FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2006/2007

«1343536373848»
Bogdan4Steaua29.01.2007 00:22

Interes pentru Dani Coman exista. Repet: daca jucatorul pleaca de la Rapid, o va face in proportie de 90% in strainatate, pe cel putin 500.000 euro/sezon. Suma de transfer ceruta de Copos nu este exagerata daca ex-pitesteanul va deveni titularul incontestabil al nationalei si in cazul in care va continua cu evolutiile bune pe ambele fronturi(echipa de club si nationala).

c.ronaldo1729.01.2007 04:59

Motivul pentru care am scris acel msj este chiar cea ce a zis Bogdan mai sus. Salariul care l-ar dori, plus ca el va vrea in strainatate.

Daca pe Coman il vreti, la Niculescu si Dancilescu nu-i vreti??? Ca aia fac 1 mil de euro impreuna??? :lol:

SebaSS29.01.2007 08:01

Nici macar juniori nu suntem in stare sa mai aducem la Steaua. Nu stiu ce asteptam, sa ne sufle toti jucatorii de sub nas. Da-o in mama ma-sii de treaba.

E vorba de Alexandru Iacob ala care va pleca in strainatate in loc sa il luam noi. Suntem niste fraieri. In loc sa dam mai putin bani pe jucatori tineri de genul asta, sa ii crestem apoi cum vrem noi la Steaua 2 si sa poata intra oricand in echipa mare...noi luam portari de 6 - 700.000 de euro. Nu avem macar un jucator care sa stie sa dribleze calumea in toata echipa...hai poate Bostina, dar si el e prea lent.

Chiar sunt curios pt ce vor fi folositi banii din CL de anul acesta? Pt salariile jucatorilor pe inca 3-4 ani daca nu mai intram in Liga, pt stadion (asta ma face chiar sa rad, chiar as vrea sa apuc ziuca cand Steaua va avea mai multe locuri si va fi si acoperit)... Eu unul nu il inteleg pe Becali asta, el chiar nu isi da seama ca daca Steaua nu va mai face performante notabile va pierde voturi...Era intr-o emisiune la OTV el cu altii din partid si discutau nu stiu ce despre politica, comunisti si zdrente si il intreaba Diaconescu: "Ati aflat ca lui Dica nu i-a placut ce ati spus despre el?" la care el: "Lasa-ma, ca de Dica imi arde mie acuma..." pai sa iti arda [...] ca nu mai faci nici 5% daca incepi sa iti bati joc.

In alta ordine de idei Steaua II trebuie adusa in Liga a 2-a, trebuie adusi jucatori buni de perspectiva, care sa poata oricand ajunge la prima echipa. Asa jucam in Liga a 3-a, pe la mijlocul clasamentului, Dinamo II e pe primul loc si promoveaza in Liga a 2-a...noi stam si ne uitam cum dinamuuistii promoveaza la greu de la tineret...Petre haldan, niculae, ropotan, radu Stefan, marica etc...la noi cine e...Paraschiv, litzu si Simion? ca Ogararu nu a venit direct de la tineret, s-a mai plimbat pe la 100 de cluburi...

FORZA Steaua

Controleaza-ti limbajul. Moderatorii

ulivius29.01.2007 08:02

Danciu-gol a fost nashul lui Dinamo pe cand juca la noi.

AmuntBoy29.01.2007 08:37

dap asa e

Steua 2 trebuie sa promoveze in Liga 2

MadFroG29.01.2007 09:38
dap asa e

Steua 2 trebuie sa promoveze in Liga 2

Unde scrie ?

Raul198829.01.2007 13:30

SebaSS ai dreptate

Steaua ar trebui sa cumpere jucatori tineri si talentati din Romania sau din alta tara findca eu nu sunt asa scumpi si poate o sa avem noroc si catva deni jucatori buni sau foarte buni :P

da asta nu inseamna ca sa nu mai cumparam jucatori buni de mai invarsta numa astea costa mai multi bani :roll:

Bogdan4Steaua29.01.2007 14:00

Este foarte important ca echipa satelit sa joace in Liga secunda, insa din pacate avem sanse minime de a realiza acest lucru la finele acestui sezon.

Clasamentul ligii a treia(seria II) arata cam asa:

1 Dinamo II 39p

2 Rocar ANEFS 35p

3 Unirea Slobozia 35p

4 Intergaz B. 34p

5 Dodu Bucureşti 28p

6 CS Ovidiu 28p

7 Dunarea Cal. 27p

8 Viitorul I. 27p

9 Callatis 24p

10 Steaua II 24p

11 Portul C-ţa 22p

12 Farul C-ţa II 20p

13 FC Chitila 18p

14 Petrolul Brăila 14p

15 Oil Terminal 13p

16 Aurora Mangalia 12p

17 Poli Timişoara 11p

18 Phoenix Ulmu 11p

Primele trei echipe promoveaza in Liga secunda, iar ultimele patru retrogradeaza in Liga a IV-a.

Ne aflam la 11 puncte de ocupanta locului 3, diferenta greu de surmontat in 17 etape. Poate din sezonul viitor, daca persoanele responsabile vor arata mai mult interes, vom lupta pentru promovare. Investitia se amortizeaza in timp, in Liga a doua avand posibilitatea de a rula si testa jucatori cat de cat valorosi.

