frate aici e centru de aparare a lui Jiji si MM,de fiecare data sare un moderator pt apararea lui Jiji si MM,de transparenta nu s-a auzit pe aici,voi cei ce aparati pina in pinzele albe persoanele amintite mai sus trebuie neaparat sa incepeti si campania electorala a mioriticului.......si in primul rind,daca eu suporterul X doresc sa-l critic,injur sau contest pe unul din conducere,am dreptul,pt simplul fapt ca pe cioban il doare fix undeva de mine si de voi,si ne jigneste la unison,MM in afara de mindrie taraneasca nu cunoaste altceva,in schimb e mincinos si da cu pumnul.....pe cine aparati voi?unde sunt catalogate valoarea si omenia,pt voi?cine minte si se lauda la infinit,cum este?societatea romineasca a avut o perioada de indobitocire de 45 de ani,o vreti inapoi?crede si nu cerceta,este sloganul vostru?tara asta are nevoie de calitate umana ca de aer,voi vreti sa fiti cantitatea?..........suntem in anul 2007,am aderat, trebuie sa ne schimbam optica,sa incepem sa gindim si sa procedam diferit,sa nu mai acceptam minciuna,ipocrizia ,lipsa de buna crestere si in primul rind tot ceea ce spun diferite persoane din politic.......Steaua ,a facut din Jiji o persoana cunoscuta si nu invers,Steaua este pe primul loc in inima mea.......asa ca, am dreptul sa vorbesc de ei cit vreau,pt ca eu iubesc Steaua si vreau sa straluceasca....forzza Steaua