mai este jumate de ora pana expira termenul si nici unul din adversarii mei din etapele 2 si 3 nu e ... lipsa de seriozitate e in floare sezonu` asta, cel putin aici in Liga II :?
mai este jumate de ora pana expira termenul si nici unul din adversarii mei din etapele 2 si 3 nu e ... lipsa de seriozitate e in floare sezonu` asta, cel putin aici in Liga II :?
Da si nici adversarul meu nu e,fallenangelo002000.
,chiar lipsa de seriozitate.
si cand te gandesti ca altii voau cu adevarat sa intre in campionat ...
stroevali - adiy_rooney 14 - 2 ... romanul cred ca s-a ofticat la 4 - 2 pt mine si a inceput sa-si dea autogoluri (nu i-am stricat distractia :wink: )
lol..hai ca asta e buna ! A intrat in camp sa`si dea autogoluri. :lol:
na ... no comment
stroevali - adiy_rooney 14 - 2 ... romanul cred ca s-a ofticat la 4 - 2 pt mine si a inceput sa-si dea autogoluri (nu i-am stricat distractia :wink: )
lol..hai ca asta e buna ! A intrat in camp sa`si dea autogoluri. :lol:
am aflat ulterior ca s-a ofticat pe calculatorul lui ca trebuia restartat ori de cate ori iesea din fifa ![]()
deci e prea de tot ... am meciuri cu iny18 si cu adiy-rooney, in sfarsit sunt amandoi si cik sunt dispusi sa joace. Face iny18 host, eu ma conectez, selectez formula alea alea si dupa aia iese
(asta se intampla de doua ori). Dupa care imi zice ca o trebuit sa iasa din joc si iese de pe mess . Asa, aku rooney asta, la fel intru in joc, ii dau rapid un gol si iese (si iesit a fost
)
Pai dupa ce stau atata timp si`i astept, mai si ma enervez aku degeaba
... erau atatia alti jucatori care voiau sa intre in camp ...
PS: mi`s zis rooney ca trebuie sa-si reinstaleze windowsul si nu paote juca ...
savubogdan a nost nu exista... nu am dat de el
Etapa a III-a: adiy_rooney 5-2 power_steaua
meci penibil, conexiune penibila. no comment.
nu pot da de Bezmetiqu_alex ........nu l-am vazut online saptamana asta
qm sa zici ma asa cva cand tocmai am vb azi dimineata si ieri si alaltaieri..
sa mor daca am vzt ca voi. ![]()
imi cer scuze pt cele spuse mai sus.....nu m-am uitat la id
:?
nu dau de fallenangelo002000,nu l-am vazut deloc pe mess azi.
ET 3
Big_aly_for_ever 1 - 4
gg bezmeticule ... ![]()
ms ms..hai ca vine si randu` tau ![]()
probabil, la ce prost joc si mai ales dupa tot episodu` de azi ... mi-=a pierit tot cheful de fifa
Etapa 3: Niraymond - Savubogdanus 1-4
Savubogdanus a adormit din nou ...
a fost azi, poate te-o cautat dar nu erai
Este aproape ora 22 si fallenangelo002000 nu e pe mess,azi nu a intrat deloc,iar ieri nu a putut juca.ionutz decizia iti apartine,3-0 la masa verde pt mine :lol: :lol: :lol:
iny18 e clar ca nu a vut sa joace ... ba nu poate, ba mai incolo, ba e la pariuri :?
Power ... eu nu stau dupa el ca stai 15 minute si vine dupa 3 ore .. si alte chestii ... am si eu treaba, lucru