FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2006/2007

«1404142434448»
weeezer_2002.02.2007 09:57
Si care e problema daca va juca cu Coman extrema stanga? De unde sti ca nu se redescopera Coman in noul sistem de joc 4-3-3? Crezi tu oare ca Bostina si Ochirosii au travaliul necesar sa faca si faza defensiva care nu trebuie omisa? Ai nevoie de jucatorul complet de banda pentru acest sistem... Si acesta, pe stanga momentan la noi, este Coman.

Depinde ce intelegi tu prin jucator complet. Eu la o extrema vad ca si calitati necesare driblingul si viteza. Coman cica ar avea viteza, dar nu l-am vazut niciodata sa faca o cursa de 50 de metri pe flanc. Apoi, in faza defensiva, deci ca fundas, mi se pare in cel mai fericit caz, mediocru. Si in ultimul rand, in sistemul 4-3-3 in care a jucat Oli in Cipru, nu cred io ca ajungeau Banel si Coman sa faca faza defensiva. Erau undeva in permanenta in coasta varfului impins.

MadFroG02.02.2007 11:57

Mai gandeste-te ,asta ca sa nu te cataloghez drept suporter care "vede" meciurile la radio :roll:

weeezer_2002.02.2007 14:15

Poti sa ma cataloghezi cum vrei tu, MadFrog, nu ma afecteaza in nici o masura. Cand o sa-l vezi tu pe Gigel Coman ca pleaca cu mingea la picior din coltul careului nostru si ajunge in marginea laterala a careului advers in pozitie de centrare (si evident, a intalnit si 1-2 adversari pe drum, de care a trecut, ca asa, pe liber, se duce si nepotu-meu de 4 ani), sa ma atentionezi. Pana atunci, eu voi continua sa vad meciurile "la radio"...

c.ronaldo1702.02.2007 14:24
Calmeaza-te , marele manager nici nu a auzit de Tilinca si nici macar nu stie pe ce post joaca.

Da' bine ca stii tu. Esti tu mare si tare si vb de altii. De ce nu esti la Real sau Manchester daca tot cunosti asa de bine marii manageri ???

MadFroG02.02.2007 15:14

Vezi ca ai echipa in Bacau :wink: ce si tu esti suporter stelist ? :lol: esti din ala de la TV ..aha ok :P

weezer ,omule hai sa iti aduc aminte de meciul de la Tg-Jiu cand Gigel chiar a realizat o faza asa cum spuneai tu si chiar in meciul de pe Ghencea cu Jiul . Nu zic ca e cine stie ce Gigel,zic doar ca tu vezi unele meciuri la radio .

c.ronaldo1702.02.2007 15:52

@MadFrog

de ce deviezi de la subiect si nu raspunzi la intrebare??? si care-i problema ta ce fel de stelist sunt eu. poate nici nu sunt. poate doar ma prefac ca sunt. ce te freak pe tine.

PS: Mai usor cu jignirile asupra userilor, ca daca ma apuc sa arat toate posturile in care ai jignit imi ia o zi intreaga.

MadFroG02.02.2007 16:19

Da' pe tine ce te freak de jignirile pe care le-am adus unor useri ? esti avocatul lor sau cum ?Nu vezi ca te bagi aiurea in seama cu mine ?

vezi sa nu mori de grija mea :roll:

weeezer_2002.02.2007 16:51

weezer ,omule hai sa iti aduc aminte de meciul de la Tg-Jiu cand Gigel chiar a realizat o faza asa cum spuneai tu si chiar in meciul de pe Ghencea cu Jiul . Nu zic ca e cine stie ce Gigel,zic doar ca tu vezi unele meciuri la radio .

MadFrog, omule, atunci mie nu-mi ramane decat sa-mi fac mea culpa pentru ca din cele N meciuri jucate de G. Coman pt Steaua, din cele M*N mingi pe care le-a lovit (sau care l-au lovit), eu am uitat tocmai acea memorabila unica faza din meciul cu Jiul. Regretele mele. O sa incerc ca pe viitor sa nu-mi mai fac o parere despre un jucator judecand doar 99.9% din evolutii...