FinalaUEFA29.01.2007 17:52

Ai perfecta dreptate Sebass, uitati-va la Arsenal ce tineri are.. condusi de un jucator mai experimentat ca Baptista au facut 2-2 la Tottenham. Stadionul unde Dinamo a fost umilita si calarita 90 de minute.

E chiar atat de greu domne sa te uiti la echipele altora si sa iei un jucator tanar pe 100-500k. :evil:

Sincer... ma enerveaza ca stam asa pe loc... transferuri f bune sezonul asta au fost Badea si Thereau. Dar ma tem ca amandoi sunt din noroc.

Raul198829.01.2007 18:33

Eu m-am gindit sa va propun iara un transfer bombastic :lol:

Ce ziceti voi de Sergio Garcia de la Real Zaragossa?

Nu puteti sa ziceti nimic ca el ii cu siguranta un jucator foarte bun.

Eu l-am vazut pe el deja cand juca cu nationala Spaniei la U17 si m-a impresionat..

De aceea eu nu inteleg de ce el a fost aproape tot timpul rezerva la Levante.

Ce eu iara nu inteleg este ca, cota lui este la 2.5 milioane...

Daca asta ar fi adevarat pot numai sa zic

Gigi scoate banutii! :lol:

AmuntBoy29.01.2007 19:12

vezi ca Steaua joaca in Romania nu in Germania

Raul198829.01.2007 19:18

imi pare rau dar eu nu inteleg ce vrei sa zici :(

latrau29.01.2007 19:18

SALARIU...sa zicem ca Gigi da 2-3 milioane pe el...Sergio accepta un salariu de 500 mii de dolari ? sau mai putin... Nu prea cred...Aici e impedimentul nostru in a cumpara jucatori straini ;).

Raul198829.01.2007 19:21

nu il cheama diego

il cheama sergio

eu am facut o greseala

si ce sa intamplat cu bani care iam castigat

iam primit deja de la UEFA :?:

latrau29.01.2007 20:54

Chiar daca avem banii sa ii dam salariu 1 milion pe an ,apoi se creeza in vestiar conflicte: "de ce ala are 1 milion si eu n-am ?". Recunosc totusi ca Sergio e un jucator interesant :).

c.ronaldo1730.01.2007 05:14

si ce sa intamplat cu bani care iam castigat  

iam primit deja de la UEFA :?:

se dau pe deplasarii, pe organizarea de meciuri, cantonamente, salariile fotbalistilor, staff-ului tehnic, cazari la hotel. Si mai ramane si la Gigi ceva ca doar e "sefu'". Mi se pare corect! :lol:

FinalaUEFA30.01.2007 09:33

Vin la Gigi banii ca sa-i arunce in multime si la sinistrati.

Dar Sergio Garcia costa mai mult de atat , probabil 7-10 mil, de salariu ce sa mai zic. El joaca in Spania si il vede toata lumea acolo, trebuie sa cautam in tarile astea fara campionate populare. :wink: (Brazilia, Belgia, Elvetia , sau echipe mai mici din Franta, Italia - m-am uitat la cateva meciuri din Serie B si erau cativa tineri talentati.. sau chiar mai experimentati care fac fata in Liga I cu brio)

Edit: Ce Liga I.. Cupa UEFA, CL. :) (era unul parca de 25 de ani, intr-un meci cu Juve) Triestina, Bologna, ceva de genul. :) F tehnic, a alergat tot meciul. (tin minte ca i-au batut pe Juve )

Bogdan4Steaua30.01.2007 17:46

Se pare ca sunt sanse mari sa transferam un mijlocas brazilian. Deocamdata nu se cunosc foarte multe detalii.

AmuntBoy30.01.2007 18:12

de unde stii tu?

Cooper30.01.2007 18:17
Se pare ca sunt sanse mari sa transferam un mijlocas brazilian. Deocamdata nu se cunosc foarte multe detalii.
E vorba de un jucator pe care ni l-am dorit majoritatea suporterilor pe toate forumurile posibile : mijlocas de constructie , brazilian, 20 ani, suma de transfer - 2,2 milioane dolari.
axl2330.01.2007 18:22

uauauiua, ar fi o chestie. oare astia de la Steaua chiar s-au apucat serios de citit forumuri? :D

forever_STEAUA30.01.2007 18:22

Si totusi...nu ne spuneti de unde stiti? :twisted:

Sa dormim si noi mai linistiti la noapte :twisted:

FinalaUEFA30.01.2007 18:23

Am auzit si eu acuma pe Pro TV. Daca ar fi adevarat, ar fi ceva mare. :)

Bogdan4Steaua30.01.2007 18:28

Ramane de vazut daca se concretizeaza. Stim doar varsta(20 de ani) si pretul de transfer(~2 mil Euro).

FinalaUEFA30.01.2007 18:30

Pai tu de unde ai auzit? Eu acuma la Pro TV.. la marile stiri de la ora 8 :roll: . Dar pe Pro Sport nimic.

«1343536373848»