FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2006/2007

«1373839404148»
Lavy_*_31.01.2007 14:38

Doamne ajuta sa vina :wink: . Asteptam cu sufletul la gura ...

AmuntBoy31.01.2007 14:48

steauafc.ro

:oops::oops::oops::oops:

"Rogerinho nu este in atentia Stelei

Suporterii stelisti sunt indusi din nou in eroare de catre o parte a presei. Agentia de presa "News In" si cotidianul "Gazeta sporturilor" anunta ca Steaua il va transfera pe jucatorul brazilian Rogerinho Miranda, component al echipei Figueirense. Nimic mai fals. Aflat in Cipru, managerul general al Stelei, Mihai Stoica a tinut sa dezminta cele aparute: "Rogerinho nu a fost si nu este in atentia Stelei. Este adevarat ca urmarim un mijlocas brazilian foarte valoros, suntem in discutii avansate pentru a-l transfera, dar in niciun caz nu este vorba de Rogerinho, asa cum a vehiculat o parte a presei"."

Virgil31.01.2007 14:50

Fac si ei presupuneri,daca MM nu le serveste mura-n gura.

Bine ca a anuntat,sa nu ne mai facem iluzii.

Bogdan4Steaua31.01.2007 14:52

Partea cu declaratia lui Gigi Becali chiar ne-a facut sa dam crezare acestei stiri. Ramane de vazut daca e doar o strategie a managerului, pentru a se asigura ca nu ne sufla nimeni jucatorul de sub nas. Ne vom lamuri in curand. Oricum, iar suntem in ceata totala.

AmuntBoy31.01.2007 14:55

ma daca MM a zis ca e valoros , poate e mai bun ca si rogherinho

dar sper sa nu fie ceva aruncat aiurea cum se procedeaza la noi

Ady_no.131.01.2007 14:57

Rogério Miranda Silva - Rogerinho

Data Nasterii : 24/12/1984

Locul Nasterii : Paragaminas [PA]

Inaltime (in metri): 1,74

Ultimul Club : Clube do Remo/PA (2005)

Goluri marcate : 0

Nu va putea juca in UEFA Cup

gera_imagem_reduzida.php?sessao_arquivo=atletas&cod_proprietario=81&max_width=200&max_height=200

c.ronaldo1731.01.2007 15:02

dOMANE............. s-au umplut 2 pagini cu asta si acum sa auzim: TEAPA ! nu-i nimeni/ :oops:

Stryker31.01.2007 15:23

Ciudat, Gigi comfirma, dar MM neaga...

Totusi pe onls a aparut un articol in care spune ca jucatorul si-a dat acordul verbal, dar astazi nu a putut fi contact la telefon...

Nu stiu cat de adevarata este povestea asta cu Rogerinho, insa un lucru este cert, jucatorul asta are valoare de Steaua, la ce stie sa faca,cel putin din ce am vazut eu pe site-ul "caracatitei"...

***alex***31.01.2007 15:52

:lol:

Declaratiile lui Gigi cu cele ale lui Meme se bat cap in cap. Asta daca Gigi a declarat ca este vorba despre Rogerinho sau e o minciuna a agentiei de presa NewsIn.

Prea multa agitatie, scrieti doua pagini, cautati date despre Rogerinho si el nici macar nu e in atentia Stelei.

Stryker31.01.2007 15:59

:lol: :lol:

@jr

Eu doar am preluat informatia de la newsin, veridicitatea acesteia nu depinde de mine...

weeezer_2031.01.2007 16:27

Mi se pare aberant sa se dea vina dintr-o parte in alta, ca cine a postat primul. Era normal sa se posteze, indiferent de credibilitatea Gazetei, era o stire, nici macar doar un zvon, asadar era normal sa se discute in threadul asta.

forever_STEAUA31.01.2007 16:31

Intrebarea e, ce face MM in Cipru? Nu ar trebui sa negocieze transferul? Indiferent de ce jucator e vorba... Imediat e ora 24...

:evil:

weeezer_2031.01.2007 16:33

O arde, ce sa faca...

Pai Gigi a zis (de Rogerio ala, ce-i drept), ca-l luam chiar daca nu va avea drept de joc in UEFA. Deci intr-un fel si-a luat rezerva asta..

