Ora 24 ,Mihai Stoica doarme . Dupa o lunga si obositoare zi pe plaja din Cipru,a preferat sa mearga in camera de hotel sa joace un FM 2007 ,ca numai acolo transfera brazilieni de 1,7 milioane ![]()
Ora 24 ,Mihai Stoica doarme . Dupa o lunga si obositoare zi pe plaja din Cipru,a preferat sa mearga in camera de hotel sa joace un FM 2007 ,ca numai acolo transfera brazilieni de 1,7 milioane ![]()
Becali si Mihai Stoica ne-au luat la misto in o data. period
Desi, initial, s-a vorbit despre mijlocasul Rogerio drept noua achizitie a Stelei, Mihai Stoica a negat orice tratative cu acesta. Misterul in jurul inlocuitorului lui Dica persista. Gigi a dat citeva indicii: are 20 de ani si poarta numarul 10. Tcho, de la Atletico Mineiro, pare a corespunde cel mai bine.
Cum varianta Rogerinho se pare ca a cazut, un alt jucator brazilian este in tratative avansate cu gruparea din Ghencea. Potrivit declaratiilor lui Mihai Stoica, conform carora "fotbalistul brazilian este foarte valoros" se pare ca este vorba de Valdecir de Souza Junior, poreclit Tcho.
Jucatorul in virsta de 20 de ani, care evolueaza la gruparea cariocas Atletico Mineiro, a fost unul dintre principalii artizani ai succesului echipei sub 20 de ani a Braziliei la turneul U20 la care a participat si Mihai Stoica, el fiind una dintre tintele predilecte pentru mai multe echipe din Europa. Pretul sau s-ar situa in jurul a doua milioane de euro, pentru ca formatia la care evolueaza si la care a fost promovat in urma cu un an activeaza actualmente in divizia secunda din Brazilia.
Tcho a jucat nu mai putin de 93 de partide la nivel de juniori, el reusind si 31 de goluri pentru Atletico Mineiro. Un veritabil numar zece, el este folosit pe postul de mijlocas ofensiv si la echipa sub 20 de ani a formatiei din Tara Cafelei, acolo unde formeaza un cuplu devastator cu Lucas, Steaua celor de la Gremio.
Tcho este si in atentia celor de la Anderlecht, echipa belgiana dorindu-l inca de acum un an pe mijlocasul celor de la Atletico Mineiro. In conditiile in care transferul se va face, Tcho nu va putea fi trecut pe lista UEFA (n.r. - care s-a inchis aseara), lucru care-i dadea dreptul sa joace cu Sevilla. "Il cumparam oricum, chiar daca nu-l putem trece pe listele UEFA. Sa ne ajute in compionat", a declarat patronul ros-albastrilor.
Alte nume aflate pe lista celor de la Steaua sunt Michael Augusto Bonatto, "Mika", volantele celor de la Juventude, si Carlos Eduardo, unul dintre cei mai promitatori mijlocasi ai celor de la Gremio.
Gigi Becali:" Eu nu stiu exact cum il cheama. Doar ca are 20 de ani si ca joaca cu numarul zece la echipa lui. Formatia nu o spun, pentru ca atunci ar fi usor sa va dati seama cine e. Cert este ca, in cazul in care vom reusi sa-l transferam, va umple stadionul. E un jucator foarte spectaculos."
www.9am.ro
Unde-i brazilianul ?
:roll:
Vad ca deja incepe sa se arunce mingea de la unul la altul :
"Daca ieri era aproape sigur la noi, acum nu e totul rezolvat. Mihai Stoica cunoaste mai bine problema."Jiji
MM o sa spuna ca cei de acolo i-au pus bete in roate si tot asa .
Hai ca asta ramane lotul . O noua amagire,nu vedeti ca MMincinosul transfera numai amagiri ?
In ProSport zice ca si azi se mai poate modifica lista pentru UEFA...
daca s-a dat deja lista la UEFA, as vrea s-o vad si eu.
Pai cica au iesit Toma, Daniel Balan si Panait, iar ca nume noi i-au trecut pe Croitoru si Andrey. (prosport)
si juniorii? lista exacta exista pe undeva? se poate vedea? pana la urma cati jucatori sunt? etc.
Nu cred ca lista exacta sa "iasa" din circuit pe undeva, sa fie publicata... UEFA n-o face publica, Clubul... nici atat, iar Spioni, nu cred. Dar nu cred sa fie cineva afara de Ochiroshii, din "garda tanara".
Ma intreb si eu, daca Andrey este accidentat, dar trecut pe lista UEFA, cine va fi rezerva lui Cernea in dubla cu spaniolii? 8O
Lungu :wink:
Dus cu zaharelul de Mihai Stoica, Gigi Becali i-a anuntat joi pe suporterii Stelei ca nu va mai lua nici un brazilian. Transferul lui Rogerio Miranda Silva a esuat.
"Transferul a cazut, nu mai vine nici un brazilian la Steaua", a declarat joi Becali pentru Newsin.
Patronul echipei Steaua, Gigi Becali, a declarat marți, în exclusivitate pentru NewsIn, cã Steaua pregãtește transferul unui mijlocaș coordonator brazilian și a precizat cã, în proporție de 90%, clubul din Ghencea a perfectat aceastã tranzacție.
"Este posibil sã avem o surprizã. Eu am dat OK-ul și consider cã în proporție de 90% transferul este ca și fãcut. Când vreau eu ceva, se face", a declarat Gigi Becali. Era vorba despre Rogerio Miranda Silva.
"Nu sunt probleme cu jucãtorul, care și-a dat acceptul. Clubul lui nu a fost însã de acord sã plãtim banii în tranșe. Le-am zis cã le dau toți banii o datã, 1.750.000 de dolari, numai sã se rezolve. Cu bãiatul nu am mai vorbit pentru cã nu rãspunde la telefon", a declarat, miercuri, patronul Stelei, Gigi Becali. Acesta i-a fãcut și o scurtã caracterizare jucãtorului de picior stâng: "E noul Hagi".
Miercuri seara, siteul oficial al Stelei a publicat un comunicat de presa in care a anuntat ca Rogerio Miranda Silva nu va veni in Ghencea.
sursa onlinesport.ro
Deci??!!!......
Ma intreb si eu, daca Andrey este accidentat, dar trecut pe lista UEFA, cine va fi rezerva lui Cernea in dubla cu spaniolii? 8O
Conform gsp, ( :roll: ) Andrey revine in doua saptamani...
Sa speram ca pentru returul meciului cu Sevilla vom avea o rezerva viabila pentru Cernea.
Iar ne-a pacalit Meme!Uffffff....a stat luni de zile prin Brazilia si a venit cu un portar care la primu antrenament s-a rupt...mai prost nu cred ca se poate!Sa ne mai lase o data cu aburelile astea, brazilieni de milioane de euro sa ia de 50 de mii oameni cum ia si Dinamo, vezi ze kalanga,asta care vine, etc...De 3 ai de zile Meme sau Becali ne prezinta acelasi scenariu,vine Cocis,vine ala,vine ala, se bat cu pumni in piept ca daca vor cumpara ce e mai bun in Romania, si?Am luat ceva?In afara de niste combinatii cu Bacaul si Vasluiul...pauza!
Si Meme decat sa cheltui banii lu Gigi pe bilete de avion,hoteluri etc in Brazilia baga nene bani in centru de copii si juniori, ca aia cu cat ai cheltuit tu pe drumuri traiau 2 ani!
Controleaza-ti limbajul. Ultimul avertisment. Moderatorii
Aveti rabdare... Trebuie sa apara vreun comunicat cu ce s-a intamplat... Nu va luati dupa ce scriu astia neaparat... Abia atunci vom vedea a cui e vina!!! A lui MM, ca nu e bun negociator sau a lui Gigi...ca nu vrea sa dea banii asa cum spune el..
Acuma cautam vinovati, ce facem? Lista la UEFA trebuia data la ora 12:00, deci degeaba mai asteptati vreu transfer. S-au gandit si astia in ultima secunda sa transfere.
Poate ca transferul e deja facut si numele celui transferat se afla pe lista.
@Virgil
M-am gandit si eu la varianta asta dar pare putin plauzibila.
Bine spus Virgile... Deocamdata putem doar sa presupunem...
Ronaldo..poftim.. nu cautam vinovatii... Eu unul nu stiu nimic concret in legatura cu situatia aceasta si sunt sigur ca nici voi, insa ma "roade". Cred ca si pe voi. Ma refeream la responsabilii pentru aceasta situatie... poate fi presa, conducatorii nostri...etc..
Sper ca n-am vorbit de nenteles...
@ f_S
Asa e.Dar daca secretosii astia nu vor sa spuna nimic,ne lansam in fel de fel de speculatii.
@ Bisquit
Ai dreptate.Sigur ca ne framantam si sigur ca ne agitam sa aflam daca ne-a mai sosit un jucator de valoare in curte.
As vrea sa spun ceva mai dur la adresa celor care ne toaca nervii,dar spun doar ca e lipsa totala de transparenta.
Si a cui e vina?? :lol: ..glumesc si vb serios in acelasi timp...
O confidentialtate este necesara in anumite situatii.. De multe ori datul publicitatii a unor negocieri strica relatiile intre cei direct implicati... Cine stie?!!..
Lungu :wink:
Nu e pe lista UEFA... :wink: , cel putin asa stiu eu.
Si a cui e vina?? :lol: ..glumesc si vb serios in acelasi timp...
O confidentialtate este necesara in anumite situatii.. De multe ori datul publicitatii a unor negocieri strica relatiile intre cei direct implicati... Cine stie?!!..
E vina Lui MM ca pe ultima suta de metrii sa gandit sa transfere.
eu zic ca dejeaba il punea pe lista UEFA
Cu Sevilla nu juca 90%, ca nu baga nimeni un jucator adus de 2 saptamani ca nu e Ronaldinho sa mearga la fix
Si daca trecem de Sevilla , din cele 2 posibile din optimi le poti elimina si cu ce ai acum in lot, sahtior nu e cine stie ce.
Vad ca la pus pe Lungu pe lista si e ff bine sa avem rezerva pt meciul cu Sevilla.
Acum daca poate sa ma aduga ceva pt campionat si cupa este ff bine, mai ales ca un astfel de brazilian este 100% integrat si cu relatii de joc deabia prin august-septembrie cand vom fi iar la calificari de Liga
Asta e parerea mea.
Probabil acest brazilian,real sau imaginar pe care conducerea Stelei sustine ca il aduce este dorinta lui Olaroiu.
Meme spunea ca ii va prezenta lui Olaroiu casete cu jucatori din Brazilia,urmand ca apoi acestia sa ii faca o propunere lui Becali.
Intrebarea este de ce asa tarziu se trezesc sa faca transferuri?Este a 2-a oara cand avem aceeasi situatie in numai 6 luni,cand incercam sa aducem jucatori pe ultima suta de metri.