Doar doua parade este super bun acest portar de asa ceva avea nevoie Steaua felicitari Andrey Felicitari Steaua.
Doar doua parade este super bun acest portar de asa ceva avea nevoie Steaua felicitari Andrey Felicitari Steaua.
pana la urma Elton a venit la noi? ca am vazut cate ceva la stiri,dar n-am prins tot!sper sa il luam pentru ca este foarte creativ si de asta avem nevoie + viteza :twisted: dupa imaginile pe care le-am vazut cu el mi se pare o achizitie foarte buna.ce-o fi cu MM?Andrey se prezinta foarte bine,acum Elton!s-o tinem tot asa!
Elton...
S-a mai postat acest link.
Il asteptam pe Elton in tara. Pana nu vine nu are rost sa ne hazardam.
Oricum, Andrey incepe sa arate drept un transfer reusit.
Sunt sanse destul de mari, au ajuns la un acord de principiu, saptamana viitoare trebuie sa vina sa faca vizita medicala. Daca semneaza stii ce ai de facut.
Sa-l vad ca semneaza si imi cer scuze marelui meneger. Imi pun la semnatura "LOVE MM FOREVER" :lol:
Tu ai zis-o ![]()
Sa vedem mai intai ce joaca si dupa aia sa hotaram.
PS : Inca nu a semnat nimic, asa ca deocamdata Elton asta nu e jucatorul Stelei. Dupa nenumaratele ocazii in care transferurile anuntate cu tam-tam s-au dovedit pana la urma simple ... petarde, raman sceptic pana in absolut ultima secunda.
Sunt sanse destul de mari, au ajuns la un acord de principiu, saptamana viitoare trebuie sa vina sa faca vizita medicala. Daca semneaza stii ce ai de facut.
Sa-l vad ca semneaza si imi cer scuze marelui meneger. Imi pun la semnatura "LOVE MM FOREVER" :lol:
OFF TOPIC:
Ai zis ca daca Elton va deveni jucatorul Stelei iti vei schimba semnatura... Dar poate jucatorul respectiv e supraevaluat... Oricum nu va mai conta, pentru ca tu il "vei iubi pe MM la nesfarsit" :twisted:
Nu e supraevaluat
...dupa filmulete si declaratiile presei braziliene este un adevarat talent...si sper ca se va acomoda repede:)
despre Lovin ce de mai stie? nu ca m-ar interesa, da de la ratarea transferului nu am mai auzit...
Luni vine Elton.
DOAMNE AJUTA !!!
Lui Andrey i-au trebuit 15 min ca suporterii sa-i scandeze numele.
despre Lovin ce de mai stie? nu ca m-ar interesa, da de la ratarea transferului nu am mai auzit...
Lovin este in tratative cu Valerenga. Deocamdata se antreneaza alaturi de echipa.
"Vreau sa calc pe urmele lui Hagi
CALITATI Elton spune ca poate compensa prin tehnica si viteza handicapul staturii.
Sigur pe calitatile sale, mijlocasul de 1,56 metri spera sa devina un idol pentru fanii din Ghencea, precum a fost Gica Hagi.
Ce stii despre fotbalul românesc si, în special, despre Steaua?
Sincer, nu cunosc foarte multe lucruri despre România. Dar îmi amintesc de Hagi. A fost cel mai bun jucator de la Mondialul din 1994. Eram mic atunci. Despre Steaua am aflat mai multe lucruri de pe internet. Am vazut ca este un club mare, cu o infrastructura puternica. Abia astept sa joc acolo.
Pleci la o vârsta frageda în Europa, 21 de ani. Nu ti-e teama de presiunea pe care o vei suporta?
Nu, nu mi-e frica. Stiu ca pot face lucruri frumoase în România si o sa lupt pentru a fi titular. Am încredere în calitatile mele si în talentul meu si sunt sigur ca îi voi multumi pe fanii Stelei. Sunt foarte determinat, am o viteza buna, o sa pun multe probleme fundasilor din România.
Crezi ca Steaua este doar o rampa de lansare pentru un transfer la un club mare din Europa?
Acum ma concentrez doar pe Steaua. Vreau sa câstig titluri cu aceasta echipa. Prefer sa ma gândesc la prezent, nu sa-mi fac planuri de viitor. Bineînteles ca visez sa ajung la o forta a Europei, dar nu ma grabesc. Sunt foarte tânar, iar prioritatea mea e Steaua.
Vei fi cel mai scund jucator din România. Cum ti se pare acest lucru?
Nu înaltimea este importanta. Sunt mic de statura, dar asta nu înseamna ca nu o sa le dau batai de cap adversarilor. Cred în talentul meu, iar înaltimea nu afecteaza acest lucru.
A tinut legatura cu Andrey
Vrei sa devii un nou idol al fanilor Stelei, precum Hagi? Nici el nu era înalt.
Bineînteles. Stiu ca am foarte mult de munca pentru a ajunge la nivelul lui Hagi. Trebuie sa arat determinare si sa obtin rezultate, iar suporterii ma vor aprecia. Vreau sa calc pe urmele lui Hagi!
Andrey joaca acum la Steaua. Sunteti prieteni?
Nu, dar ne cunoastem. M-a sunat si a fost un element determinant în luarea deciziei de a veni în România. Mi-era putin teama sa joc într-o tara pe care nu o cunosc, dar Andrey mi-a spus ca Steaua este un club mare, iar oficialii sunt foarte apropiati de jucatori. Mi-a zis ca a fost accidentat, dar toata lumea l-a sustinut.
Când ajungi în România sa faci vizita medicala?
Mâine (n.r. - azi) la ora 17:00, ora Braziliei, plec de aici. Luni o sa fiu în România.
Esti refacut dupa tendinita de care s-a scris?
Da, sunt 100% apt de joc. Nu merg în România sa stau prin cabinetele doctorilor, ci pentru a evolua pentru Steaua. "
Sursa: Prosport
se cam lauda cu talentul lui...
ce cuplu: Andrey-Elton (dpdv al inaltimii)
:D ![]()
mai transferati bahh si voi jucatori .. nu vedeti ca suntem varza nu avem cu ce juca :cry: :cry:
14:20 Avionul a aterizat
14:45 Elton si-a facut aparitia și s-a imbratisat cu Mihai Stoica. Managerul Stelei a cerut presei sa ii adrese jucatorului o singura intrebare.
14:50 Elton: "Am lucruri in comun cu Steaua. In anul in care m-am nascut Steaua a câștigat Cupa Campionilor"
Mâine, brazilianul va efectua vizita medicalã, iar miercuri va fi prezentat oficial în cadrul unei conferințe de presã
sursa:prosport
Uite ca in sfarsit a venit si Elton.Acum sunt curios cum o sa se decurce in Liga 1...Dupa tehnica si viteza arata ca un brazilian adevarat...sa speram ca sunt deajuns ca sa suplineasca inaltimea lui.
Din cauza staturii sale si a jocului Stelei conceput de Oli, este greu de crezut ca Elton va evolua mijlocas central în sistemul 4-3-3 sau va juca rolul lui Dica în sistemul 4-4-1-1.
Jucator de picior stâng, cu o tehnica ce-i permite sa elimine usor un adversar, dar fara potential defensiv, Elton poate fi folosit doar ca atacant stânga. In centru, unde se dau cele mai grele lupte în timpul unui joc, brazilianul nu poate evolua din cauza staturii, în timp ce pe dreapta Banel Nicolita este de neclintit. Pe acest post el se va lupta cu Vali Badea si Cristocea.Cu Elton pe teren, Steaua va câstiga un om de creatie, dar va pierde unul pe faza de aparare.
ProSport
sa lase Oli apararea? :roll:
MM a scapat de porecla "MMincinosul" ..cel putin pentru moment :roll: se pare ca n-a fost toata ziua la plaja :lol:
Sa semneze Elton si semnatura mea se va schimba radical ![]()
oare e posibil sa ne scoata acest pigmeu din kkt?
din cate am vazut acest "pigmeu" este talentat,tehnic,inventiv...ceea ce noua ne lipseste,acum mai trebuie sa si confirme
MM a scapat de porecla "MMincinosul" ..cel putin pentru moment :roll: se pare ca n-a fost toata ziua la plaja :lol:
Sa semneze Elton si semnatura mea se va schimba radical
Momentul cel mare se apropie ![]()
Fotbalistul brazilian a trecut cu brio testele medicale si va semna maine un contract cu FC Steaua Bucuresti ce se va intinde pana la 30 iunie 2010. Pentru conformitate: Elton masoara 1,58 si cantareste 53 kg !
Miercuri orele 13:00 la Stadionul Steaua va avea loc prezentarea oficiala.
sursa:site oficial Steaua
13:15 Elton a semnat un contract cu Steaua pina in vara lui 2010
Broasca nebuna :twisted: , asteptam... :roll:
Gata. Elton a semnat. Este oficial jucatorul Stelei. Banii au fost virati in contul celor de la Corinthians, iar cartea verde va sosi maine.
off-topic: si dupa cum puteti observa ... :roll: :lol: