O mentiune laconica s-a facut la Jurnal la TVR1: "Suntem pe cale sa realizam ceea ce ne-am propus de mult timp: la Steaua sunt 90% sanse sa vina un mijlocas brazilian de constructie - a declarat Gigi Becali..."
O mentiune laconica s-a facut la Jurnal la TVR1: "Suntem pe cale sa realizam ceea ce ne-am propus de mult timp: la Steaua sunt 90% sanse sa vina un mijlocas brazilian de constructie - a declarat Gigi Becali..."
Da, scrie si in Gazeta... Desigur, nici acolo nu aflam detalii. Dar stiti cum e, 90% inseamna ca din 100 de incercari, 90 sunt reusite. Deci 10 nu. Ceea ce e mult. Sa nu ne imbatam inca, cu apa rece...
Vrajeala :roll:
Mai intai sa vedem mijlocasul transferat si apoi mai vorbim 8O
Gargara ieftina ... marca inregistrata GG ....
Sa-l vedem pe acest mare mijlocas la antrenament ... pardon, sa-l vedem dupa vreo 10 antrenamente. Ca l-am mai aplaudat noi pe un baiat de-asta de peste ocean si stim cu totii ce s-a intamplat ..
Sa fie vorba de Maiconsuel ala??
Oricum, cat timp mai este pana trebuie sa trimita lista la UEFA??
Sa fie vorba de Maiconsuel ala??Oricum, cat timp mai este pana trebuie sa trimita lista la UEFA??
Pai 31 ianuarie e ultima zi. Deci ... maine sau nu mai pupa baiatul Cupa UEFA cu Steaua. Desi daca e valoros, asta nu e un motiv sa nu fie adus (presupunand prin absurd ca este vreun dram de adevar in toata povestea).
31.01.2007
adik maine
"Desi finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat ca nu mai doreste straini la echipa, se pare ca joi, in Ghencea, va fi adus inca un brazilian. Mihai Stoica negociaza in aceste zile cu un mijlocas brazilian. In virsta de 20 de ani, jucatorul va deveni cel mai scump transfer din Liga I, Steaua urmind sa plateasca in schimbul sau aproximativ doua milioane de euro." sursa : www.fanatik.ro ...Joi e cam tarziu ,daca termenul limita este 31(desi nu sunt ferm convins ca e 31).
Daffyduck ar fi fost la partida Stelei cu aarau, a facut o analiza a meciului iar la un moment dat a zis ca: "Am stat aseara de vorba cu ei un pic, MM zicea ca ar fi cumparat un mijlocas brazilian, mic de statura. Acum sa vedem ...daca doar a zis".
Deci sa vedem: mijlocas,brazilian,are 20 de ani,face cel putin 2 milioane de euro si este mic de statura...cine ar putea fi?? ![]()
robinho?
:roll:
Mda.. ma indoiesc ca o sa cheltuie 2 mil pe un brazilian cand s-a zgarcit sa-l ia pe Mazilu pe 1 mil. Dar sper sa fie adevarat. :roll:
Cei de la newsin spun ca ar fi vorba de Rogério Miranda Silva - "Rogerinho" de la Figueiense...
http://www.figueirense.com.br/equipes/inde...cao=5&atleta=81
Cei de la newsin spun ca ar fi vorba de Rogério Miranda Silva - "Rogerinho" de la Figueiense...http://www.figueirense.com.br/equipes/inde...5&atleta=81
hmm are 23 ani si 1,74 nu prea corespunde
vad ca gsp il ia la tinta iar pe Camus (care daca va venii la noi va fi numit mercenar 100%)
Oricum daca vor sa mai aduca pe cineva trebuie sa se grabeasca, pentru ca astazi este ultima zi in care mai pot trimite lista la UEFA...
Asa e... si daca s-ar finaliza maine transferul, am fi stiut mult mai multe..
Poate maine il si vedem in Romania. ![]()
Eu am incredere,nu de alta da mai stiu un caz care s-a adeverit, Thereau...
Pana la urma, macar sa ne procopsim noi cu un mare jucator, cu neajunsul de a nu fi pe lista UEFA! Sa speram ca transferul se va finaliza si ca va fi unul util! Mai ales ca suma de transfer ar indica un jucator destul de valoros.
Daffyduck ar fi fost la partida Stelei cu aarau, a facut o analiza a meciului iar la un moment dat a zis ca: "Am stat aseara de vorba cu ei un pic, MM zicea ca ar fi cumparat un mijlocas brazilian, mic de statura. Acum sa vedem ...daca doar a zis".
Deci sa vedem: mijlocas,brazilian,are 20 de ani,face cel putin 2 milioane de euro si este mic de statura...cine ar putea fi??
Cateva variante:
Junior Felicio Marques(Internacional) - 19/20 ani - 1.72m(varianta plauzibila)
Adriano Bispo dos Santos(Santos) - 19/20 ani - 1.70m
Dinelson dos Santos Lima(Paranc Curitiba) - 20 ani - 1.65m
Elton(Corinthians) - 20 ani - 1.56m
Magno Santos de Almeida - 19/20 ani - 1.65m
Marcos Arouca da Silva(Flumiense) - 20 ani - 1.69m
Sigur, mai exista multi jucatori care se incadreaza in acest tipar. M-am axat pe cei cu profil de "volante".
Acu' sa speram ca nici de 1,56 n-o sa fie :roll:
si ca nu va fi noul florentin Dumitru. ar fi culmea sa se revina la stilul ala de joc.
De unde ai scos-o p-asta cu Camus? E o supozitie sau stii ceva ce noi nu stim?
'
Asa spun cei de la gazeta sport...intra pe site'ul lor si uitate:).