Danutz12345 - Marianbolohan 4 0
Danutz12345 - Marianbolohan 4 0
gogo ne luam de mana si ne aruncam in B... 8)
LAS K ACOLO IMI IAU ECHIPA BUNA ![]()
Danutz12345 - Julica_maniaku 3 1
clasament, ceva?? apropo, ionutz, vezi ca nu ai modificat data limita de disputare a meciurilor ![]()
pai pt ce mai e nevoie de clasament...nu v-ati obisnuit deja cu cine e pe 1 lok tot timpu:D:D:D
asta pana dai de mine ![]()
ady_adinho -el_nini_torres 3-1
ady_adinho-danyok 2-3..meci pierdut din cauza portarului car la 2 goluri se uita la minge..la unul dintre goluri era mingea la 1 m de poarta si na sarit.. asta e se vede diferenta de echipe..deoarece portaru lui apara si din 2 metri...oricum meci frumos cu multe ratari din partea mea ...de fapt cum v-am obisnuit
ar trebui puse mai multe etape pt o saptamana nu doar 2 ca deja le-am jucat:d
Danny1ok-Ady_adynho 3-2
Andrey_GOGO-Danny1ok 0-5
ar trebui puse mai multe etape pt o saptamana nu doar 2 ca deja le-am jucat:d
pai asa ziceam si eu,dar nu vezi ca majoritatea....acu nu am chef,acu nus ce fac,acu nus incalzit =)) (buahahaha);si eu care muncesc zilnic de la 6 la 18 tot am timp sa joc seara pana in 10-11,dar altii...ocupati rau domne :roll:
ata ete ![]()
mda yo bag 36 de ore in weekendu` asta...chiar n-am timp
si de cand sunt Liga 1 n-am vazut pe nimeni sa zica k n-are chef sau "nu vreau acum"
, e bine aici, pakt ca ma duc cu gogo ![]()
la munca nu la intins mana!!!!!!!!!!! ![]()

* Mi-am amanat si eu doua meciuri, sunt ocupat rau zilele astea..
pfuai ... gogo, kamakiuki, anonim la retrogradare 8O
..adica anonim exclus :!:
Mihai1411 - Marinescu_dani2005 6-7...dupa ce am avut 5-1 :cry:
aoleu
Marianbolohan - Mihai1411 2-1
de conexiune nu zici nimic?nu caut scuze dar asa conexiune...omu' nu are fibra,are net de ala cand downloadeaza aia din reteaua lui ii face lag si s-a miscat super infect...de fapt super infect e putin spus ,cu marinescu_dani,nu am tras de tine alexe,ca la 5-1 puteam sa inchid tot
,dar asta e,mai frumos asa
Mihai scoate si mie te rog ignore k vreau sa facem un amical ceva....
nop ca ma disperi cand sunt la munca.....vede sefu' daca nu-s in birou ca da lumea mesaje joci nus ce joci nus ce
razvy_alexx - stroevali 6-2