AmuntBoy31.01.2007 16:59

l-am vazut Jiji la otv si a fost ceea ce stiam, ca nu are habar de fotbal si de jucatori straini

Si inca ceva a zis: "ieri era destul de sigur transferul si azi nu ne-au raspuns la telefon, suma fiind in jur de 1,7M"

c.ronaldo1731.01.2007 17:16
Si inca ceva a zis: "ieri era destul de sigur transferul si azi nu ne-au raspuns la telefon, suma fiind in jur de 1,7M"

Exista e-mail, fax, telegrama, :lol: id de mess :lol: .... le-o fi cazut telefonu' la brazilieni ce draq... :lol:

mircea_zion31.01.2007 17:40

parerea mea este ca nu mai vine nimeni si cred ca o sa am dreptate :(:(

MadFroG31.01.2007 17:52

Avem una conducere mincinoasa. MMincinosul . Somn usor,sa vii bronzat din Cipru :wink:

Cooper31.01.2007 18:26
dOMANE............. s-au umplut 2 pagini cu asta si acum sa auzim: TEAPA ! nu-i nimeni/ :oops:
:D Da, chiar s-a animat

forumul de cand a ajuns vestea sosirii unui jucator. Poate e un semn bun.

Bogdan4Steaua31.01.2007 18:38
Avem una conducere mincinoasa. MMincinosul . Somn usor,sa vii bronzat din Cipru  :wink:

Hai sa asteptam finalitatea acestor zvonuri si apoi sa tragem concluzii. ;)

Hassan31.01.2007 18:38

Eu nu cred ca e cazul inca sa dam verdicte de genul: "a fost vina lui X care a pus informatii false pe forum si a influentat pe ceilalti" sau "gata e teapa nu mai vine nimeni vai ce conducere mincinoasa"

Ca de obicei, suntem in ceata totala, datorita speculatiilor presei si lipsei de comunicare fatisa a conducerii, insa eu zic ca cel mai bine este sa asteptam si sa vedem. Rabdarea este un aspect care lipseste, din pacate, multor forumisti. Daca totusi vine un conducator de joc bun brazilian pana la urma, eu unul o sa ma bucur, chiar daca nu il putem baga pe lista UEFA. Daca in schimb avem de-a face cu un "tzepinho", atunci va fi inca o perioada de transferuri incheiata, in care s-a zvonit bombe si au iesit, cel mult, o optiune valabila de mijlocas ofensiv sau de banda si un portar accidentat 1-2 luni. Sincer, nu cred ca ar trebui sa mai credem asemenea zvonuri, si sa nu ne luam dupa speculatiile din presa. Daca vine, sa-l vedem la o conferinta de presa, sau macar sa-l vedem in tara! Restul sunt pure speculatii. M-am saturat de nesiguranta, si cred ca si voi. Insa, in lipsa unei comunicari directe si clare cu conducerea, se pare ca asa stam.

Bisquit31.01.2007 19:23

Oricat de indusi in eroare am fii, sigur un mic adevar este in treaba asta.... Nu zicea asa aiurea Becali... Nu cred ca e omul care sa pastreze strict un secret. Vom lua un jucator...vom vedea despre cine e vorba...

Insa despre cei care dau vina unii pe altii care poarta vina acestei erori..??!! Eu zic ca este un subiect destul de important care nu avea cum sa nu fie postat pe forum... Au fost perioade cand se abera la maxim din lipsa de subiecte si nu va mai certati...Acum chiar e ceva destul de important..zic eu!!

Si inca ceva... Daca e asta din filmuletul acela de pe GSP... e talent curat...NR 8...e tare!!!!

MadFroG31.01.2007 20:07
Avem una conducere mincinoasa. MMincinosul . Somn usor,sa vii bronzat din Cipru  :wink:

Hai sa asteptam finalitatea acestor zvonuri si apoi sa tragem concluzii. ;)

De acord,peste 2 ore il voi putea face pe MM mincinos si il voi putea acuza de faptul ca a stat la bronz pe copacabana si in cipru . Misto concediu :wink:

_yang31.01.2007 21:05

Inclin sa-l cred pe MM... Ca Gigi ne-a mai mintit de cateva ori, pe cand MM a dovedit de catevga ori in presa cu nu induce in eroare suorterii.

weeezer_2031.01.2007 21:22

Care-i faza, s-au sters posturi? Ca parca mai adineauri erau 40 de pagini, acum doar 39...

In alta ordine de idei, nici peste 2 ore nu-l vom putea face mincinos.. Becali a avertizat clar ca un jucator (bine, el vorbea de Rogerinho) va veni, indiferent ca va intra pe lista UEFA sau nu.

sorin_77731.01.2007 22:00

de ani buni nu v-ati saturat de bombe desumflate???

Totul este un amalgam de informatii false menit sa irite si mai rau suporterii. MM si Steaua nu au puterea sa aduca un jucator de 1.7 mil euro din Brazilia cel putin deocamdata... Nu va faceti iluzii, somn usor... Brazilia e departe...

«1373839404148»