Ionutz ai gresit etapa a IX-a.ai pus tot etapa a VIII-a.
Ionutz ai gresit etapa a IX-a.ai pus tot etapa a VIII-a.
Corectat.
fallenangelo002000 - fifanatik 3 - 5
Etapa a IX-a: adiy_rooney 3-0 alexandru_buia. Adversarul a zis ca se retrage din campionat.
ETAPA VII Filipsebastian21(Arsenal) - Prvrami(Fiorentina) = 5-3 ... greu
Etapa VII: filipsebastian21 - prvrami 5-3 ( un rezultat de egalitate era mai echitabil )
Etapa VIII: Stroevali - Prvrami 2-8 (razbunarea de la meciul anterior
)
iny18-andrei_marius06=3-2.conexiune infecta,asta e.
andrei_marius06-iny18 2-3 etapa VII!!! asa este connecsiune slaba in a doua parte a meciului !!! :lol:
dar asta eee bafta Marius !!!
jucatorul PoWeR are momentan o problema cu PC .... i sa ars placa video.....si roaga daca puteti amana cateva meciuri pana isi ia placa video noua( cel mult 3-4zile)
asa e ... mi s-a ars placa video cred si sper sa pot remedia in cateva zile defectiunea ... acu` sunt la scoala
:D:D la info :twisted:
sallz allz ce mai faceti
? cum mai merge campu? vad ca sunt f multe surprize fatza de sezonu trecut
. Sper ca sezonu viitor ionutz ma va baga si pe mn sa va arate io ce a invatzat la 07 :lol: fatza de 06...
Etapa IX: Niraymond - Prvrami 2-3 ... greu, dar o victorie meritata zic eu! Succes mai departe ramon!
ETAPA IX : Filipsebastian21(Arsenal) - Big_aly_for_ever(Lyon) = 3-3
razvy_alexx - savubogdanus 4-2
fifanatik mi`ai dat ignore? ca nu te`am vzt pe net..
power t astept ![]()
fifanatik 1 - 5 big_aly_for_ever
Etapa VIII: Fallenangell002000 – Alexandru_buia ??? Am inteles ca buia nu mai joaca ? i se anuleaza rezultatele sau castigam toti cu 3-0 ?
Etapa IX: Fallenangell002000 3 - 1 Adelp1er0
andrei_marius-stroevali=2-3.
stroevali(_pitzi) s-a retras,da mi-a zis ca a vb cu ionutz si l-a reprimit.daca s-a retras inseamna ca am castigat 3-0.dac nu...asta e.EU MA RETRAG DIN CAMPIONATUL ASTA ... STAU SA-MI FAC DRACI LA TOATE MECIURILE IN CONEXIUNE PROASTA!!!
editat de moderatori
andrei_marius06-adiy_rooney=2-1.un meci frumos.
am revenit si eu ... am gasit o solutie de urgenta asa ca ma apuc de jucat meciurile
ETAPA VIII : Adelp1er0(Juventus) - Filipsebastian21(Arsenal) = 4-5 .... greu.
Felicitari si succes partenerului pe mai departe !!!
Etapa a VIII-a:
Power_steaua_6 - Niraymond 5-3 ... ooo daaaaaaaa, 3 goluri dupa cornere
mare bulan :twisted:
power sry azi nu pot sa joc.
amanam? maine? plizz
ok, eu nu am nimic impotriva
In alta ordine de idei,
savubogdanus - power_steaua_6 1-2, meci dramatic, am dat gol pe un contra-atac in ultimele minute
.. oricum meci f frumos