MAH NU
k iti zic eu jocu ii mult mai simplu cand joci cu barca sau Milan sau alta contra lu Ajax !! n-am ce face !! si pe langa k am echipa nashpa mai am si ghinion
Si de acomodat ii clar k mai tre sa invatz si nu prea imi place jocu !!
MAH NU
k iti zic eu jocu ii mult mai simplu cand joci cu barca sau Milan sau alta contra lu Ajax !! n-am ce face !! si pe langa k am echipa nashpa mai am si ghinion
Si de acomodat ii clar k mai tre sa invatz si nu prea imi place jocu !!
nu e vorba numai de echipa (asta din moment ce Mihai m-a batut cu arsenal care are numai 4 stele)... in fine, vezi tu cum o scoti la capat si sa iesi din zona fierbinte ![]()
m-a condus gogo de 2 ori in meciu` asta
, dar se intampla...yo am tot condus si dupa aia am pierdut... 8O
gogo vezi k avem etapa...sper sa fii pe mesenger azi.
*omul_anonim exclus din campionat pentru 3 meciuri nedisputate. Urmeaza sa piarda cu 0-3 toate meciurile ramase de disputat..
Andrey_gogo - Danutz12345 2 5
Ionutz cu el nino torres(kamaciuki) ce fak?k am vb aseara cu el si inca nu sia luat joku..si ma indoiesk din ce am vb cu el k o sa sil ia pana maine..
dap era clar
k o sa o iau
Am condus cu 1-0 pana in min 45 cand o comis-o portaru ala prost !! ata ete Bv danutz ![]()
Ionutz , eu nu dau de Danny1ok :roll: De cand am amanat meciul nu l-am mai vazut pe net , o singura data am dat de el insa mi-a spus ca are treaba si sa jucam mai tarziu ...
Eu am solicitat amanarea meciului cu Danny dar am fost de comun acord sa il amanam ... in cazul asta mi se pare mai normal sa se puna jumatate de Steluta in dreptul fiecaruia :? .
Etapa 6-a: hurricane_msg 2 - 4 robinho_2903 Un meci cu probleme de conexiune. Trebuia sa mai disputam inca 10-12 min. insa hurricane nu a vrut.Asta e....bafta hurricane
ady_adinho-alex_filip 4-3..meci..frumos cu o revenire a mea in ultmul sfert de ora de la scoru de 2-3..si se confirma faptu ca ratez mult..si castig sau pierd la un gol diferenta..bine pana il intalnesc pe danutz presupun :lol:...aaa si poate vedem si clasamentu dupa aceste etape
eu stiu liderul ![]()
eu si danutz avem aceleasi puncte,numai victorii si 1 egal
si suntem lideri evident
,pana acum cel putin ![]()
el_nin0_t0rres 2-3 alex_filip2003... meci spectaculos, cu multe goluri (cum v-am obisnuit), poate si cu ceva noroc pentru mine kamaciuki ratand cateva ocazii mari... ![]()
Etapa 4-a: robinho_2903 2 - 1 el_nin0_t0rres
Ce mintzi mah ?? K eu is lideru :lol: :lol: :lol: :lol:
amin
Ce mintzi mah ?? ca eu is lideru :lol: :lol: :lol: :lol:
ba nu mah....eu sunt lider....nu-i nik gogo tata k ne antrenam la matineu sezonu viitor si dupa aia venim sa-i rupem cocoasa lu danutz... :lol:
Blind1ro - El_nin0_torr3s 4-3 Etapa 2 [Liverpool vs Lyon ] un meci de "care pe care", ...Bafta El Nino ! ![]()
ionutz amanami meciu cu el nino torres k nam avut timp sa joc cu el..o sa al joc maine dar nu pot pana in 12...probabil mai pe seara.
hai cu etape,ca nu am mai jucamt de mult din lipsa de timp
,sper sa nu invatati voi sa jucati,ca eu mai mult de 3-4 meciuri maxim pe zi nu am timp ![]()
dap... hai cu etape noi
(si cu un clasament daca se poate)
am ajuns acs...hai cu etapele ![]()
ionute,baga si tu 5-6-7 etape si da termen o saptamana sa se joace...ca asa etape la 3 zile...sunt si putine,si mai sunt de astia de nu intra sa joace...asa daca sunt mai multe etape si termen 1 sapt...avem timp sa jucam
Etape noi ![]()
danutz12345 el_nin0_torres 2 0
Meci f greu..adversar incomod si pe masura..cu un pik de noroc am castigat:D
andrey_gogo 3-3 El_nin0_T0rr3s Super meci cu rasturnari de scor spectaculoase si super goluri !! Bv Kama !! Am castigat primul meu punct !! ia sa ma vedetzi de acuma !!
alex_filip2003 3-0 omul_anonim... pacat ca anonim a trebuit sa fie exclus, pentru ca la fifa 06 se apropia de dumnezeire, iar daca se punea bine pe treaba poate si la fifa 07 devenea un lord. asa... asta-i viata!! ![]()