Nici macar juniori nu suntem in stare sa mai aducem la Steaua. Nu stiu ce asteptam, sa ne sufle toti jucatorii de sub nas. Da-o in mama ma-sii de treaba.
E vorba de Alexandru Iacob ala care va pleca in strainatate in loc sa il luam noi. Suntem niste fraieri. In loc sa dam mai putin bani pe jucatori tineri de genul asta, sa ii crestem apoi cum vrem noi la Steaua 2 si sa poata intra oricand in echipa mare...noi luam portari de 6 - 700.000 de euro. Nu avem macar un jucator care sa stie sa dribleze calumea in toata echipa...hai poate Bostina, dar si el e prea lent.
Chiar sunt curios pt ce vor fi folositi banii din CL de anul acesta? Pt salariile jucatorilor pe inca 3-4 ani daca nu mai intram in Liga, pt stadion (asta ma face chiar sa rad, chiar as vrea sa apuc ziuca cand Steaua va avea mai multe locuri si va fi si acoperit)... Eu unul nu il inteleg pe Becali asta, el chiar nu isi da seama ca daca Steaua nu va mai face performante notabile va pierde voturi...Era intr-o emisiune la OTV el cu altii din partid si discutau nu stiu ce despre politica, comunisti si zdrente si il intreaba Diaconescu: "Ati aflat ca lui Dica nu i-a placut ce ati spus despre el?" la care el: "Lasa-ma, ca de Dica imi arde mie acuma..." pai sa iti arda [...] ca nu mai faci nici 5% daca incepi sa iti bati joc.
In alta ordine de idei Steaua II trebuie adusa in Liga a 2-a, trebuie adusi jucatori buni de perspectiva, care sa poata oricand ajunge la prima echipa. Asa jucam in Liga a 3-a, pe la mijlocul clasamentului, Dinamo II e pe primul loc si promoveaza in Liga a 2-a...noi stam si ne uitam cum dinamuuistii promoveaza la greu de la tineret...Petre haldan, niculae, ropotan, radu Stefan, marica etc...la noi cine e...Paraschiv, litzu si Simion? ca Ogararu nu a venit direct de la tineret, s-a mai plimbat pe la 100 de cluburi...
FORZA Steaua
Controleaza-ti limbajul. Moderatorii