hai cu etape noi ![]()
hai cu etape noi ![]()
ce tot zici tu ma?nu inteleg...scrie klarr k avem timp pana la ora 22...noi am jucat la 4 deci care e problema?
Meciurile se joaca pana duminica, 15 octombrie, ora 22.00
Am gresit eu,am crezut ca ai postat rezultatul la ora 1
ionutz eu l-am cautat pe anonim de cand ai afisat etapele si pana acum...n-am ce face...se pare ca nu vom juca meciul si e clar ca nu din vina mea :wink: n-am dc sa cer amanare pt ca eu in fiecare zi am incercat sa dau de el ca sa jucam....
aceeasi situatie si cu je ![]()
Etape noi.
*anonim penalizat cu pierderea celor doua jocuri nedisputate cu 0-3.
*nino_torres mai are dreptul la o singura amanare pe parcursul acestui campionat.
pey asta inseamnaca ca anonim a fost descalificat si pierde restu de meciuri cu 3-0???!!
In litera regulamentului, cam asta ar insemna. Ramane sa vedem ce are de zis si inculpatul..
clasament nu primim?? :cry:
Mai bine nu !! k mi rusine sa ma vad pe ultimu loc:D
wa gogo .... tare-s curios ce echipa o sa-ti iei la anul in lega II daca vei retrograda. Eu zic sa te obisnuiesti cu Ajax ![]()
mah echipa k echipa da portaruuuuu !!! :roll: :roll: :roll:
Robinho_2903- Julica_maniaku 3-3 ... cred ca am dat vreo 10 bari meciul asta , fara sa exagerez :roll: asta este ! felicitari robinho :wink: stii sa tii de rezultat ![]()
Etapa 5-a: robinho_2903 3 - 3 julica_maniaku Al 3-lea meci consecutiv in care fac 3-3. Am condus cu 3-0 insa maniacu a avut puterea de a reveni.bafta maniacule 8)
Julica_maniaku - Blind1ro 4-1 [Manchester - Liverpool]-etapa 6 Offff, 4-1...n-as putea zice ca e un scor mincinos dupa ocazii, mai degraba dupa posesie,dar cred am luat prea multe...Succes Maniaku !! 8) 8O
Julica_maniaku - Blind1ro 4-1 ... joc din ce in ce mai prost
scorul e mincinos :? asta este , nu prea mai am timp de fifa ... ii las pe altii sa se afirme :lol: :lol: :lol: Bafta Bilnd !
Jok3r_sarbu - Mihai1411 2-5
jok3r_sarbu - mihai14111111 - 2-5
meci frumos,adversar fair-play, bla-bla..., vin b-ule:)
Mihai1411 - Danny1ok 4-3
ady_adinho - jok3r_sarbu - 3-4
conexiune najpa...si cu un gest frumos din partea mea..care , la 1-0 pt adversar, cand acesta plecase de la pc si lipsise mai mult decat e pauza de 30 de sec...nu i-am dat o caruta de goluri...m-am plimbat frumusel cu mingea poe teren pan' a venit el..asta fiind cam un minut... si apoi am terminat meciu'. oricum victorie grea...
marinescu_dani2005-alex_filip2003=6-4
Blind1ro- Andrey_gogo 4-3 Liverpool VS Ajax [etapa 5]A fost "derby-ul suferintzei" :lol: , goluri la nimereala...ratari incredibile...au fost si niste faulturi :roll: ...in concluzie : FOTBAL FARA EGAL ! :twisted: Bafta Andrei...
Dap
meci frumos am luat gol in ultima faza:(,in rest emotzii, incrancenare, ghinion,noroc de toate
Ms blindica bafta si tzie
B-ule pazea k vin :twisted:
din pacate gogo trece printr-o perioada foarte grea (cea de acomodare cu jocul), perioada pe care altii au cam trecut-o. va fi o lupta crancena la retrogadare, insa la varf iar va fi danutz si cred ca de data aceasta nu va mai avea emotii. cat despre mine, sper sa intru macar in primii 8, daca nu in primii 5 ![]()