FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2006/2007

«1313233343548»
axl2322.01.2007 14:48

daca se mai cumpara vreun jucator tare mi-e teama ca in graba sa nu ne trezim cu vreunul inutil.

Raul198822.01.2007 15:31

din parerea mea mai bine il cumpara pe cocis decat pe cernat (daca mai cumpara pe cineva)

Dinamo a pierdut cu victoria guimares :lol:

si astea vreau sa bata pe benfica

:lol:

SSK22.01.2007 20:45

Haideti sa fim seriosi, dintre Cernat si Cocis alegerea mi se pare destul de usoara... Cernat este mai batran si este oricum un jucator blazat, care s-a complacut in ultimii doi ani in a fi rezerva la Dinamo Kiev doar pentru ca are un salariu care bate spre milionul de euro. Asta nu este atitudine de fotbalist profesionist. Ce credeti ca l-ar motiva pe Cernat sa dea totul pentru Steaua? (ca e fost dinamovist nici nu mai zic...)

De partea cealalta, Cocis mi se pare mai valoros si mai de perspectiva decat Cernat. Problema lui pare a fi faptul ca, din prea multa incredere in sine, gaseste Steaua o echipa prea mica pentru el. De bine de rau, Cocis joaca totusi la Sheriff Tiraspol, in campionatul Moldovei si daca nu-l aducea Piturca la nationala nu cred ca stia nimeni de el. Sigur, si eu mi-as dori sa plec de la Tiraspol direct la Roma sau Milano, dar Bucurestiul suna oricum mai bine decat Transnistria..

latrau22.01.2007 21:00

@ Virgil

Eu am raspuns postari unui membrul al forumul si doar am continuat discutia cu informatii despre jucator.

Acum sa revenim la ce e important:). Cocis sau Cernat?.Cocis este peste Cernat la toate capitolele, exceptand experienta.Cocis este tanar si de viitor,si poate fi folosit anul acesta in UEFA,pe cand Cernat nu.Cocis este in vederile lui Piturca ,pe cand Cernat nu.Cocis nu ar cere un salariu mare, pe cand Cernat ar cere unul destul de mare.Pe Cocis poti sa il aduci pe bani putini ,pe cand pe Cernat cheltui ceva banuti.

Problema : Cocis nu apreciaza Steaua,asa ca nu are ce cauta in Ghencea.Poate gresesc cand spun asta,dar daca el a declarat ca vrea la un club mare si nu la Steaua,atunci e clar ca pentru el Steaua nu este un club mare.

Bogdan4Steaua22.01.2007 23:03

Repet: Cocis a declarat ca ar fi incantat sa joace la o echipa din Liga a doua germana. Daca aceea este in opinia lui o echipa mare.....mai bine sa ramana acolo unde este.

Nu avem nevoie de mercenari dar asta nu inseamna ca jucatorul nu va fi primit cum se cuvine si tratat cum se cuvine daca isi face datoria pe teren. Ramane de vazut.

manu7123.01.2007 07:04

lotul trebuie completat......daca se mai accidenteaza 1-2 jucat suntem la pamint.....Lovin nu trebuie vindut....imi pare o indolenta faptul ca nu se fac transferuri cind esti intr-o situatie precara....cu lotul acesta nu se poate face fata in campionat si cupa Romaniei....de u.e.f.a nu vorbesc,deoarece conducerea Stelei imi pare dezinteresata dupa cascavalul din Liga.....imi este frica ca o sa pierdem si locul 2(ma bat peste gura),rivalele rapid si Cluj au lot numeros si aproximativ egal valoric.......sincer sa fiu ma asteptam la atitudinea asta din partea 'razboinicului','viteazului' si 'sfintului',incetul cu incetul o sa fie interesat numai de politica si toata agoniseala se indreapta inspre campania electorala.......Oli si MM nu au ce sa faca,fredoneaza melodia care este cintata de Jiji,pacat,dar asta e viata......forzza Steaua ...... :evil: :evil: ....totdeauna Steaua

MadFroG23.01.2007 09:29

Cocis nu are ce cauta in Ghencea ca nu e stelist ? ca isi doreste sa plece la o echipa mare a Europei ? pai de ce nu spuneti asa, eu propun sa facem o echipa de stelisti 100%:

Drida (Jiul Petrosani) -stelist de mic

Muresan (Gloria Bistrita) -stelist de mic

Tot lotul de la Gloria Buzau il transferam la Steaua ,ca sunt cu totii stelisti + cativa jucatori de la Forex Brasov.

c.ronaldo1723.01.2007 12:48
Cocis nu are ce cauta in Ghencea ca nu e stelist ? ca isi doreste sa plece la o echipa mare a Europei ? pai de ce nu spuneti asa, eu propun sa facem o echipa de stelisti 100%:  

Tot lotul de la Gloria Buzau il transferam la Steaua ,ca sunt cu totii stelisti + cativa jucatori de la Forex Brasov.  

Si in rest toti din Liga 1 sunt dinamovisti si rapidisti? Cam proasta gluma ta, sincer.

forever_STEAUA23.01.2007 13:17

@MadFroG

Nu trebuie neaparat sa fie stelist din tata in fiu. Dar in momentul in care, jucatorul lui Sheriff Tiraspol (fara nicio performanta notabila, nici la club, nici la echipa nationala, zero experienta europeana) refuza un transfer la Steaua pentru ca ar dori un transfer la o echipa mare a Europei, si apoi afirma ca ar fi incantat de oferta unei echipe "mari" din Liga secunda nemteasca, imi lasa impresia unui infumurat. Nu cred ca ar reusi sa se integreze in vestiarul Stelei. Prea multe fumuri in capul lui...

I.N.Money23.01.2007 15:24

Daca imi aduc bine aminte,inainte sa ajunga la Seriff,Cocis a fost dorit si de Dinamo , la fel si colegul sau din aceea perioada Florescu.

Stiu ca acest Cocis nici nu a vrut sa auda de asa ceva,preferand sa plece dupa colegul sau in Moldova.

Cine stie,poate este crescut in spiritul oltean sau mai nou timisorean,fiind anti-bucurestean convins. :D

strezahuzum23.01.2007 15:47

Hai I.N.Money, las-o balta cu spiritul ... anti-ceva. Poate unii suporteri il au, insa 99,99% din jucatorii romani sigur nu sufera din pricina unor astfel de idei. Pe Balace nu l-a impiedicat nici un spirit sa se transfere la "dusmanul de moarte" al defunctei Poli Timisoara. Asa cum nici pe Zicu nu l-a impiedicat sa se plimbe de la Dinamo la Rapid, nici pe Danut Lupu, etc, etc. Jucatorul roman se duce acolo se gasesc multi $$$, si pun pariu pe ce vreti voi ca nu este Cocis exceptia de la regula.

In alta ordine de idei, nu cred ca Cernat sau Cocis ar fi raspunsul la problemele noastre ofensive, marite de lipsa lui Dica tot turul asta. Dupa cum s-a mai zis, Cernat e un jucator blazat, expirat si care nu arata prea dornic de performanta. S-a complacut ani de zile in postura de rezerva la Kiev, doar fiindca salariul primit era enorm. Iar despre Cocis, s-avem iertare dar un jucator care la 23 (sau 24) de ani inca mai evolueaza intr-un campionat de mana a 3-a cum e cel al Moldovei si se arata "incantat" de posibilitatea de a juca in Liga a 2-a germana, iarasi nu mi se pare prea motivat.

Asta ca sa nu ne mai aducem aminte ca marele investitor JJ nu prea mai pare dispus sa investeasca in echipa, nici dupa ce a obtinut profituri de milioane de $ din CL. Dar poate totusi reuseste MM vreo minune si se intoarce cu vreun brazilian promitator ... desi e greu si asta ...

c.ronaldo1723.01.2007 16:05

Tot vorbim ca se va intoarce MM cu ceva. Dar cand naiba se mai intoarce? Ca parca s-a mutat acolo. Nu mai aud nimic de el.

bodanelu23.01.2007 16:40

@c.ronaldo17 pai tocmai asta e, ca se intoarce direct cu bomba.

I.N.Money23.01.2007 16:42

@Strezahuzum

Poate acest Cocis e un jucator cu caracter puternic sau poate este cineva in umbra care ii umple capul cu prostii.

Tocmai l-am auzit pe JJ declarand pe TV Sport ca nu crede ca vreun brazilian poate sa il inlocuiasca pe Dica si nu stie daca Steaua va mai aduce vreun jucator.

Dupa spusele sale,doar Meme sau Olaroiu sunt in masura sa decida daca Steaua mai are nevoie de cineva in lot.

Virgil23.01.2007 19:09

Solutia pentru a-l inlocui pe Dica se afla in curtea Stelei.Numele : Croitoru .

ulivius23.01.2007 20:05

sa asteptam sa se incheie stagiul din Cipru si apoi vom mai vedea daca mai vine cineva la Steaua.

Cel mai tare transfer ar fi un medic priceput

MadFroG23.01.2007 20:06

Si in rest toti din Liga 1 sunt dinamovisti si rapidisti? Cam proasta gluma ta, sincer.

Toti ceilalti sunt prea scumpi ,daca e sa ma refer la Prepelita,Emeghara,Surdu etc etc .

Jucatori ca Drida gasesc pe toate strazile si in plus la 28.000 de euro cumpar o duzina . :lol:

martanu24.01.2007 04:29
Cel mai tare transfer ar fi un medic priceput

Foarte bine spus!!!

weeezer_2024.01.2007 11:39

Na ca a revenit MM cu declaratii:

"Şansele ca un alt jucător să mai fie înregimentat pînă la data la care vom trimite lista UEFA sînt aproape nule"

Sursa: steauaFC.com

Si noi speram la cai verzi pe pereti...

sorin_g24.01.2007 11:52

In locul lui Meme imi prezentam si demisia odata cu acea declaratie.

Cooper24.01.2007 15:31

Conducerea Stelei s-a arătat interesată de serviciile mijlocaşului defensiv Alexandru Iacob de la Corvinul Hunedoara, în vîrstă de doar 17 ani. Acesta are peste 60 de partide disputate la loturile de juniori. Impresarul jucătorului, Florin Iacob, este de acord cu transferul la Steaua, singurul care se opune fiind tatăl lui. Acest jucator e unul dintre marile sperante ale fotbalului din Romania, dar, postul pe care joaca e......... iar si iar,acelasi cuvant care-l caracterizeaza (din ce in ce mai des, din pacate)pe Oli, DEFENSIV.

Raul198824.01.2007 15:35

mai bine decit nimic :wink:

forever_STEAUA24.01.2007 15:58

@Raul1988

Adica sa facem transferuri de dragul de a le face?

MM, sper ca ai glumit! :evil:

Raul198824.01.2007 16:04

daca ii un talent mare atuncea de ce sa nu il cumparam

nu poti sa faci mare greseala findca nu o sa coste el asa multi bani

eu am zis asta forever_STEAUA findca eu sunt dezamajit ca astea de la Steaua nu fac nimic :cry:

c.ronaldo1724.01.2007 17:58

Ce cu talente mare deastea ??? Sper sa fie vrajeala cu asta "micu'" de 17 ani, ca parerea mea MM nu e chiar asa de fraier incat sa stea sa se uita dupa jucatori de viitor cand noi suntem disperati sa aducem un mijlocas ofensiv.

«1313233343548»