A, si voi incerca sa nu mai privesc meciurile la radio. Nu de alta, dar al meu e alb-negru.

Bafta.

Dj02.02.2007 21:11

ati deviat total de la subiect :D

on topic: eu unul consider sa le dam o sansa tinerilor...Steaua nu trebuie sa se bazeze numai pe transferuri "externe"...trebuie sa ne crestem jucatorii...trebuie sa avem si noi in echipa stelisti "de mici"...sa zic asa

c.ronaldo1703.02.2007 06:20

Ma scuzi MadFrog, deacuma o sa-ti dau un PM ca sa vad daca iti convine ce voi posta eu deacum pe fcsteaua/forum. Da la intrebare vad ca tot nu raspunzi.

***alex***04.02.2007 20:01
MM Stoica a precizat faptul ca Steaua va relua negocierile privind transferul fotbalistului brazilian, momentan acestea fiind sistate. "Vom relua negocierile cu jucatorul brazilian pe care l-am ratat. Au fost motive ce nu au tinut de noi. Va dati seama, daca vrem sa dam doua milioane de euro pe el, inseamna ca ne intereseaza", a subliniat oficialul Stelei.

stelisti .ro

Sa-l mai credem oare pe Meme?

Raul198804.02.2007 20:09

eu il cred

problema ii daca brazilianu vrea sa vina la noi findca el ne o refusat odata :?

strezahuzum04.02.2007 21:03
MM Stoica a precizat faptul ca Steaua va relua negocierile privind transferul fotbalistului brazilian, momentan acestea fiind sistate. "Vom relua negocierile cu jucatorul brazilian pe care l-am ratat. Au fost motive ce nu au tinut de noi. Va dati seama, daca vrem sa dam doua milioane de euro pe el, inseamna ca ne intereseaza", a subliniat oficialul Stelei.

stelisti .ro

Nu. Nu ne-a ametit destul ? Eu nu mai cred nimic pana nu-l vad pe respectivul la antrenament, alergand de mama focului.

MadFroG04.02.2007 22:01

stelisti .ro

NU!!!

Nu l-a prins bronzul ca lumea in Cipru,astfel incat mai face un drum pana in Brazilia . E cel mai fericit ,singurul om cu 100 de concedii pe an .

axl2304.02.2007 22:42

permiteti-mi sa fiu reticent la aceasta "noua" viitoare achizitie a Stelei.

ulivius04.02.2007 23:09

Brazilianul fantoma va veni odata cu Camus. Adica never. Si daca-i atat de bun, dai draq cum vrea el 2.000.000 EUR in loc de USD, ca ne arde buza.

stelist_4_ever9004.02.2007 23:32

stelisti .ro

DAAA!!!

Motanu D05.02.2007 00:40

Mai mult ca sigur nu va veni nici un alt jucator acuma. Sa fim multumiti daca luam 1 jucator in vara.

c.ronaldo1705.02.2007 06:53

Eu am sa cred ca facem ceva cu brazilianu' asta. A zis MM ceva ca va aduce vreun brazilian. Nu. Gigi a fost cel care ne-a indus in eroare. MM a fost in Brazila de doua ori, si a adus un jucator, acum il asteptam pe al doilea.

Argentinianul Augusto Matías Fernández a fost dorit de Steaua Bucureşti. Cel puţin aşa susţine publicaţia argentiniană Clarin, care-l consideră de Augusto Fernandez un jucător cu un viitor promiţător. Mijlocaşul dreapta de la River Plate în virstă de 20 de ani are 1,77m şi 71 de kilograme şi a fost coleg în naţionala Argentinei sub 20 de ani cu Lionel Messi şi Gonzalo Higuaín, transferat în această iarnă la Real Madrid.

În 2005/2006 a jucat 13 meciuri pentru River, după care s-a accidentat la genunchiul drept, fiind indisponibil o bună parte din anul trecut. Acum a revenit la River, antrenorul Daniel Passarella acordîndu-i încredere, susţine Ole Clarin.

sursa:stelisti.ro

Asta pun pariu cu cine vrea ca e o stire inventata.

AmuntBoy05.02.2007 07:05

Pai daca scrie in Clarin sau Ole

nu e chiar asa inventat au fost ceva vb pe acolo ;)

forever_STEAUA05.02.2007 08:40

Tinand cont de faptul ca a fost accidentat la genunchiul drept :twisted: , este posibil sa fi fost o varianta la un moment dat. Care oricum a picat, dupa parerea mea, definitiv.

axl2305.02.2007 08:47

a picat probabil din cauza ca accidentarea la genunchi nu era destul de grava pentru a face parte, multumitor, din lotul Stelei. :D

nucu05.02.2007 09:33
Conform prosport.ro, Tilinca a semnat un contract cu Farul Constanta, fiind imprumutat de CFR pentru 6 luni. Clujenii au primit 40.000 euro.

Calmeaza-te , marele manager nici nu a auzit de Tilinca si nici macar nu stie pe ce post joaca.

Mai bine aduce juniori de la Steaua 2 ca poate-poate o iesi vreun mare talent,pentru ca apoi sa se poata lauda aproximativ 4-5 ani ca el a pus bazele centrului de juniori si ca datorita lui a iesit acest mare talent si iar sa ne abureasca ce mare manager e el . 8O

madfrog.... aveam pretentii de la tine. Scriai de Tilinca, tu ai auzit de el? L-ai vazut tu jucand? Ti se pare ala un jucator care s-ar putea lupta de la egal la egal cu adversari din CL sau UEFA? E praf... l-am vazut eu pe viu la destule meciuri, e praf, doar cu noroc o baga in plasa, sut nu are, forta nici atat, iar viteza medie, tehnica nimik, cred ca Thereau s-ar simti jignit sa joace cu ala in atac. In rest numai sanatate :wink:

AmuntBoy05.02.2007 09:39
a picat probabil din cauza ca accidentarea la genunchi nu era destul de grava pentru a face parte, multumitor, din lotul Stelei. :D

o fi zis ca nu e suficient de bun pt Bologna :lol:

dar parca un jucator cu acelasi nume a luat Villareal acum in iarna , o fi tot ala?

Cooper05.02.2007 16:17
Argentinianul Augusto Matías Fernández a fost dorit de Steaua Bucureşti. Cel puţin aşa susţine publicaţia argentiniană Clarin, care-l consideră de Augusto Fernandez un jucător cu un viitor promiţător. Mijlocaşul dreapta de la River Plate în virstă de 20 de ani are 1,77m şi 71 de kilograme şi a fost coleg în naţionala Argentinei sub 20 de ani cu Lionel Messi şi Gonzalo Higuaín, transferat în această iarnă la Real Madrid.

În 2005/2006 a jucat 13 meciuri pentru River, după care s-a accidentat la genunchiul drept, fiind indisponibil o bună parte din anul trecut. Acum a revenit la River, antrenorul Daniel Passarella acordîndu-i încredere, susţine Ole Clarin.

Il stiu pe acest jucator, e senzational, dar tinand cont de faptul ca River Plate a refuzat un transfer al lui sub o suma de 5 milioane de dolari (cred ca era vorba de Wolsfburg), mi-e greu sa cred ca Gigi ar fi dat atatia bani. In alt ordine de idei, cred ca MM ar trebui sa faca "excursii" in Argentina si nu in Brazilia, in primul rand datorita faptului ca jucatorii argentinieni sunt mai ieftini, in al doilea rand datorita faptului ca, jucatorii argentinieni sunt mai "usori adaptabili" conditiilor climaterice (existand o anumita similitudine cu cea din Romania), iar in al treilea rand, exista slava Domnului o multime de jucatori argentinieni foarte buni ce joaca inclusiv in diviziile inferioare.

«1404142434448»