Meciuri, rezultate, comentarii...
Meciuri, rezultate, comentarii...
vrem si noi program ![]()
sa isi aleaga toti echipa
... stam aku dupa ei ![]()
se poate sa nu fie ceva perfect....
PSG imi aleg
te-ai gandit ...
pai toate au fost luate :cry: :cry: :cry:
laca_7 = alexandru_buia
* Daca cei doi nu isi aleg echipe pana maine (marti, ora 23.00), vor pierde locul in Liga II, urmand sa fie promovati doi jucatori care au pierdut barajul.
nu scrie cami am alesPSG imi aleg
aoleu... ce oameni, dupa ce ca au norokul sa fie acceptati, mai tin si competitia in loc! :lol: io sunt disponibil non stop ![]()
ole
sa inceapa distractia .... prima etapa, prima victorie (debutam cu dreptul, sper) ! 8)
Fallenangell002000 - Prvrami 4-5 in 2 prime reprize si cu 2 goluri in min 90 steagcruce2
Fallenangell002000 - Prvrami 4-5 in 2 prime reprize si cu 2 goluri in min 90 steagcruce2
Ambele goluri pentru tine ![]()
nu era mai bine daca aveati si voi un user cat mai apropiat de contul de mess
... ca asa hab n-am care e unu si care altu
Etapa I
Adelp1er0 - Niraymond 1-4
Fallenangell002000 - Prvrami 4-5 in 2 prime reprize si cu 2 goluri in min 90 steagcruce2Ambele goluri pentru tine
pai altfel nu mai specificam
4-3 pt el in min 90, 5-4 pt mine dupa fluier ![]()
valeeu adelp1ero , ce facusi tata :twisted:
am intrat in careu de 5 ori ... si tot de atatea ori am intrat in portar... ca mi`o fost lene sa apas pe d ![]()
z+d poate,cu z+d mereu e gol din careu...sut plasat ![]()
shhh..poa` altii nu jtiu
)
mihai1411 Trimis: 11 10 2006 12:54 Titlul subiectului:
--------------------------------------------------------------------------------
z+d poate,cu z+d mereu e gol din careu...sut plasat
vrei sa zici...aproape mereu...pt k daca iesi la timp cu portaru' ii mai inchizi unghiu..si mai rateza omu'
eu cu Henry si walcot dau mereu cu z+d:oops:
daca l-as avea pe etoo si pe Messi as da si din afara careului,bine mai ratez dar mai mereu e gol
stroe_vali 0-2 big_aly_for_ever
Alexandru_buia - Fifanatik 0 - 6[/b]