razvy_alexx - iny18 4-3
razvy_alexx - iny18 4-3
eu n-am reusit sa dau de andrei_marius ... sper sa jucam i nseara asta ca maine am ore pana la 15 si e greu sa apuc atunci ![]()
marinescu_dani2005 - ady_adinho 5-3 meci frumos..mult fairplay.. dar cu 2 ratari incredibile ale mele in ultimele minute amandoua din 6 metri asta e ...aa si in min 6 scoru era 2-1 :lol:
Bezmetiqu_alex(Valencia) - filipsebastian21(Arsenal) = 3-4
Hehe avem 2 filip in campionat ![]()
marinescu_dani2005 - ady_adinho 5-3 meci frumos..mult fairplay.. dar cu 2 ratari incredibile ale mele in ultimele minute amandoua din 6 metri asta e ...aa si in min 6 scoru era 2-1 :lol:
lol ... da nu sunteti din Liga I, sau te-ai simtit adinho ![]()
Bezmetiqu_alex(Valencia) - filipsebastian21(Arsenal) = 3-4
ehee..3-1 pt mine 1 repr..3 0 pt el alta repr..
![]()
se pare ca nu voi da de adversar ... na ata ete, poate maine
greseala mea..eram noapte eram obosit si nu m-am uitat bine.. :lol:
n-am putut sa stau ieri pe mess am avut o treaba.azi sunt on tot,pregatit pt a debuta cu drepta(sper).
Etapa I: savubogdanus 3-3 adiy_rooney
andrei_marius06-power_steaua_6=3-3.meci frumos unde adversaru a avut ceva noroc egaland in min 90+,de la 2-0 pt mine ![]()
Etapa 2: prvrami - razvy_alexx 4-1 un meci frumos, alert si cu multe ocazii de ambele parti.Bafta in continuare bugsy
stroevali - fifanatik 3-2 un meci frumos decis in prima repriza ![]()
Etapa2: Fifanatik(Real Madrid) - Filipsebastian21(Arsenal)= 2-6
etapa 2:alexandru_buia- niraymond4-2 (1-0,1-2,2-2,3-2,4-2) pleaca la munte pana luni ( mia zis sa va spun)
Etapa3: Filipsebastian21(Arsenal) - Iny18(AtMadrid)= 2-3
Felicitari adversarului !!!
Se pare ca trebuie sa aman meciul cu savubogdanus...
Ieri i-am trimis mesaje si nu mi-a raspuns si azi am dat de el inainte sa plec (era pe invizibil), iar cand am revenit nu mai era (e adevarat dupa mai mult de o ora intarziere).
De maine plec in Bucegi pana pe duminica seara, deci nu mai apuc sa joc meciul in timpul alocat...
Fallenangell002000 4 - 2 Big_aly_for_ever
razvy_alexx - adelpiero 6-0
Etapa II
Bezmetiqu_alex - Andrei_marius06 6 - 1
bezmetiqu_alex-andrei_marius06=6-1.un scor mincinos unde un rezultat de egalitate ar fi fost mao echitabil
Etapa 3: prvrami - alexandru_buia 5-2 din 2 prime reprize.
stroevali - adiy_rooney 14 - 2 ... romanul cred ca s-a ofticat la 4 - 2 pt mine si a inceput sa-si dea autogoluri (nu i-am stricat distractia :wink: )