off topic:
utilizatorul 25000 primeste vreun premiu, ceva?
off topic:
utilizatorul 25000 primeste vreun premiu, ceva?
Asa spun cei de la gazeta sport...intra pe site'ul lor si uitate:).
Si tu crezi tot ce scrie in ziare? Sau tot ce vezi la televizor? :twisted:
PS: data viitoare sa dai si sursa, sa stim si noi cine te-a pacalit :twisted:
Am spus si sursa : cei de la gazeta sportur1lor. Si nu numai eu "am fost pacalit",desi cred ca e un sambure de adevar in povestea astea.
Nu cred in ce spune Gazeta in cazul asta. Oricum oamenii au picat de prosti daca au aflat abia acum despre acest transfer.
P.S. juniorule, de ce nu schimbi si tu la semnatura ta acel "seniroul"...ca parca ma zgarie pe creieri sa vad mereu aceeasi greseala :roll:
daca ai sti cat m-am gandit eu ce poate insemna acel seniroul! m-am gandit chiar ca poate fi o greseala, sa fie seniorul, dar in sensul de "nobil", pana cand am catadicsit sa ma uit si la numele userului: juniorul, si tanc, a picat fisa.
mare prost mai sunt uneori.
astia de la gazeta spun : "NewsIn anunțã cã Rogerinho este aproape de a semna cu Steaua ".Cine a postat mai inainte niste jucatori din Brazilia a nimerito:)),Rogerinho se afla in postarea lui.
Uitati ce poate face Rogerinho asta : http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/index/Vezi_ce_stie_..._Rogerinho.html.
Imi place pustiul. Stie sa dribleze, stie sa paseze, nu ii e frica sa suteze cand are ocazia. Acuma insa vine problema eterna. Oare vine?!?! Sau e doar alta promisiune facuta asa, pentru a multumi suporterii...cine stie?
Rogério Miranda Silva - Rogerinho
Data de Nascimento: 24/12/1984
Local de Nascimento: Paragaminas/PA
Data de Estreia: 01/05/2005
Jogo de Estreia: Figueirense 0 x 1 Flamengo
Altura (em metros): 1,74
Jucatorul vine de la Figuirense,ca si Andrey.
astia de la gazeta spun : "NewsIn anunțã cã Rogerinho este aproape de a semna cu Steaua ".Cine a postat mai inainte niste jucatori din Brazilia a nimerito:)),Rogerinho se afla in postarea lui.
Uitati ce poate face Rogerinho asta : http://www.[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/index/Vezi_ce_stie_sa_faca_Rogerinho.html.
din ce am vazut in filmuletul ala daca il luam cu 2 mil e f. ieftin. Tehnic, suteaza bine , alearga mult, f bun la lovituri libere. Si tanar ![]()
Acum ramane sa-l luam si dupa aia sa vedem ce face la echipa noastra. Dar sa nu uitam sa-l luam!! ![]()
Gigi Becali a confirmat că Steaua este interesată de brazilianul Rogerinho. "Îl luăm chiar dacă nu-l punem pe lista UEFA", a declarat patronul Stelei pentru NewsIn.
sursa: gsp
Cat e fictiune si cat e abureala ? :roll:
Ar fi extraordinar daca il luam. Venind vorba de brazilieni, Ronaldo ala de la rapid e bun de ceva? ca nici numele nu il stiu
Pai stai asa. Adica tu, Meme, te certi cu fostul club al lui Andrey pt ca aia s-au sucit si vor sa-l dea la Alkmaar, ameninti cu FIFA, si dupa aia te duci si mai iei inca unul de la ei? Nu zic neaparat ca-i imposibil, dar e cel putin ciudat..
Mai conteaza.... "frate ca frate da branza-i pe bani"
ATENTIE se face o mare confuzie!!. Andrey a fost adus de la Atletico Paranaense.Pe cand Rogerinho vine de la Figueirense.
Gigi a declarat ca il cumpara chiar daca nu putem sa il punem pe lista pentru UEFA(cam indrazneata declaratia,pentru ca e greu de crezut ca cineva ar da 2-3 milioane pe un jucator care nu poate evolua in UEFA).
E nevoie de un om care sa ne faca jocul! Un fotbalist tehnic capabil sa gaseasca solutii foarte bune sub presiune , capabil sa tina foarte bine de minge! 8O
Gigi a declarat ca il cumpara chiar daca nu putem sa il punem pe lista pentru UEFA(cam indrazneata declaratia,pentru ca e greu de crezut ca cineva ar da 2-3 milioane pe un jucator care nu poate evolua in UEFA).
iti aduc aminte de ceva. Campionatul e mai important decat Cupa UEFA. :roll:
Ai dreptate.E mai important ,dar e greu de crezut ca dam pe el 2 milioane si nu il folosim in UEFA,as vrea sa o vad si pe asta
.
Dumnezeule, ce tehnica are in el... 8O
@MM.Stoica.jr
si mi-e mi-e greu sa cred ca nu dam 2 mil de euro fara sa joace in UEFA. Asta e din prostia conducatorilor care ar fi trebuit sa rezolve aceste lucruri pana acum. Dar sa nu uitam ca principalul obiectiv este sa intram in Liga la anul'.
Totusi sper ca pana deseara se rezolva tot si Rogerinho vine la Steaua
.
daca il luam facem o afacere ff buna daca se acomodeaza la noi si bonus :
1. Avem jucator extrem de tehnic in echipa nota 10.
2. Avem executant de lovituri libere de nota 9-10.
3. Jucator cu viteza de nota 10.
Am vazut ca e de la echipa PSC cum se cheama echipa asta? cred ca Figuereinse la luat acum in decembrie-ianuarie si inca nu au jucat la ei, este la fel ca Thjereau la Cherleroi unde a jucat doar cateva meciuri.
Dap dupa cum am zis mai sus este de la alta echipa
gsp.ro
"Rogerinho a jucat anul trecut în divizia secundã brazilianã
2007-01-31 14:28:00
Rogerio Miranda Silva - Rogerinho s-a transferat în aceastã iarnã la Figueirense. A început la juniorii lui Remo, dupã care în 2005 s-a transferat la Figueirense, pentru care a jucat 12 meciuri în Divizia 1. În 2006 s-a transferat la Paysandu, în Divizia a doua brazilianã. A jucat în 33 de meciuri și a reușit sã înscrie 7 goluri.
Rogerio s-a nascut pe 24 decembrie 1984, are 1,74 si vine de la formatia Figueirense, locul 7 in editia trecuta a campionatului brazilian."
interesanta data de nastere :lol:
interesanta data de nastere :lol:
pai tu dc crezi ca vrea sa-l ia Jiji
)))))
Probabil ca se fac eforturi ca jucatorul sa semneze in aceasta seara, pentru a putea fi inclus pe lista UEFA.