FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2006/2007

«1323334353648»
Bogdan4Steaua25.01.2007 23:27

"Nu-l mai vrea pe Cocis

Gigi Becali a declarat ca un eventual transfer al atacantului de la Seriff Tiraspol, Razvan Cocis, la gruparea din Ghencea nu mai e posibil. "L-am vrut atunci, dar el a spus ca nu-l intereseaza Steaua, ca vrea la o echipa mai mare din strainatate. Probabil ca noi eram prea mici pentru el. Acum nu-l mai dorim", a spus patronul. "

Sursa: SPt

Imi place atitudinea lui Becali in acest caz. Astept in continuare cu interes marea echipa la care va fi transferat Cocis.

latrau26.01.2007 08:57

MM a spus in presa ca are oameni care supravegheaza in Europa si nu numai tot ce tine de jucatori interesanti.Ori asta este o minciuna ori oameni aia nu sunt competenti.Ma uit la CFR Cluj ,au vreo 8 portughezi in echipa si Steaua se plange ca nare bani sa cumpere jucatori sau ca nu poate sa le plateasca salariile.De ce MM nu "isi arunca" vreo 2 oameni prin Europa in ligile secunde,unde sunt jucatori de valoare.Am vazut in Bundesliga 2 si Serie B jucatori care ar da randament la Steaua.Si totusi MM spune ca e greu de gasit jucatori valorosi si pe bani putini.

Bogdan4Steaua26.01.2007 13:28

CFR a transferat pe banda rulanta portughezi, insa deocamdata nu stim daca au transferat valori sau jucatori supraevaluati. Avem nevoie de calitate, nu de cantitate. La noi pretentiile sunt mai mari.

c.ronaldo1726.01.2007 16:16

Degeaba, au adus mult, si nu prea mi se pare vreunul foarte bun. Fata de noi care l-am adus pe Cyril, Carlos(aici ma abtin un pic), sau Saban.

Bogdan4Steaua26.01.2007 16:31

Ramane de vazut cati vor confirma la CFR. CFR-ul se afla intr-un proces total de reconstructie.

mountytoma26.01.2007 21:41

dupa mine cea mai buna treaba in intersezon a fost ca ... nu a plecat Bostina! daca i s-ar arata mai multa incredere, ar juca extraordinar, sunt sigur. si el, si alti jucatori, cum sunt o.Petre, Saban si g.Coman, au nevoie de incredere si sustinere pentru a arata ca sunt buni. acum un an dupa meciul cu Timisoara scriam de g.Coman ca e un mare fotbalist si o mare javra (pentru cum l-a lovit pe Nicolita). pana acum, nu am vazut decat... javra. m-as bucura enorm sa ne arate si in tricoul Stelei ce a aratat de exemplu in meciul de cosmar al rapidului din sezonul trecut!

jucatori avem, fa-ne Oli super-echipa!

p.s. recunosc totusi ca mi-as dori un cernat la noi! si pe Mutu dar sa-l tina in tribuna, neconvocat, la toate meciurile!

De ce MM nu "isi arunca" vreo 2 oameni prin Europa in ligile secunde,unde sunt jucatori de valoare.Am vazut in Bundesliga 2 si Serie B jucatori care ar da randament la Steaua.Si totusi MM spune ca e greu de gasit jucatori valorosi si pe bani putini.

si eu cred ca putem gasi in diviziile secunde jucatori buni. as incepe a cauta chiar in franta! ati observat cati jucatori francezi joaca in strainatate? unii dintre ei au ajuns mari jucatori peste hotare desi la plecare nu prea erau cunoscuti in propria tara!

latrau27.01.2007 08:25

Intradevar, in Ligue 2 sunt jucatori care ar da randament la Steaua. De exemplu in Bundesliga 2 face ravagii un anume Giovanni Federico,are 11 goluri sezonul asta si joaca mijlocas ofensiv.Nu spun ca maine sa il transferam pe asta la Steaua,doar spun ca ar fi convenabil pentru Steaua ca MM sa se orienteze catre ligile secunde din Europa.

Raul198827.01.2007 08:52

Giovanni Frederico ii bun.

El joaca la Karlsruhe SC si eu stau in Germania langa Karlsruhe si ma duc citeodata la meciuri

sau ma uit la meciuri la televizor.

El a bagat goluri in tur si ii golgeterul in divizia 2 in Germania si trebuie sa te gandesti ca el ii mijlocas.

:wink: Ar fi bun pentru Steaua :D

Anthony Le Tallec ,Juan Pablo Francia -

nici astia nu sunt rai...uitati-va la Samir Nasri pe youtube.com.

Un talent foarte mare...ma mir ca inca nu l-a cumparat un club mare.

Mie iara imi place de Thomas Broich de la FC caöln-

el ii mijlocas si ar costa cum am vazut la transfermarkt.de vreo 1200000 euro

Dupa parerea mea el valoreaza vreo 2500000 euro sau mai mult.

Nici asta nu ar fi rau pentru Steaua.

Nu mai posta mesaje consecutive. Foloseste butonul edit. E ultima data cand iti mai concatenam mesaje. Ultimul avertisment. Moderatorii

MadFroG27.01.2007 09:30

Propuneti in continuare,MM e la plaja . :twisted:

focus27.01.2007 10:45
.........Nu spun ca maine sa il transferam pe asta la Steaua,doar spun ca ar fi convenabil pentru Steaua ca MM sa se orienteze catre ligile secunde din Europa.

MM nu cauta jucatori in statiile de autobuz, cauta jucatori de mondiale.A spus-o chiar el anul trecut.Altii cu jucatori luati din statia de autobuz sunt la 13 puncte fata de noi.

Ca sa poti face un lot de 18 jucatori cat mai bun trebuie sa ai de unde alege.Banuiesc ca tocmai asa ceva urmareste si CFR-ul.La noi daca sunt cativa accidentati sau suspendati nici nu ies la numar.

Nu vrea Gigi straini la echipa, dar jucatori gen Thereau pot creste intr-un tur de campionat cat ai nostri in 3 ani.

c.ronaldo1727.01.2007 11:12

Degeaba va chinuiti sa propuneti aici jucatori de care nu a auzit nici Pele...

Bumpy27.01.2007 11:17

Ce ma enerveaza ca acum dupa ce au iesit pe profit fara ca Gigi sa mai bage bani la echipa ar fi putut sa investeasca mai multi bani in transferuri,mai ales dupa accidentarile care au intervenit.

Din tara nu prea mai e nimic de luat si pricum se cer preturi prohibitive asa ca tot din afara ar trebui luat ceva.Daca se vrea performanta trebuie bagat adanc mana in buzunar pentru ca se pot gasi jucatori nu foarte scumpi dar valorosi.

Am devenit un fan Arsene Wenger cand am vazut ce ochi poate sa aiba omul asta la jucatori tineri.

Raul198827.01.2007 11:42

c.ronaldo17

Cine l-a cunoscut pe Cristiano Ronaldo cand a jucat la Sporting Lisabona? nimeni :D

De cand a venit la Manchester toata lumea il cunoaste :wink:

latrau27.01.2007 11:50

@focus...cand postam jucatori cunoscuti va legati de noi,cand postam jucatori necunoscuti dar de valoare tot va legati de noi.Atunci ce mama ******* sa facem?! Subiectul topicului este : "Propun acest topic pentru a discuta despre jucatorii care credeti ca ar fi necesari sa completeze,sa întareasca lotul Stelei în vacanta de iarna"...Cand am postat jucatori "de mondiale" nu e bine,cand postam jucatori care nu sunt "de mondiale" tot nu e bine...Va hotarati odata?!

Frate eu nici nu stiam ca a jucat la Sporting :))

c.ronaldo1727.01.2007 12:24
c.ronaldo17

cine la cunoscut pe christiano Ronaldo cand a jucat la sporting lissabon? nimeni :D  

de cand a venit la Manchester  toata lumea il cunoaste :wink:

Aici cred ca e altceva. Cristiano Ronaldo era la fel de cautat cam cum era Dica acum 1 luna. sI Sporting nu este o echipa din ligile secunde, este chiar una din cele mai importante din Europa.

Raul198827.01.2007 12:37

Daca tu imi zici ca ai stiut ca o fie fie un mare talent... atunci te cred :wink:

c.ronaldo1727.01.2007 13:01

Nu stiam, pentru ca atunci nu stiam decat de Steaua. Dar eu continui sa compar cazul lui Ronaldo cu cel al lui Dica, daca nu ar fi fost aceasta accidentare pentru stelist. Cred ca multe echipe au crezut ca si Dica va fi un jucator mare(aici fac o paranteza, pentru a specifica ca Dica este un jucator mare, dar poate fi si mai mare in caz de se transfera la Lyon, Milan sau Man United).

Bogdan4Steaua27.01.2007 13:07

Cristiano Ronaldo incanta si la Sporting si arata cu certitudine drept un viitor mare jucator. Cei de la Manchester au facut un pariu sigur prin aducerea acestuia pe Old Trafford.

I.N.Money27.01.2007 13:10

Off-topic:

Loti Boloni l-a promovat la prima echipa a lui Sporting Lisabona.La inceputul sezonului 2003-2004,Sporting a organizat un amical cu Manchester UNTD pentru a isi promova noul stadion,Jose Alvalade XXI,stadion pe care s-a jucat si finala Cupei UEFA in 2005.

La acel amical Cristiano Ronaldo practic s-a distrat cu apararea engleza,care a jucat cu tot ce avea mai bun.Evident ca imediat dupa acel meci Ferguson nici nu a stat pe ganduri sa il cumpere.

Cat despre transferuri,mai sunt cateva zile,totusi poate Meme ne pregateste inca un transfer,eu personal nu prea inghit afirmatia:" Transferurile s-au incheiat pentru Steaua".

focus27.01.2007 13:36

@MM.Stoica.jr nu era un atac la posturile tale.Nu am nimic impotriva propunerii de jucatori.Eu am ceva cu MM senior :D care a declarat ca Steaua cumpara doar jucatori de mondiale si in schimb ne-am ales tot cu romani de calitate, gen Gigel Coman.

Sunt si eu de acord ca un jucator strain chiar mai slab cotat din punct de vedere financiar dar muncitor si cu o tehnica buna face mai mult decat o tanara speranta de la noi pe care se cere de la 1 milion de euro in sus.Gigi nu intelege ca fotbalul de performanta nu se face doar cu jucatori autohtoni.Nu mai e fotbalul de acum 20 ani. Acum echipele importante, cu care vrea el sa se bata, au mai multi jucatori straini decat cei autohtoni.

_yang27.01.2007 14:05

@focus

Si n-ar fi mai frumos sa-i batem cu jucatori autohtoni...?

Bogdan4Steaua27.01.2007 14:33

Ar fi mai frumos, dar acest lucru este greu de realizat.

forever_STEAUA27.01.2007 14:49

@_yang

Ar fi foarte frumos, dar... :lol:

Problema cu transferurile e ca, Gigi nu vrea straini, dar pe jucatorii autohtoni buni se cere foarte mult (prea mult as zice eu) iar acelasi Gigi nu e de acord sa plateasca sume mari... E un cerc vicios si nu prea vad cum o sa ii dea de capat daca continua asa...

_yang27.01.2007 14:55

@forever_STEAUA

Deocamdata echipa e destul de buna si daca Croitoru confirma increderea care i s-a acordat nu trebuie sa ne facem griji cu lotul pe care il avem, mai ales ca dinam0 intra in criza...

Daca Gigi vrea jucatori autohtoni ar face bine sa investeasca banii in infrastructura de la juniori si nu in marirea stadionului. Asa in cativa ani poate ne vom mandri cu o echipa majoritar stelista...

forever_STEAUA27.01.2007 15:00

@_yang

Sunt de acord cu tine. Nu vreau transferuri doar de dragul transferurilor. Dar inca consider (poate gresesc) ca nu avem dublate toate posturile. Si sa nu uitam ca oricand pot aparea oferte de "nerefuzat" pentru jucatorii nostri.

«1323334353648»