Nu, se anuleaza toate cartonasele acum. Si oricum nu imi aduc aminte sa fi luat vreunu cu OL.
Nu, se anuleaza toate cartonasele acum. Si oricum nu imi aduc aminte sa fi luat vreunu cu OL.
Da, cartonasele galbene se anuleaza, raman doar suspendarile consecutive unor eventuale cartonase rosii. Si din fericire n-am avut parte de asa ceva..
Corect, am gresit eu. Oricum Ghionea nu luase galben in meciul cu Lyon ![]()
Pentru sezonul de primavara din UEFA, se anuleaza cartonasele luate pana acum in alte competitii europene. Atata ne mai trebuiau suspendati, la ce infirmerie avem
. Oricum, baietii trebuie sa fie si mai motivati acum, si sa ii razbune pe colegii accidentati cu o victorie impotriva Sevillei! ![]()
steag2
Trebuia oricum inca un mijlocas, acum, fara Dica, acest mijlocas e indispensabil.
ce ziceti voi de aiden mcgeady de la celtic glasgow
eu am vazut citeva meciuri cu celtic glasgow si mie mia placut de baiatu asta :wink:
Mie imi place si de Robinho sau Rooney, dar nu cred ca vor ei sa vina.
Raul1988 ,McGeady joaca pe postul lui Dica.Este evaluat la 2 milioane de euro.Dar este "copilul minune" al lui Celtic,si este greu de crezut ca i-ar da drumu la Steaua.Si probabil un jucator de genu asta ar cere un salariu imens.
Recunosc, am ramas placut surprins de ce dribling are copilul asta :
Eu ma gandesc totusi ca e imposibil sa nu mai transferam jucatori. Cel putin accidentarea lui Dica ne obliga sa mai facem macar un transfer (de mijlocas ofensiv, tehnic sau de atacant - depinde unde-l integram pe Dica). Nu cred ca (,) conducerea Stelei isi inchipui ca suporterii vor inghiti din nou placa cu "avem un lot omogen, nu mai e nevoie de transferuri".
Parerea mea: un jucator in locul lui Dica, un fundas lateral (preferabil stanga, eu am incredere in Saban si Stancu). Poate chiar si un fundas central.
Raul1988 ,McGeady joaca pe postul lui Dica.Este evaluat la 2 milioane de euro.Dar este "copilul minune" al lui Celtic,si este greu de crezut ca i-ar da drumu la Steaua.Si probabil un jucator de genu asta ar cere un salariu imens.Recunosc, am ramas placut surprins de ce dribling are copilul asta :
...impresionant
Asta cred ca ar fi un transfer super tare 8) :lol:
Mie greu sa cred ca acest pusti de aproape 20 de ani nu a avut deja oferte de la alte cluburi.Pe piata transferurilor este evaluat cam la 2 milioane,dar cred ca pentru transferul lui vor fi necesare mai multe milioane.Apoi intra in calcul salariu pe care l-ar cere, unul destul de mare fata de ce salarii au jucatori de la Steaua in momentul de fata.
Ar fi un transfer destul de important si un transfer de echipa mare.
Omule îti place sa visezi frumos.Dar doar atât.Niciunul din transferurile propuse de tine nu este realizabil.Daca ar fi fost realizabile si mai ales necesare s-ar fi facut.
Am vazut cum dribleaza si marcheaza McGeady.E un super jucator,dar joaca la liderul de necontestat al campionatului scotian(17 puncte avans fata de a doua clasata - Rangers),o echipa cu un buget superior Stelei.
Daca va fi sa plece o va face probabil în campionatul Angliei,la o echipa cu buget fantastic cum ar fi ManUtd.
Somn usor în continuare si nu uita sa ne rasfeti cu urmatoarele tale iluzii.
Cele opt achizitii efectuate în aceasta iarna au aglomerat vestiarul din Gruia, iar oficialii lui CFR au întocmit si o lista cu jucatorii care sunt transferabili.
In capul acestei liste este trecut numele portarului Martin Tudor, aflat în aceste zile la clinica Isokinetic din Bologna, unde urmeaza un tratament de recuperare dupa accidentarea suferita la umar în partida cu FC National, din etapa a patra a turului.
Se aude MM...?
"Se aude MM ?"
I te adresezi de parca ai fi cel putin seful lui.Mai multa dulceata în glas nu ar strica.
se aude, memisor?
![]()
![]()
![]()
dar imi pare ca Tudor e accidentat, nu? sau e in refacere, parca asa am citit azi in ziar. asa ca nu prea vad sa-l ia Steaua. parca jucatorii se accidenteaza dupa ce sunt cumparati. sau vrem sa-i luam gata loviti ca sa scapam de emotiile primului meci in care sunt folositi?
Nu va mai faceti iluzii. Nu cred ca Steaua va mai face transferuri in aceasta iarna. Sau daca vor fi, vom aduce tot "umplutura" gen Saban, Carlitos, etc.
E evident asta dupa declaratiile "conducatorului iubit", care "nu mai vrea straini" (cititi "Nu vreau sa transfer ma Stoica straini de-astia care-mi arati tu ca astia cer bani prea multi si contracte clare. Nu mai gasim noi asa ceva gen Croitoru sa-l platesc cu punga de banuti, si sa fie ieftin ? Cupa UEFA oricum nu ma intereseaza ca banii i-am scos din CL, iar in campionat lasa tu ca merge si asa .... ")
Si pe asta il mai chema Razboinicul Luminii pe draq
Se pare ca, motivul pentru care Gigi Becali i-a spus lui MM sa nu se duca degeaba in Brazilia, pentru ca nu mai vrea straini in lot (decat in cazul in care gaseste vreun jucator ca Ronaldinho ( 8O )), este acela ca, incearca transferul lui Cocis de la Serif Tiraspol , transfer de care se va ocupa personal. Sunt curios daca se va materializa acest lucru. Ma gandeam la ceea ce a spus Gigi intr-un interviu : "daca doresc intr-adevar un jucator, il cumpar fara sa ma mai consult cu MM sau cu Oli ". Poate ne face vreo bucurie (sau tristete), depinde de cum vreti sa o luati.
Cea mai mare parte din lot e formata din accidentati si fosti accidentati (care pana la urma nici ei nu stau prea bine dupa recuperare).Problema e ca ei sunt si cei mai buni ...De cand a venit Olaroiu suntem amagiti cu jucatori de mondiale, brazilieni si altii si pana acum nu am vazut nimic.Si scuza " nu avem tot lotul valid" o vom auzi in continuare.Daca in vara vroiam jucatori de acelasi nivel ca si titularii acum nici rezerve de umplutura nu avem si trebuie sa improvizam cu Gigel si Banel pe linia de fund.
Sa vedeti ce bun va fi Carlos daca se accidenteaza Cernea inainte de meciul cu Sevilla si cei din conducere nu aduc alt portar.Il premiaza Jiji si cu whisky numai sa intre in poarta. :lol:
Se pare ca, motivul pentru care George Becali i-a spus lui MM sa nu se duca degeaba in Brazilia, pentru ca nu mai vrea straini in lot (decat in cazul in care gaseste vreun jucator ca Ronaldinho ( 8O )), este acela ca, incearca transferul lui Cocis de la Serif Tiraspol , transfer de care se va ocupa personal. Sunt curios daca se va materializa acest lucru. Ma gandeam la ceea ce a spus Gigi intr-un interviu : "daca doresc intr-adevar un jucator, il cumpar fara sa ma mai consult cu MM sau cu Oli ". Poate ne face vreo bucurie (sau tristete), depinde de cum vreti sa o luati.
Ce draq e si cu Cocis asta? De cand e asa mare fotbalist? Mai lasati-o cu vedeta asta,[.....................]
@ focus
Carlos a plecat de la Steaua ca jucator liber,cu conditia sa renunte la banii pe care îi mai avea de primit.
Cocis cu siguranta este un jucator pe placul lui Becali si este dispus sa il aduca la Steaua.
Presa de azi sugera si o posibila venire a lui Cernat,prezentand ce lucruri in pot face pe jucatorul roman sa ajunga in Ghencea si ce anume il impiedica.
Dubla cu Sevilla se apropie rapid,la fel ca si ultima zi in care Steaua trebuie sa trimita o lista cu jucatorii pe care ii va folosi de acum inainte in acest sezon din Cupa UEFA.
Din pacate,timpul ne preseaza !
Raman la parerea ca doar schimbarea sistemului de joc poate surmonta aceasta absenta a lui Dica. Concret, trebuie sa jucam cu doua varfuri clasice (Badea/Thereau, Iacob/Badea) si Croitoru in spatele lor, sustinut de o linie de mijloc formata din truditorii Paraschiv, Radoi si Ov. Petre.
Se poate vorbii acum doar de Cocis sau de Cernat
Au preturi acceptabile in jur de 2-3 M, salarii bune
Care este mai bun pentru Steaua?
Cernat este sau a fost dinamovist !?!
Cocis are aere de vedeta si vrea sa plece afara rpd
e greu de zis care e mai bun pt Steaua :roll: