarat?
Poate ar fi mai util decat cine stie ce brazilian de prin Liga a 19-a, poate nemancat. Numai (H)U. Craiova avea odata pe unul care era subnutrit si pe care l-au bagat la gratare intensiv :lol:
Transferurile facute sunt bune dar insuficiente pentru o echipa ca Steaua. Andrey promite mult , iar Croitoru dribleaza mai bine decat Bostina. Sper ca la vara va veni acel mijlocas de mare valoare, pentru suferim la capitolul technica la mijlocul terenului.
Problema e ca pana la vara mai e mult. Sper ca Oli, daca nu cumva pleaca - cum imi doresc -, sa faca ceva ce o sti si sa ramanem pe 2, ca altfel e degeaba munca din acest sezon.
Transferurile facute sunt bune dar insuficiente pentru o echipa ca Steaua. Andrey promite mult , iar Croitoru dribleaza mai bine decat Bostina. Sper ca la vara va veni acel mijlocas de mare valoare, pentru suferim la capitolul technica la mijlocul terenului.
Problema e ca , de 2 ani conducerea ne amageste cu acel mijlocas de mare valoare . Ne-am saturat de ipocriti ,ne-am saturat sa tot fim amagiti ,vrem transferuri ,vrem jucatori . L-as intreba pe marele manager ce cauta la Steaua urmatorii :
Stancu,Saban,Oprita,Lovin,Gigel Coman
L-as mai intreba pe marele manager ,cand are de gand sa faca un TRANSFER KLUMEA si nu jucatori gen Croitoru care da poate reprezenta o solutie dar pentru banca de rezerve sau Andrey care a luat 42 de goluri in 30 de meciuri in campionatul braziliei si care dupa 10 minute s-a rupt . E de viitor baiatul asta , dar stau si ma intreb
Pentru Andrey a stat MM in Brazilia aproximativ o luna ? incep sa cred din ce in ce mai mult ca MM a fost in concediu .
Daca ratam obiectivul principal ,adica clasarea pe locul intai ....afara si cu Marele manager si cu Zerolaroiu
...
1.Sa vezi ca, Croitoru si Andrey vor fi unele din cele mai bune transferuri ale Stelei.
2.Din lista aceea l-as exclude pe Oprita care ,sa nu uitam,a dat golul din supercupa si golul cu Rapid de pe teren propriu si care tot timpul a avut evolutii bune.
1.Sa vezi ca, Croitoru si Andrey vor fi unele din cele mai bune transferuri ale Stelei.2.Din lista aceea l-as exclude pe Oprita care ,sa nu uitam,a dat golul din supercupa si golul cu Rapid de pe teren propriu si care tot timpul a avut evolutii bune.
Iti dai seama ce a facut ? a dat un gol impotriva rezervelor de la Rapid si inca un gol<frumos intr-adevar> , felicitari domne :lol:
Eu propun sa-l facem si manager dupa ce isi incheie cariera,tocmai pentru cele doua goluri marcate impotriva milogilor. :twisted: