FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2006/2007

«14445464748»
martanu01.03.2007 01:27

Sigur vine? Ca eu nu vad deocamdata ca si sursa a stirii decat pe barfitorii de la gsp.

Se pare ca baiatul stie cu cotofana, ar fi bine sa fie acel mijlocas care sa deblocheze jocul nostru.

Bogdan4Steaua01.03.2007 02:24

Apare si pe site-ul oficial, dar transferul nu este realizat in proportie de 100%. Acest lucru se va realiza cand il vom vedea cu tricoul Stelei in mana.

ionut steaua01.03.2007 06:57

sper ca acest jucator sa fie cel care sa aduca in jocul Stelei un plus de creativitate.Numai daca si aceast transfer nu este doar un zvon ca si cele de dinainte.

forever_STEAUA01.03.2007 07:21

@ionut Steaua

Din moment ce stirea despre tratativele duse pentru transferul acestuia in Ghencea, apare pe site-ul oficial al clubului, mi-e greu sa cred ca e o inventie a presei... :twisted:

Dar ar putea fi o smecherie marca MM, prin care sa indrepte atentia suporterilor de la situatia in care se afla Oli. :twisted:

Coform gsp (o sursa total necredibila) suma de transfer se ridica la 800.000 de dolari...

razvan198301.03.2007 09:22

Ca o gluma acum, am intrat in Fifa 07 si l-am gasit pe Elton la Sao Caetano, are 72 skill. Bunicel :lol: Nu il gaseste la search in joc pentru ca are un accent pe e ca in franceza. Este nascut pe 7 aprilie 1986 si are 1,57, conform jocului. Om vedea cum va fi. Nu inaltimea este importanta ci tehnicitatea lui, lucru de care avem nevoie.

bodanelu01.03.2007 09:53

O selectie cu cateva reusite ale lui Elton:

Bodanel01.03.2007 11:19

Bai daca il iau pe asta si confirma ne-am scos. Avem destui oameni care dau la gioale daca mai luam si unu care sa dea pase eu zic ca putem bate tot de acu' si pana la sfarsit. Da niste pase de ramai masca si vede bine jocul. Ar putea fi un real castig.Sa-l vad cu tricoul in mana si atunci o sa zic si eu bravo MM. Imi pare bine ca le-a dat cu tifla astora de la gsp ca prea le stiau pe toate dar pe asta nu hihihi. Sa fie intr-un ceas bun.

***alex***01.03.2007 12:02

Daca vine Elton cateva persoane trebuie sa-si ceara scuze pentru felul cum l-au tratat pe Meme!

bogd4n01.03.2007 12:17

meserie omu..ma mir ca o sa coste asa putin :|

Matrixone01.03.2007 13:05

E adevarat ca e mingicar rau:)) cred ca il dezavantajeaza statura pentru un transfer la una din echipele din vest, insa pentru noi e marfa:)), vorba cuiva de pe site, avem destui care dau la gioale:)

Bine ai venit Elton si sa ne arati ce stii

foreminescu2401.03.2007 13:08

eu nu pot sa ma exprim complet, insa daca e forte tehnic e binevenit. ca in afara de Gabi nu avem asa ceva in lot. aici chiar nu mai conteaza inaltimea...

Est01.03.2007 13:26

Pana sa se apuce de baut il preferam pe fl. Dumitru in locul lui Banel. mi-ar placea sa-si revina negrul nostru dar ma tem ca asta nu se va mai intampla. bun Elton asta, sper sa-l motiveze pe banelinho.

ibadarau01.03.2007 13:28

Seamana mult ca stil de joc cu Alaves de la FC Sevilia, iar Sevilia e campioana Europei...

Nici Alaves nu cred ca are mai mult de 1,60, dar ne-a cam facut praf jucatorii...

Iar la modul cum se joaca la noi in campionat va scoate multe faulturi, penalty-uri si cartonase... cred ca poate fi o lovitura pentru noi...

Daca ar reusi sa-l aduca si pe coechipierul sau , Nilmar, atacant foarte bun...

AmuntBoy01.03.2007 14:12

""Carlos Alberto, César, Marquinhos, Fagner, Gustavo Nery, Christian, Jaílson și, acum, Elton au negociat cu Steaua București"

A vrut sa ia tot MM :))

Era bine sa luam vreo 2-3 de aici , ca astia au calitate, am vazut o faza de nota 20 a intregii echipe pe filmuletzul ala de pe steauafc

mircea_zion01.03.2007 14:46

Steaua negociaza pentru Elton

In urma cu cateva minute FC Steaua Bucuresti a incheiat o intelegere cu celebrul club brazilian SC Corinthians Paulista referitoare la transferul definitiv al jucatorului Elton Jose Xavier Gomes. Mijlocasul, care va implini 21 de ani pe 7 aprilie, a sustinut 36 de meciuri si a marcat 2 goluri pentru echipa sa de club cu care a obtinut titlul de campion al Braziliei in anul 2005, iar in sezonul trecut a fost imprumutat in Serie A la Sao Caetano, club pentru care a jucat in 29 de partide si a marcat 2 goluri - sub indrumarea celebrului antrenor Emerson Leao. Tehnicianul l-a readus in acest sezon la Corinthians, unde a evoluat in 2007 in 7 meciuri din Campionatul Paulista. Inalt doar de 1,56 metri, Elton este considerat in Brazilia unul dintre cei mai tehnici si rapizi jucatori, iar in scurt timp cei care acceseaza site-ul oficial al Stelei vor putea urmari cateva secvente din evolutiile sale. (

)

Mihai Stoica, manager general: "In timp ce altii creau diversiuni si cautau sa provoace scandaluri, noi incercam sa ne asiguram serviciile acestui jucator de geniu. Voi spune mai multe daca acest transfer se va materializa. Imi doresc mult ca Elton sa ajunga in Ghencea si nu am renuntat niciodata la ideea aducerii lui la Steaua. N-as fi precizat aceste detalii daca nu as descoperit cu putin timp in urma reactiile presei braziliene".

Cosmin Olaroiu, antrenor principal FC Steaua: "Ni l-am dorit si il dorim in continuare pe Elton la Steaua . Este un jucator cu o calitate tehnica formidabila, care ar da mai multa culoare jocului nostru. Ar asigura doza de spectacol si in acelasi timp de eficienta, atat de necesara dupa accidentarea lui Dica. M-as bucura mult ca acest transfer sa se materializeze, stiu ca s-au facut si se fac eforturi mari in acest sens".

sursa de pe situl oficial "www.steauafc.ro"

I.N.Money01.03.2007 14:56

Daca acest Elton a jucat la unul dintre cele mai titrate cluburi in America de Sud,inseamna ca este intr-adevar valoros si cred,de fapt sper ca am dat lovitura.

Il asteptam in tara!

horse3701.03.2007 15:36

cica,

fotbalistul ar fi fost aici (in pauza competitionala) numai ca in prima faza gg nu l-a vrut ca ar fi tabachera nu fotbalist, fiind convins ulterior.

ceea ce am scris mai sus am preluat de la o persoana (nea babone porecla) ce se invarte in anturajul lui gg.

ca si voi ma intreb daca este adevarat...personal cred ca tabachera asta de Elton e meserie. este exact ceea ce noua ne lipseste.

axl2301.03.2007 15:46

am vazut filmuletul si sunt convins ca Elton este EXACT ce-i lipseste Stelei. daca va fi luat si daca va confirma si daca nu va face hipotermie pana in vara sunt sigur ca va schimba radical jocul Stelei la mijloc si in atac. este fasnet, rapid, tehnic, indraznet, altruist. cred ca ar putea colabora excelent cu Thereau si Croitoru. asta daca va fi adus, imi pastrez scepticismul.

aa, si daca pana la urma vine asta nu inseamna ca pacatele lui Meme sunt automat iertate. Elton trebuia sa joace in UEFA cu Steaua.

MadFroG01.03.2007 16:28
Daca vine Elton cateva persoane trebuie sa-si ceara scuze pentru felul cum l-au tratat pe Meme!

Nu o sa vina . MMincinosul tocmai a declarat ,ca inca nu e realizat transferul ,dar sunt sanse mari ...parca am mai auzit replica asta :roll:

***alex***01.03.2007 16:41

Sunt sanse destul de mari, au ajuns la un acord de principiu, saptamana viitoare trebuie sa vina sa faca vizita medicala. Daca semneaza stii ce ai de facut.

colaps01.03.2007 16:55

n-o sa-i bage Oli pe Elton si Croitoru deodata nici sa-l pici cu ceara... cat despre transferurile javrelor (ca facea cineva mai devreme comparatia) unul s-a pierdut pe drum, unul are hepatita C, iar pe frantzuzul ala l-au adus ca se plictisesc fara scandalurile lui Ganea... Elton asta e marfa, pacat ca nu a adus Meme mai multi ca sa aiba cu cine juca...

bodanelu01.03.2007 17:12
cica,

fotbalistul ar fi fost aici (in pauza competitionala) numai ca in prima faza gg nu l-a vrut ca ar fi tabachera nu fotbalist, fiind convins ulterior.

ceea ce am scris mai sus am preluat de la o persoana (nea babone porecla) ce se invarte in anturajul lui gg.

ca si voi ma intreb daca este adevarat...personal cred ca tabachera asta de Elton e meserie. este exact ceea ce noua ne lipseste.

si de ce cred eu ca asta a fost motivul principal pt care nu a fost efectuat transferul in iarna?

bogdanbabes01.03.2007 17:38

80% e al nostru , acum sa vedem ce e de capu lui ...

n3olitik01.03.2007 18:31
Sigur vine? Ca eu nu vad deocamdata ca si sursa a stirii decat pe barfitorii de la gsp.  

Se pare ca baiatul stie cu cotofana, ar fi bine sa fie acel mijlocas care sa deblocheze jocul nostru.

asta chiar vine! au aratat aku' la stiri. daca e asa cum au zis astia, adica un jucator f. creativ, atunci el e jucatorul de care aveam nevoie la mjlocul terenului!

gosu_sv01.03.2007 19:08

De venit vine...dar as vrea sa remarc ceva...apropo de transferurile facute de MM Stoica... Andrey joaca fff bine , are deja 2 parade incredibile pana in minutul 20(una in situatie fata in fata cu atacantul)...se vede ca e stapan pe el...e un transfer reusit

«14445464748»