Ar fi frumos dar mie mi se pare ca e ca atunci cand te duci cu Dacia la raliuri.Daca nu faci imbunatatiri majore nu ai nici o sansa.
Ar fi frumos dar mie mi se pare ca e ca atunci cand te duci cu Dacia la raliuri.Daca nu faci imbunatatiri majore nu ai nici o sansa.
Nu vreau transferuri doar de dragul transferurilor. Dar inca consider (poate gresesc) ca nu avem dublate toate posturile. Si sa nu uitam ca oricand pot aparea oferte de "nerefuzat" pentru jucatorii nostri.
Nu trebuie neaparat sa apara oferte de nerefuzat, dar ce ne facem daca se accidenteaza Cernea inainte de meciul cu Sevilla? Ce facem daca se accidenteaza Petre Marin? Ajungem la improvizatii si pana acum mi se pare ca lui Oli nu prea ii reusesc (probabil si pt ca nu are cu cine improviza - Nicolita si Gigel Coman nu mi se par solutii pt meciurile importante - de fapt nici pt jocurile cu echipele de la retrogradare u prea au fost).
@focus
Ideea e aceeasi. Mai avem nevoie de jucatori pe anumite posturi.
PS: referitor la accidentari, m-am gandit si eu dar nu am vrut sa cobesc. :roll:
dinam0 intra in criza...
Cine te-a pacalit ?!?!?!
@c.ronaldo17
Rezultatele lor foarte bune din Portugalia...
@focus
Oare portarii de la juniori nu merita si ei sansa lor? Sau sunt tratati asa cum era Cernea pe vremea cand Carlos era titular incontestabil.
bune transferurile...nu foarte dar e ok...pacat ca nu l-am vazut pe portal intr-un meci macar :x
@_yang
amicale, amicale.... nu sunt oficiale...
am citi ca mitea vrea sa paraseasca Ajax in vara daca nu il lasa antrenoru sa joace
:roll:
poate il luam noi
![]()
@raul1988
mai bine nu.
Mitea e dinamouist. E un jucator f talentat dar fizicul nu-l ajuta.
Mitea nu e bun ca e dinamovist,cere salariu mare si nici nu merge duminica la biserica . JJ nu accepta asa ceva .
O sa il luam inapoi pe Drida ala e stelist de mic ,cere 10.000 de euro pe sezon si merge si la biserica <fortat,dar merge>
Pana una alta,scumpul nostru conducator ,nea' jj nici macar nu l-a sunat pe Nicu Dica ,sa-i ureze sanatate <se vorbeste ca nu prea il mai are la inima,ca cica n-are caracter si nu vrea sa rupa contractul cu "Ciorba">> :x
Referitor la Mitea .
Este greu sa ajunga la Steaua si daca ar fi asa nu s'ar potrivi stilului de joc.Doar daca Oli va juca meciurile oficiale in formula cu care aborteaza meciurile amicale. In formula 4-3-2-1 Mitea ar avea loc,dar e greu de crezut ca Oli va juca asa de ofensiv.
Si ne certam degeaba pe tema transferurilor.In ultimi ani ne-am obisnuit cu transferuri mai proaste chiar daca au fost unele exceptii(Cristocea,Thereau,Badea),sa speram ca Andrey si Croitoru vor confirma la Steaua.
Eu nu inteleg strategia marilor conducatori ai clubului, care refuza sa cumpere jucatori cu salarii mari.(dar ar da 15 mil pe Marica:|, adica salarii pe nu stiu cati ani) Dar atunci de ce nu cumpara romani, ca ei nu cer prea mult.
Eu unul l-as lua pe Danut Coman, e pacat sa se stinga la vreo echipa de mana a treia din strainatate. :!: Sa nu radeti dar dupa cum apara eu zic ca-i in top 20 la portari... din lume. Chiar daca e rapidist , daca ofera Gigi 3 mil de euro pe el, e al nostru. Si valoareaza mult mai mult decat atat.
Altceva.. Marica.. dar ala costa. Rat... Mitea. Si astia costa. Sunt destui jucatori si in campionat... trebuie doar sa te uiti la ei... si sa ai binevointa la portofel. (nu sa dai mult, atat cat trebuie). Ii vezi si la televizor ce naiba.
Juniorule , Mitea nu se potriveste la Steaua din cauza sistemului ,i-ai luat cuvintele din gura lui Oli . Pun pariu ca la fel o sa zica si el . Lasa ca se potrivesc tufele ,Lovin si Drida ca sunt stelisti de mici .
FinalaUefa,noi nici daca dam 10 milioane nu-l luam pe Coman . :wink:
In tara asta se comenteaza cand cere cineva 1 mil pe un jucator.
Daca ofera 3, atat cat cere Copos, il urca in taxi cu 150 km pe ora sa semneze actele. ![]()
Nu e vorba de asta. Daca pleaca, Dani Coman o face pe un salariu de cel putin 500.000 euro/sezon, iar noi nu ii putem oferi aceasta suma. In plus, Copos nu l-ar lasa la o echipa rivala atata timp cat sunt sanse mari sa il vanda in strainatate. Coman este constant in evolutii si pretul lui nu va scadea la finele acestui sezon, ba din contra.
Hai ca la faza cu D.Coman era sa mor de ras... Pe Van der Saar sau Cech nu-l vreti?
nu e de ras, atat timp cat Steaua e cea mai buna echipa din tara e normal sa aiba cei mai buni jucatori din tara. Coman e unul dintre ei si nu vad ce-i asa scandalos daca ar veni la Steaua, discut ipotetic, nu cred ca danut sa vina vreodata la noi.
Il readucem pe Hamu din vara si gata se rezolva si problema portarilor . :wink:
"Am un mesaj pentru forumisti. Citesc tot ce se scrie, respect opiniile lor si de multe ori tin cont de ele. Raspund tuturor mesajelor pe care le primesc si care nu sunt insolente. Ma doare insa cand vad ca unii si-au facut un obicei in a improsca cu noroi tot ceea ce fac, am vazut utilizatori care si-au ales chiar nick-uri jignitoare la adresa mea", a afirmat MM Stoica. Nu prea cred eu asta si sper ca nick'ul meu sa nu fie jignitor.
Apoi, am un mesaj pentru forumisti. Citesc tot ce se scrie, am dat dispozitii clare ca nimeni sa nu fie cenzurat pe forumul site-ului oficial, respect opiniile lor si de multe ori tin cont de ele. Raspund tuturor mesajelor pe care le primesc si care nu sunt insolente. Ma doare insa cand vad ca unii si-au facut un obicei in a improsca cu noroi tot ceea ce fac, am vazut utilizatori care si-au ales chiar nick-uri jignitoare la adresa mea.
Juniorule,ai confundat forumurile :lol:
il citeste si pe asta stai linistit
ala oficial e praf ... sincer
Se pare ca rusii au vrut sa-l tzepuiasca pe Lovin si nu a acceptat pana la urma oferta lor. Nu stiu daca revenirea se poate considera transfer, dar se pare ca cei care se bucurau ca am scapat de Lovin s-au bucurat prea repede.
il citeste si pe asta stai linistitala oficial e praf ... sincer
problema ca cei de la gsp au transformat aceasta declaratie intr`una benefica lor, cu link catre unul din site-urile lor ![]()
Hai ca la faza cu D.Coman era sa mor de ras... Pe Van der Saar sau Cech nu-l vreti?
N-o sa vina niciodata, e adevarat. Dar nu-i de ras.
Vad ca atunci cand vine cineva pe forumul asta cu o idee ambitioasa, se sparg unii de ras. Pai atunci hai sa luam numai Panaiti si ce-o mai fi la Vaslui, ca de-aia suntem campioni.
Coman e prea tare... e mai bun ca Van der Saar sau Cech sau ce vroiai sa spui. Nu-i atat de bun...
Si acuma serios.... n-o sa ofere nici-o echipa din strainatate 3 mil jumate cat cere Copos pe el. Romanii sunt cotati f. slab in strainatate. Dar de ce nu suntem noi baieti destepti si l-am lua pe el, parerea mea.. 10 mil face .. minim. Ce-i de ras in asta? 10 mil minim si gata (joaca la nationala, apara senzational aproape meci de meci, a aparat si un penalti sez asta
) ,e singurul motiv pentru care Rapid nu are de 2x mai multe goluri luate la apararea aia :lol:) . Si cu salariul... la Rapid ia 100.000 euro mi se pare. Daca i l-am tripla ce pretentii sa mai aiba.
Dar n-o sa facem niciodata un astfel de transfer, pentru ca nu suntem baieti desptepti.
Si aia ie... Gigi nu face decat ce-i zic altii,ca MM laudarosul.
Ata-i managementul